Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Značka testu bude nejspíš BENU Livsane citlivost 10. Má někdo zkušenost?
Test bude spolehlivy, ale bez ohledu na vysledek, jestli nemas pres 3 mesice menstruaci, tak, bys mela k lekari tak jako tak
@Melodie91 ano půjdu. Už jsem se objednala včera ale pro klid duše si chci udělat i test
Měl by být pozitivní. Každopádně lékař by měl zjistit, co s tebou je.
Tak pokud jste takhle dlouho těhotná tak je možnost, že dobrý vísledek budete mít s jaké koliv moči.. já bych si testudělala hned… když je to už podle vás druhý trimestr..
Ty nemáš 3mesice ms a řešíš to až teď? Driv sis test dělala? A ano test ti to ukáže i teď
@lachtanice86 píše:
Ty nemáš 3mesice ms a řešíš to až teď? Driv sis test dělala? A ano test ti to ukáže i teď
To mě taky zarazilo já bych si dělala test hned co by se nedostavil MS a 3 měsíce je fakt dlouho no..
Tak test to určitě ukáže, jen se divím, že to řešíš až teď, kor když ještě chodíš do školy.
Pokud jsi opravdu už ve 14tt, tak by test měl být pozitivní jakýkoliv test z jakékoliv moči.
Evidentně to bereš dost v pohodě, když si doteď s testem nespěchala.
Takže máš zpoždění přibližně 14 týdnů. A uvědomila jsis to dnes, jo?
Tak tenhle vtip je dobrej
![]()
@lachtanice86 píše:
Zajde si pro test po škole, takže to bude nejspíše mladá holčina, která nakrásně ten cyklus nemusí mít ještě pravidelný a tak ji zpoždění tři měsíce nijak nevykolejí. To jí v podstatě může říct i ten gynekolog (pokud to nebude ten, co do ní preventivně hned narve prášky na srovnání). Některé holky v pozdějších školních nácti mají cyklus jak hodinky, některé ještě vůbec ne. Nicméně návštěvu gynekologa každopádně.
Dobrý den. Moje otázka bude asi divná ale mám podezření na těhotenství ( do teď žádné příznaky a menstruace nikde) ale teď… Když bych podle kalkulačky měla být v 2.trimestru (14.tt) jsem se rozhodla si udělat test takže si ho půjdu po škole koupit. Když si ho udělám z ranní moči bude výsledek spolehlivý?