Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Catharin já taky. Už vidím, jak se toho hned ráno zaleknu a zase to odložím ![]()
@rumela9
To nesmis! Jsem napnuta jak ksandy!
urcite tam neco bude ![]()
@Nikča94 tak já tam nic neviděla..
![]()
Zkusím v polovině týdne
to bude jistější. První to jde do krve, pak do moči. Chce to čas
@rumela9 jaky Ty ?
@Catharin @rumela9 achjo holky.
kolik dní máte do ms? Třeba jste měly ovulaci později a ještě se zavrtava ![]()
@Nikča94 ja pravé měla ovu tento měsíc dřív.. ale neva. V odborných literaturach je, že do moči se hcg vylučuje o pár dní později, než do krve, nevzdávám to. Ja si počkám. Přemýšlím, že bych si v nemocnici nechala vzít krev. Bude to jistota. U každého se to vylučuje jinak, od 10dne od ovulace. Já jsem mezi. Tak to nechám ještě být
@rumela9 máme ještě čas..
![]()
@Nikča94 jinak Ms mam za týden. Takže je stále čas
ale bolí mě, jako bych to měla dostat.. no, necháme se překvapit.. nic neuspěcháme ![]()
Já jsem po injekci, takže dostat bych to měla každým dnem, ale kdy přesně nevím. Každopádně už bych radši měla klid, i kdyby to nevyšlo. Ať to prostě dostanu a je to. Chci si užívat předvánoční čas a těšit se na Ježíška, nechci si to kazit
vám všem přeju moc štěstí a třeba vám budoucím maminkám i čekačkám to pomůže ![]()
@rumela9 ajoo… chápu Tvůj postoj. Drž se, opatruj se, ať to dopadne jakkoliv!!
![]()
Též se snažím na to nemyslet, zítra jedu s holkama do Brna na trhy, v pondělí nakupovat dárky.. se zabavit ![]()
Hezkou sobotu
![]()
@Catharin @rumela9
Holky držte se. Ja měla ducha na testu 10dpo, což byly 4 dny před ms. Ale kamarádka neměla ani ducha ani týden po vynechani. Každé tělo opravdu funguje jinak a nic než čekat vám teď bohužel nezbyde. ![]()
Moc bych vam to prala a třeba vám miminko teprve ježíšek přinese ![]()
Jinak vám řeknu jedno.. čekání mezi ovulaci a menstruaci není tak strašné jako čekání na první kontrolu u lékaře.. ![]()
@Catharin @rumela9 holky, přeji vám oboum ať se brzy zadaří, máte zatím do MS čas, tak je ještě naděje. Já to znám moc dobře, čekala jsem na náznak ducha celý rok a půl, ale člověk musí být prostě trpělivý a je pravda, že to přijde, když to nejmíň čekáte. Naučila jsem se pak každou MS přejít s úsměvem a ne s brekem a hrozně mi to psychicky pomohlo, protože stejně s tím nic neuděláme a trápit se je zbytečné! ![]()
@Nikča94 to máš úplnou pravdu, to čekání na tu kontrolu je nekonečný!
ale už jen týden a naše prcky uvidíme. Zatím musíme zůstat pozitivní a těšit se na dobré zprávy.