Těhotenský test Clear blue 9 DPO

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1033
7.12.18 18:51

@Petulka91 snad bude pozitivní, zítra hned podám zprávu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
7.12.18 19:10

@rumela9 jsem zvedava, zda vůbec něco málo bude… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
7.12.18 21:00

@Catharin já taky. Už vidím, jak se toho hned ráno zaleknu a zase to odložím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
7.12.18 21:06

@rumela9 taky mám takové obavy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
7.12.18 23:08

@rumela9
To nesmis! Jsem napnuta jak ksandy! :andel: urcite tam neco bude :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
8.12.18 07:40

@Nikča94 tak já tam nic neviděla.. :? :,(
Zkusím v polovině týdne :palec: to bude jistější. První to jde do krve, pak do moči. Chce to čas :oops: @rumela9 jaky Ty ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
8.12.18 08:42

@Catharin taky nic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.12.18 09:17

@Catharin @rumela9 achjo holky. :( kolik dní máte do ms? Třeba jste měly ovulaci později a ještě se zavrtava :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
8.12.18 09:37

@Nikča94 ja pravé měla ovu tento měsíc dřív.. ale neva. V odborných literaturach je, že do moči se hcg vylučuje o pár dní později, než do krve, nevzdávám to. Ja si počkám. Přemýšlím, že bych si v nemocnici nechala vzít krev. Bude to jistota. U každého se to vylučuje jinak, od 10dne od ovulace. Já jsem mezi. Tak to nechám ještě být ;) :hug: @rumela9 máme ještě čas.. :* :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
8.12.18 09:41

@Nikča94 jinak Ms mam za týden. Takže je stále čas ;) ale bolí mě, jako bych to měla dostat.. no, necháme se překvapit.. nic neuspěcháme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
8.12.18 09:57

Já jsem po injekci, takže dostat bych to měla každým dnem, ale kdy přesně nevím. Každopádně už bych radši měla klid, i kdyby to nevyšlo. Ať to prostě dostanu a je to. Chci si užívat předvánoční čas a těšit se na Ježíška, nechci si to kazit ;) vám všem přeju moc štěstí a třeba vám budoucím maminkám i čekačkám to pomůže :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
8.12.18 10:05

@rumela9 ajoo… chápu Tvůj postoj. Drž se, opatruj se, ať to dopadne jakkoliv!! :srdce: :hug: :hug:
Též se snažím na to nemyslet, zítra jedu s holkama do Brna na trhy, v pondělí nakupovat dárky.. se zabavit :lol:
Hezkou sobotu :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.12.18 10:38

@Catharin @rumela9
Holky držte se. Ja měla ducha na testu 10dpo, což byly 4 dny před ms. Ale kamarádka neměla ani ducha ani týden po vynechani. Každé tělo opravdu funguje jinak a nic než čekat vám teď bohužel nezbyde. :(
Moc bych vam to prala a třeba vám miminko teprve ježíšek přinese :potlesk:
Jinak vám řeknu jedno.. čekání mezi ovulaci a menstruaci není tak strašné jako čekání na první kontrolu u lékaře.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4342
8.12.18 11:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
8.12.18 11:39

@Catharin @rumela9 holky, přeji vám oboum ať se brzy zadaří, máte zatím do MS čas, tak je ještě naděje. Já to znám moc dobře, čekala jsem na náznak ducha celý rok a půl, ale člověk musí být prostě trpělivý a je pravda, že to přijde, když to nejmíň čekáte. Naučila jsem se pak každou MS přejít s úsměvem a ne s brekem a hrozně mi to psychicky pomohlo, protože stejně s tím nic neuděláme a trápit se je zbytečné! :)

@Nikča94 to máš úplnou pravdu, to čekání na tu kontrolu je nekonečný! :-D ale už jen týden a naše prcky uvidíme. Zatím musíme zůstat pozitivní a těšit se na dobré zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí