Těhotenský test po ET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
229
28.7.20 08:31

@majdulacek určitě budou sílit a držím palečky. Dnes jsem začínají 10.den po et a právě ani malinká známka druhé čárky. Měla jsem přitom 5.denni blastocystu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.20 08:43

@Eva999 Já měla také prodlouženou kultivaci a zavedenou 5ti denní hatchující blastocystu. Já si právě den před ET dělala TT skrz to, abych věděla, zda mám v těle stále Ovitrelle a stále jsem ho měla. Ale okolo 3.-4. po ET byl už TT jasně bílý a od 5. dne jsem lovec duchů až k těm dnešním.

Známá opravdu měla // až ten 14. den a teď má krásného kloučka, takže nic není ztraceno. Lehce se to říká, ale pozoruji sama na sobě, jak mi strašně záleží na tom, aby ty testy byly silnější a silnější.. To čekání je opravdu těžký :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.7.20 08:46

@majdulacek ano je to opravdu moc těžký a kamarádka mi pořád říká ať jsem pozitivní, ale to nejde kolikrát. Nic jinýho nám nezbyde, než čekat. Ale ty se opravdu netrap, já už bych se pomalinku radovala. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.7.20 08:46

@majdulacek a kamarádka měla take 5.denni blastocystu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.20 09:17

@Eva999 Ano a opravdu až ten 14. den bylo něco vidět. Den předtím jsem u ní bylana kafču a na tom testu bylo fakt bílo a druhý den mi fotila „dušíka“. A ten tam prostě byl.. Akorát ji rostlo strašně pomalu HCG.

Tak se tím trochu utěšuji, že pořád naděje je :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.7.20 09:34

@majdulacek moc ti děkuju, tak já také doufám, že u mě naděje ještě je, ale ty se opravdu neboj, ty čárky jdou vidět a jsi opravdu ještě brzy, aby hodně sílily. Podívej, já nemám nic a ty testujes dřív než ja a máš tam už dvě, uvidíš, že to bude dobrý, já tomu věřim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.20 09:46

@Eva999 snad ano, ale času je pořád dost :) Zatím se z toho až moc netěším, abych nebyla zklamaná. Snad nám to oběma klapne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.7.20 09:48

@majdulacek u tebe věřím mnohem víc, že ti to klapne. Udelej si testik zítra nebo pozítří a uvidíš, jestli se čárka víc zbarvuje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.20 09:52

@Eva999 Když to je tak těžké vydržet, ale asi to tak nakonec udělám.. Nebo mě z toho drbne :mrgreen: Chtěla jsem koupit mamatest, ale ve dvou lékárnách ho neměli, tak mám Livsane z Benu, tak nevím, jak jsou na tom s kvalitou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
28.7.20 09:57

@majdulacek tak to netuším, s tím nemám žádnou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
28.7.20 14:05

@majdulacek já testovala nejdříve tím Livsane a pak Mamatestem a myslím, ze ukazoval spolehlivě :palec: duch od 5. dne po ET. Taky jsem testovala od prvního dne kvůli Ovitrelle. Tentokrat jsem udělala víc testu než v prvnim těhotenství :lol: ale měla jsem zásoby, no :mrgreen: @Eva999 pořad ještě tam naděje je, můžeš mít test pozitivní opravdu až dele :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.20 14:07

@Eva999 taky jsem 6den neměla ani ťuk a 10 den už slabá čárka :) zatím testy k dnešku pozitivní, tak uvidíme. Ve čtvrtek mám volat na kontrolu.. Tak doufám, že to do čtvrtka vydržíme :D :)

• Citovat
  • Upravit
3141
28.7.20 14:08

@Veerr Mno ale brouku, ty jsi v těch těhu-testech úplně jiná liga :mrgreen: Takové dálnice! To já se mohu jít úplně zahrabat.. Tfuj tfuj snad to ale bude sílit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
28.7.20 14:12

@majdulacek :lol: tak bylo to 3.IVF. Z prvního těhotenství nedopadlo dobře, z druheho máme syna, pak neúspěšný KET a 3. IVF, testu doma spoustu a po tom KETu, kdy jsem testovala min a čárka pak slabla jsem byla nervózní a musela jsem mít jistotu, ze sili :oops: držím palce!!! Já jsem 12.tt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
28.7.20 14:16

@Veerr Tak gratulace :srdce: že vše klaplo!
Já si říkám, že na to, že jsem 7 dní od ET, tak to není vůbec špatné - ty testy.. Snad se to ještě vybarví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.