Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj, ja nemam mykozu ani nic a tiez mam niekedy do zlta. gyn mi povedala, ze to je v poriadku ![]()
Já jsem měla žlutý výtok,ale nic mě nesvědilo,nepálilo,tak jsem to neřešila,na ko v poradně jsem se pak dozvěděla že mam šílenou kvasinku a dostala léky.Připadala jsem si jak idiot,protože mi fakt nic nebylo,takže se u mě kvasinky ohřály skoro 2 měsíce a já to nevěděla
.
Ahoj Hani,
já mám taky výtok, nějak jsem to neřešila, až jsem šla na genetiku a tam mě doktorka zpovídala, tak jsem jí řekla, že mám výtok, tak ať to prý řeknu doktorce a něco mi na to dá. Tak mi předepsala nějaký čípky, které si mám na noc zavádět, je jich asi 12. Tak to asi řekni doktorce, jestli máš ten výtok silnější.
Já mám taky žlutý výtok, zaváděla jsem si 4 týdny Utrogestan, tak si myslím, jestli se to tam nějak nečistí. Jinak žádný starosti taky nemám. Výtok není nijak silný, jen se prostě párkrát za den objeví. Zatím jsem to neřešila. Pokud to nepřestane do týdne, budu volat dr. ![]()
za zeptani urcite nic nedas…ale ja taky chodila porad se slipovkou…
tak dekuji za rady ja jsem taky na mykozy jak delana mam je furt a brala jsem antibiotika tak to bude od toho vkladala jsem ale uz pres dva týdny a nijak zadny efekt ale snad me dr rekne co a jak protoze me to po sexu dost vzdycky palilo a ma tu sliznici podrazdenou a svedilo me k tomu i zevne i zadku to je tema brr ale je to tak jak rikam no
![]()
ahojda holky,chci se zeptat mate nektera stejny problem jako ja.zluty tehu vytok mela jsem mykozu tak si myslim ze je to jeste po tom nic me pali ani nesvedi.to jsemm prelecila ale porad jeste tak trochu mam zlutejsi.jsem v 17tt