Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pravděpodobnost otěhotnění přes tělísko je mizivá (2 těhotenství na 1000 žen), spíš si chytila tu střevní potíž od dítěte, klid…
Dítě má prujem, pak ho máš i ty, ale než bys to prisoudila střevní viroze, tak tě hned napadne těhotenství? Nešil… Pravděpodobnost otěhotnění s hormonální tělískem je fakt mizivá.
@Midaku píše:
Dítě má prujem, pak ho máš i ty, ale než bys to prisoudila střevní viroze, tak tě hned napadne těhotenství? Nešil… Pravděpodobnost otěhotnění s hormonální tělískem je fakt mizivá.
Samozřejmě mě že mě napadlo že mám virózu. Jen se bojím že se to tělísko nějak hlo, skrze to občasný spineny co jsem donedávna neměla. Rok to bylo ok, a od jara co jsem brala jedny antibiotika za druhym spinim. ![]()
Pravděpodobnost těhotenství je fakt mizivá. Já takto plašila několikrát, protože i s hormonálním tělískem mám menstruaci a občas nepřišla. Ale vždy bylo vše v pořádku. No a v nejhorším případě půjdeš na přerušení. U nás to také bylo takto v plánu.
U hormonálního si myslím je šance mizivá, měla sem nehormonální a s tím otěhotněla 🤷🏻♀️
Ahoj jaká je pravděpodobnost těhotenství při hormonálním tělísku? Dvě děti už mám a třetí nepřipadá v úvahu. Tělísko mám od února 2021, a od tohoto března se mi držely záněty a kvasinky. Brala jsem každej měsíc ATB na anginy, záněty dutiny, spodek probiotika + antimykotika nebo ATB na bakteriální zánět. Od té doby sem tam spinim. Jakoby jeden dva hlenovite hnědé výtoky za týden / 14dni. Na ultrazvuku jsem byla v březnu, tělísko sedělo jak má. Dcera dva dny zpátky měla průjmy, horečky zřejmě střevní viroza. Já měla jeden den hrozně silný průjem, klasický průhledný výtok, bolesti v podbřišku, a stále mě trochu poboliva břicho. Test si samozřejmě udělám odpoledne. Jen čím víc o tom přemýšlím, tím víc samozřejmě mám příznaků.
Třetí dítě není absolutně možný v mojí situaci, tak jsem fakt vyděšená. Nevim co mi hráblo, že mě to tak napadlo. Ale asi tím průjmem, který jsem měla v obou těhotenství. No otázka…jaká je pravděpodobnost otěhotnění s tělískem LEVOSERT? Drátek v pohodě nahmatám.