Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám zas psa totálního salamistu. Všichni se ptají co on na můj stav, jestli se chová jinak, a on absolutně vůbec, je to těžkej klidas
mazlí se pořád stejně, za kus zvance se postaví na hlavu a bude se odstrkavat ušima.. A hlavně se všichni kolem strašně obavaj, co až se nám to narodi (pes je pitbull X amstaff), asi cekaj, že prcka sežere nebo co
já zas úplně vidím, jak prtouse olize od hlavy až k patě, hlavně když bude zmatlanej od jídla, to ho bude milovat ze všech nejvíc, a až budou příkrmy a mladýmu nebude smakovat, tak to bude veselé házet pod stůl a pes to bude beze stopy likvidovat, prostě dokonale zločin ![]()
Nemusí to být vůbec o změně tvého chování. Moje kočka se se mnou taky nebavila
Každou noc za mnou chodila v noci spát a pomazlit se, od té doby, co jsem otěhotněla, tak se mi vyhýbala a v noci za mnou nechodila. Jen mě ignorovala. Časem jí to ale přešlo, to mi pak zas chtěla pořád lehat na břicho. Teď jsem v 8. měsíci a chová se úplně normálně.
@Yves6511 hele u nás je to stejny
mám pracovniho malinoise a je na mě neskutečně opatrny
a s těma. prikrmamam počítám že to.bude stejny
![]()
@Bubla Bůčková dík za supr čtení, ale takových příhod je..
chybí mi tam však dost esenciálních informací, mimo jiné jak staří psi, jaké plemeno, jak staré dítě, VEŠKERÉ okolnosti té události… je to asi jako tady. pohled z jedné strany a nedostatek informací k tomu, aby si člověk mohl utvořit celistvý obraz toho, co se vlastně stalo, neřku-li, že takové situace jsou vyvrcholením mnoha událostí.. samozřejmě nejsem magor, s příchodem dítěte se všechno změní, a ačkoliv svého psa znám, nikdy si nedovolím předpokládat a být si smrtelně jistá a utvrzená v tom, jak se bude v které situaci chovat. obezřetnost je vždy na místě, a netýká se to jen situace psa vs. dítě. Už v autoškole do nás hustili, musíte předvídat, mít oči věčně otevřené a maximálně se přizpůsobovat každé změně kolem vás a nečekané situaci a tím předcházet neštěstí. a přesto se stávají nehody..
@Bubla Bůčková píše:
https://psychologie.cz/…-svoje-dite/
To jako fakt?
Pes leží na chodbě, dcera ho obchází, já ji držím za ruku. „Tady má ocásek, tak ho obejdeme.“ Po těchto mých slovech pes nečekaně začne vrčet, já se nezmůžu na nic… a už ji povalil na zem a kousal. Vidím, že do obličeje. Hlavně ho netahat, ať ji nepotrhá. Bože, nejde to. Otevřít mu tlamu a malou vytáhnout. Ale jak? Strčit ruku do krku. Povedlo se. Trvalo to určitě pár vteřin, já cítila hodiny. Přibíhá muž, psa odhazuje, já malou nesu k doktorce a jedeme na šití.
Jak se strká ruka do krku přes tlamu, ve které má tu malou?
![]()
Ale dobrý příklad toho, že pro sebevětší výblitek online se najde dobrá duše, která tomu uvěří a začne poučovat okolí. ![]()
Beru, že téma článku je, jak se vypořádat se situací, kdy rodič zaviní zranění dítěte.
Ale je plno jiných příkladů (třeba ta opařenina, může být dopravní nehoda a podobně), přidávat tam Hluboký Lidský Příběh zrovna dryjáčnickou historkou o psovi je hra na emoce než o obsahu zbytku článku.
@DustInTheWind píše:
To jako fakt?Pes leží na chodbě, dcera ho obchází, já ji držím za ruku. „Tady má ocásek, tak ho obejdeme.“ Po těchto mých slovech pes nečekaně začne vrčet, já se nezmůžu na nic… a už ji povalil na zem a kousal. Vidím, že do obličeje. Hlavně ho netahat, ať ji nepotrhá. Bože, nejde to. Otevřít mu tlamu a malou vytáhnout. Ale jak? Strčit ruku do krku. Povedlo se. Trvalo to určitě pár vteřin, já cítila hodiny. Přibíhá muž, psa odhazuje, já malou nesu k doktorce a jedeme na šití.
Jak se strká ruka do krku přes tlamu, ve které má tu malou?
![]()
Ale dobrý příklad toho, že pro sebevětší výblitek online se najde dobrá duše, která tomu uvěří a začne poučovat okolí.
Beru, že téma článku je, jak se vypořádat se situací, kdy rodič zaviní zranění dítěte.
Ale je plno jiných příkladů (třeba ta opařenina, může být dopravní nehoda a podobně), přidávat tam Hluboký Lidský Příběh zrovna dryjáčnickou historkou o psovi je hra na emoce než o obsahu zbytku článku.
@Bubla Bůčková píše:
https://psychologie.cz/…-svoje-dite/
A víš, jak podobné články vznikají? Z 99 % je napíše nějaký píárista
.
Nemá smysl tu rozdmychávat emoce okolo „pes vs. dítě“.