Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@ZvědaváTerr píše:
@shadowbabe o to mi právě jde.. nechce se mi sedět doma za 60% procent a ještě s vycházkama…ráda bych si ty poslední měsíce jen ve dvou užila lépe než sezením doma 😀 tak právě doufám že by mi pomohlo doma jen spočinout a hned jak se to zlepší tak zpět do práce.Uvidím co mi řekne doktor, bo co tu čtu tak některým odmítl neschopenku s tím že těhotenství není nemoc…sice není ale takhle trpět v práci taky není ideal 😔
Tak jste mě holky trochu uklidnily, že nejsem jediná a nemám se cítit blbě za to že se chci „válet“ doma.. 😊
Prosimtě, vůbec neměj výčitky svědomí. Normálně řekni doktorovi, že momentálně práci nedáváš. Však to neznamená, že už se do práce nevrátíš. Mně bylo taky pekelně zle, v noci mě budilo zvracení, spíš jsem hubla než přibírala. Do toho jsem krvacela, pak už jen špinila. A taky jsem si malovala, jak budu pracovat co nejdýl. Po zjištění těhotenství jsem volala na personální, jak mám postupovat a co musím udělat, aby me přeřadili na jiné nerizikove oddělení (jsem sestra) a nakonec jsem byla doma do konce
Tobě přeju, ať je ti brzo lépe! ![]()
Mne ji doktorka na nevolnosti odmitla dat, vybirala jsem dovolenou a nejak jsme to dokopali do 13tt, kdy se situace vyrazne zlepsila. Vetsina druheho trimestru pak pohoda.
Mě bylo takhle zle obě celé těhotenství. Nepomáhalo vůbec nic. Pracovala jsem v obchodě, což jsem vůbec nedávala. Doktor mi napsal bez problémů neschopenku již od 8tt.
Neřeš, pokud ti prostě není dobře, tak si o PN požádej. Já si užívala první pupek celkem v poho a při druhým mi bylo tak zle a vše bolelo, že sem byla ráda za dolezení na hřiště za barák 🐳 😂