Těhotenství o dva týdny mladší

Anonymní
19.5.23 13:33

Těhotenství o dva týdny mladší

Ahoj holky, mám dotaz. Na prvním ultrazvuku v 5+1tt byla vidět jenom černá tečka. Byla jsem takhle brzo kvůli minulému ZT. Teď v 7tt bylo vidět plodové vejce a embryo velké 2 mm bez srdeční akce. Doktor mi řekl, že za dva týdny vyrostlo tak jak má, ale podle ms je o dva týdny menší. Těhotenství tak odpovídá 5tt. Nevím, kdy jsem měla ovulaci, bohužel. Za 10 dní jdu na další ultrazvuk. Doufám, že miminko vyroste a bude mít srdeční akci. Nemáte s tím někdo prosím zkušenost? Moc děkuju.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
245
19.5.23 13:34

Ahoj, kdy jsi měla první pozitivní test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
19.5.23 13:34

První těhotenství také bylo mladší o dva týdny a bylo vše v pohodě?
Kdy to vyšel pozitivní test? Podle toho a taky podle toho, jak ta čárka byla silná, u sebe třeba odhadnu, jak dlouho je po ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
19.5.23 13:35
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám dotaz. Na prvním ultrazvuku v 5+1tt byla vidět jenom černá tečka. Byla jsem takhle brzo kvůli minulému ZT. Teď v 7tt bylo vidět plodové vejce a embryo velké 2 mm bez srdeční akce. Doktor mi řekl, že za dva týdny vyrostlo tak jak má, ale podle ms je o dva týdny menší. Těhotenství tak odpovídá 5tt. Nevím, kdy jsem měla ovulaci, bohužel. Za 10 dní jdu na další ultrazvuk. Doufám, že miminko vyroste a bude mít srdeční akci. Nemáte s tím někdo prosím zkušenost? Moc děkuju.

A kdy jsi mela prvni pozitivni test? Datum a ktery den rikal doktor 5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
19.5.23 13:39

Tak takhle na začátku je všechno pomíjivé. Já mám dobrou i špatnou zkušenost.
Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.23 13:43
@Anonymka 01 píše:

Prvního ducha jsem měla až 5. den po zpoždění ms. Pořádná čárka byla až cca 9 dní po zpoždění..

• Citovat
  • Upravit
evculina
19.5.23 13:44
@Nicole 1234 píše:
První těhotenství také bylo mladší o dva týdny a bylo vše v pohodě?
Kdy to vyšel pozitivní test? Podle toho a taky podle toho, jak ta čárka byla silná, u sebe třeba odhadnu, jak dlouho je po ovulaci.

Prvního ducha jsem měla 5 dní po zpoždění. Pak čárka sílila. Opravdu pozitivní byl test až 9 dní po zpoždění. A první těhotenství na začátku bylo ukázkové. Teď jsem ale měla nepravidelnou MS.

• Citovat
  • Upravit
10860
19.5.23 13:47
@Anonymní píše:
Prvního ducha jsem měla až 5. den po zpoždění ms. Pořádná čárka byla až cca 9 dní po zpoždění..

Napis datum, kdy byla prvni carka a kdy byla ta kontrola, kde doktor rekl 5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evculina
19.5.23 13:49
@Tarena píše:
A kdy jsi mela prvni pozitivni test? Datum a ktery den rikal doktor 5tt

Poslední ms byla 27.3. První duch na testu 28.4. U doktora jsem byla poprvé 2.5. To byla vidět černá tečka a měla jsem být 5+1. Podruhé 15.5. mi řekl, že odpovídá 5tt. Bohužel jsem vůbec nevnímala co pak říkal, protože jsem z toho byla hotová a hned myslela na nejhorší, takže nechápu, jak mohla 5tt odpovídat černá tečka a teď plodové vejce a embryo o velikosti 2 mm.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.5.23 13:52
@Anonymka 01 píše:
@Tarena píše:
Napis datum, kdy byla prvni carka a kdy byla ta kontrola, kde doktor rekl 5tt

Poslední ms 27.3., první čárka 28.4. a kontrola 2.5.

• Citovat
  • Upravit
10860
19.5.23 13:55
@evculina píše:
Poslední ms byla 27.3. První duch na testu 28.4. U doktora jsem byla poprvé 2.5. To byla vidět černá tečka a měla jsem být 5+1. Podruhé 15.5. mi řekl, že odpovídá 5tt. Bohužel jsem vůbec nevnímala co pak říkal, protože jsem z toho byla hotová a hned myslela na nejhorší, takže nechápu, jak mohla 5tt odpovídat černá tečka a teď plodové vejce a embryo o velikosti 2 mm.

Toho 15.5 jsi mohla byt tak 5+6, hodne optimisticky, ze bys odlovila ducha treba 10 DPO. Takze zase takova hruza to neni, i kdyz to uz je 6tt, zacatek 7tt. Uvidis na dalsi kontrole. On je to mm sem, mm tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
19.5.23 14:16

Neházela bych flintu do žita vzhledem k tomu že jsi měla pozitivní test až s takovým spozdenim…ovulace zjevně byla později a nejspíš proto je těhotenství mladší…držím palce ať mrňous pěkně roste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
evculina
19.5.23 14:27
@Vladusxx píše:
Neházela bych flintu do žita vzhledem k tomu že jsi měla pozitivní test až s takovým spozdenim…ovulace zjevně byla později a nejspíš proto je těhotenství mladší…držím palce ať mrňous pěkně roste ;)

Snad to tak bude :* děkuju☺️ dělala jsem si testy i den po zpoždění, ale byli sněhobílé, tak jsem myslela, že to tenhle měsíc ani nevyjde. A za pár dní najednou duch

• Citovat
  • Upravit
11812
19.5.23 14:30

@evculina jj asi předtím bylo ještě brzy…tak budu držet palce a dej vědět po kontrole jak jsi dopadl..ale věřím že to bude dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
19.5.23 20:36

Také to nevidím zle, pokud duch a pozitivní test byl až po meškání, mohlo by to být OK. Opravdu mladší těhu. Já měla u ZT ducha 5 dnů před termínem MS (9DPO - byla jsem proste zvědavá, tak jsem testovala takhle brzy) a čárka sílila, ve dne meškání už to byla dálnice a i podle toho jsme pak usoudili ze to nebude OK a nebylo.

Pokud jsi měla pozitivní test až po meškání, opravdu to muže být třeba o 7-10 dnů později.

Já jsem teď ve 20tt a den před termínem MS jsem měla krásnou čárku (udělalo se mi nezvykle špatně v autě, tak jsem testovala). Miminko je naopak starší :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí