Těhotenství po dvou císařích

4961
16.7.13 14:17

Nechodila, zcela standartně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4961
16.7.13 19:01

Ano ultrazvukem, klasicky 1× měsíčně a ano v 38tt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.Předchozí těhu bylo předčasně v 34tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
16.7.13 21:57

Ahoj, tak i já jsem po 3 těhotná a předtím mám 2 císaře. už asi od 20 týdne chodím pravidelně co 14 dní, ale mám ještě jiné zdravotní komplikace, a doktor mi říkal, že od nějakého 28-30 týdne se častěji kontroluje jizva na děloze. Zatím mi teda k tomuhle nikdo nic neřekl-jaká je jizva :nevim:,takže ji asi ještě nekontrolovali?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.10.13 15:09

Ahoj mám za sebou dva císařské řezy, v srpnu jsem v 8 měs. měla ZT - afetalni plodové vejce. Poslední menstruaci 22.9. Dnes jsem byla na gyndě a Dr.se zvedla ze židle když jsem jí řekla že jsme měli nechranenej sex.Ze mužů až nejdříve v prosinci otěhotnět. Jestli buu teď těhu tak mi praskne děloha a zahravam si se životem. Že jestli budu těhotná at k ni nechodim??? :nevim: Co to je??? :evil: Nevíte někdo proč se musí čekat tak dlouho? :zed: Všude čtu, ze jak se dostaví první MS tak se mužem začít snažit i maminy tady to psaly, že jim to Dr. říkal. :think: Že jak se na to budou cítit tak šup do toho. :hug: Bojím se kdyby to vyšlo, aby se vážně něco nestalo :,(.První těhu bylo ukončeno ve 35+5 a druhé ve 31tt právě kvůli jizvě :,(

:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
24.8.18 14:10

Před třetím císařem jsem nechodila na žádné častější kontroly, vše standard. Termín sekce byl pouze 3 dny před vypočteným termínem porodu. A to mělo dítě 4,3kg!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.19 10:42

Třetí těhotenství

Ahoj maminky, pred par dny jsem zjistila, ze jsem těhotná, mam dva kluky císařem a hrozne se bojim, ze toto třetí bude komplikovane těhotenství kvuli jizve. Nijak me neboli, ale doktor me vezme az za 14 dni na kontrolu. Prosim, uklidnite me nekdo, ze treti cisar nemusi byt nic hrozneho? Moc dekuji…

• Citovat
  • Upravit
22
5.6.19 10:55

Ahoj, po 2 sc nasledovalo po 2 rokoch plánované a konzultované 3.tehotenství, narodili se nám dvojčatá :D nikto jazvu neriešil, bola som na rizikovom kvôli čipku, jazvu nikto nekontroloval. Rodila som v termíne 38.tt. treťou sekciou :) u apolinare v prahe dve bezproblémové tehotenstva a sc neriešia, neviem, ako inde :) držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
5.6.19 11:02
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, pred par dny jsem zjistila, ze jsem těhotná, mam dva kluky císařem a hrozne se bojim, ze toto třetí bude komplikovane těhotenství kvuli jizve. Nijak me neboli, ale doktor me vezme az za 14 dni na kontrolu. Prosim, uklidnite me nekdo, ze treti cisar nemusi byt nic hrozneho? Moc dekuji…

U me to zadne drama nebylo. A to mam deti 13M od sebe. Jizva byla uplne v pohode, porod byl teda zase sekci, planovane, v 38+6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
5.6.19 11:06

Já jsem teď 29.tt a zatím vše cajk. Že jizva je krásně zhojená mi řekla dr. ještě před početím tedy, a to opakovaně. Mám od poslední sekce přes 5 let. Mezi 1.a 2. byly 4 roky. Ještě nejsem na konci, ale nikdo se nevzrušuje, jen že tento porod má být tak týden až 10 dní před termínem :palec: S tím jsem počítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
5.6.19 11:25

Třetí cs byl nejbolavejsi, ale jinak vse ok. A to jsem po prvnim cs byla spatne sesita a pei druhém to davali do kupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
5.6.19 14:22

Mela jsem tři CS. S jizvou jsem nikdy problém neměla. Třetí CS byl nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí