Těhotenství po IVF s PGD?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ivet74
12.9.13 22:45

Ten Prednison snad tolik nevadí, když je to jen jedna tabletka, mě jen trochu vadí, že je to kortikoid a člověk má dost oslabenou imunitu a ještě se bojím tloustnutí. Ale věřím doktorům, takže budu dělat jak řeknou. Stejně mi nic jiného nezbýva. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2552
12.9.13 22:57
@Ivet74 píše:
@allmeyo - tak dobrý né? 5 kousku je dobrý. Teď aby se co nejlépe vyvíjela a byla schopna PGD. Takže jsi po OPU, teď jsou spojena se spermoníkama a budou Ti každý den volat jak to vypadá? Ty jooo, klapne to. Moc držím palečky. :kytka:

Tak s tím Prednisonem asi nic neuděláme, taky ho dlabu když mi to řeknou sou to doktoři a ty by se měli poslouchat ;)
Za těch 5 vajíček sem ráda čekala sem míň takže u mě spokojenost, teď jen jak říkáš aby se dobře vyvíjela. Zítra mi mají mezi 7 - 8.15 a bude to asi každý den volat jak to s nimi vypadá tak budu doufat, že to snad dopadne dobře.
Já bych si to přála už kvůli příteli děti ještě nemá a ten by byl moc šťastný kdyby to dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
13.9.13 08:49

@allmeyo ahoj, tak jak se mají embryika, už Ti volali? Jsem zvědavá. Mě to čeká cca 14 dní po Tobě. :-)

• Citovat
  • Upravit
2552
13.9.13 08:49

Takže dnes už jich není 5 ale jen 3 :zed: to teda nějak rychle ubejvá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
13.9.13 09:11

@allmeyo - to nevadí, vubec se neděs. Ty 3 vydržely to vyjmutí a to cizí prostředí, to je dobré. kamočka jich z 11 měla také 5 a pak bylo jen jedno a už mu bude pul roku. Takže opravdu stačí jedno dobré.

prosím Tě měla jsi vyšetření i na AHM (zásoba vajíček)?

• Citovat
  • Upravit
2552
13.9.13 09:16

No oplodněný byli všechny to určitě když bylo ICSI a že by tak rychle ty dvě odešli to je teda mazec.To AHM mi nic neříká to se dělá ještě před stimulací nebo po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
13.9.13 09:23

@allmeyo - to je myslím součástí hormonálního profilu. To Ti asi dělali určitě, jen se doktorka asi nezmínila. Norma je 1 až 5. No a já mám 0,97, takže jsem pod normou, ale prý to ještě jde, na darová to není. Já bych, ale do darovaných nešla. Uvidím kolik budu mít vajíček já. Kdysi jsem brala Clostilbegyt, tu nejnižší dávku a vajíčka byla 3. Tak doufám, že po Gonalu jich aspoň 10 bude. A pak se uvidí. Opravdu stačí jeden bojovník a ten to dotahne až do porodu. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2552
13.9.13 09:34

Tak jestli je to AHM součástí hormonálního profilu tak to my si myslím snad udělali :) Já bych taky do darovaných vajíček nešla ;) Já bych taky darovat asi nemohla myslím, že se daruje jen do 35 let ženy a to mě už bohužel není :zed: :) no kéž by to dotáhl aspoň ten jeden do konce no uvidíme v pondělí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
7.3.14 13:26

Ahoj holky dneska mi přišli výsledky s genetiky. Mám napsáno doporučení na hemokoagulační vyšetření. Nevím co to je. Přítel v pořádku já mám napsáno, že mám balancovaná translokace chromozomů X a 22. Dále mutace c5677t i utace A1298C v genu pro MTHFR v heterozygotním stavu. A byl detekován polymorfismus v genu pro PAI varianta 4G-5G. Nevítě někdo co to znamená jestli je to vázné? a doporučení na preinplatační vyšetření se selekcí embrya s optimální chromozomní výbavou. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
2.7.14 09:27

@andyxxx Já mám taky balancovanou translokaci. Je to boj na dlouho. Právě absolvuju své třetí IVF. Zatím nám nepomohlo ani PGD :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
14.9.15 20:26

Ahoj, ceka nas prvni IVF. Bylo nam nabidnuto PGD. Vzhledem k mym potratum se mi to zda na miste. Mohu poprosit o info, kolik se za PGD priplaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.16 15:27

Ahoj chodí sem ještě někdo?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat