Těhotenství, samovolný potrat?!

Anonymní
10.11.18 18:57

Těhotenství, samovolný potrat?!

Ahoj holky a dámy,
Mám na vás otázku.

Před 9 dny mi skončila menstruace. Vše v pořádku. Den po skončení jsme spolu s přítelem měli nechráněný sex (ant. neberu).

Teď po 8 dnech mám nevolnosti ( pocit na zvracení ) které zničehonic přijdou a pak zase odejdou a je vše v pořádku. Včera večer jsem začala trošku špinit, dneska dopoledne jsem začala krvácet tmavou krev, trošku víc ale ustává to. Večer mě trošku bolel podbříšek. Prsa se mi zdají zvětšené a občas mě bolí hlava. Na internetu jsem četla, že by mohlo jít p uhnizďování cca po těch 6 dnech. Nemáte s tím někdo zkušenost? Jedná se o potrat? :( Miminko bysme chtěli, test negativní ale podle mě je ještě velmi brzy.. děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1804
10.11.18 18:58

Taky by se mohlo jednat třeba o infekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 18:59

@skorotehotna myslite? Takže těhotenství ne? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
10.11.18 19:03

Může se jednat o těhotenství, potrat, nidační krvácení, cystu, infekci nebo taky to může být něčím úplně jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 19:03

@skorotehotna děkuji moc za názor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
10.11.18 19:13

Ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 19:15

@Karleon
Taky jsem nad tím uvažovala ale nikdy jsem ovulaci ani necítila a teď toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
10.11.18 19:30

A jak dlouho nebereš antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 19:31

@pikola dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35772
10.11.18 19:38

Pokud máš pravidelné cykly, tak to potrat nebyl. na to je moc brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.18 19:46

@pikola mám pravidelné. A těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15142
10.11.18 19:50

Jak mas dlouhe cykly a kolikaty den cyklu jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
10.11.18 20:11
@Dlouhovlaska007 píše:
@Karleon
Taky jsem nad tím uvažovala ale nikdy jsem ovulaci ani necítila a teď toto

To já ji cítím každý měsíc jinak, někdy mě potrápí několik dnů před i po, někdy si ji sotva všimnu, stejně jako období před menstruací (PMS). Však nejsme stroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
10.11.18 20:26

Jak dlouhé mas cykly. Kolikátý dc jsi? Kdy máš dostat ms? A víš jak funguje ženské tělo? Pokud by si měla priznaky tehotenstvi ukázal by to test. Ten reaguje na hormon hcg, který způsobuje ty příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.21 02:00

Strach ze samovolného či zamlklého potratu

Ahoj holky, ženy a maminky.
Když jsem byla prvně těhotná, tak jsem se hrozně ze všeho těšila a když nastala další kontrola doktor mi oznámil, že se jedná o zamlklý potrat (7-8tt). Byla jsem hrozně smutná, plakala jsem a měla jsem problém se s tím vyrovnat. Nyní skoro po roce jsem znovu těhotná a jsem tedy dnes v 13tt. Mám už i po prvním screeningu kde dopadlo taky vše v pořádku. Rozhodně musím říct, že nepropadám velké panice, snažím se ne stresovat ale mám velký strach před každou kontrolou aby mi doktor neoznámil zprávu, kterou žádná žena nechce slyšet. Brání mi to v tom se z čehokoliv radovat. Věřím, že ty chvíle radosti, těšení a užívání přijdou a na to špatné se snažím nemyslet, ale.. :( nechci rozebírat smutnou část, která se toho týče vím, že to je i v hlavě a chtěla jsem se zeptat jak jste se strachem bojovali vy? Já hrozně zjišťovala v jakém týdnů mi doktor může sdělit pohlaví a byla jsem nadšená, že celkem brzo si to troufne odhadem sdělit. Dnes však chodím s pocitem strachu a jediné co mě zajímá je, aby malé bylo živé a zdravé. Určitě mi pomohlo to aspoň tady napsat. Přítel u mě není, tak se to zvládá o něco hůř, bez podpory.. Přeji všem zdraví 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí