Těhotenství - spíte na boku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
315
26.3.15 14:46

Začala jsem teď třetí trimestr - předtím jsem spala hlavně na zádech a na „poloboku“, teď je mi z ležení na zádech špatně a miminu se ležení na boku fakt nelíbí a dává to znát… Asi budu spát zbytek těhotenství ve stoje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
26.3.15 18:43

Jsem zvyklá spát ve stabilizováné poloze, a to i teď, takže tím pádem tak napůl ležím i na břiše…vlevo to neva, vpravo je mimino nasraté, ale je to tím, že ho mám zády hodně vpravo, tak ho to víc utiskne. Na zádech se mi blbě spí i za netěhotna, tak to nepraktikuji.
Spí se mi ale už teď celkem blbě, všelijak ten pupek táhne, občas podložím polštářem a je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
27.3.15 12:06

Jsem 34+3 a posledních par noci nemůžu spát nijak. Občas ušní na zádech. Nejlíp to jde na levém boku. Ale poslední cca týden mi „mravenčí“ práva kyčel a to je pak cela noc probdela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
27.3.15 17:29

Já jsem teprve v 18 týdnu a bříško mi povyrostlo jen trošku ale večer než najdu vhodnou polohu na spaní je to boj.. Nakonec vždy spím na pul na boku a na pul na břišku, musím mít ale nohu pokrčenou až skoro u brady aby se mi to bříško trochu nadneslo.. ani nechci pomyslet jak to spaní bude dál.. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
670
4.3.16 08:54

Ahoj, chtěla bych obnovit tohle téma. Jsem na konci druhého trimestru a při probuzení ( at spím na levém nebo pravém boku :think: )mě bolí břicho hlavně při dýchání, chvíli to prodýchám a bolest většinou ustoupí. Měla jste to některá? Předem děkuji za každou odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí