Těhotenství tímto způsobem?

Anonymní
7.2.23 17:53

Těhotenství tímto způsobem?

Dobrý den, je mi osmnáct let a chtěla bych se zeptat, zda je tu možnost otěhotnění, pokud jsem se s přítelem mazlila tak, že byl nahý a já na něm seděla v kraťasech i kalhotkách a měla jsem ještě vložku, protože jsem měla menstruaci. Třeli jsme se o sebe a já se bojím, že mi mohl nějak omylem odhrnout kalhotky i s kraťasy tím, jak jsme se o sebe třeli a že se do mě dostal. Cítila jsem jeho penis u vchodu do pochvy, protože měl erekci, to bylo nejspíš přes oblečení. Hned jak jsem jeho penis cítila u vchodu do pochvy a nevím, jestli to bylo přes oblečení, tak jsem z něj slezla pryč. Sice se ani neudělal, ale i tak. Poznala bych, kdyby ve mně byl? Jsem ještě panna, takže by mě to bolelo, ne? Mezitím jsem menstruaci dostala už znova normálně a cyklus mám většinou 27-28 dní, ovulaci přibližně 16-14,15 den před ms( podle bolesti vaječníků). Nemám ani žádné příznaky, jako špatně od žaludku, atd. Děkuji za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15176
7.2.23 18:09
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
7.2.23 18:10

Během ms neotehotnis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
7.2.23 18:14
@Anonymní píše:
Dobrý den, je mi osmnáct let a chtěla bych se zeptat, zda je tu možnost otěhotnění, pokud jsem se s přítelem mazlila tak, že byl nahý a já na něm seděla v kraťasech i kalhotkách a měla jsem ještě vložku, protože jsem měla menstruaci. Třeli jsme se o sebe a já se bojím, že mi mohl nějak omylem odhrnout kalhotky i s kraťasy tím, jak jsme se o sebe třeli a že se do mě dostal. Cítila jsem jeho penis u vchodu do pochvy, protože měl erekci, to bylo nejspíš přes oblečení. Hned jak jsem jeho penis cítila u vchodu do pochvy a nevím, jestli to bylo přes oblečení, tak jsem z něj slezla pryč. Sice se ani neudělal, ale i tak. Poznala bych, kdyby ve mně byl? Jsem ještě panna, takže by mě to bolelo, ne? Mezitím jsem menstruaci dostala už znova normálně a cyklus mám většinou 27-28 dní, ovulaci přibližně 16-14,15 den před ms( podle bolesti vaječníků). Nemám ani žádné příznaky, jako špatně od žaludku, atd. Děkuji za odpověď.

citujte. Kalhotky a tepláky už tu byly, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
7.2.23 18:15

Milé bravicko… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35963
7.2.23 18:33

Už zase? Jedna diskuze ti nestačila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
7.2.23 18:33

Už jsou prazdniny že? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
7.2.23 18:53

https://www.emimino.cz/…i-ms-488254/ Ty jsi nějak mentálně nedostatečná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.2.23 19:15
@Perníček22 píše:
Během ms neotehotnis…

No, takových už pár bylo, co na to spoléhaly a pak tlačily kočárek :mrgreen:
Ale zakladatelka by asi byla první, která otěhotněla přes dvě vrstvy oblečení a vložku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
7.2.23 19:16
@epsice píše:
Už jsou prazdniny že? :mrgreen: :mrgreen:

Jo a ještě 5,5 týdne budou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.23 19:55

@Jahru Myslela jsem to tak, že by se do mě dostal jakoby bez oblečení. Protože jsme se o sebe třeli a já mám strach, jestli se mi omylem to oblečení neodhrnulo a nepoznala bych, jestli ve mně byl.
Jinak Vám děkuji za odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
35963
7.2.23 20:06
@Anonymní píše:
@Jahru Myslela jsem to tak, že by se do mě dostal jakoby bez oblečení. Protože jsme se o sebe třeli a já mám strach, jestli se mi omylem to oblečení neodhrnulo a nepoznala bych, jestli ve mně byl.
Jinak Vám děkuji za odpověď :)

Už jsme ti jednou řekly, že by jsi opravdu poznala, že byl krocan v troubě. :roll:
Jestli to ve své makovici nejsi schopna pochopit tak takový věci s přítelem neprovozujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
7.2.23 21:09

Jakoze pindour umi zatocit za roh pres nohavicku do kratasu? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
7.2.23 21:34

@Caridina od rana jsem ve spatne nalade, ale ted jsem se opravdu zasmala a smeju se i po druhe, jak to ctu :lol: diky, diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1363
7.2.23 21:36
@Jahru píše:
No, takových už pár bylo, co na to spoléhaly a pak tlačily kočárek :mrgreen:
Ale zakladatelka by asi byla první, která otěhotněla přes dvě vrstvy oblečení a vložku.

Umřela sem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky