Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pipineška blablabláááááá…ty jo., už to nehul
ale dík za pobavení, zas někdy doraz…tentokrát můžeme zkusit opačný extrém…třeba aféru s názvem „těhulka z domova důchodců“
jen abysme si třeba zase obonatily slovník, voe ![]()
@IvkaH píše:
jsem stejně stará, že by nějaký vadný ročník![]()
![]()
já jsem o 3roky mladší, nechápu, že by někdo takhle starej byl i takhle blbej ![]()
@kissi píše: Škoda,tak jsme se pobavily…
to jo, ale já bych chtěla ještě… ![]()
@atominnka píše:
já jsem o 3roky mladší, nechápu, že by někdo takhle starej byl i takhle blbej
Ti nevim hele,mí mamce je 38 a udělala by to taky pro zábavu , mě je skoro 20 a nenapadlo by mě to… Kde se stala chyba?
já myslím, že to bude asi kámoška té 15ky..zřejmě měly málo domácích úkolů na prázdniny a ta dnešní si přihla při mrskačce s klukama, ne ?
![]()
@kissi píše:
Ti nevim hele,mí mamce je 38 a udělala by to taky pro zábavu , mě je skoro 20 a nenapadlo by mě to… Kde se stala chyba?
@kissi píše:
Kissi, ty jsi měla taky první nějak brzy, né? ![]()
@atominnka píše:
Kissi, ty jsi měla taky první nějak brzy, né?
Měla, byla jsem mladá a blbá a dneska to vim, a školu si dodělam dálkově, vše píšu v deníčku Romance z chatu.
@kissi píše:
Měla, byla jsem mladá a blbá a dneska to vim, a školu si dodělam dálkově, vše píšu v deníčku Romance z chatu.
Tak jsem to přečetla… No blbá jsi byla, ale nemsyslím to zle, holt se to stane, nooo.. Hlavně, že ted je to už OK ![]()
@atominnka píše:
Tak jsem to přečetla… No blbá jsi byla, ale nemsyslím to zle, holt se to stane, nooo.. Hlavně, že ted je to už OK
Máš pravdu, už si žádného takového … nesmím pustit k tělu. Mládí dělá své…
@kissi píše:
Máš pravdu, už si žádného takového … nesmím pustit k tělu. Mládí dělá své…
Holky jdu spát až bude zase nějaká podobná action určitě s přidávám, dneska jsem se opravdu pobavila:)
sakra, chvíli tu nejsem a takový srandy kopec
aspoň jsem se pobavila teď, když malá nespí
![]()
@atominnka @kissi holky, mladý jste pořád
![]()
až bude další akce, doufám, že to neprošvihnu
![]()
@pipineška píše:
jdete se starat o ty vase caparty.
Za 1 me neni 14 ale e mi 26 jen jsem to chtela zkusit a pro priste aspon vite jak a co ze nenalitavat blbym holkam co si delaji srandu…a za ten slovnik se omlouvam zkousela jsem tak rec 14 ti lete holky
Tak tohle jsem vážně nepochopila ![]()