Těhotenství v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
27.7.15 00:42

@nikol222 tak predpis uz nepotrebujes. Staci skocit do lekarny patrne budou chtit OP

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
27.7.15 01:05

@nikol222 cca 500 kč a na předpis není, nejlépe užít co nejdříve po styku, nejdéle však do 72 hod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
27.7.15 04:35

Pokud mas jeste cas, tak bych upalovala hned rano k doktorovi, i kdyz Postinor uz neni na predpis. Ja ho jednou potrebovala, byl jeste jen na predpis, sla jsem na gyn. pohotovost, vyklopila jsem situaci, doktor mi poradil a ani jsem prasek nepotrebovala. Jde o fazi cyklu, kdy jsi zapomnela a kdy byla posledni ms, kdy posledni styk, pokud si to zaznamenavas, doktor ti poradi, jestli je nutny si ten prasek brat. Me rekl, ze vetsinou se z jednoho - dvou prasku nestrili, pokud HA beres dlouhodobe a jinak bez chyby. Samozrejme pokud chces „jistotu“, pak si prasek radsi vezmi hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.7.15 06:52

Nevím jak je to jinde, ale u nás stojí v lékárně 750,– a musíš se zapsat do registru. No když jsem šla rodit a čekala na príjmu, došla si tam slečna pro postinor, jen zazvonila, řekla co chce, vyplajzla 250,– a bylo. Během pár hodin tam bylo jestě pár lidí :mrgreen: Takže v porodnici to vyjde asi levněj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
27.7.15 08:42
@Azeretereza píše:
Pokud mas jeste cas, tak bych upalovala hned rano k doktorovi, i kdyz Postinor uz neni na predpis. Ja ho jednou potrebovala, byl jeste jen na predpis, sla jsem na gyn. pohotovost, vyklopila jsem situaci, doktor mi poradil a ani jsem prasek nepotrebovala. Jde o fazi cyklu, kdy jsi zapomnela a kdy byla posledni ms, kdy posledni styk, pokud si to zaznamenavas, doktor ti poradi, jestli je nutny si ten prasek brat. Me rekl, ze vetsinou se z jednoho - dvou prasku nestrili, pokud HA beres dlouhodobe a jinak bez chyby. Samozrejme pokud chces „jistotu“, pak si prasek radsi vezmi hned.

To neni pro šestnáctileté tele (pardon) moc jistota :think: (pokud je stejně stará jako původní zakladatelka :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.7.19 17:58

Těhotenství nebo premenstruační syndrom?

Jsem na střední škole a s přítelem jsem 5 měsíců. Kondomy kvůli financím používat nemůžeme (musíme kupovat drahé kvůli jeho velikosti) a antikoncepce Lusienne mi nesedla. I přes to jsme se chránili spermicidy (globule) Teď mám od začátku menstruace začít brát HA Mercilon. Jde o to, že mě 4 dny před očekávanou menstruaci začal občas pobolivat podbrisek, bradavky jsou na dotek bolestivé a mám bílý výtok bez zápachu. Přitom jsem nikdy premenstruační syndrom neměla. Vím, že těhotenství mi může potvrdit jen těhotenský test, ale spiš mi jde o vaše zkušenosti, jestli někdo otěhotněl při používání spermicidu. Děkuju za odpovědi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
2.7.19 18:01

Spermicid jen v kombinaci s jinými prostředky, samotný je na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27709
2.7.19 18:03

Spermicid není zrovna nejlepší způsob ochrany
prosím tě kolik stojí kondomy že jsou drahé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
2.7.19 18:04

@Pavla4219 mě se nějak nechce věřit že by vám rodiče nedali na kondomy když jste na to neměli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.7.19 18:09
@ka2ka píše:
Spermicid není zrovna nejlepší způsob ochrany
prosím tě kolik stojí kondomy že jsou drahé?

Kondomy stojí cca 180 Kč. (primeros maxi size) A přiznávám, přítelovi je to příjemnější bez kondomu (připadá mu, že cítí jen gumu) :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
2.7.19 18:16
To je hezky, ze jemu je to prijemnejsi bez kondomu, otazka je, jak mu bude pak prijemny zjistit, ze je otcem. To to, boze, nemuze vydrzet nez zabere nova antikoncepce???
@Ravedd píše:
@Pavla4219 mě se nějak nechce věřit že by vám rodiče nedali na kondomy když jste na to neměli

Rodice by meli platit detem uz i antikoncepci? :roll: :mrgreen: S tim za mnou prijit moje 3 deti, tak se fakt zasmeju a to by bylo asi tak vsechno. :zed: Kdyz na to nemaj, tak muzou jit na brigadu tocit zmrzlinu nebo pipat u kasy v Kaufu, ale abych sponzorovala soulozeni mejch deti, to fakt ne-e. Boze, to je doba…

Příspěvek upraven 02.07.19 v 18:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27709
2.7.19 18:18
@Pavla4219 píše:
Kondomy stojí cca 180 Kč. (primeros maxi size) A přiznávám, přítelovi je to příjemnější bez kondomu (připadá mu, že cítí jen gumu) :?

to je fajn že je mu to příjemnější, hele to kulatý co máš na krku je hlava holka mysli, kromě těhotenství jsi taky mohla něco chytit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.7.19 18:18

@Elephantka lepší sponzorovat soulozeni, než se pak starat o vnoučata :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
2.7.19 18:20

@Elephantka tak já teda nevím ale konkrétně u nás je pro 16ti letý dítě celkem problém sehnat brigádu, na kase musíš podepsat hmotnou odpovědnost a tu můžeš podepsat v 18ti. a jako radši dítěti zaplatím antikoncepci než řešit jejich dítě protože tam hlavní odpovědnost padne na koho když ani jednomu není 18 a studují? a myslet si že nemají na antikoncepci, já jim to nedám a oni nebudou souložit je docela naivní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14638
2.7.19 18:24

Pane bože, prosím tě, dej, ať moje dcera v šestnácti nenarazí na takovýho nějakýho „gumy jsou drahý a bez nich je to beztak lepší, kotě“. A pokud narazí, ať se mi ji podaří vychovat tak dobře, že ho s tím pošle někam i s globulema :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí