Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jestli se ti zdají kondomy drahy tak počkej až zjistíš, kolik stojí mimino.
Mimochodem zakladatelko na globule máte, na HA máte ale na kondomy ne? jestli ono to nebude úplně jinak, on kondom prostě nechce
V 16 nemá mít co sex, když nemá ani rozum
. očividně jim to rodiče dostatečně nwvysvetlili když tu teď toto píše. a v 16 brigáda? 15 léta kamarádka chodí uklízet, hlídat děti, točit zmrzlinu. Takže šup na brigádu a vydělávat ne jen souložit a chlastat.
@Leo44 ono záleží kde bydlí ne všude bohužel tyhle možnosti jsou
spíš mě zaráží kde teda vzali na spermicid a kde vezmou na ha ta je dražší než kondomy ![]()
Tohle se pise jako info o spermicidech
Pro koho je nevhodná
Pokud je pro vás možnost otěhotnění naprosto nepřijatelná, je nutné spermicidy kombinovat s jinou antikoncepční metodou. Stejně tak, pokud provozujete sex s neznámým nebo rizikovým partnerem, je lepší použít ještě kondom.
@Ravedd tak slecna psala ze partberovi kondom vadi ze citi jen tu gumu.. penize jsou jen vymluva
Děkuju za příspěvky. Myslela jsem, že globule stací. Dítě si rozhodně nechávat nechci, snad jsou to Jen plane obavy ![]()
Abyste pri tomhle pristupu meli na tehotensky test… ten taky stoji kolem stovky.
Ja jsem tedy pred q6 lety problem s hledanim brigady v 16 nemela.. no a pritelovi muze byt jeste vic.
Uznávám, kondomy jsme nepoužívali především kvůli pohodlí partnera, ale nevěděli jsme, že globule musíme kombinovat.
Příspěvek upraven 02.07.19 v 18:48
@Ravedd píše:
Mimochodem zakladatelko na globule máte, na HA máte ale na kondomy ne? jestli ono to nebude úplně jinak, on kondom prostě nechce
Tak ha je na tři měsíce a když mládež kupuje durexy za dvě stovky, tak se nedivím ![]()
Zakladatelko mrkni na ekondomy a tam mají výběr za dobré peníze.
Posílají to diskrétně a můžeš to vyzvednout v zasilkovne.
Už jsem tu četla různý výmluvy, ale že jsou kondomy drahý tu ještě nebylo ![]()
@pikola píše:
Už jsem tu četla různý výmluvy, ale že jsou kondomy drahý tu ještě nebylo
Přítelovi normal kondomy nesedí, jediny dostupný, co mu sedí, jsou Primeros maxi size a v balíčku za pomalu dvě stovky jsou jen 3 kondomy. Proto tvrdím, že je to dražší nez globule, HA (to vydrží na celý měsíc)
Tak nemáš mít sex a je to. Místo toho se uč, ale takové to výmluvy jsou vtipné. ex měl 25 cm a kupoval klasické kondomy za 120,– jo a kondomy za 90,– po 3 ks myslím že to byl durex nebo tak jsem si i já natáhla na ruku ![]()
@Pavla4219 koukni na e kondomy, tam je výběr za lepší peníze.
@Pavla4219 píše:
Přítelovi normal kondomy nesedí, jediny dostupný, co mu sedí, jsou Primeros maxi size a v balíčku za pomalu dvě stovky jsou jen 3 kondomy. Proto tvrdím, že je to dražší nez globule, HA (to vydrží na celý měsíc)
Tady jich máš 12 za 199 https://www.dm.cz/…8390675.html?…
3 stojí pade, tak nás tady netahej za nohu jak je to hrozně drahý https://kondomy.heureka.cz/…a-large-3ks/