Těhotenství v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15176
2.7.19 18:25

Jestli se ti zdají kondomy drahy tak počkej až zjistíš, kolik stojí mimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
2.7.19 18:26

Mimochodem zakladatelko na globule máte, na HA máte ale na kondomy ne? jestli ono to nebude úplně jinak, on kondom prostě nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
2.7.19 18:28

V 16 nemá mít co sex, když nemá ani rozum :-D. očividně jim to rodiče dostatečně nwvysvetlili když tu teď toto píše. a v 16 brigáda? 15 léta kamarádka chodí uklízet, hlídat děti, točit zmrzlinu. Takže šup na brigádu a vydělávat ne jen souložit a chlastat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4511
2.7.19 18:30

@Leo44 ono záleží kde bydlí ne všude bohužel tyhle možnosti jsou :nevim: spíš mě zaráží kde teda vzali na spermicid a kde vezmou na ha ta je dražší než kondomy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.7.19 18:38

Tohle se pise jako info o spermicidech

Pro koho je nevhodná
Pokud je pro vás možnost otěhotnění naprosto nepřijatelná, je nutné spermicidy kombinovat s jinou antikoncepční metodou. Stejně tak, pokud provozujete sex s neznámým nebo rizikovým partnerem, je lepší použít ještě kondom.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
2.7.19 18:39

@Ravedd tak slecna psala ze partberovi kondom vadi ze citi jen tu gumu.. penize jsou jen vymluva

• Citovat
  • Upravit
5
2.7.19 18:40

Děkuju za příspěvky. Myslela jsem, že globule stací. Dítě si rozhodně nechávat nechci, snad jsou to Jen plane obavy :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.7.19 18:42

Abyste pri tomhle pristupu meli na tehotensky test… ten taky stoji kolem stovky.
Ja jsem tedy pred q6 lety problem s hledanim brigady v 16 nemela.. no a pritelovi muze byt jeste vic.

• Citovat
  • Upravit
5
2.7.19 18:47

Uznávám, kondomy jsme nepoužívali především kvůli pohodlí partnera, ale nevěděli jsme, že globule musíme kombinovat.

Příspěvek upraven 02.07.19 v 18:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
2.7.19 18:47
@Ravedd píše:
Mimochodem zakladatelko na globule máte, na HA máte ale na kondomy ne? jestli ono to nebude úplně jinak, on kondom prostě nechce

Tak ha je na tři měsíce a když mládež kupuje durexy za dvě stovky, tak se nedivím :)

Zakladatelko mrkni na ekondomy a tam mají výběr za dobré peníze. :) Posílají to diskrétně a můžeš to vyzvednout v zasilkovne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
2.7.19 18:57

Už jsem tu četla různý výmluvy, ale že jsou kondomy drahý tu ještě nebylo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.7.19 19:08
@pikola píše:
Už jsem tu četla různý výmluvy, ale že jsou kondomy drahý tu ještě nebylo :zed:

Přítelovi normal kondomy nesedí, jediny dostupný, co mu sedí, jsou Primeros maxi size a v balíčku za pomalu dvě stovky jsou jen 3 kondomy. Proto tvrdím, že je to dražší nez globule, HA (to vydrží na celý měsíc)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
2.7.19 19:11

Tak nemáš mít sex a je to. Místo toho se uč, ale takové to výmluvy jsou vtipné. ex měl 25 cm a kupoval klasické kondomy za 120,– jo a kondomy za 90,– po 3 ks myslím že to byl durex nebo tak jsem si i já natáhla na ruku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
2.7.19 19:12

@Pavla4219 koukni na e kondomy, tam je výběr za lepší peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35857
2.7.19 19:15
@Pavla4219 píše:
Přítelovi normal kondomy nesedí, jediny dostupný, co mu sedí, jsou Primeros maxi size a v balíčku za pomalu dvě stovky jsou jen 3 kondomy. Proto tvrdím, že je to dražší nez globule, HA (to vydrží na celý měsíc)

Tady jich máš 12 za 199 https://www.dm.cz/…8390675.html?…

3 stojí pade, tak nás tady netahej za nohu jak je to hrozně drahý https://kondomy.heureka.cz/…a-large-3ks/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí