Těhotenství ve 45

11
23.4.21 17:33

Těhotenství ve 45

Ahoj holky asi vám to přijde praštěné, ale je tu někdo kdo otěhotněl přirozenou cestou ve 45 letech? Mám přítele, který nemá své děti je o rok mladší a dohodli jsme se, že tomu necháme volný průběh, ale…přeci jen léta nám utíkají. Já sama mám už 2 velké děti od kamarádek slýchám, že jsem blázen a že bych měla cestovat a užívat si života. Já jsem však toho názoru, že cestovat a užívat si života mohu i s mimčem v náručí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27263
23.4.21 17:37

Mě by zajímalo, kdy má člověk plodit děti. Ve 20 ti ti říkaj, jsi mladá, cestuj, ve 45 ti říkaj, cestuj :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12613
23.4.21 17:38
@monisek76 píše:
Ahoj holky asi vám to přijde praštěné, ale je tu někdo kdo otěhotněl přirozenou cestou ve 45 letech? Mám přítele, který nemá své děti je o rok mladší a dohodli jsme se, že tomu necháme volný průběh, ale…přeci jen léta nám utíkají. Já sama mám už 2 velké děti od kamarádek slýchám, že jsem blázen a že bych měla cestovat a užívat si života. Já jsem však toho názoru, že cestovat a užívat si života mohu i s mimčem v náručí. ;)

Ani nahodou, tve dceri bude 20, ty budes seniorka,..nebudes mit na ni energii, budes vycerpana daleko drive nez mladsi mamina s mensi trpelivosti a po 4o take velice vyznamne narusta riziko vrozenych vad u deti..daleko tezsi prubeh tehotenstvi i z fyzicke stranky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
23.4.21 17:39

Jinak cíleně bych do toho nešla, pokud by se stala nehoda, tak bych si to hodně rozmýšlela. Můžu být čiperná, 60 letá dáma, ale taky může být těžce nemocná. Teď co dělám s důchodci to vnímám tak nějak víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13012
23.4.21 17:42

Znam jednu, ta se snazila roky otehotnet, po ctyricitce to zabalila. Ve 45 sla k doktorovi, ze je asi v prechodu… no, uz mela pulku tehotenstvi za sebou. :D U ni mi to prislo dojemny a prala jsem ji to. V tvem pripade bych si tukala na hlavu, a to jsem sama stara matka. Deti jsem stihla do 40, pozdeji bych do toho nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
23.4.21 17:44

Kdybys otehotnela na prvni dobrou, rodis v sestactyriceti a dite ti vyhledove pujde na stredni v jedenasedesati. Pripada ti to rozumne? Mne prilis ne :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
72725
23.4.21 17:46

@monisek76 kámoška. Přesně z toho důvodu jako ty, dokonce v těch 45..a jsou spokojeni všichni. Kluk už chodí do školy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
23.4.21 17:46

Až ti bude 50 tak povedeš dítě do školky. To už by jsi je tam měla vodit jako babička. Navíc bych měla strach z rizika vrozených vad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
23.4.21 17:52

Jo, jsi blázen. V 60 mít 14 leté dítě. Tvůj přítel si měl pořídit dítě dřív, když chtěl být otcem.

Příspěvek upraven 23.04.21 v 17:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8758
23.4.21 17:52

V tomto věku si cilene pořizovat dítě je holy nesmysl. Chtěla bys dítě i kdyby on ne? I kdybys neměla toho nového bezdětného chlapa? Toužila bys I tak po mikinu, vše si prozit znovu? A co budoucnost? Chceš se v 60 otravovat s pubertakem, z důchodu živit vysokoskolaka a neuzit si vnoučata, nebo s ejich třeba taky ani nedozit? Ono to není jen o tom, že teď bude miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
23.4.21 18:06

Tak třeba celebrita Vendula Pizingrova otěhotněla ve 46 a je v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 18:08

Mně bude 45 za chvíli, mám deti 9 a 12 let a už vidím jak na ně občas nemám trpělivost a raději bych měla klid. Když jsem si v 37 našla nového partnera tak jsme se dohodli, že další dítě už opravdu ne a šla jsem na sterilizaci. Já si opravdu myslím, že v tomto věku už je to pozdě, jsem sice v dobré kondici, ale je znát, že 30 už mi není.

• Citovat
  • Upravit
850
23.4.21 18:09

Na chlapa se neohlížej, ten měl plno let si dítě pořídit, pokud po něm vůbec toužil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2386
23.4.21 18:09

Já bych zas nebyla tak razantně proti. Jestli se na to cítíš, zkusit to můžete. Bohužel šance na přirozené početí a donošení dítěte je v tomhle věku už hodně malá, i když výjimky se najdou. Každopádně bych se za tím nehnala za každou cenu, prostě to buď vyjde, nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
23.4.21 18:10
@Gežitka píše:
Tak třeba celebrita Vendula Pizingrova otěhotněla ve 46 a je v pohodě.

Ve 48 a to, že se to děje, neznamená, že je to v pořádku nebo to má být normou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí