Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Mam dotaz jsem 39+3tt dnes jsem spadla ze schodů a naštěstí ne na bříško ale na levy bok. Vynechala jsem jeden nebo 2 schody…blbe jsem spadla na kotnik. Ikdyž jsem hned ledovala kotnik je nateklý a bolí, pajdat mohu. Do toho mam Leidena a jsem ted naredena injekcemi. Nevíte cim ten otok srazit??? Dekuji
Souhlasim, pohotovost
i z hlediska miminka, nemusi vas nic bolet ale otres byl urcite vetsi.
Naštěstí mimco cítím pohyby jsou a cely den poslicci. Jenze dcera 3leta spinka a je marod. Nevim co si vybrat…Nenapada vás nějaká babska rada na splasknuti otoku kromě ledovani?
@1988zanda Raději bych jela na pohotovost, zvlášť když ředíte krev.
A nemuze Vam malou nekdo pohlidat? Ono to neni dobre pajdat a este k tomu s pupikem.. blbe slapnete a jste na zemy zase. Leda skusit nejaky krem na bolest a tak jestli mate ale netusim jake to ma vlivy v tehu ![]()
Zkusím octovy obklad a ráno zavolám bud na gyndu do porodky nebo na chir.amb.
@1988zanda jela bych na pohotovost. Kvůli placentě a prostě pro klid. Raději být za hysterku. Držím palce, ať je vše v pořádku
@1988zanda Jeď na pohotovost nebo si tam alespoň zavolej. Oni ti poradí co a jak, ale pro klid duše bych tam jela, podle mě ti stejně řeknou ať přijedeš. Zavolej na toto číslo 800888155 mělo by to být číslo pro konzultace s pohotovostí, ať se neblokuje číslo 155. Přeji ať jste oba v pořádku.
Mně se to zdá být zvláštní. V podstatě můžeš každým dnem porodit, jenže do porodnice by jsi nemohla, protože nemáš zajištěno hlídání pro mladší dceru, navíc nemocnou.
V podstatě ohrožuješ sebe i to miminko. Babské rady…, fakt mě to fascinuje, v dost negativním slova smyslu. Myslím, že to mohl být velice ošklivý pád.
A s klidem mě zdrbněte, že jsem pipina a rýpalka.
Jsem skoro ve stejném stupni těhotenství, skoro každý den si říkám, že bych mohla porodit a ať je miminko hlavně v pohodě. A hlavně máme zajištěno hlídání jak pro mladší dceru, tak i psa. A pak si přečtu tohle lehkomyslné pojednání. Tak nevím jestli jsou to hormony, ale štve mě to.
@Trojlístek píše:
Mně se to zdá být zvláštní. V podstatě můžeš každým dnem porodit, jenže do porodnice by jsi nemohla, protože nemáš zajištěno hlídání pro mladší dceru, navíc nemocnou.V podstatě ohrožuješ sebe i to miminko. Babské rady…, fakt mě to fascinuje, v dost negativním slova smyslu. Myslím, že to mohl být velice ošklivý pád.
Jsem skoro ve stejném stupni těhotenství, skoro každý den si říkám, že bych mohla porodit a ať je miminko hlavně v pohodě. A hlavně máme zajištěno hlídání jak pro mladší dceru, tak i psa. A pak si přečtu tohle lehkomyslné pojednání. Tak nevím jestli jsou to hormony, ale štve mě to.
Musím souhlasit..
@Trojlístek píše:
Mně se to zdá být zvláštní. V podstatě můžeš každým dnem porodit, jenže do porodnice by jsi nemohla, protože nemáš zajištěno hlídání pro mladší dceru, navíc nemocnou.V podstatě ohrožuješ sebe i to miminko. Babské rady…, fakt mě to fascinuje, v dost negativním slova smyslu. Myslím, že to mohl být velice ošklivý pád.
naprosto s tebou souhlasím
Jsem 36+2 a taky bych si pád ze schodů nelajzla podceňovat i kdyby mi nic nebylo… „drapnu“ dítě a jdu
Ale kdo chce kam… ![]()
@1988zanda Ahoj no tak mi nedá a musím reagovat ty spadneš ze schodů v 39+3 a řešíš oteklý kotník
já v první řadě bych jela na pohotovost kvůli mimču jestli je o. k ono cítit pohyby můžeš, ale NEVÍŠ CO SE TI DĚJE V BŘIŠE
bud bych dceru vzbudila nebo někomu zavolala kamarádce, manželovi, sousedce at pohlídají víš po takovém pádu se např. oddělit placenta a je hned založeno na pěknej ***…Nezlob se na mě ale připadneš mi jako nána psát na net pro babské rady. Jinak přeji at je miminko v pořádku! edit admin: nevhodné označení
Já spadla z asi 13 schodů v 8. měsíci a jelikož jsem cítila pohyby normálně, nikam jsem s tím nešla. A za to mě pak můj dr. pochválil, že když normálně cítím pohyby, tak není z gynekologického hlediska co řešit. Modřiny mi zmizely asi až po roce, ale dítě se narodilo v pohodě. Pokud jde jen o kotník, tak bych nikam nejezdila - ale zakladatelka už to nejspíš vyřešila a asi i porodila ![]()
Annym, protože je to osobní