Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
(prosím o zachování anonymity, citlivé téma)Ahojky, já to zažila dvakrát - Byla jsem s přítelem skoro tři roky - a poté mě opustil v 6.měsíci.
A u druhého dítěte, jsem byla s přítelem skoro 5 let, a v 9 měsíci mi oznámil, že má jinou slečnu.
Tak že zvládnout se to dá, neboj. Je to těžké, ale poté když si uvědomíš, co vše si zvládla a sama, tak budeš na sebe pyšná!!!
Přeju hodně štěstíčka![]()
![]()
tak to mě moc mrzi ti chlapi jsou jak padlí na hlavu opravdu ale moc jste mi tady vsechny dodali sílu do života a jak ríkáš jednou na sebe budu pyšná za to co jsem všechno sama zvládla
moc děkuju
Ahoj, opravdu teď nemysli na něj, ale na toho drobečka, ten stres mu moc nepomůže, vím, že je to těžké, já už s biologickym otcem nebyla, když jsem zjistila, že jsem těhotná a když jsem na to přišla tak jsem hledala nejbližší větev, na kterou bych se pověsila, ale z toho se člověk dostane, roste v tobě novej život a ten drobeček tě bude potřebovat a sním už vlastně nikdy na nic nebudeš sama, budete už pořád na všechno minimálně dva
tohle mě drželo nad vodou a teď už nám bude půl roku a nikdy bych neměnila a dokonce se stydim za to, že jsem na začátku z toho těhotenství nebyla moc nadšená…
a neboj se, jsi hezká holka, věřim tomu, že svobodná maminka dlouho nebudeš, za chvíli poznáš, jak strašně chlapi letí na těhotenský bříško, i mě samotnou to překvapilo, kolik „tatínků“ najednou stálo frontu a teď to vypadá, že se mi jeden vztah začíná dobře rýsovat…asi na tohle teď nemáš ani nejmenší myšlenky, jen tě chci trochu povzbudit, uvidíš, že to bude všechno dobrý a jednou se tomu, jak se cítíš teď ještě zasměješ, nehledě na to, že ten srab ti nestojí ani za nejmenší slzičku ![]()
@Ivonnečka píše:
tak to je mazec no me taky vsichni rikaji ze se urcite vrati ale já uz bych neverila ze to nekdy bude dobre takze bych ho poslala nekam
Myslím, že bude lepší, když se nevrátí, pokud se chová takto!
Ahoj, odesla jsem od ted uz exe s malou a par dni na to zjistila, ze jsem tehotna. Takze syn je takovej malej rozvodovej omylek
zvladnout se da vsechno, kdyz clovek chce
nekdy je to sakra tezky, ale jde to.
@petulka500 já mám taky bratra a bude mit dedecka a pradedecka takze ti snad toho chlapa zastanou tak uvidime já se hlavne ted musim uklidnit protoze jinak budu mit urvane mimico jak se porad nervuju :/
@Ivonnečka píše:
tak to je mazec no me taky vsichni rikaji ze se urcite vrati ale já uz bych neverila ze to nekdy bude dobre takze bych ho poslala nekam
Myslím, že bude lepší, když se nevrátí, pokud se chová takto!
@Ivonnečka Ahoj, já jsem byla celé těhotenství sama a pak ještě do 2 a půl roku věku mého syna. Nikdy jsem svého rozhodnutí nelitovala a od počátku jsem si chtěla dítě nechat.
Někteří se mne ptali, jak to můžu zvládnout, ale já se měla celkem fajn…rodiče, segra, tety a ostatní nás navštěvovali, my s malým zase je, vzali mi malého na procházku v kočárku, pohlídali, když bylo třeba něco zařídit atd. Akorád mi občas chyběl partner, večer když mimošek spal a já měla volnou chvilku u telky třeba…tak jsem měla chut s někým mluvit a podělit se o radosti a starosti všedního dne. Raději než být ve špatném vztahu s otcem dítěte a trpěla by mamča i to dítě, tak raději být v pohodě a užívat si mateřství. A neboj se, najdeš si jiného, mnohem lepšího „tatku“ pro své mimčo. Já vůbec nerandila ani se neseznamovala, ale pak jsem jednou napsala inzerat na nás mistní net a našel se skvělý chlap
, který miluje mne i mého syna a jsme rodina. V zááří se budeme brát
to budeme spolu už 3 roky. B
ydlíme spolu v jeho domku. S otcem dítěte se občas vidíme na skypu a pokecáme přes web cameru, i malý. Je cizinec…nikdy malého „naživo“ neviděl. No, to je dlouhá historie. Jsem ráda, že jsem s mým novým partnerem a nezáleží na tom, že biologický otec se mnou i s malým od prvopočátku nebyl (žije v USA) Takže nevěš hlavu. Já bych ted dala nevím co za to, abych byla těhotná a pořídila synovi sourozence…bohužel se nedaří. Zvládneš to!!! ![]()
@petulka500 Ahoj, tak to máme trošku nastejno s tím „hodným“ strejdou. Malý měl přesně 2 roky a 6 měsíců, když jsme se po emailech domluvili na první rande do cukrárny, i smalým. Pak jsme spolu bydleli ve větším bytě a ted už 8 měsíců u nich v domku, který jsme opravili a předělali. V září bude svatba, celkově jsme spolu 2 roky 7 měsíců. A malý dodnes vzpomíná na to, že jsme tatínka našli v cukrárně
onehdá nas tohle hláškou fakt rozesmál. A člověk si myslí, že děti tomu ještě nerozumí a nechápou…
jsou chytří jak opičky ![]()
@daniel2008 No já toho měho teda poznala náhodou a protože chlap už mi celkem chyběl, tak jsem jela k němu sama poprvé. Tvrdil, že se budeme dívat na filmy..z filmu moc nebylo ale fajn jsme pokecali, dali si vinko a skončili jsme v ložnici. Bylo to strašně pěkné, ale díky tomu jsem si začala myslet, že to pro něj bylo jen o sexu, pak jsme se takhle viděli ještě asi čtyřikrát v krátkých intervalech a já to už brala jen jako sex i když trochu mě to mrzelo, protože byl strašně fajn a kamarádka náhodou ta která se mnou strávila těhotenství za mnou přišla a říká. Vem si mobil a piš. A nadiktovala mi dlouhou sms o tom, že je mi s ním dobře, ale že nevím jak to se mnou zamýšlí apodobně a on odepsal, že se mnou chce být, ale že má strach, že ho malý nepříjme. Nato já se začala chlamat a vysvětlila jsem mu, že to je jen malý šmoulík a že tohle bych jako překážku nebrala. A druhý den jsme jeli do zoo.
A protože jsem bydlela v Ostravě a on v Opavě, a já musela chodit na brigádu abych mohla platit nájem, tak mi řekl, že chce být se mnou, tak že mám jít bydlet k němu a po mateřské najdu práci v jeho městě. Teď už vím, jak to vše tenkrát bylo..v životě nebyl v kontaktu s dítětem a nic o nich nevěděl, uplně jsem viděla ze začátku jak má strach v očích z toho, že malý něco zničí když mu tady po bytě lítal na kolobce.
Ale rád ho měl od začátku a strašně si toho cením, protože mého malého díky je problémům, záchvatům vzteku, agresivním výpadkům a podobně asi nemá rád ani jeho vlastní táta. Měla jsem celkem štěstí..každý chlap by mi netoleroval to jak moc se malému věnuju a kolik peněz dáváme za pomůcky pro něj a podobně.
@petulka500 Ty jo, tak to musím tvého chlapa fakt pochválit
Najdou se i hodní a slušní chlapi pro slunné dny i do nepohody a přijmou dítě za vlastní
Můj budoucí manža taky nemá žádné zkušenosti s dětmi, ale jako by se pro roli tatky narodil, prostě přirozený talent!
Fakt čumím jak puk. Chodili jsme třeba na bazén, koupák nebo někam na hřiště a ne že by byl jen náš „doprovod“ a nezapojil se, normálně se choval jako rodič. A tím, že tam nebyla ta bariera typu - ty jsi svobodná mamča s dítkem a já s tebou jen chodím a čekám až mne malý přijme…tak tím si mne získal, malého jakbysmet, pak i mou rodinu a kámošky jsou z něj unešené (ne vizáží, ale osobnosti)
Taky jsme na to vlítli celkem rychle
na můj vkus (2 týdny od seznámení naživo) ale po tom mém sex. půstu (skoro 3 roky!!!) Z toho „celibátu“ mi už slušně hrabalo. Honza to bral od počátku víc vážně než já. Ikdyž jsem nechtěla prostřídat chlapy a pak se nadobro usadit s jedním, taky jsem nějak nevěřila tomu, že já budu mít to šstestí a vyjde mi to s prvním chlapem, který se mi ozval na inzerát a s jediným s kterým jsem se sešla. Asi zasáhla vyšší síla nebo co?!
Kdybych ho potkala nekde na party nebo na diskotéce (moc nechodím, ted po 30tce), tak by mne ničím nezaujal. Nemá to na čele napsané, že je mega hodný chlap s obřím srdcem, nekonfliktní a všichni ho mají rádi
Dobře, že jsem mu dala šanci se projevit, jakou má povahu…jinak měli jsme odlišné životní styly a je fakt velké štígro, že jsme k sobě našli cestu
Finančně nám pomáhá už dávno, měla jsem mateřskou 3800kč + chodila vybalovat do marketu, dělala lektorku angličtinu, ale to byly jen penízky na živobytí (byt a služby, jídlo, potřeby do domácnosti, oblení apod) Jsem už od září na UP, podpora v nezam. malinkatá, takže to jde rovnou na mé penzijko, životní pojištění a mobil paušál, taky školku a stravné většinou zvládám zaplatit ze svého sromného příjmu, ne vždy. Ted bydlíme kousíček od Třince (moje pův. bydliště) v malinkaté obci, do města máme fakt blízko. A co biologický otec tvého syna? Nedělá vám problémy? Bere si občas melého nebo jen pod tvým dohledem?
@Ivonnečka můžeš si za to sama…moc dobře víš jak to bylo a nelakuj nám tady bulíky na nos znám tě a vím pravdu. Tak přestaň!
@Anonymní píše:
@Ivonnečka můžeš si za to sama…moc dobře víš jak to bylo a nelakuj nám tady bulíky na nos znám tě a vím pravdu. Tak přestaň!
ale ale…tak nám to řekni, jak to tedy je… anonyme ![]()
Jejda tady je nekdo chytrý
tak by me ta pravda zajímala napsala jsem to sem vsechno ve zkratce abych to nemusela zdlouhave vypisovat a hned se tu toho nekdo chyta
jinak bych vám holky chtela napsat ze tatinek uz jeví zájem a slíbil ze nám koupí kočárek takze je to na dobre ceste a snazim se snim jednat prece jen si to male tatu zaslouzi aspon ze o to male má zajem kdyz uz ne o me ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat