Těhotná do Afriky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.5.24 22:35

@stinga my jsme v Egyptě byli s ani ne 2letou dcerou v srpnu, pak byla v necelých 4letech v září s prarodiči a já předtím s mamkou byla v červenci…u moře jsou ty teploty suprově, máme rády teplé moře :-)

• Citovat
  • Upravit
1.5.24 22:40

Neletěla bych, byla jsem kdysi a chytla průjem. Naštěstí to zachránila Chlorella… Ale celkově je Egypt hnusný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
1.5.24 22:42
@Anonymní píše: Více
Ách, čas trolení :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
2.5.24 20:01

Ja byla v Egypte 4×, nikdy jsem zadne zazivaci potize nemela. Spis bych se bala kdybys zacala treba krvacet, tak tam bych na lekarskou pomoc uplne nechtela spolehat. Na druhou stranu, kdyz by se clovek vseho bal, nemohl by vytahnout paty z domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.5.24 10:41

Omlouvám se za off topic. Jen k zamyšlení… Nechápu, jak africké podmínky, život, těhotenství a nespočet nemocí mohla zvládnout švýcarka Corinne Hofmann, Bílá Masajka. Na rozdíl od turistů opečovávaných v napucaném hotelu, žila v chýši z kravinců s negramotnými Afričany, skoro nulová hygiena, jídlo jednou za dva dny, pokud se tomu jídlo dalo říkat… Na jednu stranu šílenost, na druhou obdiv nad jejím tuhým kořínkem. Čím to vlastně je, že jeden má potíže od prvního dne, a druhý může bez problémů pít i z kohoutku? Je to jen v imunitě a střevní symbióze?

Jinak k tématu - ne, neletěla ani za zlaté prase. Ovšem pokud ti nezáleží na dítěti, tak ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7749
3.5.24 10:53

@korast Tak já myslím, že spousta Evropanů žije (cestuje) po Africe bez toho, aby se zdržovali jen v luxusních turistických hotelech a nepadají jako mouchy :D Ale jo, třeba je někdo odolnější.
My jsme byli v Africe s půlročním, ale máme tam rodinu tak asi nebudeme čekat až bude chodit do školy nebo tak aby ho mohli vidět.
Ale těhotná bych taky neletěla, může se přihodit cokoli v jakékoli fázi těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.24 11:33

Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
3.5.24 11:34

@Marieke Chápu, záleží na každém, k čemu se má. Ano, hodně lidí cestuje, ale ona byla fakt extrém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.24 16:31

Takže destinace pro jistotu změněna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
940
17.5.24 19:52

@korast No jestli si pamatuju dobře, tak tam málem zakalila, jela domů na rekonvalescenci, aby se dala dokupy, ne? Je to dlouho, co jsem to četla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí