Těhotná i přes antikoncepci?

2
10.1.17 18:08

Těhotná i přes antikoncepci?

Pěkný den dámy :) vím, že takových témat je tu hodně, ale přesto bych měla takový dotaz. Beru antikoncepci, v sobotu 7.1. jsem brala poslední prášek. V pondělí 1.1. jsem měla nechráněný styk. Nevim jestli nějak plašim nebo co to je, ale od sobotního rána mě bolí břicho, od neděle i prsa, včera jsem myslela, že mi bouchne hlava. Jsem pořád unavená a neustále bych něco jedla. Přitom obvykle jim strašně málo. Až dnes ráno jsem začala menstruovat, ale taky vím, že přes antikoncepci můžu v těhotenství menstruovat normálně a nic nepoznat.. Zkoušela jsem si dělat test a vyšel negativní. Tak nevim jestli je moc brzy nebo je to prostě jen shoda náhod. Co myslíte? Máte nějaké zkušenosti a rady? Předem děkuji za každou odpověď a přeji vám krásný zbytek dne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
834
10.1.17 18:10

@Zobka především se těhotenské příznaky jako je únava, zvýšená chuť k jídlu neprojevují hned po týdnu.. :D Bolest břicha, prsou a hlavy může být klasický premenstruační syndrom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.17 18:11

@Zobka na těhotenské příznaky je dost brzo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
10.1.17 18:14

Prosim tě neplaš :) klasický PMS, test negativní, co chceš víc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.1.17 18:16

Právě že jsem nikdy nic takového neměla. Jen jednou mě před MS trochu bolely prsa, jinak nikdy nic.. A teď tohle.. Jen mi to všechno prostě nějak nesedí no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
10.1.17 18:46

Ahoj, taky si smyslim že na těhu příznaky je to brzo. já zjistila že sem těhotná asi v týdnu. a co se týče menstruace, někdy mě bolelo břicho, někdy ne, nemusí být každý měsíc stejná přeci:-) a pokud bereš antikoncepci, dostala si menstruaci a máš negativní test, tak asi není moc pravděpodobné, že jsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí