Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Byla jsem taky někdy ze začátku na Tlustý Berte. Po půl hodině jsme museli odejít, protože jsem právě z toho dunění začala mít křeče v podbřišku a udelalo se mi zle. Ještě druhej den jsem se dávala dohromady. Kazdej to má asi jinak ale i mimo těhotenství mi to vibrovani nedělá dobře, natož co se musí dít s miminkem uvnitř.
Já byla tenkrát na konci 5. měsíce na festivalu Votvírák. Už jsem tam párkrát byla, takže představu o konkrétním festivalu jsem měla. A užila jsem si to.
Jen jsem nelezla úplně dopředu, nemám ráda mačkanice, držela jsem si kolem sebe odstup. Ale záleží na každém z nás, jestli si nejsi jistá a necítíš se na to, tak nejezdi.
@Barus21 ahoj, jak už holky píšou, dělej podle sebe…dítko je ještě dost malé aby ho to nějak výrazně obtěžovalo. S manželem jsme muzikanti a naše dítě si od 7. měsíce hudbu velmi přísně vybíralo..Takže někdy jsem se mohla celý večer bavit, ale třeba z nevinné svatby kamarádky jsem musela pryč, protože malé se to v břiše nelíbilo. Ale to už byla dost velká
Ještě 14 dní před porodem s náma ale odehrála celý kšeft a taky se jí líbil violoncelový koncert ![]()
@Barus21 píše:
Takže dunění nevadí miminku.. to jsem rádamě přišlo jak kdyby se mi miminko mělo „vyklepat“ ven
![]()
Proto mi to bylo nepříjemný.. jinak tyhle akce mám ráda, tak jsem ráda, že to nevadí a můžu jet
dunění nevadí, v 9.tt to tam má dobře vycpané ![]()