Těhotná nečekaně po třetí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
20.4.17 19:42

@chijioke taky mě diskuse prvorodicek moc nenadchla. Jak máš staré děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31202
20.4.17 21:17

@chijioke Ja jsem tedy uz u konce tretiho, ale taky po dvou sekcich. Jizva zatim musim zatukat dobry, pristi tyden jdu na UTZ jizvy a dle toho budou planovat termin treti sekce. Jinak se dvema raubiri (momentalne za mesic 3 a za 2 mesice 5) na krku jsem nemela prilezitost poradne si vsimnout, ze jsem tehotna (jen obcas se decka zeptala: maminko, a proc porad blinkas), takze to pekne uteklo :mrgreen:… Kdyz si vzpomenu, jak se prvni tehotenstvi nekonecne tahlo… Ale taky jsem se trochu klepala, jak to vsechno bude. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
20.4.17 22:10

@Netopirek 3,5 roky a 1,5 roku

@Hobitka jee mas super nick! hobiti jsou moji nejmilejsi :D no ja jsem teprve rok a pul po druhem cisari a protoze ten druehj rez udelali v miste toho prvniho a pak to docela nehezky secvaly kovovejma svorkama ktery pak z toho vytrhavali - jako standartni „siti“ v Uk!!! tak jako ta jizva mi dala docela zabrat, dlouho to bylo zive, nehnisalo ale bolelo a stale je to citlive na dotek…tak se trosku bojim…tady ten podbrisek sesvorkujou asi 9ti kovovejma svorkamaa za tyden ti je prijde sestra domu vyskubat je to nejhorsi z celeho porodu :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31202
20.4.17 22:20

@chijioke No fuj, to jsou postupy. Ja otehotnela 14m po prvni sekci - to se mi taky jizva hojila spatne, byla podebrana, ke konci tehotenstvi byla dost slaba, takze proto znovu sekce. Podruhe se mi jizva hojila lepe. Taky me rezali v miste puvodni jizvy. A rikali 3 roky cekat s dalsim porodem, coz o mesic nedodrzim, jelikoz jsem otehotnela nejak moc rychle :mrgreen:.

Jo, Hobitum vzrustem smele konkuruji, jen ty chlupate nozky mi chybi ke stesti :mrgreen:. A jinak hezky deticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.4.17 09:12

@chijioke já v7,5 a 1,5 :mrgreen:

Já rodila obě holky přirozeně ;) alebu obou sešívaná, mladší mě dokonce navrhla až k močový trubici :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
21.4.17 14:57

Ahojky holky, já taky čerstvě, v pondělí jdu k doktorce, takže to už bych měla být 5+6 tt, ale stále bojuji s tím, zda ano či ne…víte mám dvě holčičky a už jsem se chtěla vrátit do práce…a nemám si s kým o tom popovídat. Mám hrozné pocity a zatím převládá ta horší varianta (interupce). :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
21.4.17 20:12

Ahoj holky, ja jsem taky neplanovane tehotna. Podle menses take 5+6 :-). Byl to sok, ale uz se zacinam tesit. Mam dva raubire 7.5 a 3.5. @Elleny nad interupci jsem premyslela asi pet minut, ale vim ze bych si to do konce zivota neodpustila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.4.17 20:43

@Elleny já jsem nad interupcí přemýšlela chvíli, ale chlapova pozitivní reakce mě rozhoupala k jasnému nechání špuntíka. Mám doma taky dvě holky, takže teď doufáme v chlapečka. Snad to vyjde, uvidíme. Já jdu k doktorovi až v květnu. Teď jsem 4+6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
21.4.17 20:48

Ja zase budu doufat v holku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
21.4.17 20:51

@Lenka828282 každý chce to co nemá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
21.4.17 21:20

Kdybych prvni dite mela mnohem drive(coz jsme dlouho nechtela, rikala…deti nee, fuj, mozna, nevim, nechci nikdy..) tak se to pak zlomilo a chtela jsem. Jsem rada za jedno. Strasne se to vsechno ve me zlomilo. Ale pozde. A klidne bych brala dve i tri. Ale trvalo mi strasne mco dlouho nez jsem vubec dospela na to prvni. Penize zbyvaji, co resite? Co ja bych za to dala. Uzivam si to, ale hned na druhe se necitim.

• Citovat
  • Upravit
1375
21.4.17 22:22

Jako ja potrat nezavrhuju, zalezi na rodinne a financni situaci, dalena rozpolozenibudouci matky a proste cele situace. Ja byla na 4 potratech za mlada a nikdy jsem si to nevycitala a zadny trauma z toho nemam. Proste v 15, 16,17, 19 jsem nemela ani vhodneho partnera, ani finance ani zazemi a vedela jsem ze pokud si dite prosadim i prez rady vsech at to dam pryc - tak bych na to byla sama, kazdej daval ruce pryc…takze bud to vyresit u doktora nebo si postavit hlavu a zivorit dalsich x let nez se budu schopna postarat…vzhledem k tomu ze pracuji a studuji ve zdravotnictvi uz leta tak potrat neni nic neobvykleho ci stresujiciho z meho pohledu - jsou horsi veci - spontani ci vyvolane potraty vpozdejsim tehu, umrti miminek atd - to jako zdravotni sestra jsem pozorovala u pacientek…ale dobrovolna interupce ze zavaznych zivotnich duvodu mi prijde jako reseni…vim ze to hodne lidi odsuzuje…alepak zase vsichni ukazujou prstem - ta ma deti, nema praci, nema penize, nema partnera, rodice ji musi vse hradit a nezodpovedna matka atd…si nevyberes…kdyz si necha dite mlada - sama bez partnera je trnem v oku…interupci - nikdo nevidi- pokud o tom nemluvis…a muzes si nejdrive vybudovat situaci na dite…je to rozporuplne…ale realita je takova…nez zivorit s ditetem bez financi atd tak pokudse to podchytne brzo…doktor vi jak na to…me spis berou deticky s terminalnima diagnozama, kdy deti umiraji, lezi v nemocnici rok ci 3 a nebo umiraji po par tydnech - to je srdcervouci a strasne- ale interupce z vlastni vule muze byt resenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.4.17 07:50

Omlouvam se jestli to takhle blbe vyznelo, ja potrat rozhodne neodsuzuji. Stoprocentne lepsi potrat kdyz je zivotni situace na prd, nez se pak jen a jen trapit. Ja to myslela jen na sebe, jsem takovy blbec ktery si vsechno bere. Pred 9 lety jsem potratila dvojcatka a dodnes si rikam co sem udelala blbe. Hezky den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1375
22.4.17 11:34

@Lenka828282 tohle tema je vzdycky citlivy to je jasny…kazdej k tomu ma jinej pristup…a neco jineho je spontanni potrat a neco jineho se pro to rozhodnout ani jedno se neda odsuzovat…a co zena to nazor a postoj. Vseobecne je tohel tema porad trosku tabu a cotlive tema… :hug: jen bych podporila urcite kazdeho kdo uvazuej o preruseni - pokud jsou k tomu jasne duvody - tak to neni nic za co by se clovek mel stydet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.4.17 14:02

Moc děkuji za příspěvky a stejně pořád nevím…chtěla jsem se vrátit do práce a zkusit vejšku. Ano dát přednost kariéře před tím vším, ale já jednou prohlásila, že pokud se taková situace stane (nechtěné otěhotnění), tak rozhodně si miminko nechám a najednou, když se to stalo, tak přemýšlím úplně jinak. Já si myslím, že zítra budu po kontrole trochu už rozhodnější…Jsem moc ráda, že vy ostatní máte jasno a přeji vám, ať jste moc šťastné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí