Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Janli to přeci ani nemůže…jestli si to tam vyčetla, tak si mi nerozuměla či sem se špatně vyjadrila-coz je dost možne…3-4 TT. Od PM by vydělá velký…hnědý.
..,ale 3-4tt od oplodnění už by něco viděla…alespoň dutinku…já takhle chodila co týden na gyndu pro potvrzení těhotenství…který neustále nebylo vidět…vymodlena první holčička…a řádně a ve stresu sem si na ni počkala…a ještě sem musela poslouchat, že mi raději píchne vyvolavacku, že to stejně neprojde a neprosperuje a bla, bla.
@Trapka6 píše:
No, všechno tohle co ona píše mi sedí…Ale, včera mě popoháněla vášeň se za ní postavit a dnes s chladnou hlavou mě trklo…jak to udělala, že ji vyšetřily na gynekologii ve 14 bez zákonného zástupce? Nám se minulé stála u osmileté nehoda špatně spadla a ten pád způsobil, že trochu zakrvacela z pipinky-nespadla na pipku, ale jak placák na břicho, tak sem se lekla jestli nemá vnitřní krvácení…tak sem letěla na gynekologii a jen na to aby se mohla doktorka podívat sem ji musela dát souhlas s vyšetřením…třeba je rozdíl mezi 8-14 lety? nebo, že to byla dospělá gynekoložka, nemám s tím zkušenost já byla na gynde poprvé až v 18 a to jen proto, že sem si myslela, že je to v 18 povinný…no, tak jak to, že se to mama dozvěděla až v práci od policie?
Pod 15by ji nemel vysetrit nikdo. Navic hledaly vubec nejakou detskou doktorku, ne
@vokishka píše:
Pod 15by ji nemel vysetrit nikdo. Navic hledaly vubec nejakou detskou doktorku, ne
však tu dávala zprávu z vyšetření, že s ní byl zákonný zástupce
@vokishka píše:
u nás ani dětská gynda není, a když jsem měla ve 12 nějaký problém, tak mě vzala gyndařka mé matky, a už jsem tam pak aspoň měla kartu založenou a nemusela gyndařku hledat
@stinga píše:
však tu dávala zprávu z vyšetření, že s ní byl zákonný zástupce
Jo, vedela to(matka) driv nez policie. Ale priklanim se k nazoru, ze tady to pise ten klučina, lepi mu pr delka
@markytka3 píše:
ty jsi fakt velky ubozak, jeste jedno ti prozradim, sono je v tehotenstvi nezadouci, chodi se na ultrazvukocividne se tvym rodicum vychova moc nepovedla, kdyz vychovali takovyhle paskvil, ze by jablko nepadlo daleko od stromu
Tady si někdo plete sono a rentgen, což?
Njn, používat cizí termity je vždycky velké rizoto, pokud není člověk suterén.
@Vesnickaholka píše:
Jasny, dospela mama od sesti deti si zalozi profil s nickem Trapka6![]()
Meles ty same nesmysly jako zakladatelka..
A dalsi vec, ze sem dlouho chodis, ale tahle diskuze Te donutila k tomu si tu zalozit profil??myslism, ze tu byly vyrazne vice vyhrocene diskuze, ktere by matku od sesti deti nenechaly chladnou
@admin je mozne nejak proverit, zda se nejedna o stejnou osobu?
Uživatelka @Trapka6 a zakladatelka by neměla být jedna stejná osoba
Díky za hlášení ![]()
Viki ![]()
@vokishka píše:
Jo, vedela to(matka) driv nez policie. Ale priklanim se k nazoru, ze tady to pise ten klučina, lepi mu pr delka
jo to je možné, začínám se klonit k názoru, že situace je pravdivá a možná to píše „klučina“, možná i ta holka, nebo některá jejich matka
@stinga píše:
jo to je možné, začínám se klonit k názoru, že situace je pravdivá a možná to píše „klučina“, možná i ta holka, nebo některá jejich matka
No, já mit teda z čehokoliv sevřené půlky, tak jdu studovat zákony, judikaty a články o obdobných případech a ne vést diskusi na emiminu
@Liška obecna píše:
No, já mit teda z čehokoliv sevřené půlky, tak jdu studovat zákony, judikaty a články o obdobných případech a ne vést diskusi na emiminu
jo 15letá holka a 18letý kluk půjdou studovat judikáty ![]()
@stinga píše:
jo 15letá holka a 18letý kluk půjdou studovat judikáty
Tak psalas tam i o matkach.
A použít Google, zas neni tak těžký. Ono by je ten judikáty nenapadl, ale při zadání patřičných slov by možná vyjel.
Příspěvek upraven 14.03.23 v 09:00
@Liška obecna píše:
Tak psala tam i o matkach.
každá matka nemá VŠ
@Bellamia píše:
@markytka3 vůbec se nevyjadruji k situaci zakladatelky, to je jasný trol (nebo osobně si myslím, že to píše dotyčný „klučina“).
Jen to tvoje sono X ultrazvuk. Jedná se o jedno a to samé. Ultrasonograficke vyšetření, sonografie, USG, sono…všechno stejné
dik za vysvetleni, ja doted zila v domneni, ze je to jiny pristroj, protoze vsude, kam prijdu tak je napstano Sonografie, UTZ
obcas i plky na epipi jsou k necemu, autorce se timto omlouvam, teda spise klucinovi
nastudoval si to z netu dobre
@Jahru píše:
Tady si někdo plete sono a rentgen, což?Njn, používat cizí termity je vždycky velké rizoto, pokud není člověk suterén.
ne, ne, jak pisi vyse, na dverich jsem si vzdy vsimla Sonografie, UTZ, tak jsem zila v domneni, ze jsou to dva pristroje ![]()