Těhotná? Už nevím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
14.8.15 16:17

A už kope? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nellyssa
14.8.15 16:19

Tak já na začátku těhotenství žádný příznaky neměla..zjistila jsem to, až mi vynechala menstruace a čekala jsem ještě dokonce 14 dní, jestli nepřijde (dítě bylo neplánované a přes prášky) a v tu dobu mě začaly bolet prsa a dělalo se mi špatně v mhd (což jsem do té doby neznala a po těhotenství také přešlo)..takže bohužel neporadím..asi jen to si počkat na testování..a na příznaky mi to přijde stejnak nějak brzo.. :think:

• Citovat
  • Upravit
7417
14.8.15 16:27

@Carolyn55
Cyklus, kdy jsem otehotnela, byl jediny, kdy jsem nemela příznaky absolutne zádné.. Psychika je fakt mocná čarodějka. Podle me jsou priznaky takto brzo nesmysl, hladina hcg je jeste strasne malá nebo spis zadna. Vydrz par dni a zkus test. Me vyšla hezká slabá carka uz 9 dpo. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bebuu
14.8.15 17:29

Proc proboha porad nekdo zaklada tema jsem tehotna??? Je jich tu malo asi 8o

• Citovat
  • Upravit
3869
14.8.15 17:44

Po 6 dnech nejsou absolutně žádné příznaky a přestaň se pozorovat. Max. ten výtok by mohl něco znamenat. Prsa mě začaly bolet pár dní před tím než jsem to měla dostat. Žádný růžový výtok jsem neměla a den co jsem to měla dostat mě bolelo břicho jako kdyby měla přijít MS, ale těhotenství přišlo v měsíci kdy jsem se na sledování vykašlala. Dvě předchozí MS mě taky všechno bolelo a bylo mi špatně po ránu a ono nic. Jinak blivno po ránu mi začalo být cca až v 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
14.8.15 17:58

Ukaž koule pitomá, jak je na tom slečna (paní) přítomná? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA… Bum, je to tam :) Pokud test ukáže jednu čárku, nevěř mu. Moje odpověď ale nebude zadarmo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
14.8.15 17:59
@Ya-ya píše:
Nemáš chut na citrusy a nebolí tě vlasy? :think:

Mám chuť na vlasy a citrusy to bolí. Jsem 32.tt, asi se mi blíží porod, co myslíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
14.8.15 18:38
@Carolyn55 píše:
Ahoj holky. Potřebuji pomoc :) v mých dnech ovulace jsme se s přítelem milovali. Po par dnech, mě bolí prsa, jsou tak jednou větší, před dvěma dny mi začal lehce růžový výtok, včera jsem měla normální a dnes ráno mi začal hnědý. Bolí mě v kříži, mám šílený nálady, jsem pořad unavená. Po ránu pocit taky nic moc. Jenže na test je ještě brzy. ovulace mi skončila v sobotu 8.8. Co myslíte? Nechci si dělat test protože myslím ze je brzo jednak, a taky nechci byt zklamaná z jedné čárky :( poraďte!!dekuji moooc :srdce: :pankac:
:-) Vyckej do dne MS a pak udelej test…jina rada neni
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.8.15 18:42

@Carolyn55 dej si mokrej hadr na čelo i prsa a zklidni se. Myslíš si, že my jsme vědmy, abychysme věděly, jestli jsi, nebo nejsi po pár dnech po sexu těhotná?
Tyhle diskuse by měli zakázat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
14.8.15 19:02
@Carolyn55 píše:
Třeba poradit jaký příznaky jste mely vy ;) vy jste příjemný teda :) :roll:

nezlob se, ale v prvním těhotenství jsem byla prakticky bez příznaků celé tři měsíce a kdyby mě dnešní moderní medicína nepřesvědčila, tak nevěřím, že jsem těhotná. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
102087
14.8.15 19:03
@Bebuu píše:
Proc proboha porad nekdo zaklada tema jsem tehotna??? Je jich tu malo asi 8o

Protože každá chce mít tu SVOJI :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
14.8.15 19:13

Nic, du si založit tu SVOJI diskusi. Každej měsíc mám těhotenský příznaky-před krámama a navíc občas i pohyby!!!
To by v tom byl čert, abyste mi tady některá neporadila!!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
14.8.15 19:14

@berry4 Pošli odkaz, poradím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
14.8.15 19:58
@Ya-ya píše: :think: rekla bych, ze nejpozdeji do deseti tydnu to bude :palec:

Do 10 týdnů? Takovýho čekání :zed: Jak kdyby to dítě nemohlo vylízt za týden, sotva tam ta spermie vleze, 40 týdnů… Jak kdyby se nedala sehnat vejbavička do týdne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
15.8.15 15:42

Ahojky docela se divím že sem ještě někdo píše, co diskuze výsměch…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí