Těhotné s velkýma prsama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alexisis
29.12.11 16:05

danyk: děkuji :-) ale pořád se s tím ne a né smířit. Já si koupila v Astratexu je to sice 70 D, ale je super a ten objem je menší než všechny co 70tky mám. U nás ve městečku mají úplné prd. Tak jsem jednou riskla ten astratex a vyšlo to :-) Až někdy budu v Praze tak se zajdu mrknout do toho tvého obchůdku :-) Jo přesně je to diskriminace…tsss že se nestydí :P
Jinak já je teda nějak extra pevné nemám, bez podprdy bych na veřejnost nešla. :oops:

• Citovat
  • Upravit
24292
29.12.11 23:00

Tak Timo má v 65 E aspoň nějaký (bídnější) nabídky.
 www.timo.cz

Příspěvek upraven 24.10.14 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
30.12.11 09:09

Ahoj holky, to je asi diskuze přímo pro mě :) s velkýma prsama jsem bojovala už od mládí a ted v těhotentství kór. Měřím 167cm, vážím 55kg a mám prsa D, bohužel je u mě problém, že potřebuju nejmenší obvod co se dělá. Mám problém koupit podprsenku v normálním obchodě aby mi seděla. Ted jsem v 6tt a prsa už mám o číslo větší, nemůžu si na ně sáhnout a už mi lezou z podprsenky :roll: bože… nechci se vidět až budu kojit. Včea mi známej řekl: fíha, že by nový dárek k váncocům?? a já na něj: proč? Jakej? A on: no máš nový prsa ne? :D:D nikdy jsem si nevšiml, že máš takový velký… tak jsem mu řekla že to bude těhotenstvím… nevim nevim co mi budou říkat v létě :D Neříkám že D je nějaký monsturm, ae k moji postavě to je až dost. Už loni jsem chtěla na úpravu, ale počkám ppo dětech. Mám problém s tím, že po jakýkoliv hormonáln změně jsou mi schopny o 2 čísla vyhoupnout a pak zase zpět, proto co se týče tvaru to už není nic moc… i když ted jsou pevný jak jsou nalitý… ale bolí to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí