Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak Timo má v 65 E aspoň nějaký (bídnější) nabídky.
www.timo.cz
Příspěvek upraven 24.10.14 v 17:07
Ahoj holky, to je asi diskuze přímo pro mě
s velkýma prsama jsem bojovala už od mládí a ted v těhotentství kór. Měřím 167cm, vážím 55kg a mám prsa D, bohužel je u mě problém, že potřebuju nejmenší obvod co se dělá. Mám problém koupit podprsenku v normálním obchodě aby mi seděla. Ted jsem v 6tt a prsa už mám o číslo větší, nemůžu si na ně sáhnout a už mi lezou z podprsenky
bože… nechci se vidět až budu kojit. Včea mi známej řekl: fíha, že by nový dárek k váncocům?? a já na něj: proč? Jakej? A on: no máš nový prsa ne? ![]()
nikdy jsem si nevšiml, že máš takový velký… tak jsem mu řekla že to bude těhotenstvím… nevim nevim co mi budou říkat v létě
Neříkám že D je nějaký monsturm, ae k moji postavě to je až dost. Už loni jsem chtěla na úpravu, ale počkám ppo dětech. Mám problém s tím, že po jakýkoliv hormonáln změně jsou mi schopny o 2 čísla vyhoupnout a pak zase zpět, proto co se týče tvaru to už není nic moc… i když ted jsou pevný jak jsou nalitý… ale bolí to…
danyk: děkuji
ale pořád se s tím ne a né smířit. Já si koupila v Astratexu je to sice 70 D, ale je super a ten objem je menší než všechny co 70tky mám. U nás ve městečku mají úplné prd. Tak jsem jednou riskla ten astratex a vyšlo to
Až někdy budu v Praze tak se zajdu mrknout do toho tvého obchůdku
Jo přesně je to diskriminace…tsss že se nestydí 

Jinak já je teda nějak extra pevné nemám, bez podprdy bych na veřejnost nešla.