Těhotenství - ano nebo ne

Anonymní
24.5.23 17:30

Těhotnestvi - jo nebo ne

Ahoj holky, měla bych takový dotaz, protože z toho už blázním. Někdy ke konci března (21.) jsem měla nechráněný pohlavní styk. Za dva dny po něm jsem dostala menstruaci, která trvala normálně jako vždy. V dubnu jsem menstruaci taky dostala, ale byla už slabší, tak jsem si začala dělat těhotenské testy, které vyšly všechny negativní. Teď v květnu jsem měla dostat menstruaci a mám tři dny zpoždění. Místo menstruace se dostavil jen takový nažloutlý výtok. Těhotenské testy jsem si zase dělala a zase byly všechny negativní. Myslíte si, že mužů být i presto těhotná? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16392
24.5.23 17:32
@Anonymní píše:
Ahoj holky, měla bych takový dotaz, protože z toho už blázním. Někdy ke konci března (21.) jsem měla nechráněný pohlavní styk. Za dva dny po něm jsem dostala menstruaci, která trvala normálně jako vždy. V dubnu jsem menstruaci taky dostala, ale byla už slabší, tak jsem si začala dělat těhotenské testy, které vyšly všechny negativní. Teď v květnu jsem měla dostat menstruaci a mám tři dny zpoždění. Místo menstruace se dostavil jen takový nažloutlý výtok. Těhotenské testy jsem si zase dělala a zase byly všechny negativní. Myslíte si, že mužů být i presto těhotná? :?

Když jsou testy negativní, tak bych v těhotenství rozhodně nevěřila. Pokud se ti na co nezdá, zajdi na kontrolu k dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
24.5.23 17:32

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12617
24.5.23 17:34

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
24.5.23 17:40

Nemůžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.5.23 17:47

@Dahlia0409 K dr jsem obejdnaná, ale měla místo až v červnu takže budu muset počkat. Jen mi to přijde zvláštní. Ta minula menstruace trvala normálně 6 dni, ale jen tri dny byla silná pak už jen takové spineni. A teď právě nic. Říkám si, jestli nedělám ten test moc brzo. Ale pak si zase říkám, ze kdybych náhodou byla těhotná z toho styku z března tak by to už nějaký ukázal ne? Udělala jsem si jich tak přes 15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
24.5.23 17:53
@Aneta163 píše:
@Dahlia0409 K dr jsem obejdnaná, ale měla místo až v červnu takže budu muset počkat. Jen mi to přijde zvláštní. Ta minula menstruace trvala normálně 6 dni, ale jen tri dny byla silná pak už jen takové spineni. A teď právě nic. Říkám si, jestli nedělám ten test moc brzo. Ale pak si zase říkám, ze kdybych náhodou byla těhotná z toho styku z března tak by to už nějaký ukázal ne? Udělala jsem si jich tak přes píše: Více

Z března by to ukázal už na začátku května. Je pomalu konec května, takže bys to měla již potvrzené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.5.23 18:03

@Dahlia0409 já jsem si to právě taky myslela, že by to už některý ukázal. Jen si neumím vysvětlit tu zpožděnou menstruaci :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
24.5.23 18:32
@Aneta163 píše:
@Dahlia0409 já jsem si to právě taky myslela, že by to už některý ukázal. Jen si neumím vysvětlit tu zpožděnou menstruaci :(

Můžou to být hormony, nějaká infekce, anovulační cyklus… zpoždění nemusí nutně znamenat těhotenství, i u holek, kterým chodí menstruace jako hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16392
24.5.23 18:53
@Lilithis píše:
Můžou to být hormony, nějaká infekce, anovulační cyklus… zpoždění nemusí nutně znamenat těhotenství, i u holek, kterým chodí menstruace jako hodinky.

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
24.5.23 21:33

Jakože by jsi byla těhotná z toho března? Ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.5.23 00:38

@korn123 vím, že to je asi hloupost, ale přemýšlím už nad vším možným. Tak jsem se chtěla zeptat na názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.5.23 18:26

Vodnatý výtok

Holky dneska jsem dostala takový vodnatý výtok. Test jsem si dělala sice ne z ranní moči, ale byl zase negativní. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16159
25.5.23 18:36

Nebo to zpoždění menstruace může být následkem stresu z možného těhotenství? Tedy pokud by nebylo žádoucí. :nevim:
Bude lepší opravdu ta gynekolog. prohlídka ať víš na čem jsi. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
25.5.23 18:37

@Černá Madonna to by se mohlo stát? Žádoucí by právě určitě nebylo. Ale, jak psaly holky výše možné to asi není, když mi všechny ty testy vyšly negativní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí