Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, měla bych takový dotaz, protože z toho už blázním. Někdy ke konci března (21.) jsem měla nechráněný pohlavní styk. Za dva dny po něm jsem dostala menstruaci, která trvala normálně jako vždy. V dubnu jsem menstruaci taky dostala, ale byla už slabší, tak jsem si začala dělat těhotenské testy, které vyšly všechny negativní. Teď v květnu jsem měla dostat menstruaci a mám tři dny zpoždění. Místo menstruace se dostavil jen takový nažloutlý výtok. Těhotenské testy jsem si zase dělala a zase byly všechny negativní. Myslíte si, že mužů být i presto těhotná?
Když jsou testy negativní, tak bych v těhotenství rozhodně nevěřila. Pokud se ti na co nezdá, zajdi na kontrolu k dr
@Dahlia0409 K dr jsem obejdnaná, ale měla místo až v červnu takže budu muset počkat. Jen mi to přijde zvláštní. Ta minula menstruace trvala normálně 6 dni, ale jen tri dny byla silná pak už jen takové spineni. A teď právě nic. Říkám si, jestli nedělám ten test moc brzo. Ale pak si zase říkám, ze kdybych náhodou byla těhotná z toho styku z března tak by to už nějaký ukázal ne? Udělala jsem si jich tak přes 15
@Aneta163 píše:
@Dahlia0409 K dr jsem obejdnaná, ale měla místo až v červnu takže budu muset počkat. Jen mi to přijde zvláštní. Ta minula menstruace trvala normálně 6 dni, ale jen tri dny byla silná pak už jen takové spineni. A teď právě nic. Říkám si, jestli nedělám ten test moc brzo. Ale pak si zase říkám, ze kdybych náhodou byla těhotná z toho styku z března tak by to už nějaký ukázal ne? Udělala jsem si jich tak přes píše: Více
Z března by to ukázal už na začátku května. Je pomalu konec května, takže bys to měla již potvrzené
@Dahlia0409 já jsem si to právě taky myslela, že by to už některý ukázal. Jen si neumím vysvětlit tu zpožděnou menstruaci ![]()
@Aneta163 píše:
@Dahlia0409 já jsem si to právě taky myslela, že by to už některý ukázal. Jen si neumím vysvětlit tu zpožděnou menstruaci
Můžou to být hormony, nějaká infekce, anovulační cyklus… zpoždění nemusí nutně znamenat těhotenství, i u holek, kterým chodí menstruace jako hodinky.
@Lilithis píše:
Můžou to být hormony, nějaká infekce, anovulační cyklus… zpoždění nemusí nutně znamenat těhotenství, i u holek, kterým chodí menstruace jako hodinky.
Přesně tak
@korn123 vím, že to je asi hloupost, ale přemýšlím už nad vším možným. Tak jsem se chtěla zeptat na názor
Holky dneska jsem dostala takový vodnatý výtok. Test jsem si dělala sice ne z ranní moči, ale byl zase negativní. Co myslíte?
Nebo to zpoždění menstruace může být následkem stresu z možného těhotenství? Tedy pokud by nebylo žádoucí. ![]()
Bude lepší opravdu ta gynekolog. prohlídka ať víš na čem jsi. ![]()
@Černá Madonna to by se mohlo stát? Žádoucí by právě určitě nebylo. Ale, jak psaly holky výše možné to asi není, když mi všechny ty testy vyšly negativní
Ahoj holky, měla bych takový dotaz, protože z toho už blázním. Někdy ke konci března (21.) jsem měla nechráněný pohlavní styk. Za dva dny po něm jsem dostala menstruaci, která trvala normálně jako vždy. V dubnu jsem menstruaci taky dostala, ale byla už slabší, tak jsem si začala dělat těhotenské testy, které vyšly všechny negativní. Teď v květnu jsem měla dostat menstruaci a mám tři dny zpoždění. Místo menstruace se dostavil jen takový nažloutlý výtok. Těhotenské testy jsem si zase dělala a zase byly všechny negativní. Myslíte si, že mužů být i presto těhotná?