těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107
21.6.04 15:48

V pátek mám domluvený první ultrazvuk.. !!! Nevím zda bude neco videt, měla bych být teprve 4 týdny.. Akorát mám prý cytologii špatnou, dostanu recept na nějaké léky, ale mimí by to ohrozit nemělo.. ?! Hmmm, přitom žádné problémy s výtokem nemám… (krom slabého bílého… - asi není OK..)

Mám tendenci nakoupit dalsi testy a každé ráno testovat, abych byla pořád v ubezpečení, že tam ty // jsou !!!!!

Ve čtvrtek jdu na koncert na SuperStar… jsem zvědavá… :lol:
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
21.6.04 15:49

těhule?

Ahoj holky, můžu se taky přidat? Z občasné nakukovatelky je ze mě regulérní přihlášená snažilka! V květnu jsem po 8 letech vy:,–(ila HA, takže se snažíme teprve měsíc a zatím neúspěšně, ale jsem ráda za tento web, kde se dovídám stále nové a nové věci! Všem novým těhulkám moc gratuluju, i já se děsně těším, až najdu na testíku // :)

To Nadenka: Milá Naděnko, je to neuvěřitelné, ale máme úplně stejný cyklus! I já začala počítat od 21.5., dokonce jsem si už minulý týden myslela, že snad se nám to podařilo napoprvé, protože vůbec nic nenasvědčovalo, že má přijet teta, ba naopak - byla jsem unavená, měla zvětšená prsa, začala jsem citlivě reagovat na vůně a pachy a začalo se mi dělat špatně při jízdě autem, prostě jsem nebyla ve své kůži. 18.6. jsem byla (už měsíc dopředu) objednaná na běžnou každoroční cytologii k lékařce, to už jsem byla 29DC a tak jsem byla zvědavá, jestli mi při prohlídce náhodou nesdělí tu sladkou novinku - že jsem těhulka :P No řekla mi, že je to tak 50:50, že je děloha nasáklá, takže buď brzy přijede teta, nebo je to těhotenství. Samozřejmě jsem nevydržela a hned druhý den jsem si udělala testík (hcg za 28,–) a nic, no a večer teta opravdu přijela :( Takže se už těším, až zase odjede a budeme to moct zkusit podruhé. Pevně doufám, že já i manžel jsme v pořádku a že na mimi nebudeme muset dlouho čekat, i když to se nikdy nedá říct, že?!

Takže nám snažilkám držím pěstičky, ať těch dobrých zpráv s // přibývá jak hub po dešti.
Evitka z Plzně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
21.6.04 16:24

gratulace

Teda Loneless a Karkulko je fakt, že jsem tu nebyla snad měsíc, ale o to je lepší překvapení, 8O že jste u v očekávání, moc Vám gratuluji a ať bříška zdravě a krásně rostou. Dávejte na sebe pozor :!

Verča + Samuel 23tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.6.04 18:19

Ahoj děvčata,
dnes jsem dostala těhotenskou průkazku ! :lol: Takže 7.7. jdu na další UTZ a to bude už ve 13.tt. To se zase nebudu moc dočkat :cry:

:?: Mám na Vás otázku ( i když se hodí asi do jiného fora): Koncem července jdu na AFP testy. To je to samé co tripl testy, nebo je to něco jiného? Poradíte prosím? :?:

Ke komentářům:
Koblížku:
Musím ti honem pogratulovat ke druhé čárce. To je super. K doktorovi bych šla až v pondělí ( po tom čtvrtku kdy očekáváš MS. Podle mě ti vezme krev a už by i hodnoty HCG mohly být dostatečně vysoké.
Takhle tě bude odebírat několikrát ( jako mě ? nedočkavce) :wink: :lol:

Naděnko:
Gratuluju k svatbě: :lol: To bude super, svatba na zámku ? hlavně abyste nedopadli jako my. My se totiž brali tak dlouho, že od prvního požádání utekly skoro 2 roky. Prostě jsem to nějak nestíhali. Ale stálo to za to. manžu si nemůžu vynachválit. :wink:

Loneless:
Je to muselo být skělý :lol: I o večeři ten chudák málem přišel :lol:

Katusko:
Ten test bych si radši udělala, ale nevím jestli funguje i když bereš HA. Vyčetla jsem totiž, že HA simuluje tělo jako že je těhotné ( ale samozřejmě, neumím si to blíže vysvětlit). Asi bych pro jistotu zašla na gyndu? :roll:

Bury:
Jo šetřej papírem, mrchy jedny :wink: A vůbec nechápou, jak jsem se na to třásla :wink: Jako malé dítě na čokoládu. :lol:

Henrieto:
Držím palce, abys přítele hezky svedl :oops: A určitě se to zadaří !

Karkulko:
Ty mi snad mluvíš z duše. Já jsme se taky furt chodila pozorovat, hlavně na WC jestli náhodou jsem to nedostala. Až teprve te´d jsem se trošku uklidnila. Tak ti moc děkuju, jsem tedy normální :oops: 8)

Evitko:
Vítám tě do dizkuze. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Missorka
21.6.04 18:57

AFP testy = tripple testy
Je to to samý. Držím palečky, ať dopadnou dobře.
Peta a Véčko, 40.tt

• Citovat
  • Upravit
2518
21.6.04 20:21

Ahoj kočulky moje!!!

Koukám, že jsem Vám tu ani moc nechyběla :wink: .

Předně gratuluji Lonelessce a Veronice k mimískám v bříšku!!! PŘEJI VÁM TO, BERUŠKY!!! :wink:

Jinak - vy:,–(ila jsem HA, a konečně jsem přestala krvácet, už jsem z toho byla docela hotová!!! Nyní se řadím mezi nesnažilky, protože jsem usoudila, že se blíží léty a chtělo by to shodit nějaké to kilíčko do plavek - a protože mám fakt drastické diety :lol: (ale zabírají!!!), tak si myslím, že by to mimískovi neprospělo :roll: , takže budeme pokračovat v „dělání“ v září!

Včera jsme slavili přítelovo mamky narozeniny, bylo jí 76.let - krásný to věk :D - a ještě teď cítím v žaludku bowle a vaječný koňak z vodky!!! :oops: Brrr… Ale bylo to super!!! Takhle jsem se dlouho nepobavila. Jinak v pátek jedu do Prahy, známá slaví s přítelem narozky, takže to bude… Už teď se moooc těším, kočulky.

A co Vy? Jsem z těch příspěvků nějaká mimo, takže budu muset všechno projít, abych věděla, na co odpovídat :wink: .
Ale chyběly jste mi, fakt moooc!!!

Zatím přeji krásný večer!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.6.04 22:47

Jejda Radko tady eva2, to jsem tě dlouho nečetla.Já jsem konečně doma , ale jsme jaksi z toho cestování a snažení utahaní, furt spíme.To je pěkná otrava.Teď mi má navíc přijet tchýně , takže vyhlídky na tulení mizivé.Snad to přežiju ve zdraví :evil: Teta by měla přijet kolem 29-30, tak se snad konečně zapomene,ale uvidíme teď je ještě na úvahy brzo.Vítám tě znovu mezi snažilkami,a snad to bude u tebe ok.Včera jsme popíjeli pomerančového ferneta , ale fuj 8O nějak mi špatně sedl, doufám, že ti ta bowle aspoň sedla a ty netrpěla jako já.Ráno jsem nevěděla kam se otočit.Asi to bylo tou únavou po tak dlouhé cestě, nebo zase reaguju na příjezd tchýně.Říkám tomu falešné příznaky těhotenství.Malá asi začíná být nemocná, kašle od rýmy, ale to by mě trápilo nejmíň,odpoledne měla rudé tváře, a dozvěděla jsem se, že ve školce mají nějakou šestou nemoc nebo co.Je to prý něco virovýho mezi zarděnkama a spálou a trvá to asi šest dnů.Docela začíná mít první příznaky, ale nevím.To by mě zajímalo, jak se taková nemoc mohla vyskytnout, vždyť my jsme nic takového nikdy neměli.Chudák malá je pěkně otrávená, a protivná,a to má mít v pátek páté narozeniny.No nic budu končit tak se ozvi budu jen ráda.Eva

Teda holky já jen žasnu opravdu se to tu za ten týden jen hemží dvěma čárkama,držím vám palce, ať dospějete ke zdárnému konci,a doufám , že všechny ty prskance doprskly na nás všechny tak ahoj

• Citovat
  • Upravit
2518
21.6.04 23:35

Ahojky Evo,

bože!!! Kam chodí malá do školky? Malý je také v poslední době protivný až hrůza!!! Pořád kňourá! Školku navštěvuje už rok a nepamatuju si, že by mi dělal ráno scény. Od neděle nemluví o ničem jiném, než že nechce do školky a dnešní ráno! :( Hrůza! Myslela jsem, že ani nedojdu do práce. Ještě, že příští týden odjíždí na chalupu s babičkou a dědou, tak nebude muset ráno v 6hod. vstávat a aspoň si užije. Já mám dovču až koncem července.
Je to fakt, tady se to za týden pěkně rozjelo! Tolik těhulek :wink: . Takže už je tu jen pár vyjímek, a my vás brzy dohoníme, těhulky, nebojte!!! :wink:

Asi půjdu také na kutě. Dnes se mi ani nechce spát :P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
22.6.04 06:09

těhule?

Holky moje 8O ,

tak já tedy nevím ale to moje tělo si dělá vážně prd..!!
Krvácení nikde,když jsem si to zpětně přehrávala v hlavě tak jsem zjistila že včera ráno jsme se s manžou náruživě tulili a pak jsem začala krvácet:jasná ,čistá krev ale 3kapky.

Tak jsem si pro jistotu dneska přivstala a udělala test a co myslíte???
Div jsem nespadla z wc byly tam // 8O 8O 8O 8O
Jsem dneska 36dc a testovala jsem 28dc a nebylo tam nic!!
Takže jseště raději v práci koupím Clearblue-myslím že to bude zase nějaká bouda na mě!
Zatím pa pa-jsem teda mimo!
Ale ještě tomu teda nevěřím!
Gabka :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.04 06:23

Dobré ránko holky,
tak jsem si včera koupila další dva testy. Pro jistotu každý jiný od různých výrobců. Na obou byly // ! :lol:
Stejně tomu nemůžu pořád uvěřit. Dnes chci zajít k doktorovi, doufám, že tam už něco uvidí a řekne, že jsem opravdu těhu.
Ahoj a přeji krásný den

1. Veronika
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.6.04 06:40

Ahoj, ráno jsem byla hrozně nedočkavá a chtěla hned napsat o dalších testech, tak jsem si ani nepřečetla nové příspěvky.
Všem za rady moc děkuji, ale myslím si, že to stejně nevydržím čekat do pondělí. Doktorovi aspoň zavolám a uvidím co mi řekne.
Veronika :D

• Citovat
  • Upravit
58
22.6.04 07:48

Ahojky holky.
Gabko, teda já Ti tak moc držím palečky! Slabé krváce může být i v začátku těhu! Já jsem krvácela při obou dětech. Určitě znovu testuj a piš nové poznatky. Včera mě mrzí, že jsem Tě na chatu víc nestihla vyzpovídat. Šéf vždycky příjde v nevhodnou dobu. Zkusím tam zase nakouknout a třeba se potkáme.

Radko, to víš, že jsi nám tu chyběla. Já jsem se od čtvrtka zase dovolovala tak jsem neměla možnost nakouknout. Až včera. Máme tu spoustu nových těhulek i snažilek. Já pro tento měsíc zůstávám u snažilek. Ale jsem ráda, že se mi MS rozjela sama.

Musím končit.pá.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.04 08:02

Ahojky holčiny,
moc děkuji za gratulace ke svatbě. Včera jsme byli na matrice a máme termín 11.9., nakoukli jsme i do pujčovny svatebních šatů no nádherný, v úterý pujdeme asi vybírat, už se nemůžu dočkat. Ono se to nezdá, ale jsou to už jenom necelé tři měsíce, uteče to jako voda a budu mladá pani :wink: . Jinak MS jsem stále nedostala, dneska jsem vydržela a testík nedělala, počkám na zítra ráno to bude 33DC a uvidim. Je hrozná tahle nejistota dvě // nejsou a teta taky nikde, jenom mě občas dloubne nebo píchne v břiše. :(
Zatim papa musím pracovat mám toho dneska dost.
Naděnka

• Citovat
  • Upravit
107
22.6.04 08:15

Těhuleeeee

Holky, včera jsem si po práci koupila ještě pro jistotu další testík.. Clear Blue.. doma jsem si ho hned udelala a behem nekolika vterinek najela jedna i druha !!! Vypadá to velmi, velmi nadějne.. nemuzu se dočkat pátku.. Myslíte že ve 4 týdnech něco uvidím??? Aspon 2 mm tečku???

No Gabko… to je tedy překvapení… Na to léto se s námi nějak roztrhl pytel… !!! Jen tak dál!!! Blahopřejiiiii

Včera jsem také vytáhla krabici nacpanou krabičkami testů, s / čárkou.. prohlížela jsem je a porovnávala s testama s // čárkami a říkala si že to snad není možné… Po 6ti mesících… se to snad povedlo…

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.04 09:22

Holky všem kterým se podařily // moc moc gratuluju a držim palečky,
aby se ty mršky maličký dobře uhnízdily.4 týdny těhu by mohly být vidět,ale budou to opravdu ty 2mm,já byla u gyn v 6tt a mrnous měřil
4mm.Je to takový nic,ale krásný.Tedˇv pátek jdu na ultr tak dám vědět
jak jsme povyrostly. :lol: Hojky milujte se a množte se. :D
PS:Miláček je na cestách už 4dnem a tak se na něj moc těšim
bude tuli tuli
papáček ANDYNKA

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení