těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
22.6.04 09:35

Ahoj holciny,
vidim, ze se u vas s tehulkama roztrhl pytel, tak bych se chtela zeptat, jestli vsem opravdu vystoupla teplota nad 37 a kolikaty DC. Predem dekuji za odpoved Veronika

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.6.04 10:07

Karkulko :lol:
tak to jsme na tom stejně,u mě to začalo taky škrábáním v krku a byla
z toho chřipka jak vyšitá.A byla jsem taky v 6tt,u doktora jsem si frontu vystála jako ostatní,kurýrovala jsem se 10dní.Nebrala jsem žádný paralen
ale homeopatika abychom mimi neublížily.To víš,že mě to štvalo o mimi
jsme se snažili 7měs a když se podařilo tak hned chřipka.Jinak jsem
samozřejmě celý rok nemarodila,znáš to zákon schválnosti.
TAKže honem k lékaři a zachumlat do postýlky a pít litry čaje.
Brzy se vymarod a mysli jen vás dva :D ANDYNKA

• Citovat
  • Upravit
17
22.6.04 10:28

Ahoj holky!
Dnes jsem byla pro výsledky.Těhu nejsem. :cry: Takže musím ještě tak 3 měsíce vydržet a pak se budeme s přítelem snažit a uvidíme,jestli se povede.
Naděnko!Gratuluji ke svatbě! :) Je to fakt super.
Dnes mě to tu (v práci) opět nebaví.3la bych nejraději domů a spát.Jenže tu musím vydržet až do 18.hodin.Hrůza! :(
Mějte se zatím hezky a já se tu ještě snad ukážu.
Tak ahooojky! :D
Lucka A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
22.6.04 12:13

těhule?

Tak holky,

test jsem dělala i odpoledne a se slabší citlivostí a jsem těhu!!!
Zítra jdu na krev..
Zítra pokud se to potvrdí pošlu PRSKANEC a konečně prolomíme to bariéru snažení a do druhé stovky stránek diskuze pojedeme těhulinky-VŠECHNY!
A to je ROZKAZ!!!
Pa G.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.04 12:42

ahoj holky, nevím jestli si vzpomínáte na mě, jsem snažilka, a hlavně čtenářka, ale když jsem četla ty všechny hlášení //, neodolala jsem nenapsat, holky držím všem palečky aby vše dopadlo podle Vašich přání, hlavně mám radost z gabky, gabko však víš,jak jsme si dávali navzájem rady ohledně clostilbegytu, no já? já nic, nevyšlo to, tento měsíc beru poslední dávku clostilbegytu a v pondělí jdu na UTZ a uvidí se, když se nezadaří tak jdu na laparku, toho se hodně bojím, jinak u mě žádné změny. holky mám velkou radost za Vás, jsem šťastná když vím, že se to druhým podařilo, tak snad se na mě taky usměje štěstíčko ve formě //.
 ZDENKA

• Citovat
  • Upravit
147
22.6.04 12:50

Gabko,
velikánská gratulace :D :D :D Konečně jsi se dočkala! Ty jsi to ale přeci nějak tak tušila, že teď to vyjde :P Takže těhu je už i zakladatelka téhle diskuse :)

Gabielko, co je s tebou? Už jsme tě tu dlouho neviděly?

Andynko - díky za radu. Nakoupila jsem citróny a dělám si čajíky s medem, aby mě chřipka nedostihla… Přesně jak ty jsem dlouho nemarodila a teď tohle. Hlavně abych nedostala teploty. Ale dnes se mi to zdá lepší.
Pa Karkulta (7tt) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
22.6.04 13:03

Ahoj holčiny,
předně všem 2 // holkám gratuluju - je vás tu tolik, že ani nemá smysl všechny jmenovat :lol: :lol: :lol: . Ale přece jenom nejvíc gratuluju Gabuli :wink: , protože si pamatuju všechny příspěvky, co tu psala, a že jich bylo… :(
Holky, nevíte prosím, za jak dlouho po tulení, mi může dát TT odpověď??? Já bych chtěla změnit zaměstnání a měla bych podat výpověď k 1.7, což je za 8 dní. S manžílkem jsme se tulili v neděli 20. a měla jsem přízanky ovu, ikdyž to jistě nevím :oops: ( hodně hlenu, slabé špinění a hlevně se mi proužky Glukophanu zbarvily zeleně :) ). A teď se mi zdá, že jsem možná těhu :P :P :P - je mi tak nějak divně :roll: . Existuje nějaký test, který by mi mohl ukázet jestli jsem těhu už po 10 dench po tulení????. Já bych nerada dala výpověď a pak zjistila, že budu mít miminko. To by mi na klidu asi moc nepřidalo :?
 Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.04 13:58

Ahojky holčiny,
tak koukám, že se nám tu začali množit 2 //. To je dobře.
Chci hlavně poblahopřát Gabce, jsem ráda, že se ti to povedlo. Já jsem dobrala 2 dávku Clostilbegytu a ve čtvrtek jdu na UTZ. Ale myslím si, že opět nevyrostli a že budu muset mít opět injekce Pragnylu.

Držím všem palečky káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.6.04 14:01

Ahoj Zdeni,
jak se dlouho snažíte? Pamatuji se, že jsi psala, že folikulíky ti rostou ale manželovi vyšel špatný spermiogram.
Já se taky bojím toho, že budu muset na laparoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.04 14:18

ahoj, snažíme se od září 2003, no měli jsme špatný spermio, ale další byl 50% takže s tím se dá otěhotnět, tak jen čekáme, a tulíme se a čekáme jak to všechno dopadne, tento měsíc mám poslední šnaci aby to příroda zvládla sama, jinak jdu na laparku, a toho se nesmírně bojím,
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.6.04 14:21

jinak po první dávce clostilbegytu mi narostly ukázkové folikuly, no tak uvidím co mi řekne v pondělí na UTZ, a dostanu injekci pregnylu, tak uvidíme, vím, jsou tady holky které čekají mnohem déle než já, ale každá z nás má jeden cíl mít mimíska, a to chci taky. držím všem holkám snažilkám a čekatelkám pěstičky
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.6.04 14:29

to Zdenka a Kaculkadraculka …laparoskopie není až tak strašná, absolvovala jsem to v lednu, i když z jiného důvodu. Sice znám i příjemnější věci, ale žádná hrůza to vážně není. Krom toho se prý pak daří otěhotnět snáz (samozřejmě pokud není vážnější problém jinde), prostě tam všechy ty cestičky tak nějak „profouknou“ :-)Držím palce:-) Jazzi

• Citovat
  • Upravit
22.6.04 14:46

Zdeni, my se snažíme od ledna 2004. Je to půl roku ale vím, jaký to když opět příjde MS. Po každý když se tulíme si člověk říká, tak teď by to mohlo vyjít a pak následuje to zklamání.
Máš výhodu, že ti po clostilu vajíčka rostou, mě na clostil vůbec nereagujou, jedině až na pregnyl. Jsou asi za těch 6 let, co jsem brala HA Mercilon tak zblblý, že chudáci zapomněli, že by měli růst :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.6.04 15:02

Ahoj holky, tak já čekám nedočkavě na příští středu, nejdříve jsem sama chtěla jít až tak pozdě k doktorce a teď se nemůžu dočkat !!!
Ten příští týden budu 10tt, ale protože jsem asi otěhotněla až 28DC, tak vlastně 8tt.

Všem dvoučárkovým holkám moc gratuluji a jestli máte někdo přehled, kdo vše to je, byla bych moc ráda, kdyby jste to napsali. Jsem moc zvědavá. TO bude teda léto, co?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
22.6.04 15:05

kaculko, neboj se však ti taky narostou, jájsem brala HA 10 let, snad se brozoučko dočkáme, taky mám vždy slzavé údolí když dorazí MS, ale jak holky tady píší, těším se na další tuleníčko, trošku to pomáhá na psycho
 zdenka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí