těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
162
16.6.04 13:59

sašenka-Lucko to jsem ráda, že už budeš zdravá ona střevní chřipka je pěkná otrava a díky za ty palce :P eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
16.6.04 14:44

Nazdárek holky!Tak v pátek v 8:30 jdu k panu doktorovi.Už teď jsem z toho nervózní. :?
V pondělí jsem na tyto stránky zabrousila poprvní a zjistila jsem,že tu jsou fajn lidi,tak jsem se zaregistrovala a teď tu jsem pořád. :P Jste tu fakt super holky!Díky za to,že jste a že jsou tyto stránky a tato diskuze. :)
Všem snažilkám i těhulkám přeji krásný den a hlavně pohodový den bez rozčilování!
Lucka A. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
16.6.04 19:36

Krásný večer, dušičky,

za mnou stojí koš s prádlem, přítel mi připravil žehl. prkno a žehlička a tak vám rychle něco napíšu a jdu „pracovat“ :( Žehlení je práce, kterou k smrti nesnáším!!!

Karkulko zlatá , ještě jednou moc gratuluji!!! Je super, že jsi tu černou kuličku :wink: viděla na UTZ :P . Teď na sebe hlavně dávej pozor a nezapomeň nás průběžně informovat, aby jsme věděly, jak se Ti vede!!! A díky za těhu prskaneček, určitě doletěl k nám všem snažilkám nejen tady na té diskuzi, ale na celém emimi!!! :lol:

Věrná nakukovatelko Evo: Vítám Tě v diskuzi „těhule“. Jsi také snažilka? Nebo těhulka? Nebo máš doma dítko??? :wink:

Hando: Můj sen je také postavit domeček, ale nemáme na to finance a ani ten čas. Přítelovo maminka v domečku bydlí, každý víkend k ní jezdíme, takže vím, co to obnáší a protože nejsem taková ta tipická „mičurinka“, ale spíš městská holka, tak ani nevím, jestli bych to zvládla :( .
Je super, že stavíte domek, aspoň přijdeš na jiné myšlenky a // na sebe nenechají dlouho čekat!!!

Laifo (Lucko A.): Který den jdeš k lékaři??? Budeme Ti tady všechny holčiny v diskuzi držet palečky!!! že jo, holky??? :wink:

Loneless: Stejně jako Ty, i já si kolikrát říkám, že tohle je skutečně poslední příspěvek, který sem napíšu. Kolikrát je mi tak smutno a ve skrytu duše závidím beruškám, které tu překotně hlásí //. Přeji jim to, z celého srdce!!! Ale tak bych si přála, abych ta další, která to nahlásí byla já… Jsem ráda, berušky, že vás mám - - - máme jedna druhou, a dodáváme si energii do dalších snaženíček tuleníček…
Botky i tričko musí vypadat super!!! Ať ta svatba dobře dopadne a Ty se báááječně pobavíš!!!

Evo2: Tu HA jsem raději vy:,–(ila, sice krvácím, ale ono to přejde, nerada bych si rozhodila cyklus :cry: , to by pak celé to snaženíčko začalo nanovo :lol: . Užij si dnešní večerní snaženíčko, a ať přinese výsledek!!!

Martino: Doufám a držím palečky, aby se ta červená mrška v sobotu neobjevila a Tys nám příští týden nahlásila tu radostnou novinku!!! Už je na čase, tak se koukej snažit :! :wink:

Niko2 (Veroniko): Stejně jako Evu nakukovatelku, tak i Tebe vítám ne těchto stránkách!!! Je vidět, že každé tuleníčko přinese ovoce, dřív nebo později se to povede, ale někde se třeba něco „zvrtne“ a nevyjde to. Určitě si tím každá snažilka na emimi prošla. Vyjímkou nejsou ranní nevolnosti čili těhu příznaky :wink: a pak bum… objeví se ta červená mrška. Ale jsme tu jedna pro druhou, tak se k nám koukej přidat a uvidíš, že se zadaří, když se to povedlo jednou, po druhé by neměl být problém :wink: . Držím Ti palečky a nezoufej!!!

Desty: To je úúúúúžasnááá novinka!!! Dávej na to Tvoje cipátko pozor!!! A netrpělivě čekám na Tvůj večerní komentář, tak koukej sem mrknout, jasný? :wink:

Sasenko: Tak to je super, že se ta mrška střevní chřipka dala na ústup :-), tak teď honem tuleníčko snaženíčko ať můžeme gratulovat!!! Tahle diskuze je kouzelná, holky, fakt. Podívejte se zpětně na příspěvky, každý měsíc tu pokaždé jedna nahlásí //, takže se pomalu ale jistě rozrůstáme o prďátka v bříškách!!! :wink: :lol:

Delly: Jsem vážně zvědavá, která z Vás dvou - Ty nebo Desty - přivedete na svět miminko dřív! Hlavně ať jsou obě zdravé, a samo i Vy dvě!!! Dej vědět, jak se cítíš a jak se jeví mimi na UTZ!!! Pozdravuj dcerušku princezničku - a vůbec, už ví o příchodu miminka?

Jinak jsem přestala brát tu HA, MS (snad to MS je :wink: ) se rozjela naplno, takže si myslím, že to je stejně zbytečné, ta HA :lol: , jen teď nevím, jak mám počítat PD, asi budu muset měřit BT a to po ránu vůůůbec nestíhám. A nebo, mám nápad!!! Přestat na to myslet a ono to samo přijde, že jo???
Těhulky, dávejte pozor na bříška!!!
Snažilky, snažte se a hlaste //, gratulací mám v úschově dost a dost, tak se nebojte!!!
Jdu žehlit a vůůůbec se mi nechce, ach jo :( :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
16.6.04 19:59

Ahoj holčinky, jsem ještě plná dojmů, ale jdu napsat a pak se budeme s manžou užívat (slušně, ale to on ještě neví :oops: ) Ale hned se doktora ptal, jestli můžem - on takový nemluva a najednou rozvázal chlapeček. :oops:

Tak po poradku: Dneska jsme sli rano na ten ultrazvuk. Manza sel se mnou, vesele si cetl noviny v cekarne a ja byla nervozni jak sanky na podzim. Uz jsem se kvuli tomu ani poradne nevyspala, ale co - zvladla jsem to. Vlezli jsme k doktorovi a on me zacal zkoumat. Vite, ja nebyla ani schopna vnimat. Prvni co me zajimalo jestli je to mimi zive a jestli vidi srdicko. Tak to vsechno videl, ale rikal, ze je blbe natocene. :cry: nastesti se pootocilo a bylo to videt uplne vse co potreboval :lol: :lol: :lol: . Myslela jsem, ze podle vypoctu jsem na zacatku 10tt, tak podle ultrazvuku jsem o 2 dny mene:-))
Strasne se mi ulevilo, a byla jsem v klidu uz pak cely den. A v pondělí si jdu pro „řidičák“ alias těhotenskou průkazku :! :!

Jezisi, ja uz nejsem v outlooku a muzu psat s ahckama a čárkama. na to pořád zapomínám. :oops: :cry: :x

Teď mé komentáře:
Hando My se teď stěhovali do našeho vysněného domečku. Stojí to za to, ale škudlili jsme přes 10 let a to nepočítám ty šílené půjčky co ještě máme. ALe jsme ve svým. Ale ty nervy co to stálo.....
Monoliso a ostatní snažilky Přihodilo se mi něco o čem musim přemyšlet i ted večer.
Zastavila jsem se v práci a evidentne pani ředitelce to nebylo recht. Zklamalo mě to, ale nezlobim se na ni. Odpoledne jsem to probrala s kolegyni - kamaradkou a shodly jsme se na tom, ze mi asi trošku závidí.
A já přesně vím, jaká je to závist. Za to člověk ( ženská) ani nemůže. Jsou to hormony a ta strašná touha a měsíce zklamání. A nejhorší je, že se to nedá ovládnout, ale pohltí to na pár dnů.
Zažila jsem to taky, když tu někdo hlásil //. a Já zase nic.
Schválně se okopíruju kousek básničky od Diny z deníčku Snažilek. myslím, že to znáte každá z Vás:

Dvě čárky pro štěstí?
Nedospaná rána, noci probdělé,a nateklá víčka?z pláče? Z naděje?
Rána, kdy se chce i nechce z postýlky Známe to snad všechny ? snažilky?.
Plížíme se ránem jako zloději?Jdeme kupčit poprvé či posté s nadějí?Vteřiny se táhnou jako hodiny,
Srdce puká při pohledu na proužek?jediný?
Vím, že jedno ráno se to musí stát?
Ráno, kdy se začnu šťastně usmívat?Prázdno v srdíčku bude jen vzpomínkou......za pár měsíců?se stanu maminkou?

Holky u toho, když jsem to četla, tak jsem brečela abyla děsně nešťastná :cry:
Ale ta podpora tady je fakt skvělá a dodá to strašnou chˇuť snažení :lol:
Doufám, že Vás to taky povzbudí. :lol:

Delly To je super, že je to skoro nastejno. Alespoň můžeme konzultovat :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.6.04 21:21

Ahojky holky,

několik dní si pročítám vaše příspěvky a rozhodla jsem se také zapojit do diskuse,je to dva měsíce , co jsme těhotní, pokoušeli jsme se o to 7. měsíců a když už to vypadalo, že budeme muset k doktorovi, povedlo se nám to a příští týden se na našeho drobečka jdeme podívat.Jsem šíleně utahaná, pořád bych jen spala, je to normální, vůbec mě to lenošení neba.A aby toho nebylo málo, ještě se o mě pokouší chřipka.pORAĎTE MI, JAK BOJOVAT S TOU DĚSNOU ÚNAVOU, DÍKY ZA ZPRÁVIČKY.

aNDYNKA

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
16.6.04 21:34

tehulky?

Ahoj holky,

tak jsou tomu asi tri dny, co jsem nenakoukla na stranky (nedostatek casu, ale taky trochu schiza, ze jsem na vas zavisla) a bylo fakt o cem cist.
Karkulko, postoupila jsi od // k potvrzene tehulce, coz je moc moc fajn a at je vse tak jak ma byt
A co ja? Ja stale nevychazim z udivu, kolik nas je na tom obdobne.

Jak jsem jiz psala, tak jsou tomu dva roky, co se o mimiska snazime a on stale ne a ne prijit.
Zacalo to tez tim, ze to ponechame nahode, jsme preci oba dva zdravi, tak by nemel byt problem. Ale pak to najednou trvalo moc dlouho. Jeden gynekolog, pro ktereho by moje neprichazejici tehotenstvi zacalo byt problemem az po dvou letech (docela sila v dnesni dobe), takze hned zmena a chodim k jedne fajn gynekolozce.
Ta doporucila mereni bazalni teploty, ktera me vice mene stresuje, do toho nejake prasky na podporu ovulace ( o co se presne jednalo uz ani nevim). Pote konecne vysetreni, zda-li mam vubec pruchodne vejcovody (po mem dopravni nehode). To nastesti dopadlo dobre, nic nenormalniho. Do toho vseho taky spermogram k velke radosti meho manzela. To bylo take v normalu. Tak jsem ve finale po dohode s doktorkou vse zastavila, s tim, ze chci trochu vypnout a ne se jen fixovat na to, ze se nam to snad jednou podari.
No, a ted jdu tedy k doktorce na zacatku cervence, tak jsem zvedava, k cemu dojdeme.
Ted momentalne je to muj 21.den cyklu, ovulace probehla, tak jsme se snazili, ale nedelam si iluze. Podle me to zenska proste nejak vyciti, ze se to podarilo. A ja ten pocit nejak nemam. No, ale jinak pohoda.

Mejte se vsechny krasne a tesim se na dalsi poctenicko.
 Pa

• Citovat
  • Upravit
17
17.6.04 10:44

Ahoj holčiny!Tak už zítra jdu k panu doktorovi.Vůbec se mi tam nechce,ale aspoň budu vědět,na čem jsem.Je mi dneska nějak „divně“Zvedá se mi žaludek a motá se mi hlava. :cry: Srdce mi buší jako o závod a chvílemi to vypadá,že mi snad vyskočí z hrudníku a uteče mi pryč. :( Už aby to bylo všechno za mnou.Holky,jestli se potvrdí,že jsem těhu,tak vám taky pošlu ooooobrovský prskanec. :)
Mějte se zatím krásně a ať je vám líp,než je teď mě.
Určitě se tu ještě během dne ukážu.Není dne,abych já na této diskuzi nebyla. :lol:
Tak zatím pa.
Lucka A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
17.6.04 10:48

Holčiny, včera jsem si nakonec ten test koupila… Ale budu testovat až v sobotu ráno (i když dneska jsem ho už málem ráno rozbalila), v sobotu proto, že odpoledne a večer je svat. hostina a večerní raut a pitka v restauraci vyhlášené koktejly a míchanými nápoji.. Takže bych nechtěla pít a pak zjistit že jsem byla těhu… A nebo se zase omezovat a pak v nedeli dostat návštěvu tetu… Koupila jem si Mama test (růžová krabička - testování po cca 10ti dnech nechraneného styku nebo první den vynechani menstr.) cena 33,50,– V sobotu budu už 32 DC a 20 den po ovu.
Ach jo, snažím se na to nemyslet, ale včera mi to bránilo usnout a skoro hodinu jsem se převalovala a myslela jaké to bude, objevit // čárky.. V skrytu duše věřím a doufám v // čárky, ale na druhou stranu něco mi říká, nemožné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
17.6.04 10:57

Ahoj holčiny,
jasně že budu informovat jak to všechno pokračuje.. :) .. Desty, ty už jsi to řekla i v práci?
My jsme to teda zatím neřekli vůbec nikomu, ani rodičům. V práci to rozhodně řeknu až po 12. týdnu když bude všechno v pořádku. Myslím, že na tom budu podobně jako Desty, protože moje příšerná zlá šéfová se snaží otěhotnět už několik let - takže co asi můžu čekat. I kamarádům a známým to chceme říct až na konci 1. trimestru.
Rodičům to asi řekneme hned, to bych nevydržela. :D
Co si o tom myslíte? Kdy říct tu radostnou zprávu svému okolí?

Holčiny, vítám všechny příchozí, úplně už ztrácím přehled ve snažilkách, které sem píší, je ná mooooc. Ale to je dobře, že si o všem můžeme hezky popovídat.
Tak hlaste daší //!!! :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.6.04 11:00

Ahojky hoky,
tak už jsem zase tady. Jsem moc ráda, že mi ten domeček všechny přejete :P . Já mám jenom strach, abych si nějak na stavbě neublížila - je to pěkná dřina a abych pak něměla s mimískem problémy :? . Ale jsem zvyklá od malička sportovat, tak snad to nějak vydržím.
Monolízo, já jsem taky městská holka a můj manžel taky (teda on je kluk :wink: ), ale říkám si, že posekaný trávník taky nevypadá špatně, sem tam nějaké jahody, hrášek a podobné mlsky, ale plantážník ze mě asi opravdu nebude :oops: .
Dneska mě pěkně rozhodila BT, jsem teprve 10 DC (mám je tak 35 dní). Včera jsem měla BT 36,2 - což by tak odpovídalo, ale dnes jsem měla 36,7 - to je docela velký skok, ne? A proužky Glukophanu se nezbarvily a hlen mám krémový. Já nevím, může mi to ještě takhle skákat, když jsem HA vy:,–(ila před měsícem a MS jsem dostala úpně normálně? :? Jsem z toho fakt zmatená, ach jo.
Tak já jdu zase prcovat, mějte se fajn a hodně zdaru při snažení :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
17.6.04 11:03

Ahoj Lonelles,
moc ti přeji ty //!!! Já jsem měla přesně ten test jako ty a testovala jsem 35 DC, ovulaci jsme měla asi taky ten 20. den. Na tom testu byla ta druhá čárka taková jako nepravidelná, ale byla tam. Tak jsem letěla pro další testy - jeden stál 77 Kč (nevím název, ale výsledek za 3 minuty, takový celý papírový jakoby psaníčko, může se na něj přímo čůrat) a druh Clear Blue za 200 kč - a ty už byli oba s výraznými // :D

Tak držim palce!!!!!!!!!! a pak dej určitě vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.04 14:03

těhulky

Ahojky holky
tak si pročitam vaše přispěvky,vstřebavam všechny informace.
mila dede,pišeš že si nejsi jista svym těhu,že nemaš ten vnitřni pocit.
Ja ho též neměla,vše bylo stale stejne.Nic mě nebolelo žádné těhu
příznaky.Den po vynechání mens my to nedalo a ač v nic nedoufajíc
jsem si test udělala.Mé překvapení bylo obrovské,zářily na mě dvě čárky.
Nyní končím za pár dnu druhý měsíc a příští pátek jdu na ultrazvuk.Určitě dám vědět jak dopadl.Tak Dede nic nevzdávej dřív nebo později to
určitě vyjde,držim palečky všem kterým se zatím nepoštěstilo.

ANDYNKA

• Citovat
  • Upravit
162
17.6.04 14:44

Desty kašli na šéfovou ona to nějak skousne, spíš ji štve, že jí budeš chybět do týmu a , že bude muset hledat za tebe prozatímní náhradu.To se poddá.
Dede nic si z toho nedělej, jsme na tom asi stejně , ale snad to vyjde.

Handa- Mám radost, že budete dělat domeček svépomocí, ale víc než by sis uškodila fyzicky je u toho zádrhel jiný a to je psychická zátěž. my stavěli svépomocí dva roky a málem nás to odrovnalo, hlavně výběr kachliček a tak.Byli jsme tak po dva roky unavení, že ani na mazlení neměl nikdo z nás nijak valnou náladu :cry: Padli jsme do postele večer jak jsme dopadli a usnuli jsme.Teď nevím kde stavíš, ale myslím že to je na Kopečku, máme za lesem chatu je tam úžasně,jezdíme tam moc rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.6.04 16:34

Ahoj holky!Tak už jsem tady zas. :lol: Už se mi blíží konec.Ještě hodinu a půl tu budu tvrdnout a pak už jedu domů.Už aby to bylo.Vůbec mě to tu dneska nebaví. :? Zítra mám sice dovču,ale jdu k tomu doktorovi,tak to moc velká pohoda nebude.
Hlaste někdo //.Už tu dlouho nebyly. :oops:
Tak se tu mějte krásně a pokud se sem tento týden ještě dostanu,tak vám určitě napíšu,jak jsem dopadla.
Všem snažilkám přeji ty // a těhulkám spokojené těhu a zdravá a krásná miminka.
Lucka A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.04 17:59

Ahoj holky, můžu se přidat? Jsem docela rozhozená. S miláčkem se snažíme teprve první měsíc, poslední MS jsem měla 21.5., a 4-5.6. mi bylo pěkně špatně, to jsem měla asi ovulaci, protože mi bývá každý měsíc takhle v pulce špatně. Tulili jsme se každý druhý den, jenom asi dvakrát to bylo třetí den. Cyklus mám dlouhý průměrně 30dní. Minulý víkend tj 22 a 23DC jsem začala cítit takový divný tlak v podbřížku, jako když to mám ale byl to jenom tlak bez bolesti. Od pondělka to přestalo a ted mě tam občas dloubne a dneska to byla občas i taková řezavá bolest. Dneska ráno 27DC jsem to už nevydržela a udělala jsem test a byl negativní :cry: . Dostat bych to měla pravděpodobně v neděli, tak asi počkám až jestli to dostanu, možná to dneska bylo ještě moc brzy. Je ale divný, že mě vůbec nebolí prsa, ty mě vždycky před MS bolí. Budu moc ráda když mi někdo řeknete co si o tom myslíte :) , já o tom ještě tolik nevim, snažíme se teprve první měsíc a miminko si moc přejeme. papa Naďa

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky