těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
659
11.6.04 18:07

těhule?

Jano222!!!
Já tě rozhodně neukamenuju, protože jsem ráda, že je na světě stejný blázen jako já :-))) Pokoušíme se o chlapečka, taky podle měsíce, přesně hlídám dokonce hodiny, kdy do jakého znamení měsíc vstupuje. Jsem ráda, že ti to vyšlo a doufám, že se ti ta holčička povedla!!! I když si samozřejmě možnost jiného pohlaví než chceme připouštíme, viď :-))) Jinak bychom do toho nešly. Ale říkám si, že jestli pro to můžu něco udělat, tak to alespoň zkusím. (mám 2 holčiny) Určitě tady zůstaň a dej vědět, zda se to povedlo :-)))

A jinak samozřejmě přeju všem snažilkám v této diskusi bříška co nejdřív a těhulkám hodně pohodové těhu a zdravá krásná miminka!!!

Pajdule od Matýsků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.6.04 20:02

Ahoj kočičky,

dnes jsem se na emimi dostala až teď… Zase se celé odpoledne šťoural ten můj miláček se sousedem v počítači, protože jsme koupili vypalovačku, tak to „instalovali“ :lol: … Tohle mě vážně vůůůůbec nebere, takže Vám o tom nic víc nenapíšu :roll:

Jinak mi dnes přišel nový katalog od Lavety (pro informaci www.laveta.cz) a já se rozplývala nad mimi oblečky… Prostě nááádhera!!! Ale protože mám zatím :lol: jen 4-letého chlapečka, tak jsem mu tam samo sebou objednala pár věciček… mají tam teď dost velké slevy…

Ale nyní k Vašim komentářům:

Gabrielko: Teda, beruško, to co tu čtu - ty Tvé příznaky (zle od žaludku, bolesti v podbříšku, výtok…), řekla bych, že jsou to docela jistě známky těhu… I když tt je „zatím“ negativní… i když to by bylo také celkem logické, vždyť MS teprve čekáš!!! :wink: Tak moooc Ti přeju toho mimíska!!! Myslím na Tebe, tak koukej co nejdřív nahlásit // a pořádně silné!!! (vlastně ne //, ty oznámíš to PREGNANT, viď? :wink: :P )

Karkulko: I doktoři se někdy mýlí… Kdybyste jen, holčiny moje, věděly, jak moooc Vám ty miminka přeju, tak by jste hned hlásily //!!! :wink:

Andreo: A Ty jsi také postupovala nějaké vyšetření? Nám dali také vyšetření na spermie, ale toho mého miláčka bych tam musela jedině odnést uspaného v koberci :lol: , protože za „živa“ bych ho tam nedostala… Teď jsem někde četla, že by mohlo pomoct na:,–(it na 3 měsíce HA, tak jsem to udělala… 19.8.04 beru poslední prášek a pak ze mně bude těhu!!! Vždyť v září to bude rok, co se snažíme, tak to by bylo, aby nebylo :wink:
Každopádně moooc gratuluji k té šťastné novince!!! Dávej na své bříško pozor!!! :wink:

Hando: Také jsem si ty proužky koupila, ale zatím budou dva měsíce ležet v koupelně na poličce. Jak se jmenujou ty Tvoje? Moje Glukophan… ale ty proužky mi přijdou docela tvrdé, abych si neublížila :oops: :lol: Držím Ti palečky, aby ukázaly to, co mají a Ty nahlásila co nejdříve //!!! :wink:

Martino: O tom pátku mi povídej!!! V práci jsem usínala u PC, venku bylo zataženo, takže mě docela svádělo opřít hlavu o stůl… :wink: ale raději jsem to neriskla, byla by to docela sranda, kdyby mě viděl šéf :roll: . Je docela rozumné, že čekáte na příští rok společné bydlení (kvůli dětem) :-). Já Ti moooc držím palečky, abys byla v životě šťastná a co nejdříve chovala v náruči miminko :wink:
Co se týká toho stupňování BT u třetího děcka… Myslím, že to na to vliv nemá, ale z vlastní zkušenosti to bohužel říct nemůžu. Snažíme se teprve o druhé :lol:
A s tím, že si to pamatuji… ty příspěvky… Občas musím použít papír a dělat si poznámky (ale jen u těch nově příchozích…), Vás „staré“ :lol: :wink: už znám a vím, jaké máte problémy, takže člověk si to lehce zapamatuje… hlavně když jsem na emimi takový závislák :lol: Užij si společný víkend s přítelem a v pondělí sem koukej nakouknot!!! :wink:

Jano222: Tak to na Tebe budu toho 30.6. moooc myslet!!! Moooc Ti gratuluji, víš, že jsem ostuda? Nějak mi uniklo, žes hlásila // :oops: Ale přeji Ti to!!!
A to, že jste se snažili podle postavení měsíce, aby to byla holčička, myslím, že nikdo Tě tu na emimi (hlavně v naší diskuzi…) neukamenuje!!! Je super, že se Vám to povedlo. Dej vědět, jak se cítíš, jaké jsou Tvé těhu příznaky… Jsem moooc zvědavá!!!
A k tomu, že v době OVU jsme hezčí… :lol: To se mi moooc líbilo, zkusím se pozorovat. Snad se neumlátím smíchy :wink: :lol:

Gabko: Jak dlouhé máš cykly? Moooc Ti přeji, aby tam byl ten mimísek, když ty folikulky byly tento cyklus tak pěkné!!! No, a jak čtu… únava… že by? :wink: Myslím na Tebe, beruško!!! A koukej dát vědět!!!

Delly: Ukázková dovolená… A co manžílek a dcerunka? Ti jsou opálení? Je docela strašný, přijet z dovolené nachlazení, co?
Takže dvojčátka nebudou… Docela jsem na Tebe myslela… Hlavně buď v pohodě a dávej pozor na bříško!!! A ukaž se tu častěji, docela nám tu ty Tvé příspěvky chybí :wink:

Dušičky, tak která nahlásí //??? Tento měsíc bych to tipovala na Gabku a docela se přikláním i ke Gabrielce… A také k Martině… a vlastně :! K VÁM VŠEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moooc držím všem snažilkám palečky a když se náhle ta MS objeví, nestmutněte… Myslete na to, že není všem dnům konec. To miminko se jednou povede, věřte mi!!! Příklad: Julia Roberts!!! Čeká dvojčátka a tolik let se snažila!!! Myslím na Vás!!! :P

Krásný večer všem!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
11.6.04 20:21

těhule?

Raduško,

už jsem si odpočala,na chvíli jsem si byla schrupnout a je mi lépe.To břicho mě bolelo tak divně,na pravé straně ale né úplňe dole-spíše na půl cestě mezi prsama a podbříškem :roll:
Těhulka tento měsíc určitě nebudu…nějak se na to necítím :D

Ale moc bych to přála Gabrielce i Tobě…taky jste už zasloužilé dopisovatelky této dikuze!! :)
Nějak mě to břicho zase začíná tlačit,tak budu končit.
Myslím na vás kočky,a snažte se a množme se!!! :wink:
 Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.6.04 20:54

Radko to je docela prča, protože ti uniklo, že jsi mi gratulovala :))))

Pajdo i když jsme se snažili o holčičku, ty spermijky dokáží vydržet dlouho a může to být chlapeček, to postavení měsíce se mění každých 3-4 dny. Fakt jsem napnutá, zatím, jestli bude vše OK a pak …

• Citovat
  • Upravit
980
12.6.04 09:04

Ahojky vše a krásný víkend,
tak včera jsemto už nezvládla se sem dostat, tak honem te´d po ránu. :)

Pevaryl neberu a nebrala jsem ho, místo toho jsem dostala antibiotika. Upozorňovala jsem p.doktorku na mé těhotenství, ale pro jistotu, když mi je předepsala a já odešla z ordinace, tak jsem ještě volala na gyndu a nechala si je potvrdit. Doktor souhlasil, pak jsem se radši zeptala ještě v lékárně - i lékarnice nebyla proti.
nakonec jsem si četla i přibalový leták a je zde psáno, že jsou pro těhotné a nezpůsobují žádné deformace plodu atd. 8) 8)
Tak snad…

Po užívání Utrogestanu jsem se totiž hormonálně rozhodila a objevil se mi můj léta tichý společník - ekzém. Navíc jsem do té rány chytila infekci a proto ta antibiotika.

Příští týden ve středu an mě děvčata myslete, jdu na první ultrazvuk. Mám z toho obavy, ale říkám si, že už to přece musí vyjít :P

Jinak u nás není nic nového, vše při starém.
Ale jedna rada na závěr: Holčiny, jak budete mít // mazejte hned na neschopenku. Je to fakt super super super :twisted: :twisted:
V práci se to nezblázní a hlavně jsem na netu četla, že lékaři to vyloženě doporučují pro zdárný vývoj mimíska.

Takže tímto všem přeju // a můžeme se tu scházet kdykoliv. :twisted:

Jinak fakt musím obdivovat některé z vás, jak reagují na příspěvky ostatních. Já si to prostě nepamatuju :evil: Jsem sklerotik.

Tak pa pa

Desty a Cipátko 9+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
12.6.04 13:34

Ahoj holcinky,
ja vas asi zklamu, ale dopadlo to jak jsem rikala a tehu opravdu nejsem :cry: Strasne moc jsem doufala, ze to vyjde, ale bohuzel MS dorazila a dokonce o den driv nez mela. :x Nejsem nijak prekvapena, ale co to meje telo vyvadelo nevim. :? Tento mesic prisla drive ovulace i MS. Asi tu ovulaci proste musim mit uprostred cyklu za kazdou cenu. Bolesti v podbrisku jsem mela asi od tretiho dne po ovulaci a bily vytok do posledni chvile. 8O Ale jsem vam strasne moc vdecna za vasi podporu. Radusko a Gabi, moc jste mi zvedli naladu. Jsem moc rada,ze vas mam a dekuji, ze na me tak myslite a tak mi toho mimiska prejete. :lol: :wink: Snad se ho nekdy dockam. Takze huraaaaa do 6 mesice. Vim, ze 6 mesicu neni zase tak moc dlouha doba, ale me teda pripada jako vecnost. Vsem tehulkam preju pohodove tehu a zdrava miminka a snazilkam at jsou brzo tehulky. :idea: Ja vas tu snad vsechny preziju. Nakonec tu zustanu sama. Uz touhle diskuzi proslo tolik holcin, ze uz si je vsechny ani nepamatuji. :oops: :roll: . :idea:
Mejte se hezky a krasny vikend :wink:
Gabriela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
12.6.04 14:53

těhule?

AHOJKY :lol: ,

Gabri,
já taky po MS půjdu do 6měsíce snažení-takže jsme spolusnažilky :!
Neboj, ono nám to určo půjde.Jenom se ty naše tělíčka(v mém případě KUS těla)musí na to mateřství připravit…my to bereme moc citově a nejlépe tak jak si to samy naplánujeme,ale příroda je příroda.
Hlavně nepropadat skepsi a myslet hezky pozitivně,oni i doktoři(určitě mi dáte nejedna za pravdu)dokážou nás pacientky kolikrát pořádně vyplašit…ale nedejme se a hlavu vzhůru a mimi tu bude co nevidět.
Podívejte se na to takhle…otěhotnět teď to by znamenalo rodit někdy zhruba v březnu…no ale mě by se to mnohem více líbilo rodit až v květnu…takže to máme.. :lol: :D
Nebudu tady raději šaškovat ale asi takhle nějak by mělovypadat naše přemýšlení a to by bylo aby nebylo :wink:

Holky,jinak já jsem 26DC,dneska mi je lépe ale mám pocit že se schyluje na MS takže budu také začínat nový měsíc snaženíčka…tak uvidíme.
Zatím pa…o víkendu je tady nějak mrtvo…
Raduš-ty jsi kdeeee???

Pa Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
12.6.04 20:14

Ahojky kočulky!!!

Dnes jsem byla v Teplicích - a sama :! :lol: Kluci byli na zahradě a já jela ke známé, aby mi něco udělala s tou hlavou. Od té doby, co jsem na to hodila ten zesvětlovač a pak barvu, jsem vypadala jako blbec… :roll: Vážně… Takže jsem s tím chtěla něco udělat… No a výsledek? Vypadám lépe!!! Řekl to i ten můj chlap, tak na něj budu večer moooc hodná!!! :wink:
Domů jsem přijela kolem 18-té hodiny a hned jsme vyrazili celá rodinka do pizzerie na pizzu. Peťulkovi zatím pizza nic neříká, tak si dal řízek a hranolky (i když jsem byla docela naštvaná, že v tak dobré restauraci nedělají také brambory či br. kaši, když tam chodí tolik maminek s dětmi :( ) a my s miláčkem samozřejmě pizzu. Ani jeden jsme ji nesnědli a vzali si to domů :P . Ale ta útrata!!! 571,–Kč!!! To už jsme mohli jet rovnou do Prahy, tam by mě ten účet ani neudivil :wink: . Ale co, jednou za čas… :-)
Jinak mi ze včerejška na dnešek dorazily na účet korunky… 2000,– od státu!!! (Jednorázový příspěvek, vstup do EU… :wink: ), takže jsme se rozšoupli :lol:

Gabko: Já úplně stejné pocity měla minulý cyklus. Také mě to nebolelo v podbříšku ale někde mezi prsama a podbříškem. Dušičko, já Ti to moooc přeji!!! Povést se to jednou přece musí, ne??? Půl roku není tak dlouhá doba, některé snažilky se tu snaží i déle, ale my určitě tak dlouho nebudeme!!! A květnové miminko bude… výborné!!!!!!!!! Líbí se mi, jak jsi plná optimismu!!! Myslím na Tebe!!! :wink:

Jano222: To jsem celá já… podruhé gratulovat… Ale to neva :wink: , viď??? Aspoň vidíš, jaký já jsem plašan :wink: Jsem moooc zvědavá, zda to skutečně bude ta holčička. Počkáš až do porodu, nebo si to necháš říct dřív?

Desty a cipátko (mimochodem, moc krásné pojmenování mimíska :wink: ): Je super, že jsi přestala užívat Pevaryl. Antibiotik skutečně miminku neublíží, beruško, tak neměj strach. Já jsem ho také brala a malý je úplně zdravý (jen má v sobě navíc snad 1000 čertíků :lol: ). S tím ekzemem… trpím na něj od malička. Když jsem dostala poprvé MS, tak zmizel a měla jsem od svých 13-ti let klid. A v těhotenství se mi objevil… Jen co se ale narodil synáček, tak opět po tom ani vidu :wink: . Držím palečky, aby ses toho zbavila co nejdřív.
Ve středu dej vědět, jak je krááásně vidět cipátko na UTZ, myslím na Tebe, aby bylo vše v pořádku!!!

Gabrielko: Nesmutni, dušičko!!! Tvé tělíčko se připravuje na příchod mimíska a dává si trochu na čas!!! Uvidíš, že to přijde brzy a Ty se pak při vzpomínce na snaženíčko budeš jen usmívat!!! :wink: Ovulace probíhá, papkáš vitamínky… takže to bude vše určitě v pořádku. A co manžílek? Zkoušeli jste další domácí spermiogram? Bere také vitamíny, viď? A nás snažilky tady určitě nepřežiješ!!! Držíme za jeden provaz a i když některá oznámí //, tak přesto se sem na nás chodí dívat a dodává optimismus!!! Třeba taková Desty, Delly… je jich jistě víc!!! Stojíme jedna při druhé, jedna druhé držíme palečky a z každého úspěšného snaženíčka se těšíme s ní!!! Uvidíš, že budeš co nejdříve mezi těhulkama a pak začneš navštěvovat nás snažilky, abys nám dodala novou energii… :wink: Myslím na Tebe, beruško!!! A moooc držím palečky!!!

Přeji Vám krásný večer a zítra se sem asi dostanu až k večeru, protože dopoledne budu muset vařit a pak jedeme na výlet (ještě nevíme kam, vždy se rozhodneme, až když sedíme v autě :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
13.6.04 14:48

těhule?

Ahojky holky,

tak jsem dneska začala maličko špinit,takže přichází MS(jak jsem předpokládala)a můžeme se začít snažit nanovo…zjistím od Dr.jestli mám zase brát Clostilbegyt(asi joo) a jestli mám donést manžovy spermijky.
Tak mám docela strach aby je měl manža v pořádku…no uvidíme!
Při mém štěstí… :oops:
Takže se ozvu co a jak-myslete na mě!!
Pa Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
13.6.04 20:24

Ahoj holčinky,
tak je neděle večer a máme za sebou docela pěkný slunný víkend.

Včera jsme objeli rodiče a babičky a večer ještwě na zahrádce - bylo to super.
Dnešní neděle byla také fajn, byla jsem u kámošky a prokecali jsme skoro 2 hodiny a manža nechápal co si takovou dobu můžeme sdělovat… 8)

Delly: Podle čeho si tvůj doktor myslel na dvojčátka? To by mě zajímalo, já už jsem taky nedočkavá…Ale v rodině je nemáme, tak si myslím, že u nás to nehrozí :?

Pajdule: Držím palce, aby vyšel synáček - já tomu sice moc nevěřím, respektive si nejsem zcela jistá zda se to ovlivnit dá, ale je pravda, že příroda je mocná čarodějka :wink:
Radko: Na Lavetu jsem se dívala a mají tam fakt pěkný věci, když mám trochu strach z toho, že si to nemůžu ošahat…prozkoumat. Jsem takový nevěřící Tomáš :oops:
Beru už 4.den antibiotika a strašně se to lepší fakt přímo před očima. DOufám, že kožařka bude taky spokojená jako já. :)
A pracovní název Cipátko: To je zkratka od Cipíska, pak z toho bylo Cipi a Cipa a od toho už daleko není :twisted: :lol: :lol:

Přeju všem krásný týden i když pracovní, ale holky - uteče to jako voda :P :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
14.6.04 05:21

Ahoj holcinky, teda vy to tady nejak flakate. Hlaste honem nekdo//.

Dnes jsem konecne vyplnila papiry na zdejsi ZP a snad uz brzo budu moct k doktorovi. I kdyz tady pojistovna stejne zadne vysetreni spojene s neplodnosti nehradi. :x :cry: Vytahla jsem i svoje prvni zaznamy a mereni BT. Byo mi z toho smutno. HA jsem prestala po 8 letech uzivat v prosinci 20003 a ted to je 6 mesicu, naprosteho neuspechu. MS u me zase dorazila a po zkonceni se vrhame do ne 6, ale 7 mesice snazeni. :cry: :cry: Doma si z toho snazime delat legraci, ale casto nam neni do smichu ani jednomu. :lol: :cry: Manzel je tak „trochu“ zarlivy a rika mi, jestli se nam narodi dite, ktere mu nebude podobne blondate a modrooke :x (manzel ma hnede vlasy a zelene oci) bude zle. :wink: Ja mu rikam, ze se nemusi bat, protoze nase dite je uz ted po nem-taky nikdy neprijde nikam vcas :x Mejte se hezky a hlaste vic //. Prece jen to na nas snzilky pusobi lip, potebujem vedet, ze miminek je dost a jen je otazka casu, kdy prijde rada na nas. :lol: :wink:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.04 07:37

Nazdárek holky,
tak nejprve vám musím sdělit, že z našeho snaženíčka nic není. Včera jsem dostala červenou mrchu. Takže zítra začínám opět brát Clostylbegyt. Doufám, že se folikul umoudří a doroste po práškách, protože na injekce se mi nechce chodit, ne že bych se bála injekcí ale zadek mě po nich bolel ještě nejmíň 2 dny.
zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
14.6.04 07:50

Ahoj holčinky,
včera jsem prožívala jeden z nejkrásnějších dnů..... Měla jsi pravdu Raduško, doktor se asi zmýlil, protože teta pořád nepřišla a tak jsem si včera (35 DC) udělala test a holky - byly tam // jako Brno!!! :) :) Měla jsem nějaký levný test, tak jsem ješltě letěla do lékárny pro další a dneska tam znovu byly //. :D Celkem 3 různé pozitivní testy.

Vůbec tomu nemůžu uvěřit, protože minulé pondělí jsem byla u lékaře, že mě píchá v podbřišku - jestli nemám zánět močáku. Prohlížel mě vnitřním UZT a řekl „no těhotná určitě nejste“. Tak doufám, že bude všechno v pořádku, dneska se hned objednám k doktorovi, snad ty testy nelžou…
Holky, já z toho snad zešílím - bylo to první snaženíčko :D :D

Gabielko, Gabčo, Raduško, Káčulko - hlaste prosím i Vy brzy // - je to náááádherný obrázek :) Mimísek někde čeká na každou z nás!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.04 08:40

Karkulko,
tak to ti gratuluji !!!!!!!!!! :D
Je dobře, že opět některá z nás zahlásila 2 //. Držím palečky!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.04 08:41

Ahojky po víkendu,

Karkulko posílám velikou gratulaci a moc Ti držím palečky, aby bylo všechno vpořádku.

Já jsem 23 DC, takže zatím nezkouším žádné testy. Moc těhotná se teda necítím. Žádné příznaky. Mám jen zhoršenou pleť, ale to je asi ten výkyv po vysazení hormonální antikoncepce. Připadám si ve svých 37 letech jako puberťák. Taky se mi hrozně mastí vlasy. Ale snad se to časem
zlepší. Dnes jdu k holiči a zítra na kosmetiku, tak si budu pěkně užívat. To je pro mě veliké blaho nechat o sebe pečovat. Jo ještě ve středu jdu na nějakou předváděčku kosmetiky od MARY KAY. Měla jsem od nich super krém, který mi vydržel skoro rok a měla jsem po něm parádní pleť. Před měsíce mi právě došel a možná taky proto mám teď ty problémy. Už ho mám zase objednaný.

Mám trochu zmatek v Gabkách, Gabrielkách a Gabrielách. Zkoušela jsem nakouknout do nějakých deníčků, ale moc se nevyznám v tom systému. Je někde nějaká nápověda?
Mějte se moc hezky!
Martina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky