těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3420
17.6.04 18:02

těhule?

Ahoj holky,

takže vás musím informovat jak jsem včera dopadla u Dr.na UTZ.
Jo a já to tedy nejsem kdo nově hlásí //.

Dr.mi dělal UTZ a já byla vnitřně přesvědčená že najde cystu a že ovu vůbec nebyla!
Tak tedy:ovu byla jelikož žádnou cystu nenašel ale mimi vidět nebylo,takže nic!
Byla legrace,protože já jsem myslela celou dobu že folikul mi vyrostl na pravé straně(skoro jsem doktora přesvědčovala že určitě pravá strana)a on mrknul do karty a bylo to na levé straně.
Zvláštní je že mě celou dobu bolí a píchá na straně pravé.No je to nevyzpytatelné!! :?
Zítra jedem s přáteli na chalupu a pokud bude v pondělí hezky přijedeme až v pondělí večer.Takže se na vás budu těšit!!
Pa Gabka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.04 19:33

těhulky

Ahojky Nadenko
reaguji na tvuj dotaz,snažíte se teprve 1měsíc o mimi a jsi smutná,že
se nepodařilo.Nic si z toho nedělej,je to ještě hodně krátká doba a
takhle brzy se to povede jen asi 3%páru.Tulte se vesele dál určitě
se vám co nevidět zadaří,hlavně musíš být v psychický pohodě.
PS:nám se mimi podařilo až za 7měs
ale tím tě samozřejmě nechci strašit,držím všem snažílkum palečky
ANDYNKA

• Citovat
  • Upravit
980
17.6.04 19:36

Ahojky,

karkulko : já jsem to v práci řekla ihned ( to jsem byla asi 2 týdny těhu) a ihned jsem šla na neschopenku. Mám za sebou už jeden potrat a v práci je pořád rozčilování… :cry:
Ale díky tomu rozčilování jsem zjistila, že jsem těhu ještě dřív než test. Udělalo se mi totiž stejně tak špatně jako při prvním otěhotnění.
Takže v práci to vědí, pak to ví jen úzká rodina ( mamka, ta´tka a segra). Od rodiny od tchýně to neví nikdo, jelikož názor mé tchýně je ten: že z jejího synáčka tahám prachy ( no jsme spolu 10 let) a to první jsem potratila schválně, abych se na něj nemusela vázat ( a to neví o vyšetřeních, která jsme podstoupili).

andynko Vítám tě do dizkuze, na děsnou únavu ti vřele doporučuju spánek.. :lol: 8) Vstávám v 7:00, od 8:30-10:00 mám dopolední odpočinek ( rozuměj spánek :lol: ), pak jdu něco dělat a odpo kolem 13:30 si zase na hodinku natáhnu. Spát jdu večer kolem 22:00 - spím hodně, ale co, jsem doma a tělo si to žádá - rozuměj - má to mít. :lol:

evo2 Máš naprostou pravdu, v práci jsem byla jen já a ona bezdětné. Takže veškeré sobotní a nedělní akce jsem zažila. A navíc, dělala jsem jí zástupce - takže dost zodpovědnosti. A proto jsem šla ihned na nemoc…potřebuju klid a nenervovat se. :?

gabule Docela dobrá jobovka…ale příští měsíc to určitě vyjde :wink:

Jinak všem přeju zítra krásný poslední den pracovního týdne !!! Víkend je tu, sice má být chladněji,ale což - zahřeje nás mládí a láska.

desty a Cipátko 9+6tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.6.04 19:51

těhulky

Desty diky za podporu,já už si připadám jako šípková Ruženka
jsem ráda,že nejsem sama takový spáč.Takže tak za 2hodinky
sebou prásknu do postýlky a sladce budu opět snít.Mějte se a
přeji vám všem krásný víkend :D
ANDYNKA :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.6.04 21:31

Ahoj holky,

tak zvedavost byla opet silnejsi nez ja. Zkousela jsem to skouknout uz dnes rano, ale stranky neslo nastavit, tak jsem se cely den v praci tesila na vecer, az zasednu a zactu se do vasich dopisku.
Diky za reakce. To vzdycky potesi.
Ja cekam MS za 10 dni a jak jsem jiz psala, nejak se necejtim na to byt tehule. Tedy ne ze bych nechtela, ale me telicko mi zatim nevysila zadne signaly. Stale merim teploty a jsou skoro identicke jako minuly mesic pred MS. Tim padem dalsi duvod k tomu si nic nenamlouvat. Ale nejak jste me vsechny nakazily. V duchu si zakazuji na pripadne tehotenstvi myslet, ale zaroven tim, jak to vse procitam, tak si rikam, ze i na nas prijde jednou rada.
Takze vsem preji krasny vecer, vikend a tulme se!
 Pa

• Citovat
  • Upravit
633
18.6.04 00:10

Ahoj holcinky,
vitam vsechny nove prichozi :wink:
Gabko, udelala jsi mi taaaakovou radost. Me totis kazdy cyklus "boli jen na prave strane a uz jsem nevedela co si o tom myslet. A ted vidim, ze to asi neni nic tak neobvykleho. :lol:
Je mi lito, ze mimi neni, skoro bych se v:,–(ila, ze tehu budes, ale ono se to urcite brzo spravi a ty to dozenes. Uz by to nekdo z nas Stalic mel prorazit. :P

Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
18.6.04 08:05

Ahoj Desty,přeji ti klidné těhotenství a myslím, že jsi to vyřešila velmi dobře asi bych udělala to samé nebýt toho, že já si šéfovou dělám sama :lol: ,ale ono také záleží na tom kdo je schopný dělat šéfa.Např. já jsem se z chudé obyčejné švadlenky,bez maturity musela přes noc ujmout firmy mého tchána ,během těhotenství před pěti lety se naučit složité chemické věci o netkaných textiliích,vést semináře atd. a ono ejhhle to šlo,jde jen o to jak člověk přistupuje k zaměstnancům .Já mám nejraději lidský způsob, i když třeba dělají hlouposti, ale vše se dá za zavřenými dveřmi vysvětlit a v klidu.Podle toho, co jsem se tu už dřív jako nakukovatelka dočetla asi bych ve tvé kůži nejednala jinak a šla na nemocenskou,je to pro tebe i tvé dítě nejlepší řešení,tvoje šéfová si holt musí poradit sama.Přeji ti pěkně rostoucí a klidný pupík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
18.6.04 08:55

Ahoj holčiny, chci se zeptat, nevíte jestli by se něco stalo, kdybych otěhotněla, když beru antibiotika? Chytla jsem někde nějaký bacil, mám ode dneška Rovamycin a příští týden ovu. Děkuji za vaše názory . Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.6.04 09:31

Ahojky holky,
zdravím všechny snažilky i těhulky. ANDYNKO, děkuji za tvojí odpověď. Já vím, že je ještě brzy. Jenom nevím jestli ty tlaky v podbříšku můžou být příznakem těhotenství, protože normálně mě břicho začíná bolet nejdřív dva dny před a tohle mi začalo týden před. Jo a ještě jsem si všimla, že se mi dělá špatně z kyselého, normálně kyselé miluju a předevčírem jsem si koupila kyselé bonbóny a udělalo se mi z nich pěkně špatně. Včera jsem si zase na obědě objednala okurkový salát a asi jim ujela ruka s octem, a mýmu žaludku se mi to taky nelíbilo :x . No je možný, že se jenom moc sleduju :oops: . Uvidím v pondělí jestli to do té doby nedostanu. Já vím na poprvé by to bylo mooooc veliké štěstí, ale co kdyby :lol: . Tak zatím papa opatrujte se a tulení zdar 8) Naděnka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.6.04 10:06

těhulky

Ahojky holky,
tak už jsem zase tady mezi váma.Zjištuji,že na vás začínám být závislá. :P .Dede a Naděnko za pár dní uvidíte jestli se mimi podařilo,moc bych
vám to přála :lol: .A když ne,nesmutněte určitě to vyjde jindy.
Vždytˇjsme mladý,zdravý a to jsou ty nejlepší předpoklady.
papáček ANDYNKA :lol:

• Citovat
  • Upravit
83
18.6.04 10:34

Ahojky holky,
mě to dneska tady nebaví (teda tady v práci :roll: ) Šéf mi pořád vymýšlí takový úkoly - samé capiny. Je to prostě blb :evil: . Už aby bylo odpoledne a já mohla zase na domeček. Vždycky mě to uklidní, že po celodenním dělání capin dělám něco smysluplného :) . Ale jak to tu pročítám, tak jsou asi všichni nadřízení stejní. Ještěže mám nad sebou jenom 2 kašpary :wink: .
Holky, já jsem tak zvědavá na koho ten Karkulčin prskanec doprskl. Na mě asi ne. Já čekám ovu tak za 10 dní, ale mám pocit, že se to moje tělo ještě nevzpamatovalo z tabletek. No však mám ještě čas. Střechu nad hlavou ještě nemám :wink: , tak mimi může ještě chvilku stát za dveřma. 8) Ale aspoň zaťukat by mohlo, abych věděla, že čeká. :roll:
Tak jo, já se jdu zase otravovat s reportama - blbý tabulky :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
18.6.04 18:46

Henrieto,
podle slov doktorů atd nesmíš brát antibiotika tetracyklinové řady, penicilinové jsou prý bez problému. Ale hlavně upozorni doktora a radsi to zopakuj 2× ( z vlastni zkusenosti). Jo a nezapomen si radne precist pribalovy letak !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
20.6.04 18:29

Ahoj holciny,
na net se dostanu jen v praci, ale mam pro Vas takovou novinu, ze jsem nelenila a dneska v nedeli do prace jela.. Na net, maily a hlavně za Vámi !
V pátek jsem měla dovolenou, chystali jsme se na svatbu známých na Moravu.Já byla dopo doma, milaček jeste pracoval.Neustále jsem myslala na testík v kabelce, který jsem si chtela v sobotu udělat,abych případnou / čárku zapila ostatečně na svatbě a nebo // čárky oslavila a hlavně nezapíjela..
Po probuzení jsem si změřila teplotu a byla 37,1. Běžela jsem pro test,udělala jsem si levný Mamatest za 33,50 . V pátek jsem byla 31 DC, po pár minutkách ho šla očíhnout a už z dálky tam svítila ta jedna testovací čárka, zavdychala jsem a nesla jsem si ho nahoru do ložnice, když tu po schodech z střešního okna zasvítilo na nej sluníčko a já tam viděla rysovat se slabou druhou… Zkoumala jsem to venku na zahradě a videla jsem ji tam.. byla stejne tlusta jak testovaci, jen hodne slabe videt..
Nasedla jsem do auta a upalovala jsem do lékarny pro další test. Tentokrát Clearviev za 89,– na denní použití.. kapátkem jsem kápla a během chviličky se v jedom okenku udělala jedna a ve druhém další.. Stejně silné, stejně tučné.. radostí jsem nemohla popadnout dech, jen jsem brečela štěstím a radostí.. Odpoledne jsem koupila další a zase dvě..
Měla jsem vnitřní tušení že to tento mesíc vyjde, příznaky mne honili poslední týden dost intenzivně.. 4asté nucení na malou, návaly horka, zimy, pocity na omdlení, tlaky a pálení v podbříšku, včera i kovová kuch v ustech.. a stále teptota přes 37 !
Zítra volám lékaři a chvi se domluvit kdy by mi to mohl definitivně potvrdit.. Dnes jsem podle tulení v ovu přesně 3 týdny těhu!!! Byl to hektický mesíc a my tulení moc nedali, dodrželi jsme pouze termín naordinovaný Dr. a tulili se jen čt, ne a ut v dobe ovu…
Mám jen hrozný strach aby fazolka byla dobře zahnízděná a aby u mne v bříšku vydržela !
Posílám všem veliký prskanec !!!!!!!!!!

• PRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRSSSSSSSSSSSSSSSSSSKKKK*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
20.6.04 19:18

Ahoj loneless,
to je strašně strašně nadějný - no nadějný - to je jistý !!!!!!!!!!!! Ty zlatíčko naše, tak jsi byla úspěšná.
2//, zvýšená teplota - to je super. Teď se nesmíš napínat, mimi se bude zahníz´dovat.
Gratuluju moc a moc. Ale to jsi měla krásný den - to znám, já si taky udělala asi 5 testů než jsem tomu uvěřila :lol:

PS: Zitra si jdu pro průkazku !!!!!!!!!!!!!

desty a cipátko 10+3tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
20.6.04 19:23

těhule?

Ahojky kočky,

gratuluji všem co mají nově //.Hlavně zdravíčko!! :lol:

Já jsem dorazila s manžou z chalupy už dneska-bylo dnes hnusně,takže jsme se rozhodli jet domů,i když máme volno i zítra…tak aspoň budu lehárovat!!

Jinak MS ještě nedorazila-je to síla,asi už 4 dny si říkám UŽ a letím na WC a NIC!!
Tak doufám že to brzy dostanu a ať se můžeme snažit další měsíc!!
Mějte se fajn a pište pište!
Gabka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí