Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
GABKO já dělám chytrou a přitom jsem tě už v deníčku objevila ![]()
Papáček
Andynko, tak ted nevim, jakou Gabku jsi obevila, je nas tam vic, ale je to jedno. ![]()
Gabriela
Jasně,že tebe máš tam ode mně písmo.Vím,že jsi Gabriele ted už se ve vás dokonce i vyznám,víš.A nezapomen juknout na našeho prďolku
na ultrazvuky.ANDYNKA
Ahojky holky,
tak vám nevim. Asi před 4 měsícema to vypadalo, že jsem těhu. Měla jsem všechny příznaky a tak…a nic z toho…Teď mám sice jiné příznaky jako jsou bolesti v podbřišku, malinkatá nevolnost a tak…ale fakt nevim. Jaké jsou ještě příznaky??? A kdy už to tt pozná???
Jinak gratuluju všem novopečeným těhulkám ![]()
Ahoj holky,
zatím sice mezi snažilky nepatřím, ale chystám se na to. S manželem jsme spolu 11 let, z toho jeden rok jsme manželé. Nedávno nám došlo, že už je na čase, abychom se začali snažit o miminko. Poslední 4 měsíce nemyslím skoro na nic jiného, ale pořád tak nějak nemám odvahu. Počínaje včerejškem jsem chtěla vy:,–(it hormonální antikoncepci, ale po dlouhém přemýšlení jsem zase načala nové plato.
Měla jste některá z vás taky takové „brouky v hlavě“, jestli je všechno dobře načasované, jestli to zvládnete, co to udělá s vaším životem. Je mi 28, manželovi skoro 31 a čas kvapí…
Díky,
Prodigy
Ahoj Prodigy,
na jednu stranu te chapu, ze mas jak sama rikas ty brouky v hlave, ale na druhou stranu si myslim, ze vzhledem k delce vaseho vztahu a k vasemu veku na to preci neni prilis brzo. Samozrejme, ze kazdy si ten svuj zivot planuje dle sveho a to, co to udela s vasim zivotem zjistite teprve v momente, az mimisek prijde na svet.
Navic, kdyz uz 4mesice nemyslis na nic jineho, tak do toho jdete.
Nechci te strasit, ale my se napriklad snazime vic jak dva roky a mezi snazilkama je nas na tom hodne podobne.
I kdyz zatim mezi snazilky nepatris, nakoukni na emiminkovske denicky snazilkovske, tam jsme se my snazilky z diskuze stahly, tak se ti mozna dostane vice rad a nazoru.
Krasny vecer Andrea Dede
Ahoj, hledám kamrádku- snažilku na dopisování.
souflinka@centrum.cz
[barva=red][/barva]
Ahojky Beruško,
můžeš přejít do snažilkovského deníčku, nás holek z diskuse Těhule?. (poslední číslo V.)
Tady to bylo už nepřehledné, tak jsme přešly k deníčkům.
Je nás tam hodně snažilek a taky už těhulek
. Tam budeš mít hned víc kamarádek najednou.
![]()
Měj se Naděnka
Ahoj Gabko, souhlasím s tím,co tady už holky řekly. Vy:,–(ila jsem HA po 10 letech a musím říct, že opravdu první 3 měsíce to se mnou nebylo nic moc. Připadalo mi, že jsem těhotná každou chvíli, těhotenských testů jsem vyzkoušela spoustu.Cykly se mi různě protahovaly, o nějakém výpočtu plodných dnů nemohla býrt ani řeč.
Po 5 měsících od vysazení jsem otěhotněla a příznaky neměla pro změnu žádné! Poslední těhotenský test, který jsem si dělala (stál přes 100,–, takže předpokládám, že nějakou kvalitu měl) vyšel negativní, přestože už jsem byla ve 3-4tt!
Takže nezoufej, ale je pravda, že vím moc dobře jaké je to čekat na každý den a pořád se pozorovat a hlídat. Držím ti palce, ať se k nám brzy přidáš!
Ahoj ZuzkoK, nevim jestli je tvuj prispevek pro me, ale vzhledem k tomu, ze druha Gabka uz tehulka je, tak predpokladam, ze ano. Ja uz nejaky ten mesic nemam zadne tehu priznaky, mozna ze mam, ale uz se tolik nesleduji. Ale i presto kazdy mesic doufam ,ze tentokrat uz MS neprijde. Zatim se drzi statecne a chodi poctive + - 1 den uz 7mesic snazeni. Tento mesic se sezase trosku opozdila, ale ona to jiste dozene. ![]()
Podle tveho prani usuzuji, ze jsi tehulka a nebo maminka - at tak ci tak preji ti jen to nej nej a hlavne zdraveho prcka. Budu se dal snazit, pridat se do vasich rad - nikdy to nevzdam a doufam, ze se to jednou povede.
Gabriela.
Andynko, dekuji za navod
, ja uz tam davno psala. 
Gabriela