Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No snad ho vím přesně. BT jsem si neměřila, ale Glukophan se mi zbarvil do zelena a měla jsem docela hodně výtoku a bylo v něm trošičku krve. Bílek to sice nebyl, ale měla jsem pocit, že jsem si cvrnkla a bylo ho na kalhotkách hodně. Od té doby mám výtok slabý a spíš hustý. Tak pokud ovu proběhla, tak to mohlo být jenom před těmi 11 dny. No uvidím. jsem napnutá jak struna.
Hando ja testovala 20 den po ovu a tulení a byly tam //. Na levném Mamatestu druhá slabější, skoro jsem se jí na první pohled nevšimla.. Byla jakoby hodně v pozadí ale clearviev měl pěkně tlusté a dva dny na to jsem testovala clearbluem a byly tam hned po a snad 5ti vterinach! My se stačili tulit jen 3 x, ovu mi Dr. předpovědel dle folikulu na sobotu a poradil tuleni na nedeli a pondeli.. My se tulili ve čtvrtek, v neděli a v úterý ! Takže jeden den to muselo být… !
27 den po ovu jsem byla u Dr. na vnitřním ultrazvuku, a obrazek jsem dala na novou fotogalerii
))
Já svou radost nemůžu ani popsat.. Půl roku jsem hleděla vždy na / čárku a najednou jsem tomu nemohla uvěřit.. jela jsem hned do lékarny pro další a testovala už ani ne z ranní moči… Měla jsem z toho malý záchvat.. asi jsem i brečela a zvedal se mi rozrušením žaludek.. Najednou jsem si uvědomila že jsem opravdu těhu!
Když jsem tu radostnou zprávu u večere v restauraci sdělovala příteli, radostí vylítl ze židle a schodil si obsah talíře na zem.. Takže myslím že na tento okamžik nikdy nezapomene.. Jsem rada že jsem vydržela a hned mu nevolala po ránu a vydržela jsem celý den s tím velkým překvapením.. dostal samozřejmně i dáreček, mini ponožtičky, ty mu měli napovědět jaký to dárek pro něj mám..
Tak se k čekatelkám na dvě čárky připojuji také,po odjezdu tchýně jsem špinila asi to byly nervy, ale mám to dostat dnes a pořád nic, běhám na záchod jak o život,ale na test mi připadá ještě hodně brzo.Navíc mi vypadly dveře od auta, takže jsem se s nimi prala před obchoďákem asi hodinu.To vám teda povím , ti chlapi jsou normálně praštěný, vidí ženskou jak se jí z pantů vyvěsí dveře a nikdo mi nepomohl.Teda ty dveře byly pěkná tíha,a nakonec mi pomohla vetchá stařenka , strčila všechny čumily do kapsy. No pánové mají z ostudy ušitý kabát.Co tedy dovede jedna vypadená závlačka to byste koukaly.Peťka samozřejmě seděla na obrubníku a chechtala se div se jí pusa neroztrhla.Teď je auto v servisu, napadla mě jen jedna myšlenka hodit dveře do auta a tradá domů, ale to by všude nesměli stát policajti,a nesměla bych vézt malou, jako na potvoru to byly zadní dveře.
Radko jak se máš?A Desty jak ti je ?Doufám, že je ti už líp,ty nevolnosti jsou holt to nedobrý co těhotenství doprovází.Ať je ti líp ahoj Eva
Ahoj berušky,
omlouvám se, že jsem tu tak dlouho nebyla, ale nebyl - skutečně nebyl!!! - čas.
Dnes jsem si vyzvedla fotky a prďolka je tam moooc krásně, takže v práci budu zítra skenovat a pošlu to do FotoAlba, tak se těšte!!!
Teda, pár dní - dva - tu nejsem a vy jste stačily popsat čtyři články, vy jste ale šikulky, berušky!!! A holčiny, přítel slíbil, že mi najde to sériové číslo, aby jste měly neomezený přístup na femtu a nejen těch 50dní - to je i pro mě málo
. Snad se večer vrhne k PC, nebudu ani nadávat, že se netulí, když to dělám pro Vás
.
Jsem z těch komentářů nějaká zmatená a vůbec nevím, co kdo psal. Takže to, co mi utkvělo v paměti, na to budu reagovat, omlouvám se těm, co neodpovídám, ale skutečně jsem se přesvědčila, že nejít sem jeden den, tak v tom mám mírně řečeno chaos
.
Denčo: Skutečně to krvácení u prostřed cyklu souvisí s folikulkou, já zažila krvácení uprostřed cyklu nedávno, nikdy předtím ne. No, každopádně Ti moooc držím palečky a těším se na Tvoje //!!! ![]()
Hando: To očekáváme MS stejně, co? Jsem na nás zvědavá, moc!!! Já už raději těhu příznaky ani nezkoumám, protože na ně trpím od září loňského roku a to neomezeně
. V období od PD do MS je prostě mám, nemůžu si pomoct, tak jsem řekla - dost, uvidíme, jak to dopadne!
DenisoH: Spermie můžou přežít až 72hodin!!! Přečti si můj článek na stránce myslím 101. Tam jsem to vložila dost přehledně. Hlavně - držím palečky!!! ![]()
Karkulko: Věřím, že jsi byla tak nevýslovně šťastná po zjištění, že čekáš miminko. Já, když u malého také měla těhu potvzené, tak jsem tomu nemohla vůbec uvěřit a dokonce jsem si pořád hladila bříško a povídala si s fazolkou - a to jsem byla tak ve 2. měsíci!!! Dávej na sebe pozor, jasný??? ![]()
Evo: Je super, že se Ti podařilo tak rychle otěhotnět!!! Gratulovala jsem Ti vůbec? Tak to teď jdeš do třetího měsíce, viď? Koukej dát vědět, jak Ti je a jak se cítíš!!!
Andynko: Pravda je, že žena otěhotní, když to nejméně čeká, a Ty jsi tím zdárným příkladem!!! Tý brďo, koukám… to už jsi 11tt??? Jak se cítíš???
Gabule: Co je s Tebou??? Jsi v pořádku, beruško??? Mám o Tebe starost, koukej se ozvat!!!
Gabrielko: Co je s Tebou??? HOLKY, KAM JSTE SE PODĚLY???
Loneless: To muselo být pro přítele krásné překvapení, to Ti musím říct. Hlavně na sebe dávej pozor a buď v pohodě!!!
Evo2: Mám se celkem dobře - mimi nevypadá, že by se povedlo, protože se cítím úplně normálně, i když se musím přiznat, že mám takové „tlaky“
Chudák přítel…
Ale jinak je mi fajn!!! Za pár dní (10.7. - podle mých výpočtů) očekávám MS, tak jsem fakt napnutá. Nyní prožíváme dny bez malého, zítra si pro něj jedu a moooc se na něj těším.
No, berušky, jdu si dát kafe, nějak mě rozbolela hlava!!! Když přítel najde ten crack, tak ho sem ještě dnes písnu!!! ![]()
Holky,
dnes jsem si koupila ten nový Cosmopolitan za 49,–Kč - cena skvělá, co? Za skoro 400 stran
, je to nějaké zvláštní vydání. Ale o tom jsem psát nechtěla. Narazila jsem tam na článek ohledně hormonální antikoncepce. Je to hrůza!!! Víte o tom, že je to nebezpečné??? Jedna paní doktorka to dokonce přirovnává k cigaretám, po kterých vzniká rakovina!!! Zkusím to víc proštudovat a napíšu do nějaké diskuze ohledně HA názor Cosmopolitanu, tak se tam pak jukněte!!! Ale dřív jak zítra to nebude! ![]()
Už mě nebavilo být jen jukatelka, takže jsem provedla právoplatnou registraci, snad mě mezi sebe přijmete:-) Linda, 28let
to Monalisa24 - šmankote čím by mohla být HA tak děsně nebezpečná? Já myslím, že co lékař, to názor, jeden říká, že HA chrání před CA čípku a dělohy, další zase, že lehcezriziko CA prsu..Ale nemyslím, že by bylo třeba nějak plašit, že je HA horší než cigarety, ta cigára jsou stopro daleko zákeřnější:-)
Ahojda holky,
tak se musím přiznat, že už ani nestíhám registrovat kdo tu těhotný je a kdo není a kdo se snaží a kdo ne, a tak. Je Vás tu na mě prostě moc ![]()
Každopadně se snažím vyždycky vše pročíst abych byla aspoň trošičku v obraze.
Holky, já jsem dneska 32 DC a zatím pořád nic. Mám to teda nepravidelný, tak se ani nijak neplaším. Bojím se udělat si test. Zkusím to vydržet co nejdýl, to je rozumný, že jo! Ale ona tem stejně bude jen /. Já se znám
A hlavně tu každý píše, jak to na sobě poznal, že se cítí člověk jinak a já se cítím normálně, i rozežraná jsem stějně ![]()
Mějte se tu všichni hezky (těhulky i netěhulky, čekatelky i nečekatelky …)
Těhulky! Všichni si za mě povinně pohlaďte bříška !!!
Pá
Tak, už jsem to tam napsala - je to skutečně jen výtažek a najdete to v diskuzi „Antikoncepce“. Normálně mi při čtení článků šel mráz po zádech. Má to celé tři stránky, ale to celé se mi nechtělo
přepisovat.
V první řadě chci přivítat Lindu (Jazzi) - vítej v naší dlouhé diskuzi!!! Jsi snažilka? Jistě tu mezi nás zapadneš dřív než se naděješ, jsme tu skutečně dobrá parta, že jo, holky? ![]()
Sasenko: Také jsem z toho mimo. Holčinky, uděláme tu menší průzkum a pak tu napíšeme, kdo je snažilka a kdo těhulka - menší chaos tu skutečně vládne
. A jak se cítíš??? Příznaky jako MS nebo jako…? Každopádně moooc držím palečky, a s testíkem bych také raději moc nepospíchala, protože jak tu psala Gabule, Delly a jistě i další, tak jim po vynechání MS tt neukázal nic, pouze / a po pár dnech //!!! Myslíme na Tebe, tak honem honem, ať už můžeme gratulovat!!!
Holčinky,
trochu jsem to tady „projela“
. Jestli jsem na někoho zapomněla, ať mi dá vědět, doplním stav
. A mimochodem, těhulky, ve kterém týdnu jste? Nebylo by špatné, si to někam zaznamenat!!!
Snažilky: ? Monalisa24 ? Eva2 ? DenisaH (doufám) J ? Handa ? Henrieta ? Naděnka ? Dede ? Bury ? Gabrielle ? K (Renča) ? Zdenka ? Sasenka ? Laifa (Lucka) ? Káčulkadráčulka
Těhulky: ? Loneless ? Karkulka ? Andynka ? Jana222 ? Desty ? Gabule ? Delly ? Koblížek (Veronika)
ahoj holčinky
dnes jen v rychlosti - poslední dobou nestíhám vůbec nic nic nic.
Ani nemám čas pročíst příspěvky, ale stáhla sjem si je a zítra ráno je pročtu !!!
Zítra vstupuju do 13tt a doufám, že i další týden bude vše ( hlavně UZ) dle mého nejvroucnějšího přání a očekávání…To zas bude noc z úterka na středu ![]()
Zítra mám před sebou náročný den, tak dnes jen v ryhlosti azítra se polepším.
Ahojky
Desty a Cipátko 12+6tt
Ahoj holcinky,vidim, ze jste ted ve velkem ocekavani.
Tak drzim vsem palce at tam jsou ty// ![]()
Radusko, za 3h jedem do Seattle-Tacom pro brachu na letiste, tak litam jak fretka, abych mela do tech tri hodin vsechno hotove.
Manzel uz me upomina.
Musim jeste uvarit a dat si sprchu-sprchou zacnu, protoze minule mi vlasy schly dobrych 8h
-ja za:,–(ne nefenuju, ale pri me delce mi to schne opravdu dlouho.
Seznam je super-uz davno nemam prehled kdo je kdo a jestli se snazi nebo uz je tehu.
Nadruhou stranu me hoooooodne zamrzelo kdyz jsem se videla v seznumu snazilek a znovu si uvedomila, jak dlouho uz do nej patrim.
No nic, tak jdu do te sprchy, pak uklohnit neco k snetku a trada na letiste. Dnes mame to vyroci, ale asi to roztocime az zitra, nakoupili jsme si furu alkoholu-to nam bude blbe.
Jo asi stranu, protoze po me v obchode nechteli ani ID
![]()
Kdy cekas MS ty?Nebo spis kdy necekas? ![]()
Gabriela
Berušky,
k té Femtě. Stáhněte si to do PC a až to budete instalovat, tak to po vás bude chtít jméno (name), tak tam napiště s/n a k tomu sériovému číslu 000000000000000000000000000360 (tj. 27×nula 360)
. Já už jsem si to do PC nainstalovala, tak doufám, že to k něčemu bude:-).
Tak jdu do postele, ráno musím brzy vstávat a už jen ta představa mě děsí. Krásný večer a zítra nashledanou!!!
Ajoj

DENISO HANDO HENRIETO
Tak si čtu vaše příspěvky a moc vám přeji aby vám testíky ukázaly//.
Mě se otěhotnět podařilo 7měs po vysazení HA,s miláčkem jsme se
tulili většinou když byla chut moc jsme se ničemu nepodřizovali.
Otěh jsem pro mě absolutně nečekaně protože ten měsíc jsme se
tulili jen minimálně.Těhu příznaky jsem neměla vubec žádné
takže když jsem si šla v den vynechání MS dělat test s ničím jsem
nepočítala.Co vám budu řikat ta radost byla nekonečná ty // jsem
kontrolovala xkrát jestli se mně to nezdá.
Stejně velkou radost přeji i vám až si pujdete dělat test.
ANDYNKA 11tt