těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48
1.7.04 13:25

To je úžasné, jak se všechny navzájem podporujeme.Já jsem 6 dní po ovu a případném oplodnění.Občas mě píchne v podbřišku a jako směrem ke konečníku.A mám takový tlak, jako kdybych to měla dostat. Jeden těhu test mám v šuplíku, ale nechci se zbytečně plašit. Ještě počkám,o víkendu jedu se synkem ke známým na hory, tak možná až se vrátím.Taky bych si to moooc přála.Tulení bylo načasováno správně, teď jen vydržet, třeba se to povedlo. Jediné co na sobě pozoruju, jsem šíleně žravá. Včera jsem si dala 2× oběd. Jeden doma a potom druhý v restauraci při jednání. No jestli to takhle bude pokračovat, bude ze mě koule.Raduško, kde jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.7.04 13:50

Henrieto, třeba nám to vyšlo oběma a budeme mít stejný termín. :P Tak po tom prodlouženém víkendu si poreferujem. :wink: Mě ta bolest vystřeluje spíš do zad - těsně nad zadek (asi se tomu říká kříž) a občas mě taky bolí rodidla, nebo stydké pysky ( já ani vlastně nevím, co mě bolí, ale bolí to tam dole :oops: ), ale ten tlak, jak ty píšeš mám taky - od předvčerejška, takže od 9. dne po ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.7.04 13:51

Koukám Henri, že jsme na tom stejně. Já jsem taky 6den po případném oplodnění :oops: a taky mě pobolívá podbřišek, jako bych to měla dostat. Jen stále nevím, jestli jsme to načasovali správně. Podle hlenu jsem myslela, že ano, ale to špinění, přišlo až na druhý skoro třetí den, tak jsem z toho zmatená a hlavně strašně nedočkavá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.7.04 13:53

Aha, tak jsme na tom hodně stejně všechny tři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.7.04 13:54

Hando To by bylo prýma, já jsem ale dost skeptická. Už mi to nevyšlo mockrát. Kdy to máš dostat? Já 8.7..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.7.04 13:57

Bury, tak držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.7.04 13:58

Denčo To špinění znamená, že když praskne folikul, může to prasknutí provázet i slabé krvácení a než to sestoupí dolů a projeví se to jako špinění, může to chvilku trvat. U mě se ovulace projevuje bolením břicha. Je to typická bolest, která se nedá popsat.Skoro celou noc jsem nespala. A je způsobená také prasknutím folikulu.Může trvat několik hodin až dní. No u mě trvá naštěstí jen těch pár hodin. Tak si budeme vzájemně držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.7.04 14:05

Henri, já to mám dostat , když beru v podatz můj jediný cyklu po HA, který trval 35 dní, kolem 10.7.. Taky jsem dost skeptická, protže si říkám, že by to bylo moc náhod najednou - 2.měsíc po vysazení a navíc když jsme se tulili jenom jednou tento měsíc ( i když pravděpodobně v ovulaci - podle Glukophanu) a navíc jsme měli polohu, ne příliš vhodnou k otěhotnění (na koníčka). Ale já jsem si fakt nemyslela, že by to mohlo vyjít, ale ty příznaky prostě mám a nemám je vsugerovaný. Teď jde o to, jestli jsou to příznaky těhu a nebo se ještě dávám dohromady z HA.
Holky, držím nám moc palečky a pěstičky, aby nám to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.7.04 14:09

aha, díky.
Jak to ale teď tak počítám, tak jsme se tulili moc brzo. Protože to špinění začalo až na druhý skoro třetí den :cry: Takže nevím, jestli spermijky přežily. No, tak příště. Každopádně vám drží pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
1.7.04 14:16

Týýý jo,
Deniso, Henrieto, Hando - holky moc Vám to přeju, vypadáte nadějně :-)

Jo Hando, já měla ty samé příznaky, taky tak cca 10 dní po ovulaci, ale když jsem si udělala test 1. den vynechání MS (28. den) test byl negativní! Pozitivní byl až po dalším týdnu. Takže vydrž co nejdéle, pak tě třeba čeká skladká odměna v podobě //.

A jaké jsem měla pocity když jsem to viděla? Pořád jsem si šeptala „to není možný, to neni možný, ježiš já jsem těhotná“. Byla jsem úplně mimo, klepala jsem se a chodila po bytě sem a tam. Pokaždé jsem zavítla k pračce, kde jsem měla test položený a pořádně znovu zkoumala a přesvědčovala se, že se mi to fakt nezdá :D i když ty čárky tam byly pořádně tlustý obě dvě :wink:
Je to prostě parááááádní pocit!!!! Tak držim všem palčky :!

Karkulka + klubíčko 8tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.7.04 14:33

Karkulko! tak nějak si svou reakci představuji a myslím, že všechny tady. A čím víc si to představuji, tím víc to chci a tím víc to nejde!
Tobě přeji aby bylo těhotenství v pohodě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.7.04 14:36

Ahoj holky, když jsem si přečetla vaše příspěvky, musím Vás povzbudit.
V lednu jsem přestala brát HA, neměla jsem žádné potíže a v dubnu jsem již otěhotněla. Je mi fajn, nemám žádné potíže (nevolnosti apod.), cítím se v pohodě. Ve středu jedem s manželem na ultrazvuk tak už se moc těším, až toho našeho broučka uvidím, jen doufám, že bude zdravý.
Přeji Vám aby Vám to vyšlo tak jako mě, a aby jste neměli žádné problém a cítili se tak jako já.

Zatím ahoj Eva

• Citovat
  • Upravit
83
1.7.04 14:38

Karkulko a za jak dlouho po té ovulaci byl tvůj test pozitivní? Myslíš, že po těch 18 dnech by to už mohlo být vidět???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.7.04 14:49

Já teda myslím, že ano. Já osobně bych to stejně nevydržela a test si udělala! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
1.7.04 15:39

Ahoj Hando,
po 18 dnech od ovulace by to mělo být vidět, protože ta druhá fáze cyklu (od ovulace do další MS) trvá vždy 12 - 16 dnů, ať je cyklus dlouhý jak chce. Když je tato fáze delší je to těhotenství. Takže jestli víš přesně datum ovulace, tak to už určitě po těch 18 dnech od ovu testuj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí