těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1785
2.7.04 16:52

Monalisa24 - snažilka zatím nejsem, ne že bych na to neměla roky (už bijou na poplach), ale okolnosti jsou zatím proti mně. Spravujeme barák, takže dluhy atd., do toho onemocněl přítel a momentálně by asi z jeho strany nebylo vhodné se o něco pokoušet kvůli lékům, které bere a tak…:-)Ale v hlavě už mi to pár měsíců těžce straší, tak snad se brzy zařadím do některé skupinky:-)A děkuju mockrát za milé přivítání:-)

gabca - když jsem před lety prvně vy:,–(ila HA, tak jsem měla cykly 40-50 dnů, te´d od zářy opět neberu a nastartovala jsem naprosto v pohodě 27-35maximálně. Krom toho jsem taky měla dermatoidní cystu a jsem letos po laparoskopii, a po operaci jsem na sobě začala s jistotou sledovat, kdy mám ovulaci, takže to odstranění cysty asi k něčemu bylo..aspoň mám jistotu, že mi funguje i ten operovaný vaječník. Ničeho se neboj, i kdybys musela na operaci..držím palce:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.7.04 18:59

Ahoj holky, já mám dnes noční, ale vy jste určitě doma s miláčkama,že? Mě stále poolívá břicho, tak nevím. Možná mi praskla ta cysta, možná jsem v tom :)
Dnes mi miláček koupil MAMINKU (velikou radost mi udělal) a je tam 12tipů, jak se připravit na početí! tak se těším až si počtu.
Handy, držím pěsti! hned nám napiš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
2.7.04 20:13

Tak, berušky, jsem opět tady. Dnes mi ten den vůbec neutíkal, v práci se to vleklo, a to jsem toho měla dneska dost!!! Je to tím, že po své levici mám 6 hodin!!!, které ukazují čas - v Americe, Číně, Rusku atd., takže jsem sledovala ty ručičky a říkala si: „Prosíííím, postupuj rychleji!!!“ Nakonec jsem se dočkala a jela pro synka k prarodičům, byl celý nadšený, když mě viděl, ale po chvilce měl opět svůj den a byl dost silně protivný. Cestu vlakem domů jsme zvládli docela bez problémů, až na jednu starší paní, která synka neustále napomínala, že ji šlape na nohu. Já ho na to upozornila jen jednou a pak jsem dělala, že to nevidím a neslyším, je to dítě a 40minut ve vlaku se mu zdá opravdu dlouhé - ostaně, to mě také :lol: .

DenisoH: Já si tedy kupuji pravidelně Betynku - už 5 let - a je tam také zajímavé čtení. MAMINKU jsem si koupila párkrát, ale nikdy tam tolik zajímavého jako v Betynce, nebylo. Tak si pěkně pročti a dej vědět, co tam psali o početí!!! A jinak - snad to nebyla cysta, ale mimi!!! Držím palečky :wink:

Jazzi: Takže jsi zatím předsnažilka :-). S těmi dluhy, je to asi všude stejný, teď se rozmýšlíme, protože se budeme stěhovat do Teplic, jestli máme koupit baráček, nebo byteček - já bych raději baráček, přítel také, ale asi nám nezbyde nic jiného, než se zadlužit… a to se mi moc nechce. Jinak baráček do budoucna mít budeme, ale je to ve vesničce, kde bydlí sotva pár rodin, takže to budeme využívat spíše pro rekreaci jako chatu.

Evo2: Hm, teplota leze nahoru… to vypadá nadějně!!! Držímmoooc palečky!!!

Dede: I u Tebe teplota ukázková… Hm, takže tento měsíc se asi mezi těhulky zapíše Eva2 s Dede!!! Holčinky, přeju Vám to!!!

Delly: Skutečně jsi se zbytečně vyplašila, v krvi nemusí být cukr vůbec, třeba jen v moči. Budu na Tebe myslet a každopádně dej vědět!!! A nesmutni, uvidíš, co se dozvíš s testíků!!! Držím Ti moc palečky, beruško, aby bylo vše v pořádku!

Hando: Já mám také bílý výtok, musela jsem si vzít intimku, Ty, hele, že by se hlásilo uhnízďující se mimi???

Veroniko (Koblížku): I já sem chodím pravidelně a když se náhodou na net nedostanu, tak jsem celá nesvá, kolikrát se mi po holkách moooc stýská!!! Tvůj přítel vymyslel moc krásné jméno pro mimi… poštolka… :-) Musí s ním být vážně legrace, viď??? Držím palečky k řidičáku - tedy, až ho dostaneš! Dávej na sebe pozor!!!

Andynko: Tvůj synáček se jmenuje Dominik? To mi připomnělo mého prďolku, ten totiž vymyslel jméno pro mimi, které snad co nejdřív přijde - chlapeček Dominik :-) a holčička bude Terezka :wink:

Tak, snažilenky, snad jsem na nikoho nezapomněla!!! Přeji Vám příjemný prodloužený víkend - já se tu určitě ukážu!!! Příští týden po svátcích mám dovču!!! Já si budu užívat, to mi věřte, snad bude počasí krááásnééé!!!

Tak krásný večer a páááá!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
2.7.04 20:41

Monaliso, prosím Tě, nemůžu se tu ještě tak zorientova. Kde najdu ten článek 101? Ráda bych si to přečetla. Zkus mi to nějak přiblížeit. Díky.
Já si čtu Betynky taky dlouho, taťka má trafiku a tak mi ji nkdy půjčí. No a dnes mi tam Miláček koupil tu Maminku, protože viděl ten titulek a ví, že já hltám každou informaci. To čekání je nekonečné.
Ty máš už nějaké dítko?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.7.04 22:16

Ahojky vsem,

tak jsem tu, jak jsem slibila. Strasne vam zavidim ten prodlouzeny vikend, protoze tady u nas ve Francii zadne volno neni, tedy je, ale az 14.7. a to jen jeden den, ale dobrej bude.
Holky jsem ,,posera,,!!!! Psala jsem vam, ze si koupim a udelam tehu test dnes, tedy patek rano, ale nic, vymekla jsem. Navic, kdyz jsem to rikala drahousovi, tak me od toho taky odradil s tim, ze mam jeste pockat. Ale spis si rikam, ze v tom negativnim pripade oddaluje ten okamzik pravdy. Ale i presto vsechno se me kazdy den pta, jestli uz MS prisla. A kdyz rikam, ze ne, tak se hned prepta, jestli mam nejake priznaky MS. Jak uz jsem vam psala, tak je to dnes 37.den cyklu a ja chci pockat jeste do pristiho pondelka, to bude presne tyden po ocekavanem zacatku MS a test si udelam v utery. Tedy jestli me ta mrcha MS nepredbehne.
Evo2 - mas teplotu, ktera jde nahoru a ptas se, jestli se tak muze projevit tehu. Tu samou otazku si kladu i ja. Jsem na tom zrejme obdobne. Navic, jestli se nemylim, tak to taky zkousite dva roky jako my. Je to dlouhy, co? Tak uz by fakt bylo vhodny, aby se nam zadarilo. To by bylo, aby ne! Jo, diky moc za odpoved ohledne tve prace. Zrejme nemas ani cas se nudit.
Radko Monoliso - SUPER tvuj prehled snazilek a tehulek. Ja uz jsem nekde pred tebou taky vypsala tehulky, ale asi na dve jsem zapomnela, tim lepe, ze jsi to dokompletovala.
Holky moje, mejte se moc krasne a uz se tesim, az se s prispevky roztrhne pytel po tom prodlouzenem vikendu.
Jinak, co se tyka mych teplot, at uz tech zvysenych ci ne, tak dam vedet kazdy den. Ja sama jsem napjata jak struna. Mam chut se o tom bavit s kamoskou z prace, ale rikam si, ze stale jeste pockam, az co rekne tehutest.
Pa Andrea

• Citovat
  • Upravit
162
2.7.04 22:48

Dede zlatíčko nudím se taky ne ,že ne,ale dá se to přežít.Holky koupila jsem si test takový ten lux tablíčko, a šok ani jedna čárka je nějakej divnej, nebo jsem nějaká divná já slilo se to vrůžový flek a čárka ani náznak, když jsem to zavolala miláčkovi, že výsledek ani tak a ani tak, tak řekl kup si třeba za cenu toho jednoho šest testů a uvidíš,jsem vyplašená jak srna z mlází jak říká mamka, ale po těch dvou letech a něco by už bylo na čase.Držte mi palečky jdu si koupit ten nejob… test hned ráno a pak se s jistotou ozvu,budu hlásit jako o život buď to něco nebo ne no uvidíme,staroušci kravaťáci drží také palce, takže uvidíme,zatím všem přeji dlouhou a čarukrásnou noc,a zítra se během dne ozvu.čauky evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
2.7.04 23:04

Radko jen ať tvůj bobánek zlobí,já bych bez toho nevěděla ,že mám Peťku,a tři čtvrtě hodiny to jde dovedeš si to představit z Prahy do Olomouce tři hodiny? nebo třeba do Kaiserslauternu do němec deset hodin , to je pak na mašli,ale musím zaklepat zatím jsem to zvládla.Teď se děsím jen toho, jak dopadnu s testem ten co jsem udělala ted se slil jak rybník a nic defekt jako vyšitý to mě pěkně vzalo ještě se mi to nestalo,aušus jako vyšitý no uvidíme ráno musím koupit jiný drž mi holka zlatá pěsti jsem napnutá jako hrom,teď si jdu lehnout jen nevím kdy vystrnadím psa z postele je pěkně ofrknutý co není páníček doma, ale zatrhnu mu tipec zítra jde na očkování a v pondělí peťka na TBC aještě něco,ale snad to zvládnem v pohodě.Toť spravodajství z Prahy v tuto hodinu.Spi sladce, i všechny ostatní.čauky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.7.04 23:08

Monaliso, ten anonym jsem ja. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
3.7.04 13:42

Ahoj holčinky,
Tak dnes jsem se snad zdárně prokousala všemi příspěvky a hned se pustím do psaní?

1. Jinak Vám dnes už slavnostně můžu oznámit, že jsem se posunula do 13tt a vypadá to, že je vše v pořádku.
    Tedy alespoň dle toho, že Cipátko se vydatně hlásívá ? a to pravidelně každé odpoledne. :?
    Včera jsem přišla domu a je fakt, že jsem toho měla plný brejle, těšila jsem se, že si lehnu a odpočinu ? a měla jsem děsnou žízeň. 8) Jenže jsem se trošku přepila a bylo mi tak blééé, že jsem si myslela, že to nerozdejchám. A do toho přijela neohlášená návštěva ? úplně super. Byla jsem K.O. a manža zachraňoval situaci. :evil:
    Jo a včera jsem viděla užasný kalhoty a sukni ? béžová barva, takové to muchlané plátno ? no a nekoupila jsem si je. Místo toho mám úplně nové těhu kalhotky ? rifle ( ne lacláče). Už jsem je vyprala a jelikož mimi má přijít až po novém roce, tak si říkám, že si je utahám spolehlivě. Přeci jen uvažuju nad tím, že si koupím ještě letní pláťáky pto těhulky. Ale te´d v mém oblíbeném ?butiku? nic neměli. :lol:

Karkulko : Já mám podobné problémy, ale prý je to v těhu normální. Nicméně strašně mi pomáhá místo snídaně vypít 1/2l kefíru nebo jiného zakysaného výrobku, o tom, že bílé jogurty s kulturama spořádám na metráky ani nepíšu. A kysané zelí (obzvláště ve vražedné kombinaci s třešněma) slaví taky úspěch. :wink:

Andynko : Já nemarodím taky jak je rok dlouhej, ale fakt si to umím naplánovat. Už jsi v pohodě? :wink:
Loneless : P-Shine jsem si nechávala dělat (jelikož jsem taky závistivec umělých, ale nemám je ? mám své ?od přírody?). P-Shine je dobrý, ale vypozoruj si, jak rychle ti rostou nehty? Já to měla pěkné tak cca 14 dnů a pak začali dole odrosty ? nelesklé a bylo to na přelakování. :cry:
Ale s těma umělejma jsi trpěla. Jenže co bychom pro krásu neudělali,že?

Jano222 : Gratuluju ti k mimískovi, já jsem taky o 14 dní posun. Jsem sice ve 13tt,ale mimískovi je teprve 11tt. :lol:

Dede : Slunečnice občas zazlobí ? já jsem s tím taky měla a mám problémy. Jak je více uživatelů, tak to nestojí za nic. Ale jinak jsou to super stránky, najdeš tam skoro všechno. Obzlvášť miluju Freeware ! :D

Evo2 : teda ty tvoje přeřeky jsou úplně super ! :lol: Ale seš dobrá, že ses naučila během těhu jazyk. Já jsem odjakživa byla tupouš na jazyky, spíš ty přírodovědné. Tak teď se dobrovolně trápím na hodině angličtiny ? mám ji jednou týdně a doma samostudium. Jenže občas zaleplím a nestíhám to.
A ten Amík co ti pomohl ? to je super přístup. Aspoň vidíš, co je v něm zač. 8)
Evo jsi další adept na // !!!! Super !!! A já jsme nejlepší zkušenost udělala s těma nejobyčejnějšíma a nejlevnějšíma testama- i když hodně chválí Clearblue…ale s tím nemá zkušenost. Koukej napsat, jak to dopadlo.

Hando : Teda ty tak napínáš, že se nestydíš !!!!! Držím palce, a jestli tam bude jen hnusná 1/ tak si vem fixu a tu druhou tam domaluj ! Ale určitě to nebude potřeba. Moc na tebe myslím a držím ! :lol: :lol:

Sasenko : Neházej flintu do žita. Proč by tam měla být jen 1 čárka? Ale víš, já si říkala to samé ? zbytečný testovat,s tejně tam bude jen jedna a byly tam 2// ! A když tam viz vzkaz pro Handu ! :lol: :lol:

Radko : Ten přehled je fakt super, jelikož já občas tápu v myšlenkách?a tohle je dost dobrý ! :lol:

Koblížku : já to znám, taky přísptup na net jen omezený - tedy večer po šesté a taky to nestíhám .Potřebovala bych 24hodin on-line, ale ještě tu nic nemáme a manža je proti bezdrátu, jelikož by to vyžadovalo anténu na střechu. :cry:

Delly : Buď v klidu, já jsem četla o těhu cukrovce i v počátku - třeba se to urovná. Raduj se z průkazky a z mimíska. A víš co bych zkusila? Moje babička si mixovala čerstvě nasbírané kopřivy a tu šťavu z nich pila. No je to hnusný, ale srovnalo se jí to a nemusela si píchat jen prášky. Ale nevím, co na to mimi. Radši to prokonzultuj.

:wink:

Dede : to je dost slibné :lol: :lol: koukej zahlásit // !!! Moc držím palce.

Teda holky, to je jak detektivka - pořád se čeká na důkaz // ale tentokrát je tu fakt dost podezřelých !!!!
Tak kdo se nechá usvědčit???

A ještě jestli jsem na někoho zapoměla tak se omlouvám,ale dočítám to za 4 dny zpět a nějak je toho moc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
3.7.04 15:05

Ahoj hoklky,
tak jsem si ráno udělala test a hádejte! Pouze /. Ach jo :cry: Asi po deseti minutách se tam objevila druhá, ael jen hóóódně tence - až průsvitně, mám pocit, že jsem si ji tam až vymyslela. Asi je blobost utěšovat se tím, že když jsem 34Dc, že je moc brzo, že!? Ani nevím jak citlivý byl ten test, nebylo to tam psaný. Já totiž vyslala do lékarny miláčka a on donesl nějaký neznámý test. Ale co, jak řekl miláček, tak příště už určitě :D

Tak se mějte, já jedu za našime.

Páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.7.04 19:00

Cauky holky,

tak vam hlasim, jak jsem na tom s teplotou. Dnes rano, 38.den cyklu, 36.9. Nechutne me boli prsa, ze pomalu nesnesu, aby mi na ne drahous sahnul. Ale nemaluju si krasny film, cekam na uterni rano. Zustavam pevne nohama na zemi, ale ve skrytu duse to moc moc chci.
Evo2 - to s tim tvym testem, to fakt zamrzi, na kdy planujes dalsi?
Tak se mejte krasne.
Je videt, ze tu mame vikend, prispevku je tu o mnoho mene.
Tak pa Andrea

• Citovat
  • Upravit
980
3.7.04 20:22

Sasenko, Evo2 a Dede : Na testu sice píšou, že výsledek je nutno odečíst po 3 minutách a dál už to není směrodatné. ALe důležité je (podle mě) , že tam ten náznak je. To znamená, že se v tvém těle něco děje. třeba jsi jen krátce po oplodnění vajíčka a máš málo HCG.
Heleď - testy co jsou v lékarně mají citlivost od 25, ale obvykle až od 50 jednotek ( nevím jakých) na HCG. Tady je vidět, že nulovou hodnotu nemáš určitě. Vydrž, klidně bych si ten test udělala hned zítra.
Popíšu ti moje testy - je to podobné:

Měsičky jsem měla dostat 9.5.2004, ale jelikož jsem měla podezření z toho, že by to mohlo vyjít, tak jsem se testovala již 6.5. v 7:00 (píšou, že ranní moč bla bla bla) - mám tam druhou čárku, ale jen tenoulinkou, slabounkou.
Další test byl 7.5.04 tentokrát schválně až odpoledne v 18:00 - čárka vyšla sice také za delší dobu, ale silnější.
vydržela jsem do 10.5. - ráno a tu druhou by neviděl jen slepý - testy mám popsané, proto si tak dobře pamatuju, kdy co bylo.

takže být tebou (Vámi), (vím, že jste vynervované a napnuté), udělala bych si test co nejdřív. není to zas až tak drahé - ty co jsem měl ajá se jmenují Best 2 a jsou tam 2 ks testů za cca 30Kč oba dva. podle intenzitiy zbarvení čárky by se dalo usuzovat, zda hodnota HCG stoupá. A věřte, že v prních pár dne to jede exponenciálně.

Dle mojí krve - pondělí 10.5. hodnota 361 jednotek, úterý už 532 a ve čtvrtek přes 1000. takže je to rychlovka a už budete vědět jak na tom jste.
nejsem vědma, ani věštec, na sázky nevěřím,a le mám pocit, že je to otázkou času testování ( i když jsou věci nezi …znáte to).
Držím palce a koukejte testovat a psát !!!!!
PS: Píšu jednou v jednotném pak v množném, ale samo je to pro všechny tři adeptky.

Ahojky a moc na Vás myslím

Desty a Cipátko 13+1tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
3.7.04 21:41

Ahoj Desty,

díky za milé povzbuzení. Moc mě to potěšilo. Ale stejně si myslím, že i tentokrát máme smůlu.
I přesto ještě jednou dík, jsem moc ráda, že Vás u všechny mám.

Ahojda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.7.04 22:10

Dobrý večer, berušky,

koukala jsem na TVPraha - dávali tam „Čarodějky“, tak jsem se pobavila nad seriálkem a teď jsem přenechala TV příteli, dávají Con Air a na ten film se těší, tak aspoň můžu sedět nerušeně u netu :lol: .
Dnes jsem si i já, stejně jako Sasenka, udělala dnes těhu test, značka Best 2 a jsou tam dva testíky. Stál 27Kč. No a je tam ta druhá, ale opět průhledná - no, nenervuju se, protože tím pádem je to třetí cyklus, co mi testíky hlásí těhu :roll: … Takže budeme čekat a uvidíme, že? :P

DenisoH: Já jsem poznala, podle toho časopisu Maminka, že se jedná o Tebe, i když tam ten podpis chyběl :wink: . Je to v téhle diskuzi na stránce 109, psala jsem tam o plodných dnes. Vytáhla jsem to někde na netu, takže si to pročti a snad budeš moudřejší :wink: . A jak Ti to včera uteklo v práci? Já už jsem se sem později v noci nedostala, protože jsme měli s přítelem debatu (hádku :cry: ) ohledně jeho bejvalky, kterou k smrti nesnáším!!! Pak přišlo tuleníčko, takže je to v pohodě… :wink:

Dede: Na jednu stranu je dobře, že s testíkem „zatím“ čekáš!!! Moooc na Tebe myslím a držím palečky, holka zlatá, moooc!!! S tím přehledem těhulek a snažilek… mám v plánu to sem doplňovat, přibližně každou 3-4 stránku to sem vložím, napsala jsem si to do wordu a dopisuji tam i týdny těhulek!!!

Eva2: Téééda, to je dost divné, s tím testíkem. Ale pokud se neobjevila v kontrolním políčku čárka, znamená to, že je testík neplatný, třeba prošlý, nebo špatně provedený. A držím moooc palečky, aby ten nově udělaný vyšel na 100%!!! Že jsi těhu, samozřejmě!!! :wink: A s tím cestováním s dětmi… fíííha, to už si vůbec neumím představit malého, cestovat s ním 10hodin. Kolikrát stačí cesta k panímámě a to je necelých 15km, a máme co dělat, aby se nenudil, a to jsou mu 4 roky!!! Je to divoch,a stejně jako Ty, kdyby nezlobil, tak ani nevím, že ho mám! Nedám na něj dopustit, proto je asi tak rozmazlený :lol:

Desty: Gratuluji k postupu do 13.týdne!!! Už máš i těhu kalhoty, tak to je super!!! Já si vzpomínám, že jsem si koupila těhu lacláče také brzy, byly hrozně pohodlné, vzadu na gumu… nosila jsem je do porodu a když jsem šla z porodnice se synkem v náručí, měla jsem je naposledy na sobě. Nyní jen čekám, až je zase vytáhnu ze skříně a obléknu :-)

Tak jestli tu ještě někdo je, tak pište, berušky, pište :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
4.7.04 08:24

Tak jsem dělala druhý testík včera dopoledne ale jen jedna / :( ,ale zatím rudá tetka nepřijela to je dost divný.Buďto na mě fakt něco leze, a nebo to je moc brzo na ty //.Testovat budu zítra ráno znovu a uvidíme ,jestli ovšem ta tetka protivná neklepe na dveře.Držte palce, někdy si se mnou to moje tělo pěkně zahrává potvůrka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí