těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2518
9.7.04 13:20

Berušky, tak jsem odeslala první díl deníčku :-)
Aź to Šárka uveřejní, tak to bude v deníčcích Snažilek pod názvem „Těhule? - holky z diskuze těhule:-)“ , takže tam koukejte všechny přejít, ať máme v těch komentářích jasno:-)))

Tak jdeme relaxovat po obídku, dostanu se sem asi až večer, protože odpoledne určitě něco podnikneme. Venku se udělalo docela hezky, tak co bychom seděli doma :wink:

Mějte fajnové odpoledne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
9.7.04 14:26

Monalisa24 - my tě necháme do zlata zafasovat za ten nápad s deníčkem:-) Tak pak sem písni, až bude funkční:-)

Adelinka - jestli máte genetiku v pořádku, tak to snad nebude nic hrozného. Moje kolegyně se snažila od dvaceti a čtyřikrát (!) o mimčo přiša, vždycky do začátku třetího měsíce, genetiku měli negativní. Pak se jednou překulila přes třetí měsíc a porodila zdravou holčičku:-) Ona příroda občas asi dělá pořádky sama…Bašti vitamíny a neboj:-)

Dede - nebuď smutná, i kdyby to teďka neklaplo…Nevím , kolik ti je, ale určitě máš ještě spoustu času. Ostatně prvorodičky ve třiceti-pětatřiceti jsou dnes už standart (tím se teda uklidňuju ve svým věku i já:-) Ničeho se neboj, my ženské jsme dobré slepice, máme přeci spousty vajíček, a z těch bude jednou spousta dětí :wink: Uvidíš…Podívej, kolik nás tu je a kolika holkám se to nakonec povedlo, tak proč by ne tobě?
 Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
9.7.04 14:35

Ahoj,

tak prave dorazila MS. Tehutest nelhal a i teplota mluvila za sve. No, nevadi. Dopoledne jsem se krasne vybrecela, to uz se mi zase dlouho nestalo a ted uz je lepe. Delam si cajicek a zalezu si s knizkou na gauc.
Jazzi - casu mam dost, to je pravda. Je mi 29 let, ale dva roky cekani jsou preci jen dlouha doba.
Tak se zatim mejte vsechny krasne
Andrea
PS: At zije tulenicko!!!!

• Citovat
  • Upravit
980
9.7.04 18:14

Ahoj holcinky,

Adelinko: Nechces zkusit zavolat na tu linku neplodnosti co jsem tu davala telefon? nepamatuju si cislo, ale bude to tak o 14 dnu zpet. Pak jeste funguje dalsi (jsem hledac :twisted: ) a ta je 800 1 MIMCO. a misto pismenek vytukat cisla na telefonu. Treba by te tam nasmerovali???? Nevím, zkušenosti s tím nemám.

Henrieto: Ta BT dost dobry. Drz se a jen tak dal, ale jiz se //. :wink:

Evo2 Držím ti moc moc palce, aby se ti tělíčko srovnalo. Jen mu dej čas. A přeju ti moc moc zdravíčka. Pěkný výlet. :wink:
Dede : Ty pocity znám, absolutní beznaděj…ALe jednou to přijde. Podívej, my jsme to začali zkoušet když mi bylo 28. Teď je mi 30,5 a prostě se to mělo povést až teď. Myslím,že jeden rozdíl mezi námi je. Ty už máš nějaké robátko,viď?
My zatím žádné, tedy až na Cipátko v bříšku. Prostě to dřív z nějakého důvodu nešlo.....nesmutní, bude lépe :wink:

Desty a Cipátko 13+4tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
9.7.04 18:34

Ahoj holky, tak já to čekám v neděli. Jsem napnutá jak struna! Mám snad všechny příznaky:-) ale spíš si je namlouvám!

Monaliso, tak Tvůj syn je opravdu pravý kozoroh! Můj manžel je teda taky ukázkový a někdy to není lehké. Hlavně s tím jeho plánováním VŠEHO! A ve všem chce být nejlepší! A jede doslova na 120% a co je nejhorší, tak to požaduje i od okolí :roll: ale namůžu a nechci si stěžovat! Je to můj miláček!!! To jen k tomu znamení! A ty jsi co? já jsem vodnář.

Já budu testovat až v pondělí odpoledne a pak v úterý ráno! dnes jsme sice 14 den od možného početí, ale ještě poočkám!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
9.7.04 22:48

Dobrý večer, kočky!!!

Zrovna jsme s miláčkem blbli, dělá si ze mně legraci, že furt musím něco jíst (když já mám pořád chuť na něco… :wink: ), tak jsem ho po bytě „honila“ :oops: , aby mi dal jogurt - lakomec :lol: . Ale dal, nakonec mu nic jiného nezbylo. Řekla jsem mu, že když nedá on, nedám já :lol:

Jazzi: Jsem docela zvědavá, až se všechny přemístíme do toho deníčku. Bude to o hodně lepší a budeme to mít pohromadě. Hledat určitou stránku, kde je třeba ta a ta informace v naší diskuzi je docela záhul :-)

Dede: Nesmutni, beruško, aspoň víš, na čem jsi a můžeš se pustit do dalšího snažení. Držím moc palečky a buď v pohodě!!!

DenisoH: Já jsem Štír, tudíž se synkem neustále „válčím“ - v dobrém slova smyslu :-) A beruško, nechceš raději testovat jen jeden den? Co takhle až v úterý ráno??? Držím palečky!

Tak jdu „dát“ tomu svému chlapovi :wink: Přeji Vám krásnou dobrou noc a „snad“ zítra páááá!!! Jedeme na zahradu, tak nevím, v jaké náladě dorazíme, třeba nakonec padnu do postele jako zabitá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
9.7.04 22:51

Radusko mam s tebe velkou radost. :D Jsem rada za tebe, ze jsi se rozhodla netestovat. Ja te chapu, nejradsi bych ty testy taky delal kazdy den, ale po nekolika neuspesnych pokusech me to docela preslo. Ted uz mam druhy den zpozdeni MS a nejak se nemuzu donutit ten tt udelat. Porad mam nejaky pocit, ze to neni ono a ze ms jeste prijde. Mam docela strach, ze budu muset na vcelicku. 8O Tak me napada......kdyz se nedostavi ms a musi se jit na vyvolani, boli pred tim normalne v bodbrisku.....? Ja mam pocit jako bych to mela kazdou chvili dostat uz asi 3-4 dny, ale nic. Vazne se mi strasne nechce nikam na injekci. :cry:
Jinak,denicek je super napad urcite se to chyti a bude tam plno. :wink:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
9.7.04 23:33

Ahoj moje holčiny,
vy mě tak krásně držíte nad vodou! Vždycky, když si tu zpětně přečtu články, tak si říkám, že je dobře, že se tu takhle všichni (více či méně) scházíme a radíme si! Je to moc fajn. Moc ráda „přelezu“ do toho deníčku, ale nevím co to obnáší a co mám pro to udělat a tak. Myslíte, že mi někdo poradíte?

A ještě mám na Vás jeden dotaz. Tak jsem se včera rozhodla, že už mě ta moje nepravidelná menstruace štve (32 -50 dní, dnes 42 DC) a v pondělí naklušu k doktorce aby mi něco napsala. Chceme miminko a pokud možno hned (žádný troškaři tedy nejsme :lol: ) a miminko se při takovém cyklu plánuje dost blbě. Bojím se ale hormonů abych neměla třeba dvojčata :roll:. Nevíte, co by mi asi tak mohla napsat?

Díky za rady a opatrujte se :D pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.7.04 14:12

AHOJ HOLKY :lol:
Tak jsem po týdnu dovolené opět mezi váma,kočičky moje.A somozřejmě
je to přesně tak jak jsem očekávala :( .Je tu tolik nových příspěvku,že
nejsem schopná se zorientovat(9nových stránek). :cry:
Vy teda jedete.Musím říct,že dovča byla super a 15km výlety prospěly
mně i mimi.Cítím se supr odpočatá.

DESTY ty máš ,ale už velký cipátko,jde vidět že se mu dobře daří.
Mně je taky už dobře atb jsem dobrala před týdnem.Ve středu jdu na ultr
tak dám vědět jak jsme povyrostli. :lol: :wink:

MONALISO Dominik je moc hezké jméno a malej s nim má velký
uspěch u děvčat,je to takový moje sluníčko.Vždyt to znáš.

EVO2 držim moc palečky aby se vám mimi podařilo co nejdříve
a aby vše tentokrát dopadlo na 100%. :wink: :lol:

Všem ostatním přeji at se testíky vybarvý // nejdéle do konce prázdnin. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ANDYNKA+kulíšek 12tt

• Citovat
  • Upravit
48
10.7.04 19:14

Ahoj všem, tak hlásím další slabě pozitivní testík. Tentokrát jsem použila test Seratec. Ale mám už koupený taky ten dražší, tak dám zítra vědět. Jinak BT se drží( nechci to zakřiknout).Prsa cítím také.Třeba mi to konečně vyjde. Dnes jsem 15.den od ovu. UVIDÍME.Pořád nosím slipovku, co kdyby ta mrcha červená přišla a nic.Přeji všem krásný víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.7.04 19:48

Henri, to je skvělééé! já jsem taky 15 den, ale ještě jsem netestovala, BT neměřím. V pondělí koupím test a v úterý ráno to zkusím, teda pokud to nedostanu :x
Tak Ti držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.7.04 20:00

no a navíc jsem asi dostala kvasinkovou infekci. Byla jsem letos jedinkrát na koupáku!!! :? no tak si teď dám na vložku bílý jogurt jako první pomoc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.7.04 00:20

Ahoj holkýýý!!!

Dnes už jenom v rychlosti, je hodně hodin, tak raději půjdu spát, nebo ráno nebudu schopná vylézt z postele :lol:

Gabrielko: Já bych testovala dál, nemysli si, ale stejně by to vyšlo na stejno :-). Miláček mi slíbil kostým, když budu ta hodná holka a nebudu testovat, jednou se to mimi přece povést musí, nebo ne??? MS se zatím nehlásí, tak uvidíme, plašit už rozhodně nebudu. Za těch deset měsíců už jsem si to vybrala. A co Ty? Jak se cítíš??? A co bráška, pořád je ještě u Vás???

Sasenko: S tímhle zkušenosti nemám - myslím, s těmi doktory. Ale každopádně držím moooc palečky, aby ses toho vytouženého mimíska dostala. A k tomu deníčku… Když se podíváš na levou stranu, na témata, tak jsou tam eMiminkovské deníčky. Klikneš na „Snažilkovské“ a otevřou se Ti všechny snažilkovské deníčky. No, a dle názvu už poznáš náš. Bude to „Těhule? - holky z diskuze těhule:-)“ Zatím ještě zveřejněný není, asi tak v pondělí v noci nebo v úterý, dám Vám vědět, holky, nebojte!!! :wink:

Adynko: Tak jaká byla dovolená??? Když nepočítám ty 15km výlety :-) Je super, že jsi odpočatá!!! S tím jménem… Dominik - to vybral syn, já bych dala jméno asi po sobě - RADEK, ale protože v naší rodině má poslední slovo malý :lol: , tak to jednou bude Dominik :lol: :lol: :lol:

Henrietko: Beruško, držím palečky, aby jsi skutečně byla těhulka. Já s těmi slabě pozitivními mám své zkušenosti, takže zatím gratulovat nebudu. I když mi v lékárně paní magistra tehdy říkala, že Seratec je dost kvalitní testík! :-) Budu Ti dál držet palečky, moooc!!! A s tou infekcí - to Ti moc nezávidím, zajdi si raději k doktorovi!!!

Tak, holky, a jdu do postele!!! Krásný večer a príma neděli!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.7.04 00:21

Denčo, na Tebe bych málem zapomněla!!! :oops: Koukej nám dát v úterý vědět, ano??? Držím palečky - jako vždy Vám všem!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.7.04 01:38

Ahoj Radusko, ja jsem MS dostala a citim se na umreni. Je mi tak strasne spatne, ze jsem dnes vylezla z postela az ve tri hodiny odpoledne a jsem v ni zase. Ted momentalne resim dilema jestli umrit hned, nebo se jeste chvili trapit. :roll: Brachu tu mame na 2mesice a za sebou mame prvni spolecny tyden. Nemuzu si stezovat, mam sice vic prace, ale je tu porad legrace. Vcera jsme se divali na oba dily Shreka a pritom vypili litr a pul vina a snedli polovinu mesicnich zasob jidla - a pak proc je mi dnes tak spatne. :wink: Ale ja mela ani ne jednu deci. Chlapi se ted jeli podivat k manzovi do prace. Muj bracha je taky PC inzenyr a tak se samozrejme chtel podivat do slavneho Microsoftu. Pak mame jet na naku a pujdem se nekam najist-pokud do te doby neumru. Chteli jsme se jet podivat na pobrezi, ale urcite to dnes vynechame. Chlapi chteji dnes nakoupit dalsi alkohol-blazni. Pry jen aby ten obchod nebyl o vikendu zavrany-musi pry dodrzovat pitny rezim. :lol: (tady se v supermarkatech prodava jen vino sampus a pivo, ostatni alkohol se prodava ve specialnich obchodech s lihovinama).
Jo tak kostymek dostanes?! :lol: Tak to za to urcite stoji. :wink: Pokud mimi ma prijit, tak prijde i bez naseho zbesileho testovani a urcite nam da vedet, ze tam je. :wink: Jeste me tak napada, az ti pritelicek koupi ten kostymek, urcite se vam zadari i to mimi a by jsi si ho nestihla moc uzit-zakon schvalnosti pracuje dobre. :lol: :wink:
Gabriela

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí