těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
980
11.7.04 09:23

Ahoj holčinky,
dnes jsem tu jen na skok. Včera jsme byli s manžou celé dopoledne na zahradě a pracovali jsme 8) On víc a já míň :lol: Ale za chvilku se dosnídám a půjdem zase - dnes budeme sít trávník asi na 4m2…a už to nemůžeme odkládat. Pak se chystáme na výlet ke tchýni :roll: , ale co - aspoň nebudu muset vařit :lol: a návštěvu přežiju :? i když posledně měla zase své světlé stránky a nebylo nic :twisted:
Včera mi nebylo moc dobře - opět jsem ve fázi rostoucího bříška jak se Cipátko roztahuje. Sice to není pro mě moc příjemné, ale co - je to třeba, nedá se nic dělat.
Jsem na počátku 4.měsíce a přibrala jsem 2 kg. To si myslím, že docela jde - obzvlášť když já tak miluju jídlo :oops:

Tak jdu do práce, sice ze mě ranní ptáče už nebude, ale co i to dopolední ještě něco uskáče.

Jo a dávejte bacha, jak propásnu zvěřejnění toho deníčku a polezu pořád sem :cry:

Ahojky Desty a Cipátko 13+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.7.04 10:16

Ahoj Desty,

bohuzel zadne robatko nemame. Nejednalo se o me, takze rozdil mezi nami opravdu je a to ten, ze ty mimiska cekas. Ale co, ja vim, ze to jednou prijde. Tak se mej krasne a Cipatko taky.
Henrieto - kdy se chystas k doktorovi, kdyz uz mas 2tehutesty pozitivni?
Holky, zitra jdu na tu gyndu, tak uz chystam prehled vsech zvidavych otazek, kteryma zasypu mou gyndarku.
Krasnou nedeli vsem. My razime s drahousem do kina na Fahrenheit 9/11.
Pa Andrea

• Citovat
  • Upravit
48
11.7.04 11:37

Ahojky, s návštěvou doktora nespěchám, ty testy jsou jen slabě pozitivní. Dnes dokonce jeden pozitivní a jeden negativní(bohužel ten dražší) takže uvidím, možná že se dostaví MS a budu zase zklamaná. Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
11.7.04 20:55

HOLKY, UŽ MÁME DENÍČEK!!! TAK KOUKEJTE NAKLUSAT A TUTO DISKUZI UŽ NECHÁME SPINKAT :-)

Najdete to v eMiminkovských deníčcích „Snažilkovských“ pod názvem „Těhule? - holky z diskuze těhule:-)“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.7.04 08:18

Teda holky, nebyla jsem tu víc jak týden a my máme deníček! Huráááá :D
Jsou tu nové těhulky? Nestihnu to přečíst všechno zpátky.

Tak huráá do deníčku :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.7.04 07:09

těhu?

Ahojky všechny budoucí těhu,

Já jsem vy:,–(ila HA asi po 11 letech před měsícem a jak to tady čtu tak jsem hned od začátku měla stejné potíže / bolesti prsou, bradavek, podbřišku, pocit horka, změna nálad atd, … :oops: / a taky jsem si myslela, že jsem těhotná. Bohužel jsem dostala menstruaci přímo ukázkově po 28 dnech / pěkně silnou / :evil: :twisted: a tak jsem z toho silně zklamaná. Napadají mě samé černé myšlenky i když je na ně ještě brzo, ale já si nedokážu poručit. Taky se pořád pozoruju a už mi z toho asi šibe. Přeji všem ať se jejich mimi brzy povede a sobě ať uvidím 2 čárky :lol: :lol: :lol: . Pak se asi zblázním radostí a strachu z porodu. :P :P :P Tak ať už nemusíme dlouho čekat!!!!! :D :D :D

Zdravim Lola

• Citovat
  • Upravit
58
13.7.04 07:28

Ahojky holčinky
byla jsem v našem deníčku a je super!
Neodolala jsem ale a zabrousila jsem i sem. Už jsem tu celý týden nebyla, ale to jen kvůli dovolené, ne že bych na Vás zanevřela. Celý den mi trvalo, než jsem přečetla všechny příspěvky, ale mám v tom guláš. Je nás tu už strašně moc!
Měla jsem dovolenou, abych si užívala se svým přítelem a vyrobili nějaké to miminko. Dny jsem měla pěkně spočítané, mělo to vyjít. Jenže ouha. Místo tulení se dostavila střevní chřipka a já skoro celou dovolenou strávila na WC. Hrůza! Jsem sice pěkně štíhloučká, ale asi bez miminka. Sice ke konci týdne jsme se tulili, ale po těch horečkách a průjmu bych se moc divila, kdyby se mimísek u:,–(il. BT se měřit moc nedala. Jsme smutná. Dnes jsem začala trochu špinit, ale do menzes je ještě týden čas tak nevím. asi jsem celá rozhašená.
Takže zatím pá! Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.7.04 08:44

Martino, nezoufej. Ja jsem presne timhle zpusobem prisla do jineho stavu. Meli jsme tu strevni chripku s manzelem oba a kdyz jsme se z toho tak nejak dostali, doslo k jedinemu tuleni v tom mesici, dokonce mimo vypocitane dny ovulace. No a vysledek? Po roce a pul snezeni jsem prave v tomto mesici otehotnela…
 Jana

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.7.04 11:49

Ahojky holky moje zlatý,tak tomu nebudete věřit,ale od pondělí mám
opět atb. :cry: :cry: Musela jsem hned ráno naklusat ke gyn.,nebot
mě v noci z neděle na pondělí přepadly strašný bolesti v podbříšku,
myslela jsem si,že to nepřežiju.Asi si dovedete představit jaké jsem
měla pocity ohledně mimi,smiřovala jsem se ,že jsme o kulíška přišli. :cry: :cry: Jen mě trošku uklidnovalo,že jsem vubec nekrvácela.
Pan doktor mě prohlédl udělal ultr.a řekl my skvělou zprávu,mimi
je v pořádku,roste ukázkově :lol: :lol: .Holky já opravdu myslela,že
došlo k nejhoršímu :cry:
No a mé problémy zpusobil zánět moč.měchýře a prý mám náznak
malého zánětu i na děloze,ale naštěstí jsem dorazila k lék.na počátku
nemoci a tak mě gyn.uklidnil,že se vyléčím a budu OK. :lol:
Jen si říkám,že to naše zlatíčko si u maminky v bříšku pěkně užije,je ale
vidět,ža je to bojovník.drží se a to je nejduležitější. :lol: Tak takhle to se mnou je,jedna pohroma za druhou :cry:

MONALISO tak mě napadlo,že to nakonec u vás bude uplně jinak,
třeba budete mít Radku nebo Dominiku.Příroda je moudrá a tak zrovna
u vás se rozhodne pro páreček. :wink: :wink:

DESTY to jsem nevěděla,že jste si na cipátko museli takhle počkat,
ale o to víc si těhu užiješ a je supr,že ho máš tak pohodové .No
a uteče to jak voda a v náručí budeš držet toho malého,krásného
tvorečka :wink: :lol:

DEDE kočičko nesmíš smutnět,29let je dobrý věk a určitě tam někde
je už rozhodnuto,že i ty se dočkáš svého vysněného tvorečka.Já vím
mužeš namítnout,té se to radí když už svého kluka má a ted čeká
druhého sviště,ale také to nebylo jednoduché a problém mně stíhá
jeden za druhým.Nikomu bych nepřála aby měl v těhu takové starosti
jaké stíhají mě už od samého počátku a to vubec nevím jak to bude dál.
Proto ti přeji aby se vám mimi podařilo co nejdříve a těhu pro tebe
bylo nejkrásnější období :lol: :wink:

ANDYNKA a Kulíšek12+3tt

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.7.04 13:23

MONALISO snažila jsem se napsat do deníčku,ale nepodařilo se mi
odeslat příspěvek :cry: jsem počítačový antitalent.Potřebuji,ale psát anonimně,nebot nemužu poslat svou email adresu,manžilek tvrdí,že
takhle na veřejných serverech se to nevyplácí,viry atd.,má s tím bohaté
zkušenosti a tak je opatrný.Porad
ANDYNKA

• Citovat
  • Upravit
31
13.7.04 14:21

Andynko, já jsem asi taky antitalent, taky se s tím nemůžu domluvit. Jsem tu jen chvíli, takže se ještě moc neorientuju.
Zítra budu mít víc času a tak sem mrknu a prolezu to horemspodem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
13.7.04 19:14

Andynko a Denčo!!!

Přijďte do deníčku klidně anonymně!!! :wink: Stačí, když se potom podepíšete, aby jsme věděly, že jste to Vy :-)

Je to super, zakončit diskuzi na 120 stránce, nebo ne???:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.7.04 00:09

Andynko, ja jsem taky naprosty PC antitalent. Muj manzel a muj bracha oba pC Ing. tvrdi, ze jsem horsi nez virus. Muj manzel je taky strasne opatrny a mam prisny zakaz stahovat cokoliv s internetu i jinych mist, prave kvuli virum a spouste reklam, ktere potom zahlti cely PC a musi se to pracne odstranovat, pripadne preinstalovavat cely PC. Jenze nekdy manzel taky potrebuje neco zjistit na nejakych strankach, kde se musi napred zaregistrovat a pro tenpripad ma smyslenou e-male adresu.Je to proste adresa, kterou pouziva jen pro tyto ucely a funguje to. :wink: Jinak tu muzes byt klidne anonimni, kdyz se nakonec podepises, tak je to uplne jedno.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.7.04 00:34

Jo a navic, jsem se od tech svych chytrych chlapu dozvedela, ze virus muzes dp PC pritahnout uz jen tim, ze se na nejake internetove stranky podivas-aniz by jsi se tam zaregistrovala nebo cokoliv jineho......... Prave pred dvema dny, musel manzel nainstalovat na PC program, ktery najde vsechny nechtene reklamy na nasem PC a zbavi nas jich. Byla to hromada reklam ze stranek, ktere jsme jen navstivili-cetli. Ten program nam poradil bracha, ktery mel stejny problem. Muze se stat, ze misto reklamy ti poslou neco zavirovaneho, takze se mi zda skoro nemozne se tomu ubranit-tedy pokud normalne pouzivas internet..
Ja stahla neco jen jednou jedinkrat a to jeste „od Radusky“ a dodnes mi to manza neodpustil a denne to mam „na taliri“. :roll:Navic ted za kazdou reklamu...... muzu ja a porad slycham 8O „proboha-co jsi zase stahovala“ 8O ja nic ja muzikant, :( ale uz jsem ocejchovana a asi se toho uz nezbavim. :x Tak ted uz jsem hodna zenuska :wink: a nic nestahuji a nikde se neregistruji bez manzeloveho svoleni :oops: Proste to beru, tak, ze cim vic do toho problemu clovek vidi, tim vic si uvedomuje co za bastl na tom internetu je a co to muze spusobit, kdyz se to zatahne do PC :idea: .
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.7.04 13:14

Ahojky GABRIELO,tak myslím že jsem na to přišla jak se do deníčku prokousat.Myslím,že tvuj příspěvek jsem tam zatím neviděla(třeba jsem
slepá).Takže:najed tam a jak tam Radka (Monalisa)má uvodní příspěvek
pod ním je políčko komentář klikni na něj a napiš do určeného políčka
příspěvek :wink: .Až ho dokončíš tak ho potvrd OK. a bude odeslán na ko
nec stránky.A když budeš chtít psat někomu konkrétnímu,pod jeho článkem je kolonka odepsat klikni a postupuj stejně jak jsem popsala.UF
Snad jsem ti to napsala aspon trochu srozumitelně.Tak papa v deníčku
ANDYNKA

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky