Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holčinky,
dnes jsem tu jen na skok. Včera jsme byli s manžou celé dopoledne na zahradě a pracovali jsme
On víc a já míň
Ale za chvilku se dosnídám a půjdem zase - dnes budeme sít trávník asi na 4m2…a už to nemůžeme odkládat. Pak se chystáme na výlet ke tchýni
, ale co - aspoň nebudu muset vařit
a návštěvu přežiju
i když posledně měla zase své světlé stránky a nebylo nic ![]()
Včera mi nebylo moc dobře - opět jsem ve fázi rostoucího bříška jak se Cipátko roztahuje. Sice to není pro mě moc příjemné, ale co - je to třeba, nedá se nic dělat.
Jsem na počátku 4.měsíce a přibrala jsem 2 kg. To si myslím, že docela jde - obzvlášť když já tak miluju jídlo ![]()
Tak jdu do práce, sice ze mě ranní ptáče už nebude, ale co i to dopolední ještě něco uskáče.
Jo a dávejte bacha, jak propásnu zvěřejnění toho deníčku a polezu pořád sem ![]()
Ahojky Desty a Cipátko 13+5tt
Ahoj Desty,
bohuzel zadne robatko nemame. Nejednalo se o me, takze rozdil mezi nami opravdu je a to ten, ze ty mimiska cekas. Ale co, ja vim, ze to jednou prijde. Tak se mej krasne a Cipatko taky.
Henrieto - kdy se chystas k doktorovi, kdyz uz mas 2tehutesty pozitivni?
Holky, zitra jdu na tu gyndu, tak uz chystam prehled vsech zvidavych otazek, kteryma zasypu mou gyndarku.
Krasnou nedeli vsem. My razime s drahousem do kina na Fahrenheit 9/11.
Pa Andrea
Ahojky, s návštěvou doktora nespěchám, ty testy jsou jen slabě pozitivní. Dnes dokonce jeden pozitivní a jeden negativní(bohužel ten dražší) takže uvidím, možná že se dostaví MS a budu zase zklamaná. Jindra
HOLKY, UŽ MÁME DENÍČEK!!! TAK KOUKEJTE NAKLUSAT A TUTO DISKUZI UŽ NECHÁME SPINKAT ![]()
Najdete to v eMiminkovských deníčcích „Snažilkovských“ pod názvem „Těhule? - holky z diskuze těhule:-)“
Teda holky, nebyla jsem tu víc jak týden a my máme deníček! Huráááá ![]()
Jsou tu nové těhulky? Nestihnu to přečíst všechno zpátky.
Tak huráá do deníčku ![]()
Ahojky všechny budoucí těhu,
Já jsem vy:,–(ila HA asi po 11 letech před měsícem a jak to tady čtu tak jsem hned od začátku měla stejné potíže / bolesti prsou, bradavek, podbřišku, pocit horka, změna nálad atd, …
/ a taky jsem si myslela, že jsem těhotná. Bohužel jsem dostala menstruaci přímo ukázkově po 28 dnech / pěkně silnou /
a tak jsem z toho silně zklamaná. Napadají mě samé černé myšlenky i když je na ně ještě brzo, ale já si nedokážu poručit. Taky se pořád pozoruju a už mi z toho asi šibe. Přeji všem ať se jejich mimi brzy povede a sobě ať uvidím 2 čárky
. Pak se asi zblázním radostí a strachu z porodu.
Tak ať už nemusíme dlouho čekat!!!!!
![]()
Zdravim Lola
Ahojky holčinky
byla jsem v našem deníčku a je super!
Neodolala jsem ale a zabrousila jsem i sem. Už jsem tu celý týden nebyla, ale to jen kvůli dovolené, ne že bych na Vás zanevřela. Celý den mi trvalo, než jsem přečetla všechny příspěvky, ale mám v tom guláš. Je nás tu už strašně moc!
Měla jsem dovolenou, abych si užívala se svým přítelem a vyrobili nějaké to miminko. Dny jsem měla pěkně spočítané, mělo to vyjít. Jenže ouha. Místo tulení se dostavila střevní chřipka a já skoro celou dovolenou strávila na WC. Hrůza! Jsem sice pěkně štíhloučká, ale asi bez miminka. Sice ke konci týdne jsme se tulili, ale po těch horečkách a průjmu bych se moc divila, kdyby se mimísek u:,–(il. BT se měřit moc nedala. Jsme smutná. Dnes jsem začala trochu špinit, ale do menzes je ještě týden čas tak nevím. asi jsem celá rozhašená.
Takže zatím pá! Martina
Martino, nezoufej. Ja jsem presne timhle zpusobem prisla do jineho stavu. Meli jsme tu strevni chripku s manzelem oba a kdyz jsme se z toho tak nejak dostali, doslo k jedinemu tuleni v tom mesici, dokonce mimo vypocitane dny ovulace. No a vysledek? Po roce a pul snezeni jsem prave v tomto mesici otehotnela…
Jana
Ahojky holky moje zlatý,tak tomu nebudete věřit,ale od pondělí mám
opět atb.
Musela jsem hned ráno naklusat ke gyn.,nebot
mě v noci z neděle na pondělí přepadly strašný bolesti v podbříšku,
myslela jsem si,že to nepřežiju.Asi si dovedete představit jaké jsem
měla pocity ohledně mimi,smiřovala jsem se ,že jsme o kulíška přišli.
Jen mě trošku uklidnovalo,že jsem vubec nekrvácela.
Pan doktor mě prohlédl udělal ultr.a řekl my skvělou zprávu,mimi
je v pořádku,roste ukázkově
.Holky já opravdu myslela,že
došlo k nejhoršímu ![]()
No a mé problémy zpusobil zánět moč.měchýře a prý mám náznak
malého zánětu i na děloze,ale naštěstí jsem dorazila k lék.na počátku
nemoci a tak mě gyn.uklidnil,že se vyléčím a budu OK. ![]()
Jen si říkám,že to naše zlatíčko si u maminky v bříšku pěkně užije,je ale
vidět,ža je to bojovník.drží se a to je nejduležitější.
Tak takhle to se mnou je,jedna pohroma za druhou ![]()
MONALISO tak mě napadlo,že to nakonec u vás bude uplně jinak,
třeba budete mít Radku nebo Dominiku.Příroda je moudrá a tak zrovna
u vás se rozhodne pro páreček.
![]()
DESTY to jsem nevěděla,že jste si na cipátko museli takhle počkat,
ale o to víc si těhu užiješ a je supr,že ho máš tak pohodové .No
a uteče to jak voda a v náručí budeš držet toho malého,krásného
tvorečka
![]()
DEDE kočičko nesmíš smutnět,29let je dobrý věk a určitě tam někde
je už rozhodnuto,že i ty se dočkáš svého vysněného tvorečka.Já vím
mužeš namítnout,té se to radí když už svého kluka má a ted čeká
druhého sviště,ale také to nebylo jednoduché a problém mně stíhá
jeden za druhým.Nikomu bych nepřála aby měl v těhu takové starosti
jaké stíhají mě už od samého počátku a to vubec nevím jak to bude dál.
Proto ti přeji aby se vám mimi podařilo co nejdříve a těhu pro tebe
bylo nejkrásnější období
![]()
ANDYNKA a Kulíšek12+3tt
MONALISO snažila jsem se napsat do deníčku,ale nepodařilo se mi
odeslat příspěvek
jsem počítačový antitalent.Potřebuji,ale psát anonimně,nebot nemužu poslat svou email adresu,manžilek tvrdí,že
takhle na veřejných serverech se to nevyplácí,viry atd.,má s tím bohaté
zkušenosti a tak je opatrný.Porad
ANDYNKA
Andynko, já jsem asi taky antitalent, taky se s tím nemůžu domluvit. Jsem tu jen chvíli, takže se ještě moc neorientuju.
Zítra budu mít víc času a tak sem mrknu a prolezu to horemspodem ![]()
Andynko a Denčo!!!
Přijďte do deníčku klidně anonymně!!!
Stačí, když se potom podepíšete, aby jsme věděly, že jste to Vy ![]()
Je to super, zakončit diskuzi na 120 stránce, nebo ne???:-)))
Andynko, ja jsem taky naprosty PC antitalent. Muj manzel a muj bracha oba pC Ing. tvrdi, ze jsem horsi nez virus. Muj manzel je taky strasne opatrny a mam prisny zakaz stahovat cokoliv s internetu i jinych mist, prave kvuli virum a spouste reklam, ktere potom zahlti cely PC a musi se to pracne odstranovat, pripadne preinstalovavat cely PC. Jenze nekdy manzel taky potrebuje neco zjistit na nejakych strankach, kde se musi napred zaregistrovat a pro tenpripad ma smyslenou e-male adresu.Je to proste adresa, kterou pouziva jen pro tyto ucely a funguje to.
Jinak tu muzes byt klidne anonimni, kdyz se nakonec podepises, tak je to uplne jedno.
Gabriela
Jo a navic, jsem se od tech svych chytrych chlapu dozvedela, ze virus muzes dp PC pritahnout uz jen tim, ze se na nejake internetove stranky podivas-aniz by jsi se tam zaregistrovala nebo cokoliv jineho......... Prave pred dvema dny, musel manzel nainstalovat na PC program, ktery najde vsechny nechtene reklamy na nasem PC a zbavi nas jich. Byla to hromada reklam ze stranek, ktere jsme jen navstivili-cetli. Ten program nam poradil bracha, ktery mel stejny problem. Muze se stat, ze misto reklamy ti poslou neco zavirovaneho, takze se mi zda skoro nemozne se tomu ubranit-tedy pokud normalne pouzivas internet..
Ja stahla neco jen jednou jedinkrat a to jeste „od Radusky“ a dodnes mi to manza neodpustil a denne to mam „na taliri“.
Navic ted za kazdou reklamu...... muzu ja a porad slycham
„proboha-co jsi zase stahovala“
ja nic ja muzikant,
ale uz jsem ocejchovana a asi se toho uz nezbavim.
Tak ted uz jsem hodna zenuska
a nic nestahuji a nikde se neregistruji bez manzeloveho svoleni
Proste to beru, tak, ze cim vic do toho problemu clovek vidi, tim vic si uvedomuje co za bastl na tom internetu je a co to muze spusobit, kdyz se to zatahne do PC
.
Gabriela
Ahojky GABRIELO,tak myslím že jsem na to přišla jak se do deníčku prokousat.Myslím,že tvuj příspěvek jsem tam zatím neviděla(třeba jsem
slepá).Takže:najed tam a jak tam Radka (Monalisa)má uvodní příspěvek
pod ním je políčko komentář klikni na něj a napiš do určeného políčka
příspěvek
.Až ho dokončíš tak ho potvrd OK. a bude odeslán na ko
nec stránky.A když budeš chtít psat někomu konkrétnímu,pod jeho článkem je kolonka odepsat klikni a postupuj stejně jak jsem popsala.UF
Snad jsem ti to napsala aspon trochu srozumitelně.Tak papa v deníčku
ANDYNKA