Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Evo,
držím palečky, a koukej zítra nahlásit //!!! ![]()
Já jsem dnes „zatím“ netestovala, ale jak se znám, tak sáhnu po tom druhém testíku, no, uvidím, včera tam byla druhá slabě vidět, ale byla stejně silná jako kontrolní. Dokonce i dnes tam stále je a přítel ji vidí
.
Krásné odpoledne!
Monalisa24 - jojo předsnažilka,to je hezký slovo:-)Co se týče těch domečků, my se sice zadlužili až na půjdu, ale už bych tu naši zříceninu za nic nevyměnila. I když jsem se odstěhovala 100 km z rodného města a jsem panelákové dítě, tak jak mi dali kousek zahrádky, lítám v tom až po uši:-) Dluhů se neboj, v dnešní době to už ani jinak nejde a nepřemýšlej, coby kdyby…Já už mám vysněno, kde bude stát pod strarou jabloní kočárek a kde bude spávat kočka ![]()
A jinak všem snažilkám, co nás tu napínají, přeju // úspěch, a sobě zdravýho přítele:-)
Linda
Ahojky holčiny,
tak dnes je pondělí ráno a já pomalu, ale zcela jistě začínám vyšilovat…No co, ve středu se blíží další UZ. A i když si říkám, že na tom stejně nic nezměním…jsem strašná. Ale našla jsem si dnes zaměstnání - musím ušít záclony do ložnice - máme tam jen žaluzie a je to takové chudé. Takže jsem si je v pátek koupila a dnes mě to čeká. Ale zabavím se, což je podstatné.
Manža dnes bude pracovat na půdě - dělat nějakou lávku nebo co. Zapoměla jsem si vyndat maso z mrazáku k obědu - jsem prostě hvězda.
Evo2: Teda to tvoje tělo si s tebou taky pškně pohrává. ALe držím všechny palce !
Radko: Taky držím všechny palce. Že bys za pár týdnů tahala konečně ty lacláče ze skříně? ALe víš co bych preventivně udělala? vyprala bych je, abys je měla připravené ![]()
Desty
Ahoj holčiny, tak já jsem už zpátky. Docela jsem si to se synkem užívali.Jezdili jsme na kolech, chodili na houby,mám jich plný mrazák.Samé křemenáče. Bylo to fajn. Jinak BT se mi 7. den po případném oplodnění zvýšila na 37,2 a drží se. TAké mi ten 7, den začaly bolet prsa. To ale občas mívám i před MS(tak týden, to by přesně odpovídalo) Bojím se, že to zase dostanu. Některá z Vás tady psala, že ji bolela prsa jako před MS a přesto byla těhotná. Jinak se cítím dost unavená, ale asi si ty pocity vsugerovávám. A přitom bych tam moc chtěla mimi.Mám to dostat 8.7..Bojím, bojím.Jindra
Ahoj holčinky moje zlatýýý!!!
Zrovna jsme se vrátili ze zahrádky a hned jsme jeden po druhém vlezli do vany, abychom ze sebe smyli tu práci
. Mám spálené záda, to od toho, jak jsem aktivně jezdila sekačkou sem a tam. Ale na přítele nemám, ten se vrhl na kosu
a zrovna když ji brousil, tak se ošklivě řízl. Normálně to semnou nic nedělá, ale dnes jsem se málem pozvracela. Všechno se ve mně sevřelo a bylo mi ble
. Malý se dnes koupal v bazénku, ale jenom chvilkama, protože se pokaždé zvedl vítr a zmizelo sluníčko, tak jsem ho rychle hnala pro kraťasy a tričko, po chvíli se zase svlékal. Počasí tedy docela dobré a chvílemi ten vánek byl moooc příjemný! A nakonec jsme to zakončili tečkou - grilováním. Připravila jsem špízy, tak jsme si pochutnali, mňam mňam…
Jinak mě začíná pobolívat v podbříšku na pravé straně. Ale jen chvílema, tedy, abych to ujasnilo, ráno, pak chvíli v poledne a od té doby nic. Asi mi to moje tělo naznačuje, že MS se blíží, mrcha jedna!!! ![]()
Lindo (Jazzi): Neboj, to slovo předsnažilka - to jsem nevymyslela já. To tu používají holky na emimi
. Já se také odstěhovala z rodného města - z Teplic - ale bohužel také do města. Jsem městské dítě, ale věřím tomu, že na baráček na vesničce bych si rychle zvykla. Práce na zahrádce mě baví - docela - záleží na náladě
. Přeji Tvému příteli, aby se co nejdřív uzdravil!!!
Desty: Nevyšiluj, beruško!!! UTZ vyjde dobře, uvidíš!!! Mimískovi se určitě daří!!! Dej ve středu vědět, jak mu krásně bije srdíčko a tak, ano? Tak co, už máš záclony ušité? Já bych se také do toho měla pustit, když jsem se nastěhovala k příteli, tak jsem si koupila látku, která stále leží ve skříni a ve finále jsem koupila záclony a závěsy ušité… To je ta lenost ![]()
Jindro (Henrieto): Koukám, že sis se synkem užila. Kolik že mu je? A ty houby, to bych si také dala líbit, takovou smaženici, hmmmm… Jinak, ta teplota je přímo ukázková, a to, že Tě pobolívají prsa, to může být dobré znamení! Držím palečky, abys nám tu nejpozději v půlce července nahlásila //!!!
Tak jdu koukat na TV, a u toho budu skládat puzzle. Včera jsem si v Kauflandu koupila moc pěkné, jen mi připadá, že jsou všechny dílky stejné
. Tak krásné pozdní odpoledne a večer sem kdyžtak ještě juknu
, jsem fakt závislačka
.
Cauky Krasky,
tak jsem tu uz podruhe. Jsem fakt uplne mimo ze vseho co se tyka informatiky, takze se mi podarilo nekam zasit muj prvni prispevek. No, nevadi. Snad to vyjde na druhy pokus. Divim se vubec, ze zvladam najit nase vase stranky.
Holky, tesila jsem se jako mala holka na dnesni odpoledne, az zasednu k PC, zactu se a napisu, co je u me noveho.
No, zatim nic moc. Mam uz koupeny tehutest, vali se mi na zehlicim prkne a ja po nem pokukuji s tim, ze si ho udelam jeste dnes, ale pak si rikam, ze kdyby to nemely byt // tak proc nepockat do zitrejsiho rana a trochu si prodlouzit tu vidinu tehotenstvi. Jinak je to dnes 40.den cyklu, teplota stale vyssi 36.8 (vcera vystoupila na ,,historicke,, maximum 37) a MS stale nikde (HURA). Prsa me stale boli a drahous mi dnes rekl, ze je mam nejaka pevnejsi, ze by to mohlo byt znameni.
Radko Monoliso - drz mi moooooooc palecky. Zavidim vam, ze mate alespon zahradku. Ja jsem holka z maleho mestecka odchovana v baraku a ted jsem v centru mesta ve 3+1. Ale nestezuju si. Do budoucna planujeme baracek.
Evo 2 - tak co, jak dopadl tvuj dnesni testik???
Lucko Laifo - zatim o // jen snim, ale uz zitra budu vedet vice. Testik na me uz ceka a ja na jeho vysledek taky.
Desty - psala jsi o tech tvych testech, jak si to vse pekne pamatujes. Ja uz jsem sem psala, ze jsem si jeden test delala jiz minule pondeli, prvni predpokladany den MS a vysel negativni, coz me zarazilo, ale dnes stale nic, tak verim, ze to treba bylo moc brzy. Kez by. Navic kdyz vezmu vsechny ty ,,priznaky,, me BT, bolestiva prsa a to zpozdeni, tak si fakt rikam, to by bylo, aby to nebylo.
Holky moje, mejte se krasne, zitra dam v kazdem pripade vedet a myslete na me, prosim.
Mejte se krasne.
Andrea
Raduško,moc děkuji, že mi držíš palce, ale já už nevěřím, že by to mohlo vyjít. Jinak synkovi je už 11 let. Je s ním docela rozumná řeč a někdy i legrace. Čeká nás puberta, to si užiju. Bojím se že to dostanu, vážně už nevím, jak to zase zvládnu. pokaždé je mi do pláče.Ale před synem nemůžu na sobě dát nic znát.Zatím mě břicho nebolí, jen ty prsa. Ale to pokaždé, když to mám dostat. Bojím, bojím.Držte palečky. Moc to potřebuju. Dám vědět.Jindra
Ahoj holčinky,
tak jen na skok. Včera byl naročný den - manža s ta´tkou dodělávali nějaké věci na půdě, já jsem šila záclony do ložnice - jelikož jsme je pořád neměli. Ještě že je tam výhled do polí
nikoho to nemohlo pohoršovat…
Včera bylo u nás moc krásně - svítilo sluníčko, ale najednou se zatáhlo a přišli kroupy.
za chvíli jdu dát prát prádlo a pomažui na zahrádku - dostali jsme nějaké kytičky, tak je musím za:,–(it.
Henrieto: To vypadá dost nadějně. Heleď dnes je už 6.7. - tp bych se zkusila testnout. Já jsem to taky dělala ještě před termínem MS a už mi to vyšlo pozitivní.
Neboj, můj manža vždy říká, že co máš v osudu, tak se tomu stejně nevyhneš a to miminko stejně jednou musí přijít. Buď v klidu, užívej poslední den volna a nenervuj se.
Radko: Už mám ušito !!!!! DOcela mě to i bavilo, obzvlášť jedna z mých koček šila se mnou, ale to bylo spíš k pěknému zdržování. Pak šla se mnou ještě vytírat.....tak jsem ji musela zavřít do ložnice, jelikož bych to asi nikdy nedodělala ![]()
Díky za duševní podporu, já taky věřím, že to bude vše OK. Ale to víš, ten červík pochybnosti nikdy nespí..... ![]()
Dede: Třeba jsi se testla brzo po oplodnění a ten hormony tam ještě nebyl. Nicméně, ty tvé příznaky…to by bylo aby nebylo - to je fakt. Držím a myslím an tebe. Dej vědět.
Ahojky holky,
tak jsem tu s vysledkem. A jsem moc moc smutna
.
S testikem jsem nevydrzela do dnesniho rana a jelikoz drahous nalehal, at si ho udelam hned, abychom vedeli , na cem jsme, tak jsem si ho udelala jeste vcera vecer. No a je vam asi jasny, jak vysel. Bohuzel negativni. Byli jsme oba dva jak prejety parnim valcem. Fakt jsem tomu tentokrat moc verila!!!!!
Jenze, co je divny, MS stale nic, dnes opet na teplota na maximu 37 a ty bolavy prsa. To jsem fakt nikdy nemela. Nekde jsem cetla, ze se tehotenstvi muze projevit prave tim, ze mas citlivy az bolestivy prsa a ze jsou ti hodne videt na prsou zilky, coz je muj pripad. Ale treba jsou to jen bludy a ja si ty priznaky vsugerovavam. Navic i to zpozdeni je moc dlouhy, 41.den cyklu. Tak jsem z toho uplne blba. Jo a dnes rano jsem trosicku ale fakt uplne malinko spinila, ale bylo to jako stara krev.
Tak si asi koupim za tri dny jeste jeden tehutest a tentokrat ho snad udelam rano, no a za tyden ani ne jdu na tu gyndu, takze ani snad nema cenu volat me gyndarce a zbytecne plasit.
Tak to vidite, holky moje zlaty, jak si se mnou ta priroda zahrava. Myslite, ze muzu jeste doufat
![]()
Ozvu se jeste vecer, jdu ted do prace, ale jsem v takovem bidnem rozpolozeni po tom vysledku, ze nemam naladu vubec na nikoho, natoz na vystresovany zakazniky.
Tak zatim
Andrea
Dede, to mě moc mrzí. Ale ta teplota je dost dobrá. Právě těhotenství v počátku se projevuje teplotou min. 37, ale dle ucebnice gynekologie se to nebere jako jasný důkaz. To berou až z krve. Vydrž, třeba tvé tělo potřebuje víc času.
![]()
Desty
Ahoj holky! ![]()
Díky za podporu. Taky se uklidňuji tím, že v těhotenství mám hrozně žravou na sladký, tak se to projevilo v tý moči. Takže jsem na:,–(ila tvrdou dietu: nakoupila dia oplatky, nejím koláče ani si neudělám k snídani kakao, ale mléko
. Je to děs, hrozně trpím, protože po sladkým bych se umlátila, ale musím to vydržet aspoň do těch testů, co z toho bude.
![]()
Kvasinky už jsem úspěšně vyléčila, doufám že bez problémů, ale doktor říkal, že se stejně ještě asi vrátí. ![]()
Dede: nesmutni, mněse test ukázal pozitivní až 3 týdny po vynechání MS.
Radko: to vypadá opět nadějně!!! ![]()
Venku leje, tak to bude zas den o ničem, ale večer jdu s kámoškou na pizzu, tak aspoň jeden světlý okamžik.
Zatím ahoj
DELLY
![]()
Holčinky,
jdu Vás aspoň pozdravit…měli jsme necelý týden zastavený Internet-manža něco vylepšoal na anténě,takže jsem se nemohla ozvat,aůe myslím na Vás všechny.
Já jsem teda v 6tt a nevolnosti jsou od soboty tady!!Teda není o co stát
Zatím tedy nezvracím,ale stále mám žaludek na vodě a je mi nevolno.Doufám že to brzy přejde.
Jinak je to skoro k nevíře ale už mám bříško!!Teda hlavně večer, to už je pořádně nafouklé(prdíky
)ale i tak je to docela legrace.
Včera jsme byli s kámoškou Gabkou(16tt)a našima manžama na výletu-na horách Pustevny.Nahoru jsme vyjeli lanovkou a dolů jsme sešli pěšky-asi něco přes 6km,takže jsem dneska docela hotová a lejtka mě bolí jako HROM.
No nic,jdu končit.Pa pa Gabka ![]()
Dede - nebuď smutná a testuj ranní moč, to je koncentrace HCG nevyšší, nejsem sice žádný expert, ale u každého testu to píšou, a pak tady to taky holky doporučujou. Takže držíme palec, třeba to ještě není ztracený…A koukni, jaký babinec tu na vác myslí:-)
Monalisa24 - mýmu příteli jsem přání k uzdravení vyřídila, ten se hlavně poslední dobou jen chytá za hlavu, co to tu mám za babinec a hlavně že je doma bitva o PC ![]()
Ahoj snažilky, tak já jsem dnes 11 den od možného početí. Je mi divně, ale nějak tomu nevěřím, protože si můžu cokoliv vsugerovat.Ale už bych si nejraději udělala test, ale je asi brzo, že?
Co vy?
Monaliso, jak jsi na tom? Děkuji za ten članek, kež by platil i pro mě!
Ahoj Denčo, jsme na tom úplně stejně, ale taky si myslím, že na testík je brzy. Ale někdo tady psal, že byl pozitivní už 10.den po ovu. Ach jo, to čekání je nekonečné. Jak je ti divně? Mě bolí prsa a mám šílené nadýmání.Jindra