těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
30.6.04 21:48

Cauky holky,

tak jsem sem vcera vecer jen zabrousila precist prispevky, ale pak jsem zapadla do pelisku, byla jsem hotova.
Jo, jinak dnes je 35DC, stale zadna MS a teplota stale na maximu za cely cyklus(36.7). Jsem asi nejaka studenokrevna, nebot se me BT pohybuji kolem 36.2. Tak cekam, ale zitra kupuji tehutest, abych si ho v patek rano udelala. To je muj drahous doma, tak to budu mit s kym rozebrat, at uz se jedna o to pozitivni ci negativni.
Radko Monoliso - vcera jsem zkousela jit na ty stranky slunecnice, ale vubec jsem se na ne nedostala, tak nevim, zkusim to jeste dnes vecer.
Desty - na rodina.cz jsem uz tez byla, ale o moc moudrejsi nejsem, i presto, ze je to tam cesky.
No co, ted si pekne pockam do toho patku a navic uz 12.7. jdu k me gyndarce, tak uvidime, co se mnou vyvede.

Jinak jak jsem psala o letnich slevach, lidi se celkem drzeli, asi si setri energii i prasulky na neco lepsiho, coz bych jim uprimne prala, nez se handrkovat o par ,,hadru,, s etiketou -50%. V zivote je preci spousta dulezitejsich veci,ne?
Tak se mejte krasne, tehulky i netehulky.
 Andrea

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
30.6.04 21:53

Radko tak jsem zase zkusila jit na ty stranky slunecnice a nic, stejne jako vcera. Pise mi to, ze Internet explorer nemuze otevrit stranky, ze jsou mozna docasne nepristupne. No, to mam teda radost.

Cau Andrea

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
1.7.04 08:41

Ahoj holky!
Už jsem tu dlouho nebyla.Ale aspoň jsem si pročítala vaše příspěvky. :D
Andrejko :Přeji ti,aby na testíku byly ty dvě //.Moc ti to přeji.
Všem snažilkám přeji,aby brzo nahlásily dvě //.
Karkulko: Myslím,že to nic není.Ale pro jistotu to řekni u další kontroly,ať náhodou něco nezanedbáš.Je lepší mít jistotu,že to nic není,než si myslet,že to nic není a zanedbat něco.Ale každopádně ti přeji,ať to nic není.
Holčinky!Mějte se tu krásně,těhulky,opatrujte svá bříška a buďte na sebe velmi opatrné a vy snažilky,brzy hlaste dvě //(doufám,že i já brzy budu moct hlásit).
Tak zatím papa.
Lucka A.

• Citovat
  • Upravit
17
1.7.04 08:43

Jé!Já se nepřihlásila.Jsem to ale trdlo! :oops:
Tak zatím ahojky holkčičky!
Lucka A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.7.04 09:23

Dede , zadej do vyhledávače na seznamu FEMTA a ono ti to stránky Slunečnice samo nabídne. Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
1.7.04 09:37

Ahoj holky,
tak dneska jsem myslela, že nevylezu z postele, jak mě příšerně bolí prsa… Nejhorší je to fakt ráno po probuzení. Jestli to takhle bude pokračovat..... Taky už se mi pěkně zvětšili, takže asi musím pro novou podrdu. A to teď už mám svojí velikost 80c.

O víkendu se chystáme na výlet do Berlína, tak mi to alespoň uteče a příští čtvrtek huráá na UTZ. Nechám už si udělat fotečku. Já se tak strašně těšššíííííím :D Bude to 9tt, takže už by tam něco mohlo být vidět!

Jo holky, co fotbal? Manža dneska letí na zápas s Řeckem, je toho úplně zblázněnej. Takže se budu dívat, protože mi slíbil, že mi zamává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
1.7.04 11:26

Všem holkám těhulkám i netěhulkám, moc děkuji za podporu, a vidím, že chápete jak se asi cítím vedle své tchýně naštěstí je pryč(na nějakou dobu a Petruška je zase usměvavé káčátko.Už máme zbaleno,Praděd volá, a Peťka chodí preventivně kontrolovat svůj batoh jestli jí v nněm něco nechybí :D ,ale vypadá to, že opět pojedeme bez manžílka,dnes odjel do Frankfurtu za prací,vypadá to, že budem rozlítaní po celém světě a občas se někde srazíme na letišti 8O ,ale co nadělám, je rád , že našel dobrou práci.
Dede-já dělám v oblasti netkaných textilií,jako je vlizelín pro nemocnice, hygienické potřeby zahradnictví a krejčovství.Jinak jsem vyučená dámská krejčí,ale musela jsem nuceně od narození Petrušky převzít vedení celé firmy po tchánovi, který má za sebou dost infarktů, ten je narozdíl od mé tchýně úžasný člověk,ale nic s ní nezmůže.Jazyky jsem se naučila během těhotenství a občas to ujede do legrace,to když např řeknu-přeloženo ,ráda vám s tím pomůžu, když my pošlete své úchylné myšlenky…to se mi teď stalo nedávno u telefonu a na druhém konci bylo hrobové ticho a pak hurónský smích.To bylo z angličtiny.Z němčiny se mi stalo, že jsem chtěla říct jé tady je teplo a řekla jsem jé tady je teplouš,reakce samozřejmě ta samá, ale berem to všichni s humorem.Ale stejně mám nejradši džíny a vyplandané triko s děravýma teniskama.Taky se mi nedávno stalo, že mě navštívil, přepadovkou obchodní partner(měl let do Prahy)no to bylo něco skoro mě nepoznal,zrovna jsme dostavěli domek, a já na kolci vyvážela do kontejneru binec ze zahrady,měla jsem šátek na hlavě a montérky špinavá no jako když se maká(úplná kolchoznice)A víš co?sundal košili nátáhl triko a šel nám pomoct no já koukala jako blázen,hlavně u američana.Jen se divil, že si na to nevezmeme firmu, je těžké mu vysvětlit, že je to drahý, a že potřebuji ušetřit lidem na dovolenou a prémie,aby mi nastoupili zase s plnou parádou do práce.Ale jinak jsem spokojená,jen se teď těším k rodičům a na ségru, skoro se s ní nevidím a je mi po ní smutno.Ahoj Eva,holky držte palce, špinění po odjezdu tchýně přestalo,asi to bylo tím nervákem s ní,a nevím jestli tam ty dvě// nebudou, zatím jsem první den po termínu MS a nic ještě se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.7.04 11:53

jsem tu nová

Ahoj holky, jsem tu dnes poprvé, pátrám po informacích, tak se ptám i vás. :)
S manželem se snažíme o miminko, HA jsem nikdy nebrala, teda už 6 let neberu. Zkusili jsme to podle hlenu a to 12 den cyklu. Minul měsíc jsem byla naultr. a dr. mi našla cystu na vaječníku. Ale říkala, že otěhotnění to nevadí.
Tento měsíc jsem od 13 dne cyklu začala špinit, dnes 17 den cyklu už neěpiním, mám tlak v podbřišku. Na zjišťování těhotenství je moc brzo, ale zajímá mě, jestli jste nezažily něco podobného.
Děkuji za odpovědi a všem tady přeji zdravá miminka a klidná těhotenství!

• Citovat
  • Upravit
48
1.7.04 12:09

Denčo špinění uprostřed cyklu může doprovázet ovulaci. S tlakem v podbřišku jsem se nesetkala, ale pokud proběhlo tulení před ovu, může to znamenat těhu. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.7.04 12:12

Henri, děkuju, bylo by to krásné, ale uvidíme za týden!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.7.04 12:50

Ahojte hoky,
já jsem teď taková rozpačitá :oops: . Zkouším vydržet s testováním až do příštího týdne, ale docela dost mě bolí břicho (tak jako bych to měla dotat :? ) a trošku v zádech. Navíc jsem strašně, ale fakt strašně unavená a dost se zadýchávám :( . Mohla bych teď být ve 2. týdnu. Myslíte, že by to mohly být příznaky těhulkovství???? Kééééééž by. Já bych tak moc chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.7.04 12:58

HAndo, myslím, že to by mohly být příznaky. Těhotenský test můžeš dělat už 14 dní (možná i míň) od početí, takže to zkus i dřív, ale ranní moč!!!
Držím Ti pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.7.04 13:01

Ahoj holčiny,
stále Vás sleduju, jak přibývají // a moc Vám je všem přeju. Já se zatím jen tulím ke svému mužíčkovi a čekám, co z toho bude. OVU bych měla mít podle mých výpočtů tenhle prodloužený víkend a ještě jsem si ho pro jistotu prodloužila o další tři dny. Nahlásila jsem si dovolenou. Tak jsem zvědavá, jestli se nám konečně zadaří.
Minulý víkend jsem si pěkně užívala. Měli jsem volejbalový turnaj, opékání selátka, prostě pohoda. Hráli jsme na kytary, hulákali na lesy - moc dobře jsem se bavila. Jen mám do dneška na předloktích modřiny (od toho volejbalu). Všichni se mi smáli (v dobrém), že toje to shnilé maso a že se musí obouchat. Ještě jedna chudina byla se mnou stejně postižená. No jo, amatéři s profíkama, jak jinak to mohlo dopadnout. Teď vypadám, jako by mě někdo uvazoval (vtipné poznámky spolupracovníků).
Je Vás tu teď strašně moc nových a musím se zorientovat.
Raduško jak se Ti vede?
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.7.04 13:03

Ještě se chci zeptat, kdy jste nejdříve cítily příznaky?
A ještě, jak si mám vedle jména vložit nějaký ten obrázek? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.7.04 13:09

Ahoj Deinsko,
díky za slůvka povzbuzení. :P Já bych měla být (teda jestli to vyšlo) 11. den po oplodnění, takže ještě počkám. Koupila jsem si už 2 testy. Jeden se jmenuje Axion (nebo tak nějak) a má citlivost 25 čehosi na ml a druhý dražší Clearviev. Chci to zkusit příští čtvrtek, to už by mohlo být vidět.
Bury, už jsem si začínala říkat, kde jsi :wink: . To snaženíčko si o víkendu užij. Moc ti přeju, aby to vyšlo. Já myslím, že jo :lol: . Teď budeš v pohodě, nebudeš se nervovat z práce. To přece MUSÍ vyjít!!! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí