těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
28.6.04 08:36

Ahojky holčiny,
tak jsem po víkendu zase zpátky :wink:
Monoliso, to je fakt dobrý, já mám dostat MS taky kolem 10.7. Tak budem čekat spolu. :wink: Já měla ovu asi 20.6 (sice to není předpisově v půlce cyklu :roll: , ale bolely mě vaječníky, měla jsem hodně silný výtok ( i když bílek to nebyl, ale zato ho bylo mooooc - myslela jsem si, že jsem si cvrnkla do gatí :lol:), trošičku jsem špinila a Glukophan jsem taky měla zelený - sice ne jak brčál, ale dělala jsem si ho až den po tom výtoku( v pondělí večer), protože jsem si tu krabičku nesbalila do baťůžku na víkend, ale pak už ta zelená den ode dne slábla, takže v tu neděli by asi brčálová byla :P ). No a teď jsem taková unavená, motá se mi občas hlava, občas se mi zblázní žaludek a teď mě celý víkend bolelo v podpaží, že jsem si tam nemohla ani chytnout, ale prsa mě nebolely :o . Tak jsem zvědavá, co se z toho vyklube. Manžílek si ze mě už utahuje - když mi v mikině začal vibrovat mobil (já jsem měla před tím bez vibračního vyzvánění, tak jsem se pořádně lekla, až jsem nadskočila), tak se začal smát a říkal „že už kope“ :D . Ale já se bojím si dělat naděje, že bych třeba mohla být těhu, abych pak nebyla zklamaná. :cry:
Jejdanánku, to jsem se rozepsala, ale aspoň se mi ulevilo.
No, když jsem si tak pročítala příspěvky za celý víkend, tak jsem zjistila, že mám v těch těhulkách docela zmatek. Už abysme byly všechny - to bude jednodušší :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.6.04 09:39

ahoj holky, tak dneska jsem byla na UTZ, tak mám 2 ukázkové folikuly, dostala jsem včeličku do zadku pregnyl, a mám 3 dny svádět přítele, no tohle je poslední pokus před laparkou , která mi hrozí a já se jí tolik bojím, no snad se mimísek umoudří a konečně se uhnízdí tak kde má, jinak opravdu se s mimískami roztrhl pytel, no tak snad na mě taky jeden zbyl, holky držím Vám všem palečky, aby jsme všechny co tady jsme nahlásili // a pak rostoucí mimísky, a potom založíme těhu deníček, dříve snažilky a teď? teď těhulky.
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.6.04 11:06

Ahojky holky,tak už je zase pondělí a mě ten týden nezačal zrovna
nejlíp.Ráno jsem byla u lékaře a musel my předepsat antibiotika.
Měla jsem nález ve výtěrech v nose,masivní hemophilus.Konzultoval
léčbu i s mým gyn a ubezpečil mně,že by to mimi nemělo ublížit.Tak
nevim,jsem začátek 11tt.Máte s tím některá zkušenosti,trochu se bojím
aby ten nález neměl později nějaké následky. :cry: :cry: :cry: :cry:

MONALISO ty testíky jsou,ale mršky.To si nezasloužíš aby tě takhle
mátly.Mi jsme raději ještě nikomu nic neřekli,právě proto,že člověk
neví jestli to těhu vubec vydrží.Chceme to oznámit tak na konci léta.
Kort,když ted mám ke všemu ty zdrav problémy.
Moc ti přeju aby k vám mimi dorazilo a hlavně at je pak vše bez
komplikací :lol: :lol:

DESTY tak to máme od sebe ty termíny jen o kousek,já budu rodit zřejmě
v praze(jsem z říčan),ale jistá si nejsem,chci rodit alternativně,nejlépe
do vody a nevim jestli my to v praze někde umožní.Vím,že je to možné
v Brně,uvidíme ještě je hodně času.Měj se a užívej si těhu. :lol: :lol:

GABULE to špinění určitě nic nebude,já jsem také jeden den v 6tt trošičku špinila a pak už nic.Neboj mimi se určitě udrží,je to přece rváč. :x

HENRIETO věřím,že vám to vyjde a mimi se dočkate.Jen se my osvědčilo
stále na to nemyslet,být opravdu v pohodě a pak v nejméně očekávanou
chvíli se to podaří(u nás to přesně tak bylo).Tak vypnout a užívejte si
prázdnin,kýžený výsledek se dostavý. :lol: :lol:

SASANKO mě se podařilo otěhotnět až když se my ustálil ciklus na pravidelných 28dní.Otěhotněla jsem pak po 4 měsících.Tak hlavně
trpělivost 2měsíce neni ještě,žádná dlouhá doba.Uvidíš třeba se vám mimi povede přes léto :lol: :lol:

GABRIELE teda tríčo S to je super velikost,tu jsem měla naposled na
základce.I když stěžovat si nemužu mám L a zatím se zá:,–(ně nezvětšuji.
Ale tobě přeji aby se mímo podařilo a vel se ti zvětšila. :wink: :wink:

Tak se mějte holky dobře a at vám uteče rychle prac týden ANDYNKA

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.6.04 11:13

GABRIELE opravuji se má vel je M,to jsem ale blbá takhle si přidávám.L
budu mít ale stejně co nevidět.

• Citovat
  • Upravit
147
28.6.04 11:31

Ahoj holky,
zase to prokletý pondělí…
Hando - neboj, mimísek se ti teď určitě uhnízdí, úplně to cítím v kostech :D
Andynko - neboj, doktor určitě ví co dělá, ale my to zatím taky nikomu neříkáme, až po další kontrole (9 tt) to řekneme alespoń rodičům - už to nemůžu vydržet mlčet :lol:

Jo jinak mě začínají být těsné kalhoty, ale asi to nebude fazolkou, ale spíš tím jídlem, které mi teď mooooc chutná :D Včera jsme byli na obědě u tchýně - výborná kuchařka, měli jsme jahodové knedlíky - no to byla dobrota, snědla jsem jich 5 a potom doma ještě 4, která mi dala sebou domů :D Já jsem teda ostuda :oops:
Raduško - tak si dáš alespoň dneska kráné volníčko.....
Já už se těším na víkend. pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.6.04 11:54

Ahoj holky dlouho jsem tu nebyla přijela mě rozčilovat tchýně.Měla jsem to dostat až 1,7, a místo toho přijela červená teta už teď jsem z toho smutná :cry: a to jsme si sebe tak užívali.Tchýně byla hnusná k nám všem i na malou.A ta se pak chovala jako by jí byl rok a ne pět let. , vztekala se odmlouvala ,a byla nepořádná,v noci se s pláčem objevovala po dlouhé době v posteli mezi námi. teď ji zas budu dávat do kupy měsíc.A to stačilo jen jedno slovo a to, Petruška pojede s námi do německa.Uklidnili jsme ji, že ji nepustíme ale stejně to bylo k ničemu.Petruška se budila v noci s pláčem a nebyla k utišení.Teď konečně ráno odjeli, a Petruška je zase ta úžasná a veselá holčička, co sice občas udělá při hraní binec, ale hraje si a nemusí see vztekat, že ji někdo sekýruje.Tak teď jsem si trochu vylila srdíčko, a doufám , že to bude zas na chvíli ok.4,7,Jedem do Olomouce, k rodičům a už se moc těšíme i ten hňupíno pes,je jak pominutý, jako by tušil, že bude zábava.Chci jet s malou na Praděd.Snad bude dobrý počasí,a nebudeme muset použít lanovku.Už se těším jak se kouknu dolů na oblaka a jak jsme my lidi a nhaše starosti nicotní oproti přírodě.Zbožňuju to tam děda tam vyrostl a já tam strávila nejnádhernější ze všch prázdnin jaké jsem kdy měla.Jé to jsem se nějak rozepsala 8O ,ale opravdu se těším až vypadnu z domu a nebudu muset lítat po světě za prací já už letadla nemůžu ani vidět,zase na nějakou dobu :wink: protože bych to zaměstnancům nemohla udělat, ale těším se na kšiltovku děravé džíny tenisky a pruhované triko.Petruška už má jak vidím zbaleno, táhne sem krosnu,ale budu to muset přebrat, jinak místo ponožek a náhradních bot vytáhneme plyšáky a lego :? Tak se holky mějte a opatrujte si ta bříška a snažilky se lísejte a množte se já už musím končit Petra sedí v krosně a já bych nerada abych ji pak musela nosit, musím jí nějak vysvětlit, že na zádech se nosí jen miminka.čauky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.6.04 12:19

Ahoj všichni, nebo spíš všechny,
moc ráda si pročítám tuhle diskuzi, snad i mně někdo poradí s mým problémem (?). S mým novomanželem jsme se asi před čtvrt rokom rozhodli, že zároveň se vstupem do manželství bych mohla vstoupit i do jiného stavu. Už jsem byla dokonce objednaná i na vyndání nitroděložního tělíska. Pak jsem ale dostala zajímavou pracovní nabídku, dohodli jsme že tedy ještě rok dva s miminkem počkáme. Jenže co se nestalo… teď se mi o 5 dní zpozdila MS!!!! (jinak na den přesná). Vím, že ochrana nitrod. tělískem není na 100%, to žádná antikoncepce, ale mimi přez IUD? Fakt se bojím a narozdíl od vás se skoro modlím, aby MS přecejen přišla. Víte o někom, kdo mimi donosil i se zavedeným tělískem, jde to vůbec? Dík a mějte se krásně
P.S. těhu-test jsem si ještě nedělala, protože jsem k tomu zatím nenašla odvahu… jsem srab :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.6.04 12:45

Ahoj Petruško . Po přečtení Tvého příspěvku jsem si vzpomněla, že něco takového jsem četla v knížce, kterou jsem si pro své nynější těhotenství (14.tt.) koupila. Tak knížna se jmenuje „Co můžete očekávat v radostném očekávání.“ Nekupuj ji ale, stojí 400,–kč a na tvé téma je tam tak 1-2 stránky. Dnes, až přijdu domů si to přečtu a zítra kolem 9hod napíšu. Každopádně to ale možné je, protože se to v knížce pro těhotné řeší.
Ahoj Gabko . K tvému špinění v 6.tt. Také jsem to měla. 1× trochu hnědá barva na papírku. U mě byl důvodem malý hematom v děloze, který vznikl při zahnízďování miminka. Za dva dny na dalším ultrazvuku už tam nebyl a špinění se neopakovalo. Pokud by Ti špinění nepřestávalo a měla jsi křeče v podbřišku, případně teplotu, jdi hned do nemocnice. U Tebe však půjde opravdu pravděpodobně o hormonální záležitost. K dr. bych ale stejně šla. Za ten klid to stojí. Hodně štěstí všem snažilkám a hodně zdraví těhulkám a jejich miminkům. Úspěšná snažilka z této diskuse Ála lála. Holky, pamatujete si na mě? Nevynechám žádný váš příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
3420
28.6.04 13:42

těhule?

Ahojky holky,
tak špinění skoro přestalo-teď ten výtok je takový nažloutlý.Včera jsem pro jistotu mluvila s dr. a říkal že špinění v začátku není neobvyklé,ale ať klidně přijdu ve středu na UTZ.
Asi jsem se včera spíše vyděsila…ale už to snad bude ok.
Dr.mi ještě doporučil abych užívala Ascorutin.
No uvidíme.Břicho mě jinak nebolí a teplotu nemám.
Tak zatím čauky.Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.6.04 14:16

Ahojte holcinky,
Gabko davej na sebe i na mimiska pozor :o .

Radusko, to vis ze se na brachu tesim. S temi velikostmi tady je to trochu slozitejsi. Amici jsou strasne obezni a velikosti jsou tu posunute, takze kdo ma velikost napr. XL by tady mel L. No a ja si kupuju obleceni v detskem. Zda se mi to ponizujici. Jsem prece dospela zenska a plocha taky nejsem. Navic v detskem oddeleni tezko sezenu neco elegantniho nebo sexy. :( Uzij si dovolenou ikdyz jen jednodenni. :wink: Jo a mimichodem- ten Petulka se ma - postel se skluzavkou. 8) :wink:

Andynko, ja mam spoustu obleceni jeste ze zakladni skoly. :oops: Ale taky porad doufam, ze budu nakupovat jiny druh obleceni. A hlavne vetsi velikosti. Vubec mi nebude vadit, ze to bude v detskem nebo spis kojeneckem oddeleni. Jinak dekuji za prani a doufam, ze bude vyslyseno. :P
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
28.6.04 15:04

Ahojky holky,
tento týden jsem slaměná vdova… miláček musel na týden pracovně do Estonska.. (měla jem ho navštívit na prodloužený víkend, on by tam zůstal, ale neudělali mi narychlo pas !!! :o(( ), takže přijede v patek a na ty 4 dny vyrazime nekam po cechach.. nebo budeme tak lenivi, ze zustaneme doma a provalime to v posteli, u TV, uklizenim??? No bylo by treba.. Takže mi ráno odletěl i s fotkou fazolky, ještě že jí mám v PC, musím na ní pořád koukat… :o))

Dneska musím po lékárnách.. mám posl. tabletku Calibrum Baby plan.. (Dr. mi žádné vitamíny nepředepsal) tak chci aspon preventivně tyhle.. nebo papáte některá jiné? Jsem teprve měsíc těhu..

Také musím do obchodu s podprsenkama.. Mívala jsem malá prsa, nosila jsem push-up vel 75 B, ted mne pěkně natekly, ztvrdly, bolí až v podpaždí.. A když je večer osvobodím z pushapky jsou pěkně pomačkaná.. takže koupím asi nejakou bavlnenou, bez výztuže.. :o)) Těším se na léto.. pořídím si bikiny, velkou výhodou to ranné tehu má, mám pěkná prsa.. :o))

papa.. jdu zase papat… pořád mne honí mlsná.. krom toho dříve jsem mívala zácpy, ted chodím pěkně pravidelně, doufám že to tak i vydrží.. Jinak žádné další těhu příznaky nemám, kovová chut v ustech, žaludek se mi zvedne jen občas, to rozdejcham, v sobotu jsem delala pečené pstruhy na brämburkach zelenine v troube a kdyz jsem ho pripravovala, bylo to také v pohodě.. :o)) Asi to teprve začne.. Nebo že by se mi nevolnosti vyhly obloukem? Podle knížky přiházejí 6-8 týden tehu.. :o))

Jsem asi blázen, ale chtěla bych je už mít.. asi abych měla pocit, že tam ten misísek opravdu je a vše je na dobré cestě.. Straší mne vysoké procento spontálních potratů.. Pokaždé na záchodě koukám na kalhotky zda tam není náznak červeného.. zatím ani žádný výtok, špinění, čisto…

Jojo, koupila jsem si o vikendu v New Yorkru pekné moderní tříčtvrtěční džínové kapsáčové kalhoty.. jsou opravdu hodně nízko, vel XS, sotva jsem je dopla, už se těším jak je nedopnu.. :o)) obávám se ale že si je celé léto pěkně užiju a unosím…

Tak papa už fakt ženu k ledničce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.6.04 16:02

Milá Gabrielko, to máš pravdu,že stěmi velikostmi je to tam u vás na štíru.Já jsem byla minule v šoku, protože my na letišti odevzdali kufr v salátovém vydání(i šaty byly na hadry)a tak jsem se pokusila koupit nové oblčení za peníze které jsem dostala jako náhradu, a cítila jsem se tam velmi štíhlá,mám velikost mezi S a M.Nastal však problém, protože mám i velmi malou nohu vel.35 a to je v USA nemyslitelná velikost, takže jsem na jednání dorazila mezi kravaťáky v dětských šatičkách(délky mini),ty jediné mi totiž byly(francouzký obchod tam byl taky , ale to bych se nedoplatila)a v dětských plátěných botách s jiskřící podrážkou při každém kroku.No pánové se alespoň po dlouhé době pobavili, když jsem se svou pětiletou dcerou vypadala jako siamské dvojče :oops: ,ale byla složena poklona , že vypadáme velmi mladistvě :D docela jsem se pobavila i já.Teď tu v plátěnkách které blikají honíme po Praze parádu.Mimochodem mě překvapilo, že je tolik američanů obézních.Za celé ty roky to pozoruji a je jich, alespoň se mi to zdá čím dál víc.Evropan, nebo turista se tam pozná na sto honů daleko a to nemusí mít ani kameru.Doufám, že ti těhotenství slouží a z nakupování v dětském si nic nedělej,já tam od té doby nakupuji docela ráda,mají super trička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.6.04 17:15

Ahoj holky, tak jsem zase tu. Zdravím všechny těhulky a snažilky.
MS stále nedorazila, testy negativní. Dneska už jsem to ale nevydržela a zašla k doktorovi. Poslední půl rok to dostávám pravidelně 29-32dní, dneska je to 38dní. No a doktor mě prohlédl a udělal mi i ultrazvuk, a nic tam neviděl, fazolka tam prý neni. může to být buď hodně brzy a on to ještě nevidí a nebo to je nějaká porucha. To je fakt „pěkný“ mám to pravidelně a když se začneme snažit o miminko, tak se mi to jako naschvál opozdí. Jinak mám počkat do pátku, a když to pořád nedostanu tak si mám udělat test a pak přijít , když bude test negativní tak by mi dal provokačku. Snažila jsem se držet, ale pár slz jsem stejně uronila :cry: . Bylo by to hodně veliké štěstí otěhotnět hned první měsíc snažení, na začátku jsem s tim ani moc nepočítala, ale zvyklaly mě ty tlaky v podbříšku, které jindy nemám, z kyselého mi taky nikdy špatně nebylo a ještě ke všemu se mi to opazdí, a všechno zrovna tenhle měsíc, když jsme se začali snažit. Tak už jsem si začala dělat naděje. No nic řekla jsem si, že na to nebudu myslet a v pátek uvidíme. Těším se na zítra máme dovolenou a jdeme vybírat svatební šaty a zjišťovat ceny do květinářství a zlatnictví. Aspoň přijdu na jiné myšlenky.
Tak zatim papa všem těhulkám přeji spokojená miminka a snažilkám brzy dvě //.
Naděnka

• Citovat
  • Upravit
633
28.6.04 17:23

Evo2, tvoje vypraveni me pobavilo i uklidnilo zaroven. My jsme driv bydleli ve studentske ctvrti a tam clovek obezniho amika tarka nepotkal, zalezi kde se clovek zrovna nachazi.
Ja bohuzel tehotna nejsem. Snazime se uz skoro 7 mesicu, ale bezuspesne. :cry:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.6.04 17:59

Jé tak to promiň, já jsem taky snažilka už dva roky a jeden měsíc,to víš asi to bude tím kde se opravdu člověk nachází, já pracuji většinou s tou vyšší vrstvou,ale mám své kravaťáky docela ráda.Jsou to pánové dnes již kolem 65 let, to je průměr.Ale jsou úžasní, když je vidím v zasedačce pitvat papírové plenky a zkoumat gel a hádat se jaké že na tom mají být nejlepší gumičky a jaký vlizelín aby se nám prdelky u dítek neoprudili, je docela zábava s nimi spolupracovat.Jsem jediná ženská mezi nimi a to je jich deset.Malá strejdy taky miluje jen někdy nechápe proč se hádají mezi sebou o plenkách šestijazyčně.Ale fakt tam máte super trička vozím je do Prahy a do Olomouce známým,a někdy se i zasmějem .Teď jsem nedávno dovezla triko, které když se v něm člověk spotí změní obrázek(a to velmi identicky.Můj dvaapadesátiletý táta to netušil anajednou se v práci z chlupatého chlapa stala štíhlá prsatá ženská.Bohužel zpočátku nechápal, proč na něj chlapi zírají než šel do sprch a podíval se do zrcadla, já se smaála ještě týden potom, ale on i chlapi taky :D .nebo jsem manžílkovi dovezla prdící triko, to se stává když se dotkneš obrázku, tady se prostě takové věci neseženou, a já se občas ráda pobavím.Doufám, že je tam u tebe hezky, tady je letos léto k uzoufání, pořád prší a je zima.Ahoj Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí