Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Gabko, tak to je naozaj sprava dnesneho dna - ty si tehulka! velmi ti blahozelam, najviac najviac!!!ved ty si vlastne zacinala tuto diskusiu a temu, ktora niekedy v marci pochytila naplno aj mna, nastastie mala som sa sebou len jeden neuspesny mesiac a na druhy som uz mohla zahlasit dve ciarky…Holka, mam z teba velku radost, dufam, ze bude vsetko v poriadku, davaj si na seba pozor, ale zas netreba to nijako prehanat, tehotna zena nie je chora:o) Ja sa chvalabohu citim vyborne, az na tie prve tyzdne s nevolnostou, vidis, uz som na tie nevolnosti skoro aj zabudla a nic mi nie je…
ked ta bude (a aj ostatne cerstve tehulky) obcas pobolievat brusko, tak sa nelakaj/te, je to normalka, to sa len buduje pelisek pre bejbinko:o)))a pripravte sa na nocne vstavanie na zachod:-), ja od zaciatku tehotenstva chodim curat tak 2-3 krat za noc, hihi:o)
a este ked vam mozem odporucit tehulky, ak sa citite fajn, nema zmysel sa ponahlat k lekarovi a ziadat UTZ…ja som sa tam ponahlala okamzite ked som zistila ze som tehotna (cca 6 tt), no a aj tak som musela na prvy UTZ cakat az do´10 tyzdna - a aj tak tam nebolo nic moc vidiet…takze vydrzte, odmena bude sladka:-))
papa a drzim palce, nech je co najviac novych tehuliek:-)
alienka+svistik 14tt
Ahojky holky moje zlatý
,
tak všem moc děkuji za přáníčka!Ještě mi to nějak nedochází-manža už to stihl rozhlásit všem!Je mi fajn-zatím,jen mám návaly horka a bolavá prsa a nadýmá mě(prdlavka obecná) a břicho mám nafouklé-tak doufám že splaskne!
Jinak se vůbec necítím těhotně a zítra jdu na krev-a do hodinky mi Dr.dá vědět-tak jsem zvědavá,ale dělala jsem odpoledne ještě test s nižší citlivostí a jasně,silně pozitivní,tak uvidíme.
Jinak budu dlabat Utrogestan na podporu miminka-na udržení a moooc se těším na dovolenou!
Holky,
teď májí nařízeno -Zdeňulka,Raduška a Gabrielka a doufám že to ta vaše miminka slyší-jinak budu nucena tvrdě zakročit(jako zakladatelka této diskuze
)
A samozřejmě i ostatní nakukovatelky a pisatelky-hlaste
Zatím pa pa G.
Holky,
to už je skoro na založení těhu deníčku - Únorová miminka ![]()
Téhle diskusi ale zůstáváme věrné - jsem jí takzvaně odkojené že? ![]()
Tak já hlásím, že tulení proběhlo,hlen ukázkový, Testík Glukophan se zbarvil do zelena už včera(tmavě zelena) Tak teď už jen aby proběhla ovu,snad na sebe nedá dlouho čekat,aby tam ty potvůrky vydržely.Bohužel další tulení už nestihnem,přítel odjíží do Německa a vrací se až o víkendu a to už bude po ovu.Tak mi držte palečky. Snad se dvě čárky usmějou i na mě. Jinak všem moooc gratuluju a přeji pohodové těhulkovství.Jindra
Holkýýýýýýýýýýýýýýýýýý, to je doják. Teda Vás tu teď je!!! Tak jen pomaloučku, polehoučku abyste si drobečky nevyplašily!!! Držím Vám všem pěsti co nosí štěstí (teda já i rýmuju
)
A hlavně nám netěhulkám neodcházejte, dodáváte nám tím naději, prosím nechoďte pryč.
Tak se všichni mějte a pápá
Ahoj berunky moje!!!
Dnes jsem se na net dostala trochu pozdě
, ale musela jsem se sem aspoň na chvíli juknout, abych se dozvěděla co je nového a co to!!! ![]()
GABČO, VELIKÁÁÁÁ GRATULACEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jako zakladatelka diskuze ses přece nemohla nechat zahanbit, když se tady s těma těhulkama doslova roztrhl pytel, co?
Pohlaď bříško a koukej prskat!!! A až do Chomutova, jo? Tak: tři, dva, jedna… no, kde to je???
Ale teď vážně, moc Ti to přeju, beruško!!! Vážně ze srdce!!! Koukej uhánět na krev a dej vědět, jak jsi dopadla, i když je to jasný jako facka!!!
Hando: Některé těhu testy uvádějí již 7. den po oplodnění, ale zdá se mi to brzy, jako zdárný příklad je Gabka, která si ho již dělala myslím minulý týden a bezvýsledně a nyní se jí teprve objevily ty //!!! Takže raději počkej! Ať to nezakřikneš a pak se můžeš radovat - samozřejmě s námi!!! ![]()
Káčulkodráčulko: Nesmutni, dušičko!!! Když nepovyrostly teď, tak povyrostou příští cyklus! Třeba budeš příjemně překvapená výsledkem!!! Moc držím palečky a neboj! Holčinky těhulkatý nás tu poprskají a budeme těhulky všechny!!! ![]()
Zdenko: Někde v deníčkách jsem četla, že také měla podstoupit laparo… a najednou to vyšlo, prostě příroda si dělá, co chce!!!
Tak nesmutni, užívej sluníčka a uvidíš, že výsledek bude jen a jen dobrý!!! Já Vám to, kočulky, tak moooc přeju!!!
Jano222: Teda, jsem na Tebe moc zvědavá, a koukej dát vědět, jak mimčátko roste, ano??? Dávej pozor na bříško!!! I na sebe, samozřejmě
!!!
Karkulko: Žádný deníček!!! Prosííím!!! Ještě nejsme těhu všechny holčiny tady v diskuzi! Pak založíme deníček s názvem: Už nesnažilky z diskuze těhule? ![]()
Henrieto: Palečky držíme!!! I když OVU proběhne a přítel doma nebude, tak i zázraky se dějí! Koukej se tulit (s ním, samo
, než odjede. Spermijky prý přežívají až 72hodin!!!
Sasenko: Já je nikam nepustím, ty naše těhulky, neboj!!! Oni s námi zůstanou, že jo, těhulinky??? ![]()
Jinak vítám nové pisatelky do naší diskuze, ať se Vám tu s námi krááásně klábosí!!!
Co je vůbec s Gabrielkou??? Snad je v pořádku!!!
Koukejte se ozvat, snad se sem v práci stihnu zítra juknout, protože jinak budu napjatá až do večera kvůli Gabce - ať Ti to u doktora vyjde!!! ![]()
Přeji Vám příjemné sny, berušky!!! ![]()
Ahojte holcinky, tak vam je po me smutnooo?
Ja jsem tady s vama, jen nemam moc co psat. ![]()
Vidim, ze umite poslouchat. Rikala jsem at honem hlasite // a uz je to tu. Vsem moc a moc gratuluji. K tehu i k budoucim manzilkum.
Karkulko, jsem rada, ze jsi se ujala toho prvniho mista a vyuzila ho. Moooc ti gratuluji a at je vse, jak ma byt.
Takze se vlasten ten Egyptanek povedl ze?
Super! ![]()
Gabko, ty o de me mas obzvlas velkou pochvalu. Snad si tu smulu nam „trvalkam“ prorazila.
Moooc ti gratuluji a preju, aby to nebyl zadny omyl, ale krasne zdrave miminko.
![]()
Jinak u nas nic noveho. ZP je uzavrena, zaplacena, ale mimi ne a ne prijit.
Gabriela
Ahojky kočičky,
to je super!!!!!
tolik nových těhulek, už začínám ztrácet přehled.
Všem hrozně moc moc moc moc gratuluji a přeji ať jste vy i ty vaše fazolky vytoužený v pořádku.
Jinak já pořád nic, dneska ráno na mně zářila opět jenom jedna ošklivá /. (dnes je 33DC a nejdelší cyklus jsem měla za poslední půl rok 32 dní. Průměr je 30dní) Prosím prosím těhulky poraďte, kdy na vás po tulení nebo vynechání MS vykoukly dvě //. Je to divný asi týden po zdánlivé ovu jsem byla unavená, měla tlaky v břiše a dělalo se mi špatně z kyselého (které jinak miluju), a ted najednou nic, nepřijdu si ani jako těhu ani jako bych to měla dostat, jenom mi občas dloubne v břiše.
Zatím papa těhulky opatrujte svoje mimísky, a snažilky koukejte se tulit.
Naděnka
![]()
Ahoooooj,
Raduško neboj, tahle diskuse je naprosto super, dává všem hrozně cené rady, naději a odhání špatné myšlenky
Takže tady rozhodně určo všechny zůstáváme, dokud tady prostě bude samá těhulinka ![]()
Gabrielko - to je skvělý že jsi zase tady!!! Teď jsi bezpodmínečně na řadě ty
O tom žádná
Už se těším až se tu o těch // pěkně rozepíšeš ![]()
No asi je to ten Egypťánek, ale možná to bylo i těsně po. Zkusím se příště zeptat doktora, jestli pozná kdy proběhlo početí ![]()
Zatim holkčinky pa -už je středa.......... a pozítří pááááátek. Má být zase pěkně hnusně ![]()
Ahoj holky!Tak jsem tu zas! ![]()
Gabko!Gratuluji!!!!Je to super,že už i u vás se to povedlo. ![]()
A vůbec všem holkám se // gratuluji!Doufám,že se budu moct brzo přidat k těhulkám.
Děkuji všem těhulkám,že tu s náma snažilkama zůstanou a budou dodávat optimismu a zbavovat nás stresu.:)Holky jste super.Fakt!!!
Tak zatím pa holky a snažení zdar! ![]()
Lucka A. ![]()
Ahoj holky, potrebovala bych poradit, jsem 32DC, MS mam pravidelnou po 28 dnech. Minuly tyden me bolelo břicho a snad prvně mě bolely bradavky. I kdyz boleni břicha lehce přetrvává, není to stejna bolest jako před MS a ani me neboleji prsa jako pred MS. Ale testiky negativni. Říkám si, že by to byla velka nahoda, po prvním měsíci snažení, ale co kdyby? Gabule, kdy se ti ukazal testik pozitivní?
Diky a hezky den
A samozrejmě gratulace všem těhulkám, však jste si to zasloužily!!!!!!
Ahoj Pipo,
já měla cyklus 28 -32 dní. 29 den byl test negativní a 35 den byl test jasně pozitivní. No, myslím, že už by se ti // měly objevit, ale ještě zkus počkat alespoň do toho 35 dne! Tak držim palce
P.S. Jo a žádná náhoda to není. Nám se to povedlo taky napoprvé
a v okolí mám dvě kámošky a těm taky
Je to velikánské štěstí a moc si toho vážím ![]()
Já jsem testovala prvni test 31 DC a 22 den po ovu a tuleni. Vim na stopro ze jsem musela otehotnet 31.5. , takže jsem testovala 18 dni od poceti. Levný mamatest ukázal silnou čárku ale hodne slabě videt, jakoby podsvicenou.. Ted den dopoledne jsem letela pro dalsi test, Clearviev za 89,– a ukázal behem chviličky dvě jasné a tučné //. V pondělí jsem pro jistotu testovala znovu (byla jsem 33 DC) Clear Blue za 199,– a nestacila jsem se ani nadechnout, rozjel se a v každém okendu vytvořil nádherné silné čárky…
)
Asi bych testovala podle cyklu, ja mivala 29-31 DC, ale prvni ukazatel že neco není v pořádku bylo to, že vubec nešpiním.. normálně jsem cca týden před menstr. začínala nosit intimku, protože jsem měla nahnedly vytok, zvetsila se i psa - nalila a ztvrdla, takovym zpusobem až mne boli podpazdi.. Také mi pořád kručí v žaludku, ale když začnu jíst, nacpu do sebe tak čtvrtku až půlku porce.. Snažím se také pít, je to záhul, normálně moc nepiju, s hruzou jsemzjistovala že jsem vypila tak 3 dc denne, ted se snažím nad litr v praci a litr doma..
A.
Ahoj holčičky,
tak jsem to včera nevydržela a zašla za doktorem. Na ultrazvuku nic neviděl, tak mi jenom odebral krev.
Dnes ráno jsem mu volala a hádejte co mi řekl? Výsledek je pozitivní. Čekám mimi!!! ![]()
Jsem hrozně šťastná, vůbec jsme si nemysleli, že to může napoprvé vyjít. Na další kontrolu jdu za deset dní. To už prý mimi bude krásně uhnízděné v děloze. Teda doufám, snad se nic nepokazí.
Nevím, jesti to je možné tak brzy, ale druhý den mě je blbě od žaludku. Myslíte, že nevolnosti začínají tak brzy?
Už nevím, kdo se ptal, za jak dlouho jsou vidět //, ale mně se 10. den po OVU neukázaly a 16. den ano.
Musím končit a pracovat, šéf na mě divně zahlíží.
Abych nezapoměla, všem snažilkám posílám OBROVSKY´ PRSKANEC !!
Ahoj Veronika ![]()
Holky já mám takovou radost,že se nám tu množí takhle pěkně //.

Do diskuze jsem se zapojila sice hodně po vás,ale brouzdám tu dost
dlouho a o to víc mám radost z tebe GABULE moc ti // přeju a at
ti mimísek hezky roste
KARKULKO to je dobře,že se ti chřipka zatím vyhybá potvora jedna
DESTY hlásím,že unava mě pomalu opouští a těhu si užívám a co ty
ošklivá
jak se cítíš?Kdy máš stanoven tp mám pocit,že jsme podobně těhu.
Hojky mějte se a at přibývají samé //.
ANDYNKA