těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3420
7.6.04 19:11

těhule?

Ahojky holky,
dlouho jsem se neozvala,doufám že se nezlobíte :?
Nějak jsem neměla čas a ani vlastně není o čem psát!
Sleduji co vy tady píšete…a myslím na všechny těhulenky a i snažilky.
Já jsem dneska byla s nejlepší kamarádkou-je těhulka,byly jsme na druhé těhu návštěvě u dr.Tak je 11tt a miminko má 4,5cm.Nahrál jí ho dr.na video(z utz)a na dotaz zda může letět na dovolenou k moři ji dr.řekl že by jí to doporučil,aby si odpočala.
Takže jedeme 20.7.na 11dní do Bulharska-už se moooc těšíme.
Zítra jdu zaplatit zálohu do cestovky a uvidíme.
Jinak co se týče mně,zatím nic nevypadá že bych mohla být těhu,tak se těším na MS a nové snaženíčko!! 8)
Jednou se to přece povést musí :D No,nee?? 8O 8O
Zatím paa Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.6.04 00:50

Jano222, moc gratuluji ke // a at je vse tak jak ma byt a brzo mate toho vytouzeho miska v naruci.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.6.04 00:55

U nas jako obycejne nic. Miminko se opet nezadarilo a tak se presouvame na 6 mesic. Kdyz jsme se snazenim zacinali, ani ve snu me nenapadlo, ze to bude trvat tak dlouho. Ted vim, ze to bude trvat jeste hodne dlouho. Uz jen doufam, ze se to vubec nekdy povede, klidne i za pomoci lekaru. Chci miminko a je mi uplne fuk, jak k nemu prijdem. Klikdne at je ze zkumavky, hlavne at je. :cry: :cry: :cry:
Hodne stesti a zdaru ostatnim snazilkam. :wink:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.04 06:31

Ahojky holky,
omlouvám se, že jsem nenapsala, ale opět to na mě nějak dolehlo. V neděli jsme byli v zoo a všude kočárky a díťátka, tak mi bylo smutno. Jinak ani nevím jestli u mě k ovu došlo. Minulé úterý jsem byla na 3 dávce Pregnylu. Od té doby mě bolely bradavky jako blázen. Když jsem si měřila BT vůbec neskočila na 37,0 ale jen 36,9. Tak jsem z toho jelen - nerozumím tomu. :roll: NO teď čekám na tetu z červený lhoty, tak jsem zvědavá jestli dorazí. Když dorazí tak opět celé kolečko znovu - prášky Clostylu a injekce ale jednou to opravdu vyjít musí !!!!!!!!!!!!!!!!! zatim pa káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
8.6.04 06:49

Kaculkodraculko, vim jak se citis, ale musim rict, ze BT36,9'c je super. To bohate staci, vubec nemusis mit BT 37'C.
Gabriela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
8.6.04 08:03

Ahojky holčiny,
Radko, ptala jsi se jak jsem zjistila anovulaci. Byla jsem na UT, protože jsem nedostala menzes, ale jen špinění. Chtěla jsem vyloučit mimoděložní těhu. Doktor zjistil, že mám nízkou děložní sliznici a na vaječníkách poznal, že se ještě nezačaly tvořit vajíčka. Zatím s tím nechtěl nic dělat, že prý se tělo probouzí po HAK a že se to stává. Píchl mi vyvolávačku a do týdne přijela „teta“, malá, ale byla. Baštím calibrum baby a víc asi zatím dělat nemůžu. Předpokládám, ře ten Clostil nebo jak se to jmenuje je na předpis. Takže musím být trpělivá.

Líbí se mi jak jste všechny snažilky statečné a že se navzájem podporujete. Já vám taky všem hrozně moc držím palečky (sobě samozřejmě taky) a i když náhodou otěhotním, určitě se k vám budu pořád koukat.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.04 09:41

Prepacte ze sa vam tu do toho miesam, ale tak davnejsie som tu co to popisala. Chcela som len vediet ako sa to tu vyvija a vidim ze ste dobra partia, uz 89str.

Gabriella, 6 mesiac to je v pohode. My sme sa dockali az 8m ale to som bastila uz nejake hormony.

Koculka, bt 36,9 je uz v pohode. Ked sa udrzala par dni tak to znamena ze si ovu mala. Resp. ked mas o 3stup vyssiu ako normalne a pred tym ako stupne musi byt v najnizsom bode. Ja som bola zo svojej 1. ovu taka nadsena ako keby som bola tehu :o))

Monalisa, teda mrzi ma to ze to vtedy nevyslo. Uz aspon vies v com je problem?

Prajem vam co najskor gulate pupiky plne malych miminek.
 danka

• Citovat
  • Upravit
107
8.6.04 09:59

Ahoj holčiny,

tak jsem naprdnutá, asi mám zanět močáku a nebo moč. cest.. Jeden čas jsem na to pěkně trpívala, tak 2-3× do roka, teď poslední rok vše v pohodě a dneska od rána bych mohla sedět pořád na záchodě, pořád se mi chce, pálí mne podbříšek, čekám jen až mne zase bude vystřelovat bolest v zádech (ledviny).. Ach jo, prolívám se ovocnym čajem - zatím, urolog nesnesu ani po čuchu, už ty ovocné čaje jsou něco, protože čaje nepiju.. A když zítra bude situace stejná, budu muset pro antibiotika.. Jestli si to nechám rozjet, budu mít zase v moči krev, pro řezavou a palčivou bolest se nedočůram a s horečkou ulehnu na min 2-3 dny.. (no ale aspon bych si odpočala) Mám já to zapotřebí? Nehledě na to, že se s tím nedá tulit.. Ale zase, jsem po ovu.. tak nic nepropásnu..
 A.

Raduš, co ty? Tebe to postihlo také, vid? Už jsi v poho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
8.6.04 10:53

Ahoj holky, procitam vasi diskuzi a cele emimino uz par mesicu. Teprve tento mesic jsem se zaradila mezi snazilky :D . Začátkem srpna mame s pritelem svatbu, tak aspon nemam stale myslenky jenom na mimco. Po sedmi letech jsem vy:,–(ila antikoncepci, mesic dala telu oddych a zaciname se snazenickem. MS jsem dostal stejne jako pri uzivani antikoncepce, takze v tomhle smeru zatim pohoda. Takze ted uz jenom cekam na tuleni a miminko. Moc vam vsem tady drzim palecky a at se nam to vsem brzy vyplni. Uvidime jak tu budu s vami dlouho, ted uz vse zalezi na matce prirode. A jak tak koukam, tak ta si casto dela co chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.6.04 12:10

snažilka

Ahoj holky, tak se také snažíme už dva roky a nic.zatím jsme tomu dávali volný průběh, ale většinou jsem o to přišla hned v prvních týdnech,už jsem z toho taky smutná.Máte někdo zkušenosti s Fertility v Olomouci?Byla bych ráda kdyby mi někdo poradil, co je tam potřeba k vyšetření, nebo to jde i bez doporučení?Ajaký je tam přístup k párům.Díky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.04 12:33

Ahoj holky, přibyla k vám další snažilka. Tyto stránky pročítám už několik měsíců a moc jsem se těšila až budu mít také o čem psát. Na podzim jsem po šesti letech vy:,–(ila prášky. S přítelem jsme si naplánovali, že se snažit začneme po vánocích. Plány ovšem zkrachovaly, začala jsem mít nějaké potíže, ze kterých se vyklubala kýla. Teď to jsou od operace dva měsíce, doktor mě ujistil, že je vše v pořádku a můžeme na mimi pracovat. O víkendu jsme se tulili a tulili a já se hrozně těším až si půjdu koupit těh. test. Vím, že se to napoprvé asi nepovede, ale kdo ví.
Všechny zdravím a přeji hodně štěstí ve snažení.
Veronika

• Citovat
  • Upravit
2518
8.6.04 13:02

Ahoj holčinky moje!!!

Předně vítám naše nově příchozí: Koblížka (Veroniku), Danku a Pipu :wink: .

Dnes mi to v práci vůbec neutíká… máme tu hrozné vedro, že se nemůžu dočkat, až dorazím domů a vlezu do sprchy :P .

Gabko: My se moc nezlobíme… ale už jsem si dělala starosti, co je s Tebou :?: Tedááá, tak Bulharsko, jo??? A jedeš jen s kamarádkou nebo bereš manžílka s sebou??? Třeba se Vám tam podaří miminko :wink:

Gabrielko: Beruško, nic si z toho nedělej!!! Vím, že je těžké utěšovat ženu, které se objeví MS a ona tak moooc touží po miminku. Každý měsíc, když se ta červená mrška objevjí, tak brečím, jsem skleslá… a ten můj přítel se mě také snaží utěšovat… a nepomáhá to… Nejlepší lék na to je miminko!!! A uvidíš, že se Vám to povede!!! 6 měsíců skutečně nic neznamená. My začínáme 10cyklus (i když tento cyklus je bez snaženíčka…). Držím moooc palečky!!! Moooc!!! :wink: :P

Káčulkodráčulko: Beruško, BT 36,9 nic neznamená!!! Je super, že jsi taková optimistka!!! Držím moooc palečky a nesmutni!!! Jsme tu všechny na stejné lodi a jedna podporujeme druhou… Podívej se na Gabku, pořád tvrdí, že jednou se to povést musí - a POVEDE!!!!!!!!!! :wink:

Martino (Bury): Jééé, tak to mi uniklo… Mrzí mě, že nedošlo minulý cyklus k OVU, ale v tomto cyklu určitě ano… Když baštíš ten Calibrum Baby… Držím moooc palečky!!!

Loneless: Jo, já už jsem v pohodě. Moč. měchýř se umoudřil… Takže jsem mooc ráda… Já jsem to ani nepociťovala, že se něco děje… Jen při milování :oops: jsem cítila ostrou bolest, že se to nedalo ani vydržet… Tak se pěkně léči… Myslím na Tebe!!! :wink:

Pipo: Teda, gratuluji k tak důležitému kroku - ke svatbě!!! Matka příroda si s námi občas zahrává, ale moooc Ti držím palečky, aby ze snažilky byla co nejdříve maminka :-)

Eva2: Zkus http://www.energy.cz/kontakt.php. Držím palečky!!!

Koblížek (Veronika): Kdy očekáváš MS??? Ať jsou již tento cyklus ty dvě // na testíku!!! Mooc Vám to všem snažilkám přeju!!! :wink:

Berušky, mějte krásné úterní teploučké odpoledne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
8.6.04 13:28

reakce

Radko díky moc, já už jsem opravdu zoufalá.Taky nevím jestli naše stavění domu ,děláme ho svépomocí a já se dřu jak vůl,nemůže nato mít vliv,to víš stres a dřina to není dobré pro mimčo.Ale teď jsme konečně skončili a já budu mít víc času na sebe.Jen kdyby ten můj neměnil každou chvíli zaměstnání,nějak se vždycky zadaří , že kam vleze tam po půl roce krachují.Ještě štěstí,že já práci mám a to vlastní.Zdravím tě z horkého Bankoku, zítra se vracím do Prahy,má přijet tchýně na revizi a pak jedu do Olomouce.Jdu si lehnout nevím kolik je u vás, ale tady bude půl osmé večer a jsem děsně utahaná.Ten časový posun mě jednou zabije.V srpnu sem pojedeme asi celá rodinka na týden dovči a doufám, že se to už zadaří.Mám nějak pocit , že tchýně si vždycky vybere tu dobu kdy se zrovna chceme tulit :evil: jen nevím jestli se zrovinka netrefuje do mých plodných dnů :evil: Přeji ti ať ti to tento měsíc vyjde.Čauky Eva :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.6.04 15:00

Ahoj Radko, díky za přivítání. Do MS je ještě daleko, teď jsem uprostřed, takže se budeme zase tulit. Až budu vědět výsledek testu, tak hned napíšu.
Zatím ahoj a všem krásné odpoledne
Veronika

• Citovat
  • Upravit
7
8.6.04 15:13

Ja mela snad OVU minuly tyden (podle hlenu), ale nevim to jiste. Tulili jsme se, ale zatim zadne zmeny na sobe nepozoruju. Vcera jsem to nevydrzela a udelala si testik. A samozrejme nic, co bych taky chtela po peti dnech po tuleni. Ale budu to zkouset prubezne, clovek nikdy nevi, kdy to prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí