těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.6.04 10:50

Ahoj holky,

Karkulko - do Pronatalu se přítel objednal sám. Dali mu dokonce i na výběr datum. Za to vyšetření nic neplatil, akorát chtěli občanský průkaz a průkaz pojištěnce.

Monaliso - Za spermiogram jsme nic neplatili. Byli jsme v Pronatalu.

HOlky děkuju za podporu. Mám vás ráda. :oops:

Káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.6.04 14:02

Ahojky,

tak bílý výtok skončil.. Takže ovu skončila, jsem zvědava jak to dopadne.. Myslim že jsme se snažili jak se da, Dr. doporucil v nedeli, v pondeli, my se tulili ve čtvrtek, v neděli a v úterý.. Bílý výtok byl maličko v sobotu, v neděli ze mně přímo kapal a jestě v pondeli a v utery doznival..

Dneska jsem byla rano u znameho kamarada zubare.. Jen na prohlidku po nekolika letech.. Pul hodiny mi odstranoval broušením zubni kamen (trpela jsem jako pes) a pak vyvrtal mini kaz (bohužel asi byl hluboko, tak se mi kutalely slzy jako hrachy..).. Jeste mi chtel udelat rentgen zubu, zda neni nekde dalsi kaz mezi zuby, tak mne natahl vestu a na krk limec a ptal se jen tak mimochodem, zda nejsem tehulka.. Rekla jsem ze asi ne, nechtelo se mi mu vysvětlovat, že jsem v nedeli mela plodné dny a náležitě jsme toho využili :lol: (masel jeden skryty pod plombouz z meho detsvi a druhy mezi zuby, tak si mel objdnal na dalsi navstevu, abych uz dnes netrpela.. necham si na to pichnout umrtvovačku, protoze mi rekl ze to bude trvat tak 60 min.. a to bych nevydrzela.. Bude to až v červenci, tak už bych věděla zda jsem těhu… Chce mi udělat ještě kompletní snímek celé čelisti.. nevyrostly mi totiž posledni stoličky.. :roll:

Jinak my se snažime od ledna.. o vanocich jsem odmenstruovala a rikala jsem si, at je to naposled.. Snazeni jsme ale asi i zanedbavali, nemerila jsem teplotu a spolehala na přirodu.. Minuly týden jsem byla prvne u doktora na konzultaci a prohlídce v Pronatalu, že bych s tim rada „pohla“..

Mejte se.. jdu papat, už můžu !!! Kručí mi v břišku jak kdybych nejedla tyden !!!

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
3.6.04 15:41

Ahoj Andreo,
tak moc držím palečky, aby snažení přineslo ovoce :wink:
Jak jsi se dostala do Pronatalu? Normálně jsi se tam telefonicky objednala nebo jsi měla nějaké doporučení. Ráda bych taky měla jistotu, že jsem OK, ale nevím, jestli to jde jen tak tak zavolat a říct, že chci preventivně vyšetřit, jestli je vše OK… a jestli je to hrazeno pojišťovnou.
Díky a přeji ať jsou ty // na testu za pár dní. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.6.04 15:51

Ahoj Karkulko,
pristehovala jsem se do Prahy a hodlala jsem zmenit mou doktorku.. A ma budouci švagrová se tam s jednim doktorem zna, bere ji na běžné prohlidky (mimčo ještě neplánuje), a ja se ji mezi řečí svěřila, že bych ráda miminko a od ledna pořád nic.. Tak mi řekla, at už nikoho nehledám, že mi domluví schůzku u perfektního doktora.. tak jsem se tam dostala.. I když je to nestátní zařízení, běžné výkony hradí pojišťovna.. Myslim si, ze asi stačí doporučení od svého lékaře.. alespon to píšou na svých netových stránkách.. Nebo tam zkus zavolat…
Přeju brzo // čárky..
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
3.6.04 16:06

Ještě karkulko doporučuji GEST v Praze, navštěvuje ho známá.. Dělají i běžnou gynekologii + péči o těhotné, známá si tam převedla kartu, právě proto, že chtěla v budoucnu miminko a kdyby to nešlo měla by to všechno pod jednou střechou… Věnují se i neplodnosti… Ted prodělala operaci a dneska šla na kontrolu, tak se dozví, zda už se do toho budou moci pustit.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.6.04 17:49

Ahoj holčinky moje!!!

Tak MS pořád nikde - fakt je tohle, berušky, můj nejdelší cyklus v životě (když nepočítám těhotenství :-)). Jsem vážně moooc zvědavá, jak tohle dopadne. Mám bílý výtok, už asi 4-5 dní. Vím, že mi s tímhle nikdo neporadíte, ale začínám z toho být vážně hotová :? .

Delly: Měla bych otázku, když Ti meškala MS a pořád Ti doktor říkal, že těhu nejsi, který den cyklu po MS to zjistil? Rozhodla jsem se doktora navštívit a nejen čekat (jak mi doporučil), protože třeba není něco v pořádku a já si klidně… sedím a myslím si, že je vše O.K. :cry:

Jak Vás tady tak čtu, berušky, tak docela Vám tu Prahu - co se týká lékařských vyšetření - závidím. Tady nic takového není, a kdybych chtěla odborné, tak bych do Prahy musela :( .

Snažilky zlatý, moooc Vám všem držím palečky, aby se na testíku co nejdříve objevily //!!! :wink:
A Vy, těhulky, dávejte na sebe pozor!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.6.04 18:06

Holkýýý,

málem bych zapomněla. Dnes mi přinesla kolegyně z práce recept na bylinky (na čajíček) ke zdárnému početí. Snažila se o miminko 7 let a beznadějně. Po tom, co pila tento „čajík“, se jim to povedlo. Náhoda? No, když to nevyzkoušíme, tak to nezjistíme :wink: .

Čaj ke zdárnému početí:

100g třezalky
100g kopřivy
100g kontrihelu
50g hluchavky
30g měsíčku
20g řebříčku

Polovina lžíce se spaří v 1/4l vody. Nechá se 15 min. louhovat. Pije se 3× denně mimo období menzes. Po využívání se nechá 14dní a pak opakujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.6.04 22:05

Kde jste kdo??? Gabrielko??? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
3.6.04 22:30

Radusko ja jsem tady. Neplaaaac. :lol:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
3.6.04 22:42

No, ale jak vidim, tak ty neeee :cry:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.6.04 22:52

Gabrielko,

teď mi pípla na mobilu zpráva, že přišel příspěvek do diskuze, tak jsem si říkala, že si půjdu tedy ještě zakouřit :lol: .

Tak co? Jak se cítíš??? Jako těhulka? Jsem ráda, že ses nakonec rozhodla nečekat - co se týká miminka :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
3.6.04 22:54

Berusko,citim se mizerne. Od rana jen bulim. Jsem si jista, ze to zase nevyslo.
 G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
3.6.04 23:01

Gabčo,
nevěs hlavu. Já jsem dnes 47DC a jsem z toho také docela zoufalá :( . Mám bílý výtok už skoro 5 dní a dnes jsem dokonce brečela u jednoho článku v časopise Juice, fakt to byla taková prkotina. Jsem nějaká lítostivá a začíná mi ze všeho hrabat.
Naštěstí malému klesla horečka, takže klidně spinká. Asi půjdu také. Nejsem noční ptáče a ta představa, že za 6 hodin musím vstávat do práce… :(
Kdy čekáš tu červenou mršku? Já už nějak přetahuju, měla se objevit 15.5 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
3.6.04 23:05

Ms bych mela dostat 13.6. 100% se zase dostavi v cas. :cry:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
3.6.04 23:08

Ani jsem nevedela, ze je Peta nemocny. Tak at je co nevidet, jak rybicka. :wink: A ty jsi neuvazovala, zajit znovu k lekari? Je to divne.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky