těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
30.5.04 23:31

těhule?

Evčo,
je mi 24,bydlím s manžou V Ostravě-Mariánských horách,ale s rodiči jsem bydlela ve Výškovicích.
A ty jsi původně taky z Ostravy??
Zatím pa Gabka :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.5.04 08:14

:D Ahojky Gabko,

ne ja jsem puvodem z Havirova, ale ta ma kamoska byla z Ostravy…
Me bude 26. I tvuj vek odpovida. Byla mladsi nez ja… :lol: :lol: :wink:
Co si jeste pamatuju, tak jeji rodice se prestehovaly do Havirova........

Je skoda, ze to nejsi ty - ta kamoska :cry: Jak uz jsem psala, holky jmenen G. nejsou vubec spatny :lol: :lol: :D :wink:
Mam s nima jen same dobre zkusenosti :lol: :lol: :lol:

Ty ses v Ostrave narodila ?????

zatim pa Eva

• Citovat
  • Upravit
147
31.5.04 08:39

ahoj hoky,
jéé Vy jste se parádně o víkendu rozjely, ale už jsem to všechno přelouskala.
A stručně k Vašim příspěvkům

• můj manžel je antikutil, když přidělá žárovku tak o tom mluví ještě týden jako o obrovském výkonu :D
  • Radko, myslím že jsi to psala ty s tím kouřením. Já sama jsem přestala jen tak ze své vůle asi před 7 lety. Manžel kouří už 10 let a v pátek byl u nějakého doktora, který léčí kuřáčtví. Napíchal mi jedhličky do ucha a od pátku nekouří a nemá ani chut!!! Tak jsem na to zvědavá. Moc bych si přála aby přestal, ale sám to nikdy nezvládnul
    Radko, to je fakt divný, že jsi ještě nedostala Tetu - kdo ví, Delly přeci myslím taky dávali provokačku a doktor jí tvrdil, že není těhu a přitom je!
  • Gabrielko, sedačka za sto dolarů je super 8O , ať Vám slouží.
  • Evi, moc Vám přeji, ať je Kubík v pořádku a nemusíte řešit takové zlé starosti ale jen jeho klukoviny :wink:
  • Delly užij si dovču, to bude parádní! Já mám už po, a je mi z toho smutno.
    Jinak holky, jsem dnes 22 DC, myslím že ovu už asi byla, i když mi nějak přijde, že nebyla vůbec (hlen a takový nějaký můj blbý pocit). Od pátku odpoledne mě pořád píchá v podbřišku, ale to asi není příznak ne? Dneska o něco míň, ale pořád to břicho prostě cítím. Jinak prsa mě nebolí vůbec a jiné příznaky nemám.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
31.5.04 11:40

Karkulko, dekuji, ale ta sedacka stala mnohem vic. $100, byla jen doprava :lol:

Jinak mi holky drzte palce, aby jsme tu ovulaci tento mesic opravdu minuli. Ted NESMIM byt tehotna. 8O Ale snad uz pristi mesic si rezervuji prvni misto :wink: :P

Evi, ty lichotnicku jeden. :D Jestli me neprestanete chvalit, tak budu nechutne namyslena. :lol:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
31.5.04 12:02

:D :D Gabrielo, no a já jsem si říkala jaká to byla výhodná koupě :)
jsem nějak mimo, proč teď nesmíš být těhotná? Asi jsem něco prošvihla. :oops:
Každopádně ti přeji ať příští měsíc OVU trefíte na vteřinu a hlásíš co nejdříve //.
Já už je chci takýýýýýý!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.04 12:16

Ahojky holky,
přes víkend jste se pořádně rozepsaly. Já jsem dneska byla opět na ultrazvuku. Folikul po 2 injekcích Pregnylu narostrl přímo ukázkově. Pan doktor z ultrazvuku mi jej i vytiskl pro mojí paní gyndařku. Takže bude tuleníčko a zítra už konečně poslední injekce. A pak se uvidí. Tak prosím držte palečky. :) Mějte se káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.5.04 13:08

těhule?

Evi,
já jsem se narodila v Ostravě-Vítkovicích.Rodiče stále bydlí v Ostravě…takže se neznáme…teda teď už jooo!! :lol:
Kaculko,
já jdu na UTZ ve středu…tak jsem moooc zvědavá jestli mi taky folikuly narostly.Ty jsi říkala žes je měla malé…a teď tedy dorostly?
Jinak asi příští měsíc bude manža muset na spermio…
Abychom třeba zbytečně nestimulovali vaječníky, když by to bylo s tím spermiem špatné.No jsem zvědavá…při mé smůle :?:
Tak jsem známému Dr.říkala jestli by to nešlo vzít vzorek z domu(že ho přinesu třeba v termosce,aby holky vocasatý nevychladly)-asi ho ta představa docela rozesmála jak jdu s termoskou na gyndu :P
No nakonec jsme se domluvili tak, že spermíky dáme do krabičky a hned mu je tam v záňadří donesu(jsem říkala že u mě bude lepší mezi půlkama :D )a on na ně pod mikroskopem mrkne…a kdyby prý náhodou byly špatné…prý se nic neděje,za 3 týdny prý může být zase všechno jinak.No tak uvidíme.
Tak holky jdu vařit-dělám dneska těstovinky Carbonara(mňamka) a večer jedem k přátelům vybírat dovolenou…Tak uvidíme zda něco vyberem.
Zatím páčko…Gabka :wink:

• Citovat
  • Upravit
2518
31.5.04 17:38

Ahoj berušky zlatýýý!!!

Dnes se dostanu k Vašim komentářům až později, protože vařím hovězí polévku a syčení toho „papiňáku“ mě fakt znervózňuje, tak se mu jdu věnovat :lol: , ale chtěla jsem Vám jen napsat, jak to dnes probíhalo u doktora :wink: .

Včera jsme se s miláčkem tulili a holky, mě to tak bolelo, že jsem ho normálně skopla - doslova - ze sebe :oops: . Nemohla jsem ani vstát a jít na záchod, musel mě doprovodit, jen to „čůrání“ mi dalo zabrat, myslela jsem, že umřu, jaké jsem měla bolesti.
Samozřejmě jsem i tohle řekla dnes doktorovi, a aniž by se zeptal na MS (která mimochodem stále nedošla a dnes je to 44DC), tak mi napsal vyšetření moči.
Odpoledne jsem šla pro výsledky a zpátky k němu. Mám zánět močových cest, proto ta bolest. A protože se snažíme o mimíska, tak mi ani nedal žádné léky, jen řekl, že si mám dát 1× za 3 dny pivo - které já fakt nemusím, protože mi nechutná!!!
K tomu, že nemám „tetku“, neudělal ani UTZ, nic!!! Ani injekci mi nedal, říkal, že ještě počkáme (třeba se uhnízďuje miminko :wink: , i když nevím z čeho :oops: ). Jsem z toho fakt na nervy. Chci se zase začít snažit, nevím, jak dlouho budu čekat, mám z toho docela depky!!! :cry:

Berušky, jdu dodělat polévku, aby mohl jít po večerníčku ten můj prďolka spinkat.

Večer sem ještě juknu, abych mohla reagovat na komentáře :-).
Přeji Vám krásné pozdní odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.5.04 22:00

Ahoj holky moje,je mi smutno,tak kam se obrátit, než na Vás.Tento měsíc ovulaci prošvihnu, už je to víc než jasné.S přítelem nebydlíme spolu.Tulili jsme se 7.den, to bylo ve čtvrtek.Ovu má být ve středu,tak jsem myslela, že se uvidíme dnes, nebo zítra a dnes mi do telefonu vynadal do telefonu, že nemá čas.Je hodně zaměstnaný, ale chvilku by si myslím mohl udělat.Nebydlíme od sebe tak daleko.Vdává o víkendu dceru z 1.manželství a tak si myslím, že je z toho asi trochu nervozní.Přesto mi to je neskutečně líto.Ach ty chlapi.Někdy jsou milí, ale někdy na zabití. Ty spermijky by museli být nesmrtelné,aby tam vydržely čekat na vajíčko.A měsíce mi utíkají, ani nevím jak.Za chvíli mi bude 40.(no tedy za rok)Je mi z toho do breku, aj slzičku jsem upustila, když jsem položila telefon. A zítra se mu budu omlouvat. Už se slyším, ať se nezlobí, že to chápu.Mám ho moc ráda.Přitom bych ho nejradši přitáhla k sobě domů a hezky se přitulila.Jenže práce a zařizování kolem svatby je na 1. místě.Takže tento měsíc žádné těhu příznaky, počkám si na MS a budu si přát, aby to příště vyšlo.Jdu do hajan, snad se mi podaří usnout.Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
31.5.04 22:02

Ještě jsem zapomněla,Raduš, na ten zánět močového měchýře mi vždycky pomáhal urologický čaj.Docela se to dá pít.Zkus to, určitě ti pomůže,já pivo taky nerada.J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.6.04 00:29

Radusko,
au au. :( Vim naprosto presne o cem mluvis. Trpivam na to taky. Jenze u me uz to pokrocilo az na zanet ledvin. :cry: Muzu stejne jako Henrieta doporucit urologicky caj. Je sice docela hnusnej (musi se pit vlazny a neochuceny), ale rozhodne se da vypit. Pivo je pro me horsi nez ten caj.Pokud budes pit pivo- je nejlepsi Plzen. Nevim jestli ti doktor rekl, ze by jsi mela pit jen vlazne napoje ne horke. Tak ti preju, aby ses brzo uzdravila.
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.6.04 00:35

Karkulko, ta sedacka byla i tak velice vyhodna koupe. :wink: Otehotnet nemuzu kvuli zdravotni pojistce. Mam „cestovni pojistku“ v CR -na rok. Jenze ta tehotenstvi nehradi. A kdybych si chtela uzavrit mistni ZP, tak nesmim byt tehu. Protoze jinak me „nikdo“ nepojisti. To jsem bohuzel nevedela a vsazela jsem na to, ze jakmile budu tehotna, pojistim se. No to jsem se teda slaaapla vedla. :oops:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
1.6.04 08:07

Ahoj holky,

Raduško -ty jsi teda kuchařinka, pořád něco vyváříš. Já vařim jednom o víkendu, protože v týdnu chodí manžel pozdě z práce a pro sebe si vařit teda nebudu. Tak držim palce ať ten zánět brzy zmizí - pivo není zas tak blbá medicína, i když já ho taky nemusim :? Jo a nikdy nevíš, třeba se tam fakt něco uhnízďuje :P

Gabrielko - tak to máš recht, rezervuj si první místo na // v dalším měsíci :)

Henrietto - chápu že tě to moc mrzí, takhle by reagovala asi každá z nás. Nevím ale, za co by ses měla omlouvat, nevidím k tomu důvod. Přítel by měl chápat tvojí touhu po miminku. Takže hlavu vzhůru a neboj určitě se dočkáš!!! :wink:

Holky, mě už od pátku bolí to břicho, ale není to bolest jako na MS. Holky mi říkaly, že měly bolest jako na MS asi týden před a pak už jí nedostaly a byly těhu. Já mám ale to bolení jiný, takový jako píchání. No prostě pořád to břicho nějak cítim… Ale jinak fakt žádný příznaky. Kdyby to tak chtělo být „ono“… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
1.6.04 08:14

Karkulko,ale pichani v podprisku je taky super. :D To tu holky taky popisovaly a byly tehulky. Tak doufam, ze brzo nahlasis ty //. Ted kdyz jsem ti uvolnila to prvni mistecko. :wink:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.04 08:35

Nazdárek holky,
včera nám nějak nefungovaly počítače, ale dnes je to snad v pohodě.

Gabko,
budu ti zítra držet palečky. Uvidíš, určitě ti vyrostou, tak jako mě po injekcích Pregnylu. Já jsem byla dneska na poslední - zaplaťpánbůh, pač mám prdýlku úplně rozpíchanou, že na ní nemůžu ani sedět. A to byly jen 3 injekce.
Včera po tom ultrazvuku mi pan doktror řekl, že folikul je pěkně velký, a že by to mohlo vyjít. No uvidíme. Moc bych si to přála. Včera jsme se s přítelem tulili 2×. :oops:
Tak určitě zítra dej vědět, jak jsi dopadla. Budu na tebe myslet.
zatim páček káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky