těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
27.5.04 19:10

Taky jsem měla dojem že aminoc. se dělá u ženy nad 35 let a nevěděla jsem, že se bere i otec. U prvního miminka bylo mému příteli 36 let a nikdo to nezkoumal, ani se mě na jeho věk neptal. Teď se pokoušíme o druhé miminko a nepůjdu na aminoc. kvůli věku partnera.
(mně je 29)

• Citovat
  • Upravit
2518
27.5.04 19:47

Jani,
to se docela divím. Ono je to možná všude jiné. Mě se můj doktor, když jsem otěhotněla, ptal na krevní skupinu manžela. Tu jsme nevěděli, tak musel jít manžel na testy, aby se to zjistilo. :lol:
Jinak jsem to i někde četla, že pokud je jednomu z rodičů víc jak 35. let, tak se na tu plodovou vodu musí. Fakt nechci dělat nějaký planý poplach, nevím totiž, kde… :cry:

Verčo, četla jsem Tvůj příspěvek v diskuzi „čím podpořit otěhotnění“ a víš co??? Já tu Tvojí metodu zkusím :! To by v tom byl čert… :wink: Jen aby už dorazila ta mrška červená, abychom se mohli snažit, ach jo… :cry:

Gabrielko,
jak tak počítám, tak je u Vás už 10:45 hod. To pořád chrníš v postýlce :?: :wink: Honem si pojď pokecat on-line!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.5.04 21:42

Ve všech chytrých knížkách se piše,že na plodovku se chodí až 35,mám spoustu kamarádek,kterým je pod třicet,ale bohužel testy nedopadly dobře,proto musely jít na plodovku.Takže na věku opravdu nezáleží.Mě je mimochodem 31 a čekám první miminko.Dokonce jsem slyšela názor,že i když krev dopadne relativně dobře,je vhodné absolvovat plodovku,pro klid maminky.Nechala jsem si to teď naposled vysvětlit od lékařky.Do počítače se dají veškeré výsledky z krve,pak se k tomu potřebuje naše momentální těhotenská váha,no a počítač to pak vyhodnotí.Pro kontrolu to pak vezme genetický lékař ještě jednou,no a pak se čeká na ten lékařský ortel.Snažím se na to nemyslet,má lékařka dělá trochu do léčitelství a podobných praktik,tak mě dala naději,že si myslí,že vše bude v pořádku.Tak pevně doufám,že to tak bude,ozvou se oni,tak čekám,asi to bude nějaký den trvat.
Tak vám berušky přeji dobrou noc a zítra na vás mrknu.Mimochodem zítra se jdu podívat na dvouměsíční miminko jedné kamarádky,tak jsem zvědavá na ten uzlíček štěstíčka.
Zdraví KAROL:

• Citovat
  • Upravit
633
27.5.04 21:50

Ahoj holcinky, teda ti chlapy to je jak pres kopirak. :lol: Ten muj si taky cisti zuby po kazdem jidle a kdyz uz to nejde, musi si dat alespon zvykacku. 8O Jinak je to pry nesnesitelny pocit. A o umyvani vlasu uz nemluvim vubec. Ma huste a vlnite vlasy a vecne je umyva. Nechapu. Ja to nenavidim Mam sice rovne, ale zato dlouhe az do pasu a pul dne mi schnou, protoze jsem lina si je foukat. Celkova hygiena dobry, ale ty ruce a to pradlo vsude. 8O :x Jinak je to manekyn, stravi pred zrcadlem vic casu nez ja. A kdyz se o tom zminim, zacne se strasne certit. :evil:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
27.5.04 21:54

No Radusko, tak to vazne nevim co ta bolest znamena. Podle teplomeru-BT a ovul testu u me ovulace probiha kazdy mesic, ale podle tech bolesti na pravem vajecniku, teda nevim. Tak sakra cemu mam ted teda verit. :?: :cry:
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.5.04 23:27

:D Ahojte holcinky,

nedalo, abych se nepridala ke komentari -chlapi a hygiena.
Vypada to, ze se nejvic schodnu s Gabrielkou. Ten muj taky travi vice casu pred zrcadlem nez ja :lol: , zuby nejsou az tak jeho hlavni strankou za to se denne sprchuje nejmin 4×. Je to napalici. Vsude je plno jeho veci - no hotovy manekyn. A taky nesmim nic rict nahlas, hned se rozciluje :lol: . Nekdy jsou ti chlapi zvlastni bytosti. Nektere normalni veci je vyvedou z miry :? . No ale kazdy jsme nejaky, ze ??????
Ja jsem zase prastena na uklid!!!!!!! To je zase muj manza hotovej. Vsechno ma sve misto......a beda jestli to tam neni, tak je zle!!!!!!
Ted kdyz mame mimiska jsem trosilinku polevila.....nejak to nestiham :oops:

RADUSKO jsem rada, ze jsi tak statecna…Kdyz to nevyslo ted, vyjde priste.....budu ti drzet palecky

GABRIELKA - pises o te bolesti praveho vajecniku. Ja jsem mela take bolesti na prave strane pri menzesu - porad. Chodila jsem na vysetreni, ale nic mi nenasly. Nakonec pri ultrazvuku mi tam nasly cystu, ktera pred tim nebyla videt, ale byla tam od zacatku. Proto me neustale bolelo na te prave strane. Doktorka mi rekla, kdyz mas mesicky tak se ten vajecnik zvetsuje nebo co ( uz si to presne nepamatuju ). Zkratka ta cysta tam vadi a proto je ten menzes tak bolestivy a mozna proto te vic boli na te prave strane pri kazdem menzesu.
Ale samozdrejme te nechci strasit. Mozna to nic neni. U kazde zenske je ten menzes jiny. A melas tu bolest pokozde nebo ti to teprve ted nekdy zacalo ??????
Hlavne si nedelej hlavu :roll: Beres nejake leky na podporu otehotneni???
Ty podle me mohou na to mit nejaky vliv taky.

Tak holky zlaty mejte se pekne a hodne stesticka a taky hodne //

papaaaa Eva

• Citovat
  • Upravit
633
28.5.04 00:22

Evo, dekuji za radu. Me ten vajecnik neboli pri MS, ale vzdy pred ovulaci. Myslim, ze je to spojeno s ovulaci. Pri MS mam jen klasicke bolesti, v tom problem nevidim. Tyhle bolesti mam od doby, co jsem vy:,–(ila HA a snazime se o miminko, tedy asi 5mesicu. Cystu bych mit nemela. Za tu dobu jsem prodelala nejake gynekolog. vysetreni i vnitrni ultrazvuk a nejake testy a vse bylo OK. Byla jsem tady v nemocnici s podezrenim na mimo del. teho. a mimo jine se zamerili i na ty cysty a nic nenasli. Me jde spis o to, ze by vajicka mely dozravat na stridacku, takze by me mel bolet kazdy mesic jiny vajecnik. Nevim, co si mam myslet. Kdyby me jeden mesic bolelo v pravo a druhy mesic nikde, tak si reknu, ze asi funguje jen jeden, ale to vypada, ze u me dozrava vajicko vzdy jen v pravem vajecniku, ale presto, zda se mam ovul. kazdy mesic 8O Nebo nemam verit BT a ovul. testum a vlastne i te bolesti a myslet si, ze mam ovul. vzdy jen jednou za dva mesice? 8O 8O :o :?: Nechapu, nevim. :cry: Pomooooooc :(
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
633
28.5.04 00:42

Jo, jeste k tomu uklidu. Musim se taky priznat, ze kdyz napr. manzilek nekdy neco rozbaluje a polozi ten prazdny obal na stul mist toho, aby jej hned vyhodil „rostu“. Nekdy pobiham po byte a divam se jak seda prach :x , nebo kontroluji koupelnu, jestli na kachlickach nezustala nejaka zaschla kapicka vody. A kdyz se manzilek umyje, kontroluji, jestli mi nezacakal umyvadlo a baterii-musi se to jinak hned prelestit.Upravit rucniky, aby vysely stejne je samozrejmost - teda samo, ze jen pro me.. Co teprve takova pasta nekde na umyvadle-jak jen muuuuuze :?: :x Ale na druhou stranu, treba to pradlo mam v kosi jeste poraaaaaad :lol: :lol: Jdu na to. Jo a kdyz uz jsme u toho pradla, tak nejvetsi moje uchylka je, ze nesnesu, aby se mi nekdo utrel do rucniku-ani manzilek ne, natoz nekdo cizi. Vzdyt i ja pouziji svuj rucnik jen jednou a navic musi mit svetlou barvu. 8O Jinak jsem schopna jist snim z jednoho talire, ale ten rucnik mi fakt strasne vadi. Ja kdyz se jdu utrit, tak mam STRASNY strach, ze uz se mi do nej utrel. 8O :oops: Ale jinak jsem uuuuuuuplne normalniiiiiiiiii :lol:
No a jeste jsem si vzpomela, ze jsme si sai pred 14dny koupili vysavac, ale nejak jsme si to rozmysleli a chteli jsme jiny. Tak jsme sli ten prvni vratit (tady muzete do 60 dnu vratit nebo vymenit zbozi a to bez udani duvodu). Manzilek se ovsem duvod rozhodl uvest a to by jste neverili, co tam tvrdil. Pry ten vysavac nechcem, protoze se u nej musim ohybat a boli me zada. A zada me boli, protoze a ted POZOR- protoze denne nekolik hodin vysavam. 8O :lol: :lol: No prala bych vam videt jak me ta slecna v tom reklamacnim sjela pohledem. Neco takoveho vzivote nevidela. 8O :lol: Navic amici jsou hrozny prasatka. Vetsina ma doma sileny bordel, takze kazdodennni nekolika hodinove vysavani, to bylo neco. :o
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.04 02:15

:D Ahojte holcinky,

tak GAbrielko ja jsem uplne stejna jak ty :! :! Veris tomu :!
Nesnesu aby se nekdo jiny utiral do meho rucniku ani muj manza, to zacakane zrcadlo , rozhazene rucniky - no to je neco na me :evil: :evil: :!
O utirani prachu ani nemluvim.....Litam po byte se stetkou na prach a vysavam kazdy den :lol: !!!!!
Manza mi vcera v noci rika jdu jen na zachod, tak nez se vratim doufam, ze za tu dobu mi neusteles postel :D . Dela si ze me srandu.......
Ale jinak jsem normalni jako TY :! :!
Jeste k tomu vajecniku. Ja jsem bolesti taky mela vzdycky tak 14 dnu pred menzesem. Doktorka me poslala na vysetreni, ale tu cystu nenasly. Nekdy se totiz muze sama vstrebat a zase znova objevit.
To, ze by jsi ovulovala jenom co 2 mesic se mi nezda. Mozna ten pravy vajecnik pri ovulaci se „namaha“ vic nez ten levy. Ale urcite ovulujes v obou. To se neboj!!!
Reknu ti, ze ja jsem nic nedelala abych otehotnela. Jenom jsem si merila teplotu. Muj menzes a vubec po strance fyzicke co se tyce „spodku“ jsem byla , jak uz jsem psala predtim, spatne........
Po 3 mesicich snazeni mi mamka dala jak tomu rika ona „navod na mimi“
Uz si to presne nepamatuji, ale zabralo to u me i u me sestrenky. Zkusili jsme to jednou a byla jsem v tom. Vim, ze to muze byt jen nahoda, ale kdo vi ,ze ??? :wink:
Po ukonceni menzesu - od posledniho dne prictes 13 dnu. V tom 13 by jste se meli „tulit“ :oops: . Jakmile skoncite s tulenim, nevstavej z postele (ani kdyby se ti chtelo curat kdo vi jak :D ) lehni na levy bok - a tak musis spat az do rana… Ja to zkusila, akurat s tim lezenim na levem boku to bylo celkem tezke, protoze ja se porad vrtim :lol:
No s tim 13 dnem si nejsem 100% jista. Mozna to byl 12 opravdu nevim. Ja se zeptam znova mamky a dam vam vedet…
To by byla bomba, kdyby to vyslo vam vsem 8O :lol: , co ???
Tak Gabrielko nic se neboj, vajecniky ti funguji oba!!!! Myslim, ze by ti doktori neco rekli kdyby bylo neco vneporadku......

Tak vam preju hooodne stesti a ja vam jeste prijdu potvrdit ten den. Ale myslim, ze je to ten 13.....
Tak ahojky Eva :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.5.04 02:30

Gabrielko,

jeste k tem amikum, to mas pravdu. Nekteri jsou hrozna prasatka!!!!!
Kdyz k nam prijdou amici na navstevu, strasne se divi proc po nich chci aby se sezuli.......
S tim jak na me vylezou - vy tady mate takovy poradek a cisto......
Ja jim vzdycky reknu, kdyby si doma zesouvali boty taky maji alespon pulku baraku cisteho.......
Jde videt, ze my Evropani jsme opravdu jinak vychovani a jsme zvykli na cistotu. A navic jsme pohostinni. Ja vzdycky neco nachystam na stul, chlebicky atd. Pokazde na to koukaj, no holt jsme to narod jinaci…

Tak a ted opravdu koncim. Mej se fain a ja zjistim, jestli jsem vam to vubec o tom navodu napsala dobre.. :roll: :lol:

Ahojky Eva

• Citovat
  • Upravit
633
28.5.04 02:53

Evi :lol: , jo jo amici a boty :lol: :lol: Ti v nich lezou i do postele, na sedacku.......Dobytci. I me se obcas nejaky „domorodec“ pririti do bytu v botech :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Kdyz jsme se stehovali z toho minuleho podnajmu, tak se ten nas landlord divil, ze nemame spinavy koberec a nebude ho muset cistit a vubec nechapal, jakto, ze je ten byt uklizeny. :o
Moooooooc dekuji za radu a cekam na upresneni.Stopro vyzkousim. Doufam, ze to neplati jen pro vasi rodinu, jinak me budou vasi muset adoptovat :lol:

Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.04 04:27

Gabrielko

neboj. V nasi rodine se to chytlo a jestli to opravdu zabira, tak to chytne i u vas, uvidis :wink: :D .............

Ted cekam az budou doma vstavat. Prece jenom je tam brzo rano. Kdybych na mamku hned tak zrana spustila, at mi da znova ten „navod“,asi by sedla na zadek :lol: 8O hi,hi.......
Jakmile to budu vedet, tak napisu........Ja jsem tomu taky ze zacatku vubec neverila. Ale protoze mamka porad do me dlubala, at to teda zkusim, tak abych mela od ni klid a taky ji presvedcila, ze to nevyjde…tak jsme to zkusily.
No a kdyz jak vy tady pisete „ta cervena teta“ neprisla, zacla jsem nad tim koumat......co, ze by?????
Nasledovalo nekolik tt, ktere jsem tady kupovala ve velkem ( jedno baleni melo 3 ty testy ) - ja jich snad koupila 6 - tak jsem blbla.. :lol:
Jeste ti chci rict, ze to bylo tulenicko :oops: v pozdnich nocnich hodinach.......pry jsi nejvice odpocinuta a to telo reaguje jinak.........
Nechci tady rikat nejake bludy, ale tak to bylo receno me a ja se podle toho ridila......proste je to jak se rika „z generace na generaci“ … :D
Tak doufam, ze vam to treba vyjde. Ono na kazde povere je troska pravdy :wink:
Mas taky vice spatnych zkusenosti s amiky ???

Tak ahojky a jeste kolik je u vas hodin. Myslim, ze mate o par hodin vic nebo min?? :? :oops:
papa Eva

• Citovat
  • Upravit
633
28.5.04 04:43

Evi, ty jsi taky v USA? Jak dlouho a kde?
S Amiky mam spooooustu spatnych zkusenosti, ale s Cechy jeste vic. :( A co teprve manzel. Ten jim nemuze prijit na jmeno. :lol: Nevim jak je to mozne, ale i tak se tu zije lepe. Pece jen je ta zivotni uroven vyssi. Jsou to sice cunata a casto maji IQ sumici travy, ale funguje to to tady.

Jo jeste jsem prehledla tvoji otazku na hodiny. U nas je o 9h mene nez v Evrope_Cechach.
Psala jsi, ze mate miminko? Copak to je a kolik mu je?
Gabriela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.5.04 05:41

:lol: Gabrielko,

jsem tady skorem 9 let, ale domu jezdime kazdym rokem, alespon se snazime…
Zijeme v Los Angeles. A ty ??? Asi jsem se spatne vyjadrila s temi hodinami - to jsem myslela u tebe :oops:
Uplne s tebou souhlasim co se tyce cechu tady v americe. Jsem z toho celkem zklamana, je nas tady malo a stejne si navzajem podkopavame nohy :x :cry: .......
Muj manza taky nerad dyluje s cechy. Ma s tim stejne zkusenosti jako vy. Mas pravdu, je tady jinaci zivot. Me tady ale chybi moje rodina. Kdyby se tak dalo zkoubinovat ty dva svety dohromady - zit tady s rodinou, ale vsechno mit nemuzem, ze :cry: :!
Je tady spousta moznosti pro mlady lidi - teda pro ty kteri chcou neceho v zivote dokazat. Spousta americanu nechape, jakto ze my se tady mame lip nez oni a to jsme cizinci. Porad se jim snazim vysvetlit, ze my si veci vazime - dreme na to, protoze nam nikdo nic neda. A co hlavne jsme zvykly setrit :! :! Amici ten svuj paycheck co dostavaj tydne utrati hned. To my jsme zkratka jini… 8)
Nevim jake mas zkusenosti s chlapama- amici, ale u me jsou to prasata. Vubec jim nevadi, ze jsem vdana a mam mimco stejne mi delaji sproste navrhy . Nekdy je mam sto chuti necim prastit :evil: :x .....
Ja mam 5 mesicniho klucinu jmenem Kubik. Narodil se nam na vanoce.
Ted mu zrovna rostou zoubky, tak jsem porad vzhuru 8O .....nespi tak dobre jak predtim. Uz aby to obdobi zoubku bylo za nami........
Ted mame takove mensi trapeni, v zari musi jit Kubik na operaci oka…
Ma nad nim cystu. Hrozne se toho bojim, jak to dopadne. Snad dobre :cry:
A co vy ??? Planujete tady zustat nebo se chcete vratit domu ??????
Pokud bys nekdy neco potrebovala, tak mi dej vedet. Treba ti nejak pomuzu ( pokud budu vedet jak :lol: )......

Chtela jsem se te zeptat odkud jsi z Ceska. Strasne mooooc mi pripominas jednu super holku, ktera se taky jmenovala jako ty. Treba jsi to ty, ta moje kamoska ?????? To by byl gol!!!!!! 8O 8O

Jsem rada, ze si aspon muzu s tebou dopisovat, protoze vis jak to tady chodi :wink:
Jestli ti to nevadi, napis mi o sobe neco vic. Ale pokud nechces, pochopim to..... :wink:

pa Eva

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.5.04 07:22

Ahojky,
to co píšete o amících mohu potvrdit, mám kámošku porvdanou na Floridě a říká to samé.
Jinak co se týká toho snažení, kamarádky mi doporučily brát kyselinu listovou. Je prý dobrá před otěhotním a po taky. Ještě mi radili kořen z rostliny Maca. Dá se to koupit v prodejnách se zdravou výživou.
Jinak o tom 30-ti minutovém ležení jsem taky slyšela, ale to já nevydržím. Taky mám pocit, že ze mě všechno hned vyteče, takže vždycky hned pádím do koupelny.
A s tou čistotností, no nejsem žádný mainak, ale některé věci mě fakt vytáčejí. S manželem jsme měli několik dlouhých rozhovorů i hádek ohledně pořádku doma. No, každej je hold nějakej :lol:
Jo ještě mám dotaz, včera odpoledne se mi hrozně nafouklo břicho, až mě všechno bolelo. Bylo to hrozně nepřijemný. Nevíte někdo, co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky