těhule?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
26.5.04 16:52

gabko, držím ti palečky, uvidíš jak ti narostly ukázkové folikuly, no nás čeká tuleníčko, no prý se s 50% dá normálně otěhotnět, tak to mi dalo imlups k boji, bojovat, i když vím že se to nemusí podařit, ale zkusit to, jsem moc ráda, že Vás holky mám, navzájem se držíme a to je to hlavní, všechny máme jeden vysnění a vytyčený cíl, mimíska!!!

děkuji Vám za podporu, opravdu je vidět, že jak napsala gabka jsme na jedné lodi a udržíme se i když bude velká bouře, no asi plácám nesmysly, ale tohle je můj názor a pocit
 zdenka

• Citovat
  • Upravit
2518
26.5.04 17:16

Holčinky,

normálně mě vaše komentáře rozbrečeli (a to nejsem těhu, a přesto mám slzy na krajíčku :cry: ).
Jste strašně moc fajn!!! A děkuji za podporu!!! :wink: :D

Karkulko: Určitě je lepší vědět, že těhulka nejsem, než aby se jednalo o mimoděložní těhotenství. Doufám, že ty vitamínky pomůžou.
Holky, víte ale, co mě zaráží? Že mě předtím, než mi na:,–(í ty prášky, neposílá na žádné vyšetření. Já jsem si totiž na 99% jistá, že u mě k OVU dochází. No, ale pokud to pomůže k uhnízdění mimíska :wink: .
Karkulko, nějak mi uniklo, jestli jsi snažilka, nebo těhulka :oops: …

Dášo od Matýsků: Plně s Tebou souhlasím. Když nad tím tak přemýšlím, asi bych nezvládla péči o postižené miminko. Už jsem jedním těhotenstvím, porodem, péčí o miminko… atd. prošla, a to je Petřík zdravý jako řípa, a kolikrát jsem měla co dělat :D … Takže je nakonec dobře, že to takhle dopadlo :wink: . Začínám být optimista, co?

Lili: Já pevně doufám, že v otěhotnění nám nic nebrání. Zřejmě bude problém ten, že to moooc chci, a proto to asi nejde. Když jsem s přítelem rozebírala „otěhotnění“, tak říkal, že když otěhotněla jeho ex (nemůžu jí přijít na jméno :evil: ), tak to šlo také rychle. U mě to bylo neplánované, takže nic - snad - nestojí v cestě! :)

Zdenko: Také jsem četla, že s 50% aktivních spermiek není problém otěhotnět. Tělíčko si připravuje peřinku pro miminko díky tabletkám, co papkáš, tak já Ti ze srdce přeji co nejdříve //!!! (I když ani ne tak ty dvě mršky čárky, jako spíš pohled na monitor UTZ, až tam tu fazolku uvidíš se zabydlovat :wink: … Mě také testíky zklamaly v radostném očekávání :cry: )

Gabko: Jsem strašně hodná!!! Vy všechny ostatní samozřejmě také!!! Držím palečky, až půjdeš na UTZ, aby bylo vše v pořádku!!!
Holky, já Vám to skutečně všem přeju!!! :wink: :P

Jsme skutečně oporou jedna druhé! A je super, že jsem narazila na tenhle server a našla si Vás tady :P . Díky, vážně za všechno…

A mimochodem, vařím roštěnou. Holky, normálně mi „slintá“ jazyk, jak to tu voní. Už aby to bylo hotový. Mňam… Dneska se přecpu a ráno půjdu do práce asi v pyžamu, protože do kalhot se určitě nevejdu :lol: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
26.5.04 17:21

Ahojky,
Radko: no já jsem první měsíc snažilka :D Vrátili jsme se z dovolené, tak kéž by bylo zaděláno. Mám ale delší cyklus, tak si myslím, že OVU bude až tento týden, ale kdo ví. Nic zatím nehlídám - teplota apod.

Holky, chtěla jsem se zaptat, za jak dlouho po oplodnění lze pozorovat příznaky. Já dneska mám jakoby tu pachuť v ústech (kovovou). Nikdy jsem si nedovedla představi jak to vypadá, ale dneska to najednou přišlo. Myslíte že by to bylo možná třeba pár dnů po odplodnění? Nebo to je blbost?
Asi už taky šílim a vymýšlim si příznaky. Ale já to fakt cítím :lol:
 evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
26.5.04 17:25

Málem bych zapomněla :lol: , měla jsem rozhovor se synáčkem, protože jeho otázky ohledně miminka, co mám v bříšku, jsou vážně :cry: …

Tak jsme si sedli v kuchyni ke stolu a já mu povídám (popíšu Vám celý rozhovor, jo? :wink: ):

Já: „Pitrýsku, víš, jak se pořád ptáš, jestli je to miminko v bříšku?“
Petřík: „No, taky už ho máš velikýýý!!!“
Já: „Miminko bylo asi nemocný a až by se narodilo, tak by pořád muselo ležet v nemocnici…“)
Petřík: „A byla bys taky v nemocnici?“
Já: „Ano, asi bych musela být také v nemocnici.“
Petřík: „To by bylo blbý, viď?“
Já: „To ano.“
Petřík: „A tak v bříšku není? A kde je?“

Na to jsem mu jen odpověděla, že tam není, ale brzy tam bude jiné. Fakt jsem nevěděla, co říct. Pořád chce Terezku, jako mají ve školce. To by v tom byl čert, berušky, aby se tam ta Terezka (nebo Dominik :wink: ) neu:,–(ili, co???

Berušky, všem snažilkám tady přeji co nejdříve ty // (i když teď už se spíš přikláním k UTZ či ke krevním testům :wink: )!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
26.5.04 17:28

Karkulko (Evčo),

zkus se mrknout na stránky

http://www.miminka.cz/disp_art.php?…&,

tam jsou popsané příznaky těhu už od 1 týdnu těhotenství (je to psané jako od 3 týdne od poslední MS).
Ale mohlo by to být… těhu… Bože, hlavně ať to nezakřikneme!!!

Držím moooc palečky, moooc!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
26.5.04 17:32

Ahoj holciny, tak mam za sebou prvni prohlidku, ultrazvukovou.. Dr. mi nasel prasklou cystu (proto mi menstr. tak meškala a předminulou nedeli v noci jsem myslela ze mam slepak).. Mam dneska 9 DC, prý i velikostně dobrý folikul, takže podle výpočtu dr. si máme s přítelem udělat v nedeli a v pondelí večer doma velikánskou pohodičku a hlavně tulení! :lol: A kdyby to prý náhodou nevyšlo, mam se dostavit 11 dni po menstr. na další ultrazvuk a pak by mi píchnul nějakou injekci.. Tak jsem se uklidnila a těším se na víkend na další tuleníčko :D Jinak sanatorium Pronatal velice doporučuji, at už přístupem a hlavně příjemným p. doktorem…
 A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.5.04 17:53

Ahoj Raduš.
Mrzí mě to moc,myslela jsem na tebe celou noc,dokonce jsem to řekla i přítelovi,protože nevěděl,co se děje.Vůbec nevím co mám psát,když jsem to nezažila,přikláním se však k názoru,že je lepší,že se to vyřešilo takhle v počátku a tělíčko si řeklo,co potřebuje.Hlavně nebuď smutná,uvidíš,že další snaženíčko přinese úrodu.Já jsem toho zubaře včera přežila,sice mě to stálo pořádně nervů,vrtala mě jeden zub,když jsem vyšla z ordinace,tak ze mě upadl minimálně balvan,jaká to byla rána.Paní doktorka na mě byla hodná,já jsem hrozný posera a to jsem stará koza.Dnes jsem byla na těch odběrech,tak musím čekat na výsledky,snažím se na to nemyslet.Chtěla jsem se s váma podělit o dnešní zážitky z ultrazvuku,ale přišlo mě to nefér vůči vám snažilkám,tak to necháme,až bude veselejc.Opravdu vám to všem moc přeji,je to prostě úžasný,zároveň častá obava,jestli je všechno v bříšku v pořádku.
Takže holčiny,stále držím pěstičky,ať se co nejdříve rozrosteme.
Zdraví vás všechny KAROL.

• Citovat
  • Upravit
2518
26.5.04 18:53

Loneless: Je super, že je Tvůj doktor tak vstřícný a snaží se pomoci!!! Takových je skutečně málo! Tak tedy v neděli a v pondělí hupsněte do postýlky a né že z ní vylezete dřív, než v úterý ráno :lol: !!! Držím palečky, aby to vyšlo!!! :wink:

Karol: Ani já bych v takové situaci nevěděla, co říct. Je to skutečně smutné, ale snažím se být optimista, tak snad nám to vyjde!!! S tou zubařkou - brrr, těch já se bojím!!! Od těhotenství jsem chodila pravidelně, skutečně každých půl roku jsem se preventivně objednala. Ale potom mi chtěla trhat nějakou stoličku, tak jsem honem rychle utíkala z ordinace, a od té doby (už je to asi 8 měsíců :P ) jsem tam nebyla!!! A mimochodem, nás moooc zajímá, jaký byl UTZ!!! Koukej nám to sem hezky napsat, protože my držíme i s těhulkama :wink: , že jo, holky??? :D

Víte, co by bylo super??? Jednou, až se nám všem tady narodí mimísek, tak se sejdeme, co Vy na to??? A neříkejte nic, protože - a to mi věřte - to bude dřív jak na nový boty!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.5.04 20:05

Ahoj holciny,

Radusko, nevim co vic k tomu rict. Holky uz to vsechno napsaly za me. Je mi to opravdu moc lito. Ale kdyz uz se to skoro povedlo, tak jeste s nejakou malou podporou od doktora, bude ta Terezka nebo Dominik driv nez se nadejes. Myslim na tebe a drzim palecky.
K tve nove pani doktorce :x -no, proste jsou lidi,kteri to umeji vazne podat. :evil: V takovych situacich jsem opravdu rada, ze jsem v USA. Sice me to tu nekdy hrozne stve a blbci jsou vsude na svete, ale s lekari tady mam zatim jen ty nejlepsi zkusenosti.
Ja mam dostat MS 13.6 , ale moc velke nadeje si nedelam. I kdyz kdo vi, vzdyt nam uz se to taky skoro jednou povedlo, tak snad to nebyla jen nahoda a uz brzo se to povede a ne jen skoro. Jmeno pro miminko zatim nemame (ja zatim ani neznam moc americkych jmen 8O ), ale na to bude casu dost az se miminko u:,–(i. Jinak bryndacky visivam poctive. Akorat vic paru nez vysivam. Teda ty fotky me fakt stvou. Posilala jsem je nekolikret a mam je normalne v odesle poste a podruhe uz to ani nenapsalo, ze by byl nejaky problem. Jenze ja jsem technicky antitelent. Muj technicky vyvoj se zastavil nekde u skoby 8O :oops: Ale neboj o nic jsi neprisla. Na Petulkovu fotecku se moooooc tesim :D
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.5.04 20:09

Teda Gabi, ty jsi me fakt rozesmala. Ale uz jsem si myslela, ze jsi na me zapomela. Temi tvymi obrimi folikulkami jsem si jista. Drzim vsechny palce co mam.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.5.04 20:09

Teda Gabi, ty jsi me fakt rozesmala. Ale uz jsem si myslela, ze jsi na me zapomela. Temi tvymi obrimi folikulkami jsem si jista. Drzim vsechny palce co mam.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.5.04 20:15

Zdeni, to je uzasna zprava. K lepsimu spermiogramu gratuluji a urcite budu brzo moc gratulovat i k miminku. :D :D Jezizisi ja se tak tesim. Mam z toho vazne velkou radost. No bodejd by ne, ze :?: :) Vzdyt my mame stejny problem a kdyz vidim, ze se to opravdu muze zlepsit, jsem moc rada. Dekuji za SUPER novinku.
Gabriela

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.5.04 20:16

těhule?

Raduško,

to není vůbec špatný nápad s tím babincem.Já bych byla pro to se sejít i dříve než budou mimísci.Klíďo někdy v září, nebo i dříve.Museli bychom sepsat odkud všechny jsme…mimochodem já z Ostravy…a pak bychom nějak na půl cesty…odevšaď :lol: udělaly nějaký srazík…

Holky, vždyť my bychom si měli jistě co povídat..muselo by to být nejmíň sobota-neděle.

Co vy na to,prďolky?? :P
papappa Gabka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.5.04 20:27

těhule?

Gabruš,
teda s tebou nevím,nevím..jak bychom to udělaly abys s námi mohla být na srazíku???Třeba něco vymyslíme…každopádně na tebe myslíme…a já přeji hodně zdaru (nám všem :D )

Gabka

• Citovat
  • Upravit
633
26.5.04 20:49

Gabi, no pokud by byl srazik cca nekdy v Rijnu, tak to by snad slo. Pojedeme nekdy v tom obdobi na mesic domu (zatim nevim presne). Ale pokud jde o srazik tehulek, tak jak to tak sleduju, tak na ten si jeste hoooodne dlouho pockam :cry: a jak se znam urcite ho prosvihnu. :cry: :cry: Vlastne za to muze manzilek, ten byl vzdycky nedochvilny. :x :D :wink: Ale ne, on se taaaaaaak moc snazi-je strasne zlatej. Uz jen proto, ze to se mnou vydrzi.Ted to „pokulhava“ zase na me. Mam takove nervy, ze to nejvyjde (a az prijde zase MS budu nestastna) , ze to ani vyjit nemuze. Ale jak se toho zbavit NEVIM. Plodne dny mi vychazi primo na vikend, tak uvidime. Ikdyz tento mesic poprve me neboli vubec ani jeden vajecnik- zeby anovulace-male folikulky :?: 8O 8O :( Ja myslela misto spatnych spermiji a NE jeste k tomu. :evil: :evil: :evil: :evil:
Gabriela

K tomu sraziku me jeste napadlo - „rekla“ jsi na pul cesty ode v:,–( :?: :lol: Takze mrkni do mapy co je na pul cesty mezi Ostravou a USA stat Washington mesto Bellevue. :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí