Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holčinky, já jsem včera odpadla......Už potřebuju doma ten bezdrátový net, jinak ty účty budou děsný !!!!!!!
Radko: jsem ráda, že se ti můj odkaz líbí, já to objevila náhodou a děsně mě to zaujalo ![]()
Včera jsem měla pěknou pěknou depinu
, ale dnes je to OK. Ráno jsem se měřila a vypadá to OK.
Holčiny, jsem zimomřivý typ (tj. že i do postele v létě si beru ponožky
no erotika sama), ale poslední dobou je mi fakt děsná zima. Co Vy? Máte podobné zkušenosti?
Tak já zase nic.Odpoledne se mi špinění přeměnilo v krvácení.Nechápu tu BT, ale zítra bude asi dole. Tento cyklus jsem měla jen 26 dní.Všechno vypadalo nadějně, i testíky jsem koupila. Mám z toho pěknou depku, asi to půjdu s kamarádkou zapít.Zatím ahojky a Radko dej vědět, jak si dopadla u doktora.Jindra
Ahojky holky,nejdříve se chci omluvit-čtvrtek a pátek jsem vůbec nestíhala,tak se omlouvám.
Zdeni-tak se ptám
:když jsi brala Clostil,vyrostly ti folikuly hned en 1.měsíc?
Měla jsi nějaké vedlejší účinky?Mě teda bolí hlava(jinak na to netrpím) a břicho mám nateklé a nafouklé jako v 5.měsíci.To nevím jestli není tím,že jsem MS dostala až 45DC?!?!
A napiš mi prosím jaký byl důvod pro braní Clostlu,jak dlouho máš od vysazení HA a jak dlouhé máš cykly??
Díky moc!!
Monaliso,
mooooc na tebe myslím a děkuji(za všechny)za slova útěchy a povzbuzení.Ještě že tě máme.
Ostatní,
díky za vaše příspěvky-my ženské jsme všechny stejné a musíme držet pospolu!! ![]()
Tak holky-pište…
Paaaa Gabka ![]()
Teda, princezny, ještě se budu červenat
!!! A mimochodem, kam zmizela Gabrielka?
Gabko: Moje doktorka říkala, že když mi na:,–(í léčbu, kvůli OVU, tak mají ty léky vedlejší účinky - bolesti hlavy, zvracení atd. Takže je dost možné, že je to tím! Zkus se poradit s doktorem, pokud by tyto stavy přetvrvávaly, aby Ti zkusil napsat něco jiného. Každopádně se moooc těším na Tvoje //!!! Fakt! ![]()
Jindro: Mrzí mě to! Už jsem si připravovala gratulaci!!! Takže Tě čeká příjemné tuleníčko a pak… Však víš!
Moc držím palečky!
Desty: Byli jsme dřív připojený přes Telecom. Ty účty!!! Přítel každý měsíc řádil jako tajfun
. Nyní jsme bezdrátově a platíme 350,– měsíčně, připojení neomezené, takže si to užívám!!! ![]()
S těma ponožkama, já v nich také spím, také mám nohy jak „žaba“!
Tak, berušky, juknu se na Vás o víkendu, snad tu některá budete? ![]()
Mějte krásný večer!!!
Ahoj holcinky,ja jsem tu jen na skok. Mam silene prace a nemam vubec cas se sem dostat. Navic manzilek taky radi a kazdy vecer mamem PC mimio provoz. Upravuje uz treti vecer stul (pod PC).
Jinak ja uz mam po MS (jindy 7dni a velice velice silna) a tento mesic 2denni spineni
A to uz vubec nemluvim o tom, ze neprestal bolet podbrisek ani ty prsa - asi jsem magor a uz mi to zustane na porad
Jsem strasne unavena a je mi stale silena zima. Lidi venku chodi takrka nazi a ja si doma topim. Teple ponozky i do postele jsou samozrejmosti.
Asi se ten muj organismus uplne zblaznil. Takze se mejte hezky, starejte se o sva miminka a ja letim zase neco delat.
Gabriela
ahoj gabko budu se snažit ti odpovědět, já clostilbegyt dostala protože se mi nedělali folikuly, byly jen 8mm malé, a mají být 18 - 22mm při tom praskají a uvolňuje se vajíčko, hned první měsíc jsem je měla ukázkové z učebnice, pěkně mi narostly, měla jsem 3 krásné folikuly ve velikosti 18-22mm, ale nevyšlo to, našlo se, že přítel má málo spermií, tak já máme další problém, jinak při braní clostilbegytu jsem byla ospalá a bolel mě žaludek, ale dalo se to vydržet, co bychom pro mimísky neudělali, jinak brala jsem HA 6 let potom jsem měla asi 3 měsíce pauzu a potom 3roky, cyklus mám 30 denní, takže od 9/2003 se snažíme o mimíska, ale nejde nám to, a myslím si, že si dokážeš představit jak na tom psychicky jsem, je mi 28 let a tak moc mimíska bych chtěla, doufám, že jsem ti aspoň trošku pomohla, přeji ti brzoučko //.
zdenka
Ahoj holčinky,
Zdenko: My se také snažili od 9/2003, každý měsíc slzičky, vztek, beznaděj…
Už jsem šílela. Nyní se nám to „snad“ povedlo, všechny tt pozitivní, naposledy jsem testovala 31DC testem ClearBlue a začínám věřit, že se to povedlo. V pondělí jdu k doktorce, protože pokud mi to nepotvrdí, ta nejistota tu bude pořád. Jinak dnes jsem 35DC.
Držím palečky, aby jsi brzy nahlásila //!!! ![]()
Gabrielko: Kde ses toulala, beruško? Ten Tvůj manžílek je tedy vynálezce! Já bych toho mého asi uškrtila, kdybych nemohla tolik dní k PC!!! Zjišťuji, že jsem na emimi docela závislá!!!
Jinak jsem Ti poslala e-mail, už jsi ho četla???
Tak, berušky, jedeme k panimámě. Jak mě se nechce!!!
Raději bych si šla lehnout, jsem nějaká unavená! Aby ne, synáček šel ráno „kakat“ a v 7hodin mě vytáhl slovy: „Maminko, hotovoooo!!!“
Takže už jsem pak spát nešla, vrhla jsem se na vaření (voní mi po celém bytě kuřátko - mňam), dala jsem prát prádlo… Takže se moc neulejvám, že ne???
Jinak, bříško mě přestalo bolet, tak mám ohromnou radost!!! ![]()
Koukejte se tu večer někdo ukázat, jo?
Krásné sobotní odpoledne!
Ahojky holky,
tak zdárně papám hormonky a čekám až si mě nějaký ten mimís(popřípadě dva)
vyhlídne!!
Jinak mám zase něco nezvyklého:MS jsem sice 45DC(týden po injekci)dostala ale trvala jen 2dny…divné co?Včera to byl 2.den a od včerejška vložka naprosto čistá…tak nevím co to zase znamená.Ach jooo.
Ve středu mi přijede největší šéf Philipsu(normálně vůbec nejezdí)na kontrolu-dokonce se ohlásil(běžně se jezdí na kontroly jako přepadovka)tak ho podezřívám z toho že mě jen chce vidět(na minulém výjezdním zasedání mi dával najevo sympatie).To byly pořád narážky…Gábino kdy půjdeme do té vířivky..pak se mě ,,ujal,,a učil mě běžkovat-no trapas!Naštěstí mám ten DAR dělat jako že vůbec nic nechápu a jako že nevidím že se mu líbím(což asi nemůže rozchodit).No ale každopádně takový zájem potěší…když to doma vykládám manžovi docela se u toho zasmějeme..
No nic to jsem se zase rozepsala.
Tak zatím,čauky holky Gabka
Gabko,
držím palečky, aby se ten mimísek uhnízdil u Tebe v bříšku co nejdříve!!!
![]()
Jinak s tím šéfem, to je docela švanda!!! Ty musíš být fakt kóča!!! ![]()
Teď jdu na kutě, už se mi chce spát!!!
Dobrou noc!
A mimochodem, berušky, kam se schováváte??? Gabrielko??? Tebe tu vždy „nachytám“ a dnes nic!!! ![]()
Ahoj Raduško,
taky doufám že se mimčo brzy povede…kam se podívám,všude samé těhulky-zase to ale beru pozitivně(trochu sobecky
)-zatímco ony(a tedy i ty
)budete mamky a moc se nevyspíte
já bude třeba těhulka a budu se válet a užívat…na chvíli
!!!
No hezky to mám vymyšlený,co?
Jinak co se týče toho jak vypadám:řekla bych že se ,,umím udělat,,že konečně(ve svých 24letech)začínám nacházet sebe a svůj styl-samozřejmě taky daný tím že mám větší boky a silnější nohy(což se ale dá docela úspěšně maskovat)no a tak sázím a strhávám pozornost na horní část těla(obličej a do pasu).
No a co se týče vztahu k chlapům(tak umím být koketa-ale s mírou)mám spoustu kamarádů o kterých vím že mě tak trochu platonicky ,,milují,,ale díky tomu vzniklo spoustu dobrých přátelství a na druhou stranu,držím si je hezky daleko od těla.
To zas nějak vykecávám ![]()
Jo a stále se mi nedaří se příhlásit jako Gabule…zaregistrovaná už jsem a pokaždé se mi po zapsání hesla a odentrování objeví,že stránku nelze zobrazit.
Nevíš co s tím??
Tak zatím paaaaa Gabka ![]()
Ahoj Gabko,
když jsme pořád „dělali“ mimíska, tak jsem také kolem sebe viděla samé těhulky, až mi bylo do pláče
a říkala jsem si, že mi to dělají asi schválně…
Zítra už jdu k té doktorce, tak se docela bojím… ani nevím čeho… Tolik pozitivních testíků (ale po mé minulé zkušenosti, kdy byl tt - sice jen jeden - také pozitivní, a těhu jsem nebyla), snad mi řekne to, co chci slyšet
.
Koukám, že co se týká vizáže, jsme na tom obě stejně. Také lidičky opačného pohlaví upoutávám zevnějškem… Od hlavy k pasu - stejně jako Ty mám trošku zadeček a stehna… ale co, že? I tak si užívám, když jdu po městě a chlapi se za mnou otočí. Které ženě by to nedělalo dobře? ![]()
Koukám, že jsme stejně staré… ![]()
A ohledně toho přihlášení, nevím, čím by to mohlo být, zkus napsat Šárce. Já jsem se přihlásila a hned si tu stránku dala do oblíbených, takže jakmile na to klikne, jsem přihlášená a nemusím se tím zdržovat
.
Kája kouká na formule, synáček si hraje v pokojíčku - staví vážně obrovské město
a já jsem šla na chvíli na emimi, ale teď si asi zalezu do ložnice s knížkou v ruce a budu odpočítavat. Jsem nějaká unavená
.
Zatím pá
Ahojky Raduško,
naštěstí ještě nejsem tak moc deprimovaná svým prozatimním těhulkovským neúspěchem, abych Vám těhulinkám vaše bříška nepřála-naopak přeji a to MOOOOC
.
Neblázni Raduš, jsi těhulka,to je jisté-a to ani nemusím být gynekolog!!
Každopádně dej vědět jak jsi dopadla a kdy budeš mít termínek porodu.
Myslím na Tebe a bříško!!
O té vizáži:jaké máš vlasy jaký jsi typ?
Já jsem melírovaná(svoje mám tmavší blond),na střídačku si do toho nechám dávat tmavý melír a světlý.Délka na ramena,postupně sestříhané.
Jooo, zítra poslední den v tomto cyklu budu brát ty hormony na podporu OVU,tak jsem moooc zvědavá jak to bude za 10 dní vypadat na UTZ.Doufám že ty potvůrky folikuly porostly!!
Tak zatím ahojky
Gabka ![]()
Ahoj Gabčo,
sotva se mi na mobilu objevilo, že někdo poslal reakci do diskuze, hned jsem běžela zapnout PC
, závislačka, no… ![]()
Jak dlouho se vůbec o mimi snažíte? Vím, že jsi tu jednou tohle téma nakousla, ale nějak se mi nechce vracet se v příspěvkách zpět. Ono těch 70 stránek
, to by byla asi fuška!!!
Jasně, že dám zítra vědět, jak jsem dopadla. Jdu tam až odpoledne, po práci, takže dám vědět až později odpoledne. Bříško už vůbec nebolí, což jsem moooc ráda!!! Ale přesto… zatím se nenervuju (asi teď kecám)…
, uvidíme zítra!!!
Já jaký jsem typ? Spoustu lidí říká, že jsem taková koketa, ale není to pravda. Mám černé kratší vlasy (asi něco jako Ty). Dřív jsem to nosila dlouhé, ale už jsem přece jen mamina, tak jsem to ostříhala… Typ jsem tmavý, né černý!!! ![]()
Až půjdeš za 10dní na UTZ, tak dej určitě vědět, jak Ti ty folikuly rostou
, držím Ti moooc palečky!!! A mimochodem, když jsi tuto diskuzi zakládala, věřila jsi, že bude nejdelší ze všech tady na emimi??? ![]()
Zdravím těhulky,ale i snažilky.
Tak jsem se vrátila z chaloupky,byl to mimochodem očistec.Počasí děsný,když nepršelo,tak padal sníh,Takže můj pobyt se skládal ze žraní a povalování v posteli,opravdu záslužná činnost.Radši nelezu na váhu.Fuj.To mám radost Raduš,že tě bříško přestalo bolet,ono to třeba zas vyskočí,ale nic to není,já jsem pomalu ve čtvrtém a už mě to tak nebolí,Zítra uvidíš,že ti pan doktůrek udělá radost a vše bude,tak,jak má být.Gabčo,nesmutni,ono to taky dopadne,každé miminko si svoji maminku najde.Já jsem si taky počkala,stalo se mi spoustu věcí,který to stále oddalovali,ale říkám si,že to tak bylo správně.Umřel mi otec,sice biologický,který o mě neměl celý život zájem,ale kdybych v té době byla těhule,kdoví,jak by to dopadlo,takže pak se všechno uklidnilo a šlo to,jak po másle.Taky si myslím,když na to budeš stále myslet a stresovat se,tak to bude horší.Pouze můj názor,doufám,že se tě nějak nedotknu,takže vydržat.Je to stejně zvláštní,vlastně se vůbec neznáme a jsme schopné si mezi sebou zdělit spoustu věcí.Docela mě to pomáhá,já nemám ráda takové ty sněmy matek,které se scházejí na pískovišti a štěbetají o dětech a hlavně se snaží RADIT,těm kdo mimi čeká.Neříkám občas je rada dobrá,ale všeho s mírou.Každá si na to musíme,stejně přijít sama.Tak berušky,držte se a zase se ozvu.Myslete na mě,v úterý jdu k zubaři,což mě šíleně děsí a ve středu jdu s bobíkem na kontrolu,tak mě držte pěstičky.Tak pá.Zdraví KAROL.
Ahoj holciny, teda vy tady radite.
Pokud jde o vzhled, tak se tady radsi moc rozepisovat nebudu. Nejsem zadna hvezda jasna, ikdyz tady v USA se muzou chlapi po evropance zblaznit. Jinak pokud jde o komplimenty od chlapu, tak ja jsem asi vyjimka - ja to primo nesnasim. Snad za to muzeou ti co neskladali kompliment a bez dovoleni sli rovnou na vec.
Gabko pokud jde o mlsne sefiky, tak to taky znam, ten posledni me misto pozdravu pokladal pravidelne otazku (kdy uz se konecne rozvedu) a nakonec me pozadal o ruku. No cvok, doma pritelkyni a dve deti. ![]()
Tak ja uz zase letim za chvilku nam ma prijit navsteva (vcera se sama pozvala) jsem vazne radosti cela bez sebe.Pujdeme nekam na veceri, tak aspon nemusim varit.
Radusko, netrap to miminko a prestan se nervovat. Jeden tt muze lhat, ale dvacet uz ne.
Jsi tehulka.
Za to dam hlavu- tak jak mam jednu.
Gabko, po tech lecich co bastis, vyrostly folikulky vsem, tak proc by ne tobe. Jsem presvedcena, ze budou primo ukazkove-obrich rozmeru. Je velka nadeje, ze se vam miminko brzo podari. A mozna uz tenhle mesic. Strasne ti zavidim, tenhle problem. Kdyz uz musime mit problem, tak bych misto spatnych spermii, taky brala male folikuly.
Musim letet. Tak se mejte a drzim palce.
Gabriela