těhule?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
17.5.04 11:20

Loneless,

kolko dni si od ovu? V pripade ze viac ako 18 dni a mas zvysenu BT znamena to, ze si tehu. Na tvojom mieste by som urcite urobila testik.

• Citovat
  • Upravit
107
17.5.04 11:53

Nevím, od posledniho merení jsem z toho nebyla vubec moudra.. mela jsem tam takové krivky jako hory nebo graf od EKG nahoru dolu nahoru dolu… Tak nevim kdy jsem ji mohla mit.. I kdyz teplota stoupla nepatrne 13 DC a ten den mě i píchalo na jedné straně podbříšku.. asi uvolňování vajíčka.. pícha mne vždy každý mesíc na jiné straně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.04 13:08

Loneless,

takze mi z toho vychadza (ak to dobre chapam) ze okolo 13DC by mala prebehnut ovu a ak mas cyklus 28 dni (neviem aky dlhy ho mas, ale MS prichadza po ovu tak po 13-14 dnoch) a uz ti teta viac ako tyzdem meska a BT je stale vysoka … zda sa mi, ze budes tehulka pretoze BT mas vysoku viac ako 18 dni.

• Citovat
  • Upravit
48
17.5.04 13:09

Ahoj Martino, já se snažím už rok a ne a ne se povést. Antikoncepci sem brala 10let.Teprve tenhle měsíc jsem ale zaregistrovala krásný tažný hlen.Dokonce jsem si zaplatila u doktora UTZ, aby mi zjistil zda u mě dochází k ovu a všechno je tak jak má být, jen se nedaří. Přítel má bohužel moc málo času, stále někde jezdí, tak se trefujeme, jak se dá.No snad se někdy zadaří.Tenhle měsíc mám tak strašně citlivá prsa, to jsem ještě neměla.Tak uvidím. Taky si nemám s kým o tom popovídat, v práci by na mě koukali, že jsem se zbláznila. Kde pracuješ? Jsi z Prahy? Snad nejsem moc zvědavá… :D Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
17.5.04 13:26

Jindro,
ptala jsi se odkud jsem. Jsem z Uničova - malé město u Olomouce.
Jak jsem psala, my to zkoušíme teprve první měsíc po vysazení HAK. Doktor mi to doporučil zkoušet hned od prvního měsíce, že prý je větší šance otěhotnět v prvních třech měsících po vysazení antikoncepce. Vzhledem k tomu, že i můj druhý syn byl počat hned po vysazení a je naprosto zdravý, nemyslím, že by měla HAK takový vliv, jak některá děvčata píšou. I když člověk nikdy neví. Ovulaci jsem si zatím neodvážila typnout, ale podle bílkového hlenu by to mělo být mnohem později, než v polovině cyklu. Jinak jsem měla pořád pocit sucha. Zatím si s měřením BT a pod. nelámu hlavu. Možná až kdyby to delší dobu nešlo, začala bych taky blbnout. Není mi taky jasné měření BT po dobu několika minut (někde jsem četla 7 minut). Můj teploměr zapípá za půl minuty. To si ji mám měřit několikrát a udělat průměr, nebo to platí pro obyčejné teploměry? (já používám digitální). Nemám s tím žádné zkušenosti. Ráno mám času dost, protože se vždycky ještě půl hodiny po probuzení válím v posteli, aby se mi nemotala hlava a taky se hrozně ráda povaluju. Vstát najednou je pro mě hrůza. Tak bych to třeba i zkusila.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.04 14:00

Martinka, co sa tyka merania BT tak treba ju merat vzdy ihned po prebudeni a vzdy v tu istu hodinu. Aj ja pouzivam digitalny teplomer a tiez mi pipne po 1 minute, ALE treba ho tam nechat min 5 minut (7 minut je ideal), uvidis, ze napriek pipnutiu bude teplota stupat dalej - je to preto, lebo teplomer pipa ak sa teplota nezvysi min 6 sekund (tak funguje moj teplomer) a velakrat sa stane, ze stupa pomalsie ako v 6 sekundovych intervaloch…

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.5.04 14:17

Ahoj holky,mé jméno je Karol a občas si přečtu,to vaše klábosení.Máme všechny stejné problémy a to mě navnadilo,abych vám taky napsala.Momentálně jsem doma,čekám miminko na které se moc těšim.Vy:,–(ila jsem antikoncepci a šla na preventivní prohlídku,vzhledem k tomu,že mi je 31,tak jsem byla sama k sobě zodpovědnější.Lékařka mě udělala nějaké testy a po týdnu mě zdělila,že mám chlamidie.Nastalo společné léčení s přítelem antibiotiky.Další testy po šesti týdnech,já OK,partner pozitivní.Takže další odklad mého těhotenství.Během této doby,jsem na radu mé lékařky začala pravidelně cvičit dle Mojžíšové.Testy partnera byly OK,tak jsme na našem BOBIKOVI začli pracovat.Menstruace se nedostavila,tak jsem si koupila test,vyšel negativní,což jsem nemohla překousnout,tak jsem si koupila dražší a očekávaná čárečka tam byla.Nyní jsem v necelém čtvrtém měsíci a příští týden jdu na krevní testy,tak mám trochu strach,aby to dobře dopadlo.Držím vám všem pěstičky,aby jste na toho svého BOBIKA,nemusely čekat moc dlouho.A i kdyby ano,tak neztrácejte naději.Vaše nová klábosnice Karol.

• Citovat
  • Upravit
107
17.5.04 15:47

Lili22: no asi by to odpovídalo.. menstr. mám dá se říci pravidelnou 29-32 dni.. No koupím si ještě testík, po týdnu už by tam // mohly být, kdybych byla těhu.. Ale dneska žádnou lékárnu nestíhám, tvrdnu do 6ti v práci.. a to ještě celý tento týden.. tak si odskočím místo pausy na oběd, nebo ráno.. mám od 9ti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2518
17.5.04 17:01

Ahoj berušky!!!

Tak já hlásím //. Dnes (odpoledne) tam jsou. Ta druhá je konečně vidět a ne už jen u okna :lol: , takže to vyšlo!!! Pořád se ale bojím to zakřiknout, protože mě občas pobolívá v podbříšku. Já vím, plno dívčin tu psalo, že je to normální, ale přece jen… U malého si nevzpomínám na žádné příznaky (jen později jsem se mohla utlouct po kyselém, na posezení jsem snědla kilo citronů… brrr!!!).

Gabrielko: Máš moc pozorného manžela. Chce to vydržet, já vím… Těžko se to dělá, bolí to… Nechci Tě zbytečně nervovat, takže věřím, že to vyjde. Vždyť nám to trvalo celých DLOUHÝCH devět měsíců!!! Držím moooc palečky. Až to tu dopíšu, tak se konečně vrhnu na e-mail a něco písnu!!! :-D

Bury (Martí): Já být Tebou, běžím neodkladně k lékaři!!! Třeba se skutečně jedná o mimoděložní těhu!!!

Henrieta (Jindro): Ano, jsem i tak trochu účetní a asistentka ředitele v jedné osobě. Nyní jsem si sehnala i firmu na doma, je to dost záhul a kolikrát se zapotím :-D! Tím, že si budou lidi ťukat na čelo, nic si z nich nedělej!!! Je to jen a jen Tvoje věc a jen Ty sama nejlíp víš, jak se cítíš! Mojí mamce je 45 let, zrovna dnes byl její přítel na spermiogramu a je v pořádku, takže teď jde na vyšetření ona. Také ji neodsuzuji, aspoň budu mít brášku (nebo sestřičku) :-)

Loneless: Teda, Ty ses měla!!! To, že Ti testík ukázal jednu čárečku, ještě nic neznamená. Já už testuji týden a pořád ta druhá mrška byla taaak slabá!!! Dnes jsem 30DC a konečně se objevila druhá, na kterou nemusím koukat u okna :-D
Držím palečky!!!

Karol: Vítáme Tě v diskuzi!!! Gratuluji k mimískovi v bříšku!!! Krevní testy budou určitě v pořádku, každopádně dávej na sebe pozor!!!

Jinak, holky, zatím na Vás prskat nechci. Co když je to chybný testík, já nevím… Počkám týden a pak Vám ten prskaneček pošlu, jooo??? A brzy hlašte //, ať v tom nejsem sama. Jste všechny moooc skvělý!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.04 17:03

Loneless tak ti teda velmiiiiii drzim vsetky palceky a budem na teba mysliet aby tam boli krasne //. Daj potom vediet. Pa, Lili

• Citovat
  • Upravit
107
17.5.04 17:29

Holky jste fajn.. sjedu si asi ještě dneska do nedalekého schoping centra na CCM, mají tam dlouho otevřenou lékárnu a budu ráno testovat.. Nebo si koupím jeden test denní a jeden ranní.. bože, jsem bláznivka.. místo abych třeba ještě čekala třeba týden až bude zpoždění 2týdení a byla tak větší jistota, budu bláznit už takhle.. Tuhle jsem si říkala, že jsem si měla koupit testy do zásoby, ale přijde mi blbé říct o nekolik TT. Nezbývá než objet více lékáren a nakoupit zásobu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.04 18:28

Radko moc Ti gratuluji a mám jednu otázečku, jak dlouho jsi asi po početí a za jak dlouho se Ti po početí začala na testu ukazovat II i když slaboučká a do třetice, jakým testem jsi testovala?
Díky moc Jana

• Citovat
  • Upravit
2518
17.5.04 18:34

Ahoj Jani,

dnes jsem 30DC (tudíž 2 dny po očekávané MS). Testuji už cca týden a zkuošela jsem všechny testy - UNIMARKT (proužek, kapátko i tyčinku, která se odebírá přímo z moči), BABY TEST, AXIOM… už ani nevím. Skoro všechny tt - tento měsíc jsem denně kupovala jeden a už mi hrabalo. Dnes jsem dělala test - mističku, kde se nakapou 4kapky kapátkem a konečně, po týdnu, se objevila viditelná druhá!!! Předtím byly průhledné, skoro jsem myslela, že je vidím jen já!
Co Ty? Kdy očekáváš MS? Nebo jak dlouho máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.04 18:48

Popravdě, jednoho 11měsíčního cipíska mám doma a zvolna se začínáme snažit o cipíska dalšího. Cykly mám dost dlouhé, terpve od vánoc mám MS (pořád kojím) a postupně se zkracují, takže ani nemohu říci, kolik dní trvají (38-46). Podle BT byla ovulace cca před 1-2 dny (21-22 DC), ale snažíme se celý cyklus, vždy po pár dnech, jak je nálada. Několik dnů je mi docela blbě od žaludku, ale asi by to bylo dost brzo. Proto přemýšlím, kdy začít testovat, kdy to má smysl i kdyby tam byla slaboulilinká čárečka II (nevěřím, že vydržím několik týdnů čekat, jestli náhodou nepřijde MS).
Musí to být super vidět ty II. Minulé těhotenství mi první test ukázal pořádné 2 čárky, ale to jsem si myslela, že dřív jak po vynechání MS test nic neukáže, tak jsem vyfržela čekat. Ale kdeže ty časy jsou :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
17.5.04 18:50

Radko a jak ti jinak je? Jak se cítíš ? Už to ví budoucí tatínek ?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky