Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Málem bych zapomněla
. Dnes měl přítel ten soud s manželkou, ohledně výchovy a výživy dcery. Jeho žena má také nového přítele a loni v létě se jim narodil syn.
Protože jsou ale stále manželé, tak samozřejmě Kája (můj přítel), musí na malého platit. Držím v ruce rozsudek a chce se mi brečet. Na dceru výživné 1500,– (to platí už od r. 2001, co jsou od sebe) a na toho kluka 800,–Kč, což mě tak vytáčí!!! Platit na cizí dítě
. A ten můj chlap je takový trdlo!, že to klidně platit bude, vždyť ona je chudinka, ne? Ten její nemaká, válí se na pracáku, chlastá, hraje automaty, ona - chuděrka - je na mateřské, tudíž má jen sociální dávky a rod. příspěvek! Jak je člověk bezmocný v takovýchto věcech
!!! Když šli od soudu, už z dálky se usmívala - zmije jedna!!!
- jako by vyhrála Bůh ví co!
Mono,
dík za povzbuzení a ten testík si půjdu dnes koupit. Měsíčky se zase zarazily a už se zase nic neděje jen pořád lítám na záchod jak beruška. Buď jsem nachlazená nebo je to jeden z dalších příznaků. Testík jsem odkládala, protože jsem měla mít menzes v úterý a přišlo mi to ještě brzo, aby se // ukázaly. Ale dnes už to asi nevydržím. Držte mi palce. určitě Vám napíšu jajk to dopadlo. Je fajn mít si o tom s kým pokecat.
Martina
Martino,
mooooooooooooc držím palečky!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A hned dej vědět!!!!
![]()
Ahoj Gabrielo,
přečetla vjsem si tvé příspěvky a možná bych ti poradila, byla jsem na to docela podobně a teď už naší fazolce je 12 tydnu.
Issis
Ahojte,
Isis,napiš nám tvé zkušenosti-ať si je můžeme přečíst všechny,sme zvědavé a rády se necháme povzbudit.
Monaliso,
takže máte snažení nějakých 8měsíců?Tak to už by se mimi mohlo uráčit,viď?? ![]()
Gabruš,
určitě je to tak s těma spermíkama-obnovují se celkem často a záleží i na manžově psychice,stres v práci a tak.Ale neboj,to dneska pro doktory není žádný problém!Já vím,pořád něco,viď??! ![]()
Bury,
držíme Ti palečky!!! ![]()
Holky,
mě teda z té včerejší vyvolávačky bolí celej zadek
Připadá mi jako bych tam měla modřinu jako kolo od vozu!! ![]()
Dneska jsem si byla vyzvednout z lékárny Clostil a budu od nového cyklu zobat.Jo a nevím jestli jsem tu psala že ty léky mi budou kombinovat s injekcemi Pregnylu…
Tak čauky,zatííím.
Gabka ![]()
Issis: Gabka má pravdu, jsme zvědavé všechny! ![]()
Gabka: Myslím, že vyjít by to mohlo, jsem z toho fakt už zralá na … ![]()
Krásné odpoledne!!!
takže zde je má zkušenost: po několikaměsíčním snažení o miminko mě lékař navrh že s tím zkusí něco udělat, myslel tím pomocí léků, injekcí a všech možných vyšetření, načež jsem se rozhodla vyzkoušet přírodní medicínu. Navštívila jsem s partnerem jednoho velice přijemného léčitele, který se právě zaměřuje na problémy s otěhotněním a další ženské problémy. Prohlédl mě i partnera a navrhl nám léčbu. Chybu nalezl u mě tak jsem se podrobila léčbě, kterou by jiný člověk vůbec nespojoval s důvodem že nemůžu otěhotnět. Po této léčbě jsem ho ještě 3× navštivila a při třetí návštěvě jen konstatoval že se nám to povedlo i bez léků a injekcí. Nyní jsem již ve 12 týdnu a svého léčitele navštěvuji pravidelně.
Issis
Issis: Moc gratuluji k mimískovi v bříšku!!! I přírodní medicína dělá divy
! Ať jste oba zdraví a hodně štěstíčka!!!
Tak, berušky, jsem fakt šikulka! Už jsem upletla celé záda (jééé, já Vám to nenapsala, že ne???
Pletu si moooc krásný svetřík ![]()
Krásný večer všem!
Ahoj holcinky, ze se spermie obnovuji ve „vlnach“, vim, ale bohuzel na faktu, ze mimi hned tak nebude, to nic nemeni.
No tak snad se to spravi.
Issis, dekuji za radu, ale bohuzel se nachazim v USA a vubec nevim, jak a kde bych tady hledala nejakeho dobreho lecitele. Jsem rada, kdyz najdu supermarket.
![]()
Gratuluji k miminku. At jste zdravi a stastni. ![]()
Jo, kdyz uz jsem u toho supermarketu, tak jsem se tam dnes rano malem pozvracela. Strasne mi vadil „pach“ nekterych potravin.
Asi na me neco leze. Je mi strasne spatne a BT je porad na 37'C (za cele tri mesice mereni BT, jsem ji tak vysokou nemela
).Kdybych nevedela, ze tehotna byt proste nemuzu, tak bych se v:,–(ila, ze jsem. Porad me boli ty prsa, mam takovou neprijemnou chut v ustech, je mi spatne a mam vysokou BT. Cekam co se z toho vyklube. Urcite to bude nejaka hnusna viroza. Asi jsem misto tehu bacilu chytla nejake jine. ![]()
Gabriela.
Ahoj berušky, ![]()
mám smutek. Testík mi nevyšel. Udělala jsem si jeden včera večer (už jsem to nemohla vydržet nedočkavostí) a jeden ráno. Tak jsem ten test pořád hypnotizovala, že jsem ten druhý proužek málem viděla, ale to už jsem z toho šilhala. Prostě nic. Je mi ale pořád blbě a chce se mi zvracet. Prsa mě bolí. Ráno jsem zase trochu špinila. Včera taky jenom ráno a pak celý den nic. Možná, že je ještě brzo, aby se něco ukázalo. Zkusím další test až v pondělí. Jestli to ovšem vydržím.
Ahojky holky:)
Tak a zase opět nevím na čem jsem, jelikož včerejší test (Unimark)mi ukázal dvě čárky, sice ta jedna velmi slabá, ale byla tam. No a dneska ráno jsem si dělala další test (Axiom Comfort - nesehnala jsem Blue Clear v naší lékarně) a byl negativní. Teploty stále 37.0, což jsem stejně jako Gabriela, nikdy předtím neměla, max. jednou, ale teď už je to tři dny. Tak nevím a už mě to unavuje, jeden den se člověk těší, druhý je smutný
No asi mi nezbývá než ještě počkat, ale už mám v tašce nový Clear Blue, tak snad vydržím do neděle ![]()
Tak Vám všem držím palečky ať tam máte dvě čárečky ![]()
Janew
Janew, hodne stesti pri testovani. Drzim palce. Ja 100% tehotna nejsem bez ohledu na BT.
Gabriela.
Ahoj kočenky,
už jsem tady malinko psala, ale jsem hlavě zuřivá nakukovatelka. Emimi sleduju pořád. Vezmete mě k sobě?
Ohledně zjišťování těhu/netěhu jsem objevila zajímavý článek na rodině.cz. Píšou tam o symptotermální metodě I,II,III. Jedná se o měření BT, hlenu a poloze děložního čípku. A na konci článku o čípku je psáno, že po oplodnění čípek sestoupí do dělohy a produkuje hustý lepkavý hlen po celé těhotenství. Nevím jestli je to pravidlo, ale možná na tom něco je. Ptala jsem se tam v diskuzi a jedna Alenka mi odpověděla, že měla hustý hlen stále i jako netěhu i jako těhu. Mě se kvalita 100% mění a teď mám asi 14 dní stále tento. Taky mě bolí prsa, tak jsem zvědavá co z toho bude. Čekám MS až příští sobotu protože můj cyklus je asi 36 dní. Tedy zatím po vysazení MS byl.
Gabrielko třeba jsi těhu. Ta teplotka je přeci OK?
Přeji všem brzy //.
Miši
Ahojky Janew,
prosímtě buď v klidu - my se pokoušeli o mimiska už 3 roky - před půl rokem jsem potratila. Dnes jsem znovu těhu ( a jsem asi ve 4 tydnu). Vždy jsem si kupovala testy Best 2 - je to fialovomodra krabicka s perickem a stoji to kolem 30Kc. Ty mi fungovali vzdy spolehlive a ukazali jeste i driv nez meli prijit mesicky.
Ta teplota vypada slibne, jen v tom mereni vytrvej. Ja co jsem ted tehotna tak se drzim kolem 37,0-37,2. Drzim palecky
Pisu bez hadku a carek a mastim to dohromady, jelikoz jsem tak zvykla z majlu
Omlouvam se.
Ahoj holky,
my jsme se s přítelem snažili 4 měsíce po vysazení HA, brala jsem ji asi 8 měsíců. Konečně to zabralo a nyní jsem už ve třetím měsíci a prcek už rozhazuje ručičkama!!!
Hodně štěstí a dvě čárky!!!
Ivýsek